25 parasta kampausta kuvia vuodelle 2018 Tyylit elämässä

Fringit ovat hankala tapa lisätä glamouria kampaukseen ja yleiseen ulkoasuun. Kaikilla hiustenleikkuulla voi olla erilainen ilme, koska on hienoja tapoja lisätä ruudut. Ainoa asia, joudut varottamaan varjossa, on se, että sen varjo voi tehdä silmäsi ja kasvosi tummiksi, joten viisas valinta on välttämätöntä. Lisäksi koko ulkoasu on kyse siitä, miten se leikataan ja kuljetetaan, joten näyttää siltä paljon luottamusta. Voit myös lisätä korostuksia ja väriä lisäämällä profiilin syvyyttä ulkonäkö kampauksia.

Amazing Fringe kampaukset naisten kuvia:

Koska ne ovat suosituimpia haarojen kampauksia yhdessä kuvia, jotka ovat enimmäkseen mieltyneitä ideoita ja myös sopivat hyvin useimmille naisille ja tytöille myös.

1. Wispy Fringe Hairstyle:

Ohut Fringe Hairstyle

Sitä kutsutaan myös mini-puoli haalistuneeksi kampaukseksi, tämä tyyli on niille, joilla on runsaasti tilavuutta hiuksissa. Terä on jaettu sivuttain useimpien hiusten toisella puolella. Hyvin pieni osa toisella puolella olevasta haarasta antaa erittäin herkän ilmeen. Tämä on yksi yksinkertaisimmista fringes-kampauksista naisille, joilla on keskipitkä hiukset.

2. Blunt Fringe Hairstyle:

tylppä Fringe Hairstyle

Nämä reunat ovat olleet trendiä pitkään. Terä pitenee pitkin kulmakarvat. Tämä yleensä kattaa koko otsa, joka antaa suuren näytön hiuksille. Se soveltuu niille, joilla on laajempi otsa. Se näyttää myös paremmalta suorilta hiuksilta. Tämä on yksi täydellinen leikkaus kampaukset neliön kasvot keskipitkän hiukset naisille.

Katso lisää: Herkkä kerroksinen hiusleikkaus

3. Pitkä haara:

pitkä Fringe Haircut

Tämä hiuslakka hairstyle näyttää super seksikäs yhdistettynä pehmeä sivu pyyhkäisi pitkät fringes. Nämä ovat tarpeeksi kauan lisätä glam ja otsatukka ja tehty muutaman säikeet vain antaa kasvot pehmeä ulkonäkö. Näyttää paremmalta lyhyillä hiuksilla.

4. Herkkä Fringe:

puuskainen Fringe Haircut

Hyvin lyhyiden hiusten pituus, nämä haukkumurut haalistuneisuus näyttävät söpalta. Ripat on hienonnettu epätasaisesti lisäämällä hieman tilavuutta hiuksiin ja epätasaisuus antaa erittäin pehmeän ilmeen kasvoille. Sitä ei ole tehty vain lyhyillä hiuksilla, mutta keskipitkät ja pitkät hiukset voidaan myös yhdistää näihin tyylikkäisiin fringeseihin.

5. Sivusuojatut raidat:

puoli Swept Fringes Haircut

Tämä tyyli on helppo tehdä ja ylläpitää ja näyttää hyvin trendikkäältä. Se soveltuu rennosti ulkonäköön, kun se yhdistää avoimet hiukset tai voidaan antaa tyylikäs muodollinen ulkonäkö korkealla tai matala pulla. Koska koko bang on toisella puolella, hiuksiin on paljon tilavuutta. Voit hyväksyä tämän tyyppisiä haarautuneita kampauksia pyöreille kasvotyypeille naisille, joilla on keskipitkät hiukset.

6. Aaltoviilaiset kampaukset:

Aaltoileva Fringe Hairstyle

Hairstyle on rento, jolla on sotkuinen ponnahdusnauha aallotettuihin hiuksiin. Tämä haalistuneiden hairstyle-ilme muuttuu trendikkäksi yhdeksi puoliksi pitkiksi otsikoiksi. Koska hiukset ovat aaltoilevia, jopa pienet otsat saavat sen näyttävän laajalta ja lisäävät pomppia hiuksiin.

Katso lisää: Barbie Kampaukset

7. Epäsymmetrinen haarojen leikkaus:

Epäsymmetrinen Fringe Haircut

Tämäntyyppiset hiusraudat ovat kauniita ulkonäköä ja houkuttelevuutta myös. Ulkonäkö on tyylin ja glamourin yhdistelmä. Se on tarkoitettu suorille hiuksille ja sopii hyvin pitkälle pinnalle. Yläosat ovat epätasaiset, jotka peittävät kasvojen kokonaispituuden. Yhdessä lyhyissä sumeoissa tässä ulkoasussa yleinen ulkonäkö on kuin pop-tähti.

Katso lisää: Vintage Hairstyle Pictures

8. Kokonaiset rajat:

Saattaa loppuun Fringes Haircut

Se on yksi hienoimmista haalareista tytöille, joilla on pitkät hiukset ja pitkät soikeat kasvot. Koko kampaus on yhdistelmä eri pituus fringes. Näet lyhyen reunat otsaan yhdistettynä aaltoilevaan sivulampaan ja pitkien reunojen kanssa poskia pitkin. Se antaa valtavaa äänenvoimakkuutta hiuksiin ja lisää sen aallotettu rakenne.

9. Osatut raidat:

erosimme Fringes Haircut

Neliönmuotoiselle kasvolle tämä kampaus on hyvä piilottaa leveys. Rajat antavat kapean ulkonäön kasvojen yläpuo- lelle siistin väliseinän takia. Koska hiukset ovat niin paljon tilavuutta luonnollisesti, niitä ei tarvitse kuivata vähäisemmiksi.

10. Korvileikkaus Fringe:

Otsa Covering Fringe Hairstyles

Näemme Felicity Jones täällä tyttöjen tyylikkäässä haarojen leikkauksessa. Reunukset ovat suorassa kulmassa ja ne kaikki ylittävät otsaansa lävistäjästi, jolloin hänen pyöreät kasvot näyttävät kauemmin. Nämä otsat tavallisesti pyrkivät jättämään sinut iloiseksi kasvojensa erosta loppuun asti, paitsi kasvattamalla naisellisilta sivuillasi helposti ja innokkaasti.

11. Syvä kuristusvyö:

Syvä Parting Fringe Cut Hairstyle

Teräsleikattu kampaus, jota näet täällä, on suorastaan ​​tyylikäs jokaisesta näkökulmasta, eikä ole koskaan muotia. Se on erittäin tyylikäs, ja jos sinulla on bob olennaisesti, voit yhdistää nämä bangs, jotta se näyttäisi erilaiselta tyyliltään kokonaan. Riippumatta siitä, mikä kasvosi tyyppi, tämä leikkaus toimii hienosti, kun annat hiuksille kaulalehmän pituuden.

12. Kalteva Fringe Hairstyle:

vinot Fringe Hairstyle

Kun etsit kampauksia rajaamalla, ota vihje Bella Heath -tuotosta täältä. Hän on melko fani ja rakastaa urheilua sekä horisontaalisia että lävistäviä otsaleja, kuten hän kerran mainitsi haastattelussa. Joten, jos sinulla on neliön muotoinen kasvot, tällainen pitkä sivuhaarukka olisi meidän vahva suositus. Älä myöskään välitä hiustesi pituutta, sillä tämä näyttää hyvältä vain pitkillä hiuksilla.

Katso lisää: Kauniita kampauksia tytöille

13. Osioitu Fringe Updo:

erosimme Fringe Updo

Kun haluat pitkät hiukset leikkaavat hiukset, tämä kampaus toimii sinun hyväksi. Vaikka tämä updo saattoi näyttää vanhemalta, se ei ehkä ole niin paha, jos jätät sen leikkisäksi. Christina Hendricksilla on hämmentynyt ulkonäkö kuparipitoisella värillä. Hänen mieltymyksensä on yleinen leikkaus, joka tekee hänestä näyttävän kypsältä ja kasvot pitempään kuin tavallisesti.

14. Kulmakarvojen rajaus:

Kulmakarva Covering Fringe Hairstyles

Tällä haarapelillä me näemme mallin Edie Campbellin haastavan ulkonäön. Hän näyttää suorastaan ​​upealta tummilla hiuksillaan ja pitkillä kasvoillaan. Hänen kasvonsa ovat terävät ja hän haluaa käyttää usein tällaisia ​​kavereita. Se tekee kasvonsa kevyemmiksi ja pitää sen suurimman osan piilossa, kiinnittäen enemmän huomiota silmiin kaikkien kasvojen sijaan.

15. Edgy Pixie Fringe:

Ärtyisä Pixie Fringe Hairstyles 15

Halle Berry on kuullut näitä satunnaisia ​​haarojen kampauksia lyhyillä hiuksilla ikuisesti ja tässä on toinen esimerkki siitä. Jos sinulla on paksut hiukset, voit katsoa aina sassy ja ärsyttävä. Kasvosuodattimien ei tarvitse olla tietyntyyppisiä, mutta tarvitset lyhyitä hiuksia, jotta tämä ilme näyttäisi viileältä. Huomaat, miten säikeet sekoittuvat täydellisesti.

16. Suorat Kiinan hiuslakka:

Suoraan Chinese Haircut

No mitä sinä tiedät? Brunettes voi kirjaimellisesti levittää kaikki kampauksen yhtä hyvin. Täällä meillä on vilaus Carly Rae Jepsenistä, joka näyttäisikin tyylikkäksi kuin aina terävät ja pitkät säikeet ulottuvat lähes kulmikkailleen. Hänen hiuksensa pysyvät suorina ja otsatukka on paikallaan. Sinun täytyy suoristaa hiuksesi, jos sinä ei ole aivan samanlainen kuin tämä fringes hairstyle.

17. Ristikkopalkit:

Poninhäntä Fringe Hairstyles 17

Tämä haarojen hairstyle sopii brunetteihin, joilla on hieno iho, koska hiusten ja kasvojen väri täydentävät toisiaan tuoda esiin ominaisuuksia jyrkästi. Vaikka hiukset ovatkin hieman aaltoilevat, ei vääriä, voit lisätä raitoja heijastamaan niitä ja näyttämään hyvältä. Cristin Milioti täällä parin hänen ulkonäönsä lonkkalevyllä, ja vaikka hän on yksinkertainen, voit valita toisen, joka näyttää hyvältä sinuun.

18. Korkea pulla, jossa viistohaara:

hapsut Hairstyles 18

Tunnetaan kampaukset, joiden reunat sisältävät tylpät bangs kierretty vaakatasossa, kunnes se halaa kasvosi mukavaan kosketukseen. Jos valitset tämän matkanne, tämä tyyli kattaa suurimman osan yläseulastasi. Irrota se toiselle puolelle sen sijaan, että sen reunat ovat helppo yhdistää säikeiden kerroksiin. Kirkkaat huulet, joilla on korkea pulla, lisäävät näyttelyä.

19. Pixie Style Bang:

hapsut hairstyles

Tiedämme, tiedämme! Sinun täytyy ajatella, onko todella mitään kampausta, jota Jennifer Lawrence ei voi rockilla? Jokes toisistaan, nämä vaaleat kohokohdat näyttävät upealta häneltä enemmän mustalla ruskealla lyhyellä pixie. Ruusut ovat kulmikkaat, joten hän näyttää lisäntyvän uudelle mielenkiintoiselle tyylikkäälle tasolle. Tämä on yksi kauneimmista haarojen kampauksista pyöreille tytöille, joilla on lyhyet hiukset.

20. Fringe Haircuts Aaltopahville:

hapsut Hairstyles 20

Jos hiuksesi pysähtyvät luonnollisesti kiharaa valitsevat tämän, joka on yhtä armollinen ja pitkänomainen. Ruusut ovat keskipitkän, usein vaikeasti muotoilluissa hiuksissa, koska ne ovat pitkät kampaukset ja liian lyhyet. Meidän mielestämme löysimme arvokkaan ratkaisun, joka on tyylikäs ja älykäs.

21. Alalangat:

hapsut Hairstyles 21

Tämä on hyvin yksinkertaista ja helppoa tehdä hiusleikat hiukset leikattu lyhyillä hiuksilla. Tämä kauniin hyytelöity tyttöjen hiuslakka on melko trendikäs ja dramaattinen. Useimmat näyttelijät valitsevat tämän lyhyen rajatun ilmeen fringeilla näinä päivinä. Ei vain se, että sinusta näyttää tyylikkäältä, mutta myös tekee hiuksesi hallittavaksi.

22. Pitkittynyt Fringe Hiustyyli:

hapsut Hairstyles 22

Jos rakastat hiuksiasi valehtelemaan otsaasi, mistä tahansa syystä, tämä kampaus on juuri pituus, jota rakastat. Ruusut peittävät silmäsi, jolloin salaperäinen asia jää jäljelle ihmisten ajattelemiseksi. Tämä olisi yksi ihanteellinen hiukset kampaukset kiharat pitkät hiukset naiset, joka sopii kaikenlaisiin tehtäviin ja puolueisiin.

23. Pitkä aaltoileva hiusnauha:

hapsut Hairstyles 23

Tarpeetonta sanoa, Naomi Campbell etsii parasta itseään tavalliseen tapaan, kun hänellä on urheilua. Se on todella mairitteleva kasvonsa ja poskipäät näyttävät korkeammilta ja paremmilta kampauksen takia. Hänen kasvonsa on näyttävä graceful ja herättää valitus hänen silmissä, koska reunat edessä.

24. Side Fringe Curls:

hapsut Hairstyles 24

Kun haluat pitkät hiukset haalistua, tämä tekee sinusta heti hyvältä. Se on tyylikäs, yhtä kypsä ja tekee sinusta vanhemman ikänsä näyttävän, jos se on se, mitä aiot.

25. Eturaajat Fringe Hairstyle:

hapsut Hairstyles 25

Tämä on yksi hienoimmista leikattu kampaus pitkät kasvot keskisuurten hiusten, joka on yksinkertainen super naisille. Jos olet epätavallinen kuningatar, sen aika on yllättynyt kaikille tavallisella haarojen kampauksella. Mikään ei tuo esiin vanhaa tyylikkyyttäsi enemmän kuin tämän kampauksen, joka päättää luettelomme.

.

Leave A Comment

97 − = 87