25 Viimeisimmät Denim-paidat miehille muotiin Tyylit elämässä

Denim on ollut katkottua sisustuksessa miesten vaatekaappeja vuosikymmenien jälkeen. Materiaalin kestävyys yhdessä indigotulosteiden kanssa on tarttunut miesten tyyliin. Vaatetusvaihtoehtojen joukossa se antaa, denims-paidat ovat laajalti valittuja malleja miellyttävästä rento-asusta mihin tahansa tilaisuuteen. Laajasti saatavilla sininen ja musta väri, se antaa useita lumoavia malleja, jotka eivät salli peruuttaa näköäsi. Vaikka ne sopivat kaikkina vuodenaikoina, ne sopivat parhaiten kesät antamaan kehollesi jäähdytysvaikutuksen kuumassa aurinkoisena päivänä.

25 Latest Denim Shirts for Men in Fashion

Alkuperäiset denim -paidat on suunniteltu vinotusprosessilla, jossa köysi kuolee tekniikoita, jotka antavat paitaa uusille kuvioille ja lisäävät sen pysyvyyttä. Ihmiset näinä päivinä myös houkuttelevat kohti raakaa tai karkeaa denim paitoja, jotka eivät loista, mutta ovat silti mukavia kuljettaa yksinäinen persoonallisuus.

Top 25 denim-paita miehille trendissä:

Katsotaanpa joitain parhaita miesten denim-paidan malleja, jotka valitaan kehonrakenteen mukaan.

1. Diesel Wash Denim paita miehille:

diesel- Wash Denim Shirt for Men

Tummansininen denim-paidassa on dieselpolttoainesuunnittelu, jossa on valkoisia viivoja, jotka tekevät pistelykuvion. Sinisessä denim-paidassa on myös kaksi taskua, joissa on pitkät hihat. Olkapääosassa on myös V-muoto, johon on paksu reunus. Se sopii hyvin yksinkertaisiin farkkuihin tai nyrkkeilysäleihin, jotka takaavat rentoa.

2. Collarless Denim paidat miehet:

Kaulukseton denim shirt for men

Uusi malli miesten farkkukangasta tehdään ilman kaulusta. Vaaleansininen denim-paidassa on pyöreä, ommeltu paksu reunus, jolla ei ole laajaa kaulusta. Hihat on suunniteltu taitettavaan ulkoasuun, jotta se olisi tyylikäs. Paidat ovat parasta kuljettaa virallisissa puuvilla-housuissa tai farkkuissa. Tällaisia ​​paitoja kutsutaan myös rajatuksi kaulusmalliksi, jotka nykyään varsin muotia, lähinnä kesistä, jotka antavat kaulalleen tauon materiaalin kiireestä.

3. Valkoinen pesu takki miesten:

Valkoinen wash denim shirt for men

Valkoinen denim-paita, kun se antaa sinisiä peseja, tuo paitaa uudelle tasolle. Sileä valkoinen paita täällä on vaaleansininen pestä muotoilu olalla ja rintaosassa erottamaan taskut. Paksu ommel on myös tummansinisellä reunalla, jotta se olisi hienompaa. Rajattu asuissa on kaksi värisävyä, joiden leveä ulkonäkö ja taitetut hihat ovat loistavat farkut..

4. Charcoal Wash Denim paidat miesten:

Puuhiili wash denim shirt for men

Haluatko olla erilainen muoto mustakankaaseen! Tässä on harmaa denim-paita, joka on suunniteltu hiilenharmaalla pesukuvioinnilla. Vetoketju avautuu hiljaisen taskun ansiosta ja se on ihastuttava. Paita antaa tylsää, mutta silti hurmaavan ulkoasun harmaisiin housuihin tai mustat ja siniset farkut säännölliseen kulumiseen. Karkealla paidalla on myös pienet leikkaukset sivuilla, jotka tekevät siitä säädettävän myös miehille, joilla on raskas runko taivutukseen.

5. Smoky Denim paita miehille:

Savuinen denim shirt for men

Farkkukokoelman casual-paidat antavat uuden muotoilun mukanaan. Tummansin paidassa on valkoisia tulosteita, jotka antavat savuisen ulkoasun paitaan. Paita voidaan pitää virallisena ulkoasuna, ja myös takki päälle valkoiset t-paidat antavat tyylikkään ulkoasun käyttäjälle. Mini-kauluspaita on paras kuljettaa kosteisiin ilmastoihin estääkseen hikoilun allergioista.

6. Fancy Denim paidat miehet:

mieltymys denim shirts for men

Haluatko suunnitelman, joka yhdistää denim-paidan ja painetun paidat ulkoasuun! Denimin rento housut on sisustettu kukka-arkkuilla ja muilla geometrisilla muodoilla, jotka on suunniteltu harmaan, sinisen ja punaisen värin ansiosta. Siinä on myös kaksi taskua ja suunnittelija kaulus rikastettuun ilmeeseen toiminnoissa. Tyylikkäitä tulosteita voidaan myös tehdä kirjontakuvioilla, jotka antavat rikkaat haut sosiaaliselle toiminnalle.

7. Kukkien kohokuvioitu denim-paita miehille:

Kukka embossed denim shirts for men

Harmaata denim-paitaa on tässä kohokuvioidussa ulkonäössä tummalla värillä. Paidassa on mini kaulus, lyhyet hihat ja lyhyet. Paitsi denim-paitoja, tässä paidassa on osa puuvillamateriaalista, joka tekee siitä tyydyttävän kuumalle ilmastolle matkoilla. Se antaa kukoistavan ulkoasun käyttäjälle, jolla on tarkka uimaranta ilmaan kesällä farkkuilla tai nyrkkeilijöillä.

8. Farkkukangas miesten kanssa Charm Prints:

denimi shirts for men with charm prints

Sininen denim-paita on autenttisempi antamalla sille valkoinen charmitiedosto. Paita on koristeltu hurmaa, kuten risti, tähti, kuu, ympyrä, särkynyt sydän ja paljon muuta. Pitkähihainen paita on laajasti kantava musta housuja tai farkkuja muodollisilta yritystilaisuuksilta. Voit myös käyttää sellaisia ​​paitoja, joissa on yksi hurmaustulos tai jopa pisteviivat, jotka miehet ovat äärimmäisen vaalia muodollista ja rentoa ulkoasua varten..

9. Camouflage Wash Denim paita miehille:

Naamiointi wash denim shirt for men

Toinen pesu-denim-paitojen tyyppi on naamiointipesu. Pussi on yhdistetty kaksi haluttua väriä sinistä ja valkoista, eri sävyillä muotoilun muotoon. Keskipitkä kaulus, joka antaa vaikuttavan ulkoasun pienillä hihoilla kesäisin.

10. Yksinkertainen lyhythihainen paita miehille:

Yksinkertainen short denim shirt for men

Rakkaus ratsastus polkupyörää! Tässä on paras denim-paita, jonka avulla voit kukoistaa ikivanha ulkoasua pyöräilijäksi. Vaaleansininen denim-paidan pituus on vyötärölle saakka. T-paitaa voi kuljettaa yksin tai takinaan pikkuhousuissa ja farkkuissa kesän ja syksyn mukavaan kulumiseen.

Katso lisää: Musta paita miesten

11. Rypistynyt denim-paita miehille:

Ryppyinen denim shirt for men

Farkku-paidan mekko, jossa on ristikkäitä rypytyksiä, ovat varsin suosittuja college-teini-ikäisten keskuudessa. Vaaleansininen paita on valmistettu pitkillä hihoilla, jotka ovat yhdensuuntaisia ​​paitaosan pituuden kanssa. Kaksi taskua on myös suunniteltu rypytettyyn muotoiluun. Sitä voidaan kuljettaa farkuilla, joilla on samat rypytyksen farkut täydentäväksi ulkoasuksi.

12. Valentino Denim paidat miehet:

Valentino denim shirts for men

Haluat harjoitella denim-paitoja muodolliseen tapahtumaan! Sininen denim-paita on tehty äärimmäisen tarkasti virallisen ilmeen tyylikkäästi. Pussi kantaa horisontaalisia ompeleita, jotka antavat paidan vaikutuksen paidaan. Se on ihanteellinen muodollinen kuluminen yritysten miehille, joissa pitkät hihat yli puuvillahousut.

13. Kudottu denim-paita miehille:

Kudottu denim shirt for men

Tyylikäs denim-paita, joka on tehty muotinäytöksissä, on kudottu muotoilu. Painehihnat ja olkapääosa valmistetaan höyryttämällä denim-materiaalia, joka muodostaa kuvion, joka on samanlainen kuin neulepuserot. Taskuissa on myös samanlainen ulkonäkö, kun taas muu paita on yksinkertainen ja selkeä, kaulus on erilainen ulkoasu..

14. Miesten hihaton paita:

Hihaton denim shirt for men

Haluatko tutkia itseäsi mukavasti kesälomien aikana tai seurattaessa! Farkuttamaton pukeutuminen hihaton muotoilu on paras tukikelpoinen muoto tällaisiin hetkiin. Melko vaalea denim-paidassa on myös laaja kaulus, jossa on kaksi taskua, jotka sopivat shortseihin, irrallisiin housuihin tai farkkuihin.

15. Rough Denim paita miehille:

Karkea denim shirt for men

Etsitkö tyylikäs ulkoasua konserttiin! Karkea denim-paita on mitä etsit. Pusero lisätään ainutlaatuisuuteen antamalla sille pyöreä leveä kaula ja kaksi hihaa, joissa on takana oleva aukko. Se sopii hyvin mustalle farkuksi joko musta tai valkoinen.

Katso lisää: Paras valkoinen paita

16. Plaid Side Denim Shirt miehet:

pleedi side denim shirt for men

Denim-paita ja ruudullinen työ, yhdistettynä lisäävät paita-tyylin. Sileästä sinisestä denimistä on huovutettu puuvillakappale, joka on toisella puolella ja takana sekä taskun alla. Pieni laastari vaaleansininen denim on myös ommeltu lopussa vastaava tasku.

17. Shaded Box Naisten farkkukangas:

tummennetut box denim shirt for men

Valkoiset denim-paidat miehille on suunniteltu laatikon muotoilu vaaleanharmaalla, jotta se antaa uuden ilmeen. Paitalle annetaan kaareva taivutettu kaulus, jossa on sama kuvio. Tyylikäs kuvio voidaan kuljettaa sekä muodolliseen että rentoon ulkoasuun. Se on paras kappale varjostetussa kokoelmassa.

18. Etch denim-paita miehille:

kone etch denim shirt for men

Harmaa denim-paidassa on viimeisimpien koneiden avulla saatu romahdettu muotoilu. Sileä paita on syövytetty vaalealla valkoisella pohjalla, jolloin harmaa väri on karkea näkymä taskuineen. Puvulle on annettu pitkät hihat, jotta he voivat muodostaa muodollisen hauskan.

19. Plain denim-paita miehille:

tavallinen denim shirt for men

Musta väri antaa parhaan yksinkertaistetun ja snazzy-ilmeen, kun se antaa denim-materiaalia. Mustalla denim-paidalla on iho-tiukka sovitus taivutettujen hihojen kanssa. Paitalle annetaan yksinkertaisia ​​valkoisia nappeja, jotka muodostavat poikkisuunnittelun. Lyhyt paita sopii paremmin harmaisiin pestäisiin farkkuihin täydentäväksi ulkoasuksi.

20. Cloud Look -takki miehille:

Pilvi look denim shirt for men

Haluatko ottelun pimeään yön kauteen! Mene mustaan ​​muotoiluun, joka on siirretty luonnonvalkoisella pilvipuhdistuksella denim-paitoihin. Paitassa on myös yksipuolinen tasku, jossa on pitkät sovitusholkit. Paitalle annetaan myös ohut sovitus kollegion teini-ikäisille, jotka ovat muodikkaita.

Katso lisää: Red Plaid -paita

21. Light Strip Denim paidat miehet:

valo strip denim shirt for men

Farkkujen takkien takkien inspiroima muotoilu on yksinkertaisesti lyhyt, löysä hihan muotoinen. Vaalean mustan denim-paidassa on myös valkoisia nauhoja, jotka antavat kevyemmän vaikutuksen tavalliselle paidalle. Puvussa on myös huovutettu ommeltu puuhelmi, jossa on ruskea väri.

22. Retro denim-paita miehille:

retro denim shirt for men

Haluat olla nostalginen ulkonäkö kesän piknikille! Retron farkku-paita mekko on ehdoton valinta, jonka voit tehdä tästä. Paita on lyhyet hihat ja kiinnitetty t-paidaan sisemmäksi. Jotta suunnittelija olisi enemmän, paita saa laastariot molemmissa hartioissa, joista toinen on tähtisuunnittelua ja muita pystysuorilla paksuilla linjoilla.

23. Mariachi denim-paita miehille:

Mariachi denim shirt for men

Mariachi-mallit toteutetaan yleensä kuolleena päivänä eri maissa. Vaaleansininen denim-paita on suunniteltu eri muodoissa olevien kallonmuotoilujen kanssa. Tällaisia ​​denim-paitoja käytetään osoittamaan, kuinka kuolleet jäävät, rakkautta tai vihaa tuona päivänä. Muita tämän tyyppisiä tyylejä ovat myös vaaralliset poikittaiskallisuunnat eri väreissä ja hihansuissa.

24. Denim paidat miesten kanssa huppari:

denimi shirts for men with hoodie

Parhaat denim-paidat antavat nyt huppusuojan kiinnittämällä korkki puseron kaulukseen. Sinisessä farkkuksessa on taskujen muotoinen työ ja hartianruskea ruskea, joka on myöhemmin yhdistetty korkkiin. Pitkät, laihaiset hihat, paita on myös kiinnitetty valkoisella t-paidalla, joka antaa parhaan kuvan lomista erityisesti kesäisin ja talvina.

25. Denim paidat miehille armeijan lähestymistapaa:

denimi shirts for men with army approach

Armeijan miesten innoittamana! Haluatko saada jotain, joka sopii yhteen heidän teemapohjaisen puolueensa kanssa tai pelkästään retkiin ja seurantaan! Miesten farkkujen paidat antavat samanlaisen värin ja tekstuurin kuin armeijan miehet. Slim fit -paidassa on myös pitkät hihat, jotka pidetään löysästi mukavasti matkustettaessa.

Miehet denim-paita vaikka kantavat ohutta materiaalia, mutta ovat melko suojaavia säästä, jota käytit. Se oli valmistettu tekemään vaatteita, kuten farkut, housut, takit, vyötärövaatteet jne. Ja näiden kaikkien suosio toivat valmistajia tuomaan denim paitoja. Se lisää miesten muotimaailmaa katsomaan enemmän nuoria kaikenlaisiin toimintoihin, piknikiin tai yritystilaisuuksiin. Denim-paitojen uusimmat mallit ovat hämmästyneitä perusmalleista, kuten hunajan kampasuunnittelusta, viikset, pinoista, junan kappaleista ja paljon muuta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

78 − = 74