25 parasta Natural Home Oikeussuojakeinoja ripuli Tyylit elämässä

Yleisimpiä terveysongelmia, jotka esiintyvät kaikkien ikäryhmien keskuudessa, ripuli on yksi niistä huippuista. Alkaen nuorista vauvista ja lapsista jopa vanhuksille, tämä on varsin yleinen tapaus useimmissa ihmisissä. Voi olla paljon ulkoisia tekijöitä, miksi henkilö kokee tämän tilapäisen, mutta epämiellyttävä ongelman. Sisäinen tekijä liittyy kuitenkin ruumiin ruoansulatuskanavaan.

Koti remedies for diarrhea

Yksi suurimmista kriisistä, johon ripuli johtaa, on kehon äärimmäisen nestehukka. Kun olet tietoinen ongelmasta, on erittäin tärkeää neuvotella lääkärin kanssa, jos tapaus on äärimmäinen. Yksinkertaisissa tapauksissa voi aina käyttää kodin korjaustoimenpiteitä hoidettaessa ripulia. Samaa voidaan käyttää kroonisissa ongelmissa kiinnittämään parannuskeinoa. Tarkista tämä luettelo 25 parasta kotiin korjaustoimenpiteitä ripuli vähän vaivaa ja kustannuksia.

Natural Home korjaustoimenpiteitä Ripuli:

1. Jogurtti:

25 parasta Natural Home Oikeussuojakeinoja ripuli Tyylit elämässä

Yksinkertainen home korjaamiseksi ripuli on 1-2 kupillista orgaanista jogurtti. Siinä on eläviä kulttuureja, jotka auttavat palauttamaan hyviä bakteereja suolistossa ja hoitavat näin ongelmat kätevästi. Varmista, että syöt sen tavallista ilman sokeria.

2. Black Tea Wonders:

25 parasta Natural Home Oikeussuojakeinoja ripuli Tyylit elämässä

Mustikka-tanniinit auttavat vähentämään minkäänlaisia ​​tulehduksia suolistossa, kun taas vesi auttaa kehon uudelleenhydraatiossa. Pieni sokeri makeutettu musta tee on täydellinen tapa mennä kriisin hoitoon.

3. Porkkanan ihmeet:

porkkana juices

Pektiini porkkanoiden tasot ovat mikä auttaa ripulin paranemisessa. Porkkanoita voi valmistaa ja syödä ruoan sose 2-3 kertaa päivässä tai porkkanamehua sitruunamehulla ja hunajalla. Tämä ei ainoastaan ​​auttaisi antamaan sinulle vaadittavia vitamiineja ja kivennäisaineita, vaan myös täydentämään vettä, jota olet menettämässä.

4. Ovat nesteet:

25 parasta Natural Home Oikeussuojakeinoja ripuli Tyylit elämässä

Sen lisäksi, että kofeiinipitoiset juomat ja sitrushedelmien mehut kuten tomaatti ja oranssi, voit harkita paljon nestettä, joka katoaa ripulin takia. Tämä auttaa johtamaan kunnon tilan hoitoon. Yksi on varmasti 8-9 lasillista vettä yhdessä veden kanssa merisuolaa ja sokeria ja kotitekoisia limonadit. Tämä auttaa hoitamaan nestehukkaa ja myös edistää ripulin paranemista.

5. Karhunvatukat ripuliin:

25 parasta Natural Home Oikeussuojakeinoja ripuli Tyylit elämässä

Karhunvatukka on toinen luonnontuote, jossa on tanniineja siinä. Yksi voi kiehua muutama teelusikallinen tuoretta karhunvatukkaa tai muuten kuivattuja lehtileipiä 1-1 ½ kupillista vettä ja juoda tätä nestettä haaleaa 2-3 kertaa päivässä ripulin hoitamiseksi. Sama voi tapahtua myös vadelmahedelmillä.

6. omenakastikeetikka:

25 parasta Natural Home Oikeussuojakeinoja ripuli Tyylit elämässä

Appelsiiniviinietikalla on valtavia etuja elimistölle ja terveydelle, ja sama koskee ripulia erityisesti siksi, että nestemäinen pektiini on korkea. Teelusikka omena siiderietikkaa, jossa on lasia vettä jokaisen aterian pitäisi seurata, kunnes ongelma lakkaa.

7. Inkivääri ripulin ongelman ratkaisemiseksi:

25 parasta Natural Home Oikeussuojakeinoja ripuli Tyylit elämässä

Inkivääri sopii täydellisesti kouristusten ja ripulin aiheuttamaan kipuun, ja se on yksi alkuun tuotteista, joita käytetään myös ruokamyrkytykseen. Teelusikka raastettua inkivääriä pienellä hunajalla on yksi ensimmäisistä tavoista, joilla voit hyödyntää etuja. Inkivääri-teetä voidaan ottaa 2-3 kertaa päivässä, joka on vasta valmistettu kotona ripulia varten.

8. Kamomilla-tee:

25 parasta Natural Home Oikeussuojakeinoja ripuli Tyylit elämässä

Kamomilisateiden rauhoittavat ominaisuudet tekevät siitä täydellisen hoidon ripuliin. Se myös varmistaa ruumiin hydratoitumisen lisäetuna. Ota 2-3 kuppia, kunnes ongelma on käsitelty.

9. Karpaloiden siemenet:

25 parasta Natural Home Oikeussuojakeinoja ripuli Tyylit elämässä

Kivestä valmistettujen siementen anti-ripulisaattori on täydellinen tämän ongelman hoitamiseksi. Valmista lasillinen teetä kiehaamalla fenugreeksiä siemeniä vedellä ja pitämällä sen haaleana.

10. Banaanit:

banaani fruit

Kaliumilla rikastettu banaani on luonnollisen energian antaja teidän heikkoudelle tällä hetkellä, mutta se ei ole ainoa syy siihen, miksi banaanit voivat auttaa sinua ripuliasi aikana. Vesiliukoisen pektiinin läsnäolo vähentää ripulin oireita ja auttaa sinua palauttamaan energian ja kehon vakauden tilanteen korjaamiseksi.

11. Mustikka päästä eroon Ripuli:

25 parasta Natural Home Oikeussuojakeinoja ripuli Tyylit elämässä

Ripuli kotiin korjaustoimenpiteitä ovat runsaasti mustikka saanti. Sen lisäksi, että se on rikas lähde antioksidantteja, mustikoita suositellaan usein tiettyjä vatsavaivoja, joissa tanniini ja antosyanoosit tarjoavat asiantuntija antibakteerinen ja anti-inflammation omaisuutta, jotain, että saatat tarvita ripuli päivää.

12. Akupunktio:

akupunktio

Akupunktio on ikivanha kiinalainen lääke, jolla parannetaan tiettyjä sairaustyyppejä. Tiettyihin kehon osiin insertoidaan ohuen hieno neula, joka stimuloi chi-tai virtaavaa energiaa kehossasi, jonka estäminen muinaisen kiinalaisen perinteen mukaan on johtava syy kehon toiminnallisiin ongelmiin. Kokeile akupunktiota ripuliasi, mutta varmista, että se on ammattilaisten läsnäollessa.

13. Orange Peel Tea Ripuli:

Oranssi Peel Tea
Kotihoito ripuliin tulee myös juomaan runsaasti nesteitä pitämään itsensä hydratoituneina ja siksi hyvä oranssi kuorituote olisi sopiva valinta juuri nyt. Varmista kuitenkin, että oranssi on orgaaninen ja kuori ei sisällä mitään torjunta-ainetta tai kemikaaleja. Kiehauta vesi appelsiinikuoriin ja lisää sitten hunajaa makeuttamaan liuos.

14. Riisi:

valkoinen rice

Ripulin aikana suolen liikkeet ovat luonnollisesti luonnostaan ​​nestettä, mikä valuttaa runsaasti energiaa ja vettä kehosta. Siksi tavallinen valkoinen riisi on sopiva grub nyt, joka auttaa sinua ruoansulatukseen ja voi myös lisätä kehon suolesi estää nestevirtauksen kehosta.

15. Kookosvesi:

kookospähkinä water

Kookospähkinä on aina luonnollinen kehon jäähdytin, ja järjestelmäsi kuumennetaan ja menettää jatkuvasti nesteitä. Tämä on ehkä oikea aika, kun haluat leikata viileää kookospähkinävettä, joka vähentäisi lämmön ja kuumetta kehossa samalla kun annat vitamiinilähteen heikoille järjestelmä.

Katso lisää: Luonnollinen remedy päänsärkyä varten

16. Psylliumsiemenet:

psyllium seeds

Psyllium-siemeniä tai kutsumme paghulaa hindi-kiina voi saada mistä tahansa lähikaupasta tai ruokakaupasta. Tämä on yksinkertaisesti ruoansulatusmassaa sisältävä siemenvesi ja vedenkehitys, joka lisää vatsan suolistasi, kiinteyttää niitä estäen siten liiallisen nesteen tappion kehosta.

17. Kananliha:

Kana soup (2)

Ripulin aikana menemme paljon kehon energiaa ja nestettä, mikä tekee meistä heikkona hermostomme. Kehosi tarvitsee paljon proteiinia nyt ja siksi lämmin höyrytyskulho terveellisestä kananliemestä voi auttaa sinua leikkaamaan väsymystä lisäämällä kehonrakennusproteiini järjestelmään.

18. piparminttuainen tee:

Piparminttu Tea

Piparminttuilla ei ole vain kykyä vähentää tulehdusta, se on myös vakaa antibakteeristen ominaisuuksien lähde, yksi syy siihen, miksi piparminttuista teetä saattaa olla ystäväsi näinä päivinä. Tämä auttaa myös jäähdyttämään järjestelmääsi ja auttamaan ruoansulatuksessa.

19. Early Morning Drink:

Hunaja and Lemon

Kalkki tai sitruuna ovat luonteeltaan antibakteerisia ja sisältävät myös itsessään runsaasti antioksidantteja. Honey on luonnollinen parantaja ja auttaa sinua jäähtymään samoin. Varhain aamulla aloitat päiväsi energiajuomalla, joka on valmistettu hunajasta, kalkista ja lämpimästä vedestä, joka puhdistaisi järjestelmän ja auttaisi sinua ripulin kautta.

20. Mustasiemenöljy ripuliin:

Musta Seed Oil

Myös kotieläinten korjaustoimenpiteet ripulin yhteydessä sisältävät mustan siemenöljyn, mikä varmasti auttaa sinua ruoansulatuskanavassa. Voit sekoittaa mustasiemenöljyä teelusikaan tavallisen jogurtin kanssa tai yksinkertaisesti sekoittaa sen appelsiinimehuun saannin kanssa.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä selkäkipu

21. Vältä Curd:

Rahka 456

Meijerituotteita on ehdottomasti vältettävä ripulin aikana. Jotkut tuotteet, kuten jogurtti tai juustomassa, voivat kuitenkin auttaa sinua jäähdyttämään kehosi ja sallimaan hyvien bakteerien toimimisen järjestelmässä ja parantamaan niitä sisäpuolelta. Curdia käytetään myös ruoansulatukseen ja voi toimia hyvänä aavikkomateriaalina.

22. Lepo:

nukkua proper

Ripuli tyhjenee kuivumaan ja tällä kertaa hyvän yöunen ei riitä, että voit vetää koko päivän. Luonnolliset korjaustoimenpiteet ripulin suhteen tekisivät sinut lepäämään parempaan osaan päivästä sen sijaan, että tuhlaisit mitä tahansa energiaa, jolle jätät. Lepoaminen antaa myös kehosi selviytyä ongelmasta paremmalla tahdilla.

23. Savi:

Koti Remedies For Diarrhea clay

Ripuli on yleensä lopputulos ruokamyrkytyksistä tai virustaudista. Käyttämällä yhtä pöytäluskaa smektiittisavella tislatulla vedellä juuri nyt on hyvä ruumiinpuhdistusprosessi, joka auttaisi kehoasi eroon itseään kertyneistä toksiinien paraneesta paranemisprosessista..

24. Green Tea Controls Ripuli:

Vihreä tea5

Vihreä tee on luonnollinen ja auttaa elimistösi puhdistamaan sisäpuolelta. Koska ripuli vaatii paljon nestettä, vihreää teetä tällä hetkellä olisi täydellinen juoma, jonka voit siemailla ja jatkaa päiväsi. ei vain auttaa sinua saamaan takaisin voimaa, se myös auttaa kättä parantamaan sinua sisäpuolelta.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä Lopeta kuorsaus

25. Hengitysharjoitukset:

hengittäminen Exercise

Mitään ylhäältä tai liikaa, muutamia hengitysharjoituksia tänä aikana vahvistaa sydämesi ja anna sinun elin hoitaa ripulia paljon vahvemmin rakennettu tyyli. Hengitysharjoitukset eivät vain vapauta elimistösi olemassa olevaa limakalvoja, vaan myös tekevät sinusta tuntemaan itsesi uudestaan ​​ja paremmaksi.

Huono yön puking ja käydä wc muutaman kerran muuttui nopeasti raskas virtaus nesteet jättävät kehon. Tiedät, että se on ripuli, kun kehosi tuntuu huuhtoutuneen ja kaiken, mitä sait, tulee ulos riistämättömältä ja nestemäiseltä. Ripuli on tavallista ja onneksi hoidettavissa kotona. Vaikka tiukkaa suositusta lääkärille aina neuvotaan, on joitakin vinkkejä ja temppuja, jotka voivat auttaa sinua parantamaan elimistöäsi tässä tilanteessa.

Leave A Comment

+ 24 = 26