25 parasta ja luonnollista kotiin korjaustoimenpiteitä ruoansulatushäiriöt Tyylit elämässä

Ruoansulatushäiriöt lääketieteellisesti ovat dyspepsia, joka on levottomuus vatsaan johtuen ruoan läsnäolosta, jota ei ole pilkottu. Ruisku on pohjimmiltaan vatsakipu, jossa kärsivillä henkilö kärsii kouristuksista, palava tunne rinnassa, happamuus, huimaus ja yleinen huoli.

25 parasta ja luonnollista kotiin korjaustoimenpiteitä ruoansulatushäiriöt Tyylit elämässä

Vatsa tuntuu paisutetulta ja ruokahalu sujuu. Ruoansulatushäiriöt johtavat usein oksenteluun ja ääritapauksissa myös löysät liikkeet. Tämä tapahtuu yleensä kun maustetaan erittäin mausteinen tai pysyvä ruoka, joka ei sovi mahaan. Tämä ehto ei ole vakava, ja sitä voidaan torjua kotona tietyillä kotimaisilla korjaustoimenpiteillä. Kovettaa ruoansulatushäiriöt mahdollisimman nopeasti näillä hyödyllisillä käyttökertoimilla, jotka saattavat pitää ruoansulatuskanavan pois sanakirjastasi. Seuraavassa käsitellään 25 parhaan home-korjaavan aineen käyttöä ruoansulatushäiriötilanteessa.

Yksinkertainen ja luonnollinen kotiin korjaustoimenpiteitä ruoansulatushäiriöt:

1. Kirnupiimä:

piimä

Yksi parhaista kotiin liittyvistä lääkkeistä, joilla parannetaan ruoansulatushäiriötä, on kirnupiimeä. Valmistetaan lisäämällä vettä juustomassalle ja kastelemalla sitä hyvin. Voit lisätä kuminan siementen jauhetta tehostamaan kirnupiimää. Se on instant pacifier ja auttaa puhdistamaan happamuutta, joka voi olla syy ruoansulatushäiriön takia.

Katso lisää: Home Remedy Muistihäiriöön

2. Kalkki ja inkivääri:

Sitruuna and Ginger

Tämä korjaustoimenpide on hyvin yksinkertainen, koska molemmat aineet ovat helposti saatavilla kaikissa kotitalouksissa. Ota samantapainen osuus kalkin ja inkivääri mehua ja sekoita se lasilliseen vettä. Lisää tl-hunajaa. Huolehdi siitä, että veden lämpötila pysyy lämpimänä; sen ei pitäisi olla kovin kuuma. Juominen tämän raskas aterian jälkeen varmasti ehkäisee ruoansulatushäiriöt

3. Soodakäsittely hoitoon ruoansulatushäiriölle:

paistaminen soda 854

Leivin sooda on toinen aineosa, joka on helposti löydettävissä lähes jokaiselta kotona ja tämä on erittäin kätevä korjaustoimenpide välittömän helpotuksen antamiseksi. Sinun tarvitsee vain lisätä tislattua soijaa pieneen lasilliseen vettä ja juoda sitä välittömästi. Monet ihmiset haluavat lisätä kalkkia ja suolaa soodaveteen ja juoda parempia tuloksia

4. Valkosipuli ja soija:

Valkosipuli-ja-soija

Tämä on erinomainen yhdistelmä ruoansulatushäiriön poistamiseksi. Vaikka se ei ole niin suosittu, se on erittäin tehokas. Tämä antaa paljon helpotusta vatsavaivoihin ja kipuihin, jotka syntyvät ruoansulatushäiriön takia. Ota murskattua valkosipulia ja soijaöljyä yhtä suuressa määrin ja hierota sitä vatsalle navan alueen ympärille. On varmasti antaa hengähdystaudit vatsavaivoissa

Katso lisää: Kotihoidon keloidit

5. appelsiinimehu:

Oranssi Juice

Ei, ei lasia täynnä, mutta vain muutamia appelsiinimehun lusikoita osoittautuu erinomaiseksi parannukseksi ilmavaivatuksen poistamiseksi. Jotta turvallinen puoli syö oranssia raskaan aterian jälkeen, se ei estä epämukavuutta. Oranssi mehu on yksi parhaista kodin korjaustoimenpiteistä ruoansulatushäiriöongelmasta.

6. Piispan rikkaruoho:

Piispa Weed flower

Piispan rikkaruoho on itse asiassa toinen nimi caromin siemenille. Jauha teelusikallista carom siemeniä, lisää kalkkisuolaa lämmitä sitä vähän ja juoda tätä seosta alas lasillinen vettä. On hämmästyttävää parantamaan ruoansulatushäiriöt.

7. Korianterin ja kuminan siemenet:

Korianteri and Cumin Seeds

Sekä kumina että korioriander tunnetaan ruoansulatuskyvyn ominaisuuksista. Jos sinusta tuntuu levottomalta, ota molempien siemenet, murskata ne ja heittää jauhe muotoon lasillisella vedellä. Se päivittää vatsan ja auttaa ruokaa asettua helposti.

8. Rypäleet:

viinirypäleet

Viinirypäle on yksi hedelmä, joka ei ole vain ravitseva vaan myös aidsin ruoansulatus. Kuten oranssin, jopa rypäleiden tiedetään poistaa kaikki ruoansulatushäiriöt, joita saattaa syntyä ruuan syömisen jälkeen. Viinirypäleet ovat täydellisiä ja luonnollisia kotiin tarkoitettuja korjaavia keinoja ruoansulatushäiriön hoitamiseksi.

Katso lisää: Korva-infektio kotiin korjaustoimenpiteitä

9. Jäätelö:

jää cream

Jäätelö tuo sparklea jokaisen lapsen silmään ja on myös varma tapa parantaa lievää vatsaa tai happamuutta, joka voi syntyä ruoansulatushäiriön takia. Vaniljan olemuksen läsnäolo toimii tupakoijana ja viilentää vatsan alas. Se on erinomainen sydämen polttamisen helpottamiseksi.

10. Inkivääri:

inkivääri 2

Kotihoidon ruoansulatushäiriöt puhuttavat ensinnäkin hyvin käytetystä maustetasosta, joka aina löytää tavan monissa kuumissa maustetuissa ruuissa. Vaikka liian kuuma astia ei ole koskaan arvostettu, inkivääri jokapäiväisessä aterianne voi vakauttaa ruokavaliosi ja rikkoa ruokaa hyvin, jotta ruoansulatus voidaan pitää täysin terveinä. Ginger ale voi olla hyvä korjaustoimenpide.

11. Kamomilla:

Kamomilla Tea

Kamomilla on luonnollinen kasviperäinen lääke, jotta ruoansulatus pysyisi hallinnassa. Yrtit lisäävät makua juomaan, kun taas aromaattinen kamomilla kukka sen teemuodossa huolehtii tavanomaisesta ruoasta, joka mahdollistaa hedelmällisen ruoansulatuksen aloittamisen. Kamomilla tiedetään myös lisäävän kehon aineenvaihduntaa ja luo vastenmielisyyttä kaasusta ja turvotuksesta.

12. Oliiviöljy:

Oliivi Oil for dry hair

Oliiviöljy on yhteinen kotitalouden nimi, jota löydämme usein monista sunnuntain brunssiastioista. Oliiviöljyä käytetään ruoan valmistamiseen, koska sen ansiosta mahtavaa makua voi tuhota makuhermojasi. Kuitenkin kotihoidon ruoansulatushäiriöt on myös oliiviöljyä osaksi sitä. Sen lisäksi, että sileä suolen liike on sallittua, oliiviöljy stimuloi maksasoluja ja mahdollistaa ravintoaineiden imeytymisen nopeasti, jolloin voit päästä vapaaksi ruoansulatushäiriöstä.

13. Apple-siideri Etikka:

omena cider vinegar with apples

Appelsiiniviinietikka on ainoa juoma, jolla on sekä hapan että emäksinen vaikutus, ja siksi se on täydellinen ruoansulatuskanavan kotihoito. Omena-siiderietikkaa yhdellä tl: llä voidaan lisätä lasilliseen vettä ja pehmolakeista hunajaa ja tehdä terveellinen alku päiväsi.

14. Fenugreek ruoansulatushäiriölle:

Sarviapila 3

Hillonkorjuun siemenet ovat runsaasti kuitupitoisuudessa ja auttavat sinua sulattamaan ruoanne ylinopeudella. Fenugreek tunnetaan myös runsaasti antioksidantteja ja voi puhdistaa järjestelmään kertyneitä toksiinien, jotka voivat olla kumppani rikollisuutta, kun on kyse ruoansulatushäiriöstä.

15. Epsom-suola:

Epsom salt

Epsom-suola voidaan yhdistää ruoansulatushäiriölääkkeisiin. Tässä Epsom-suolan etuja ei ole vain rajoitettu ruuansulatuskaarien sisällä vaan myös kovien kaasujen, turvotusten ja lieviä palovammoja aiheuttavien lievien ongelmien korjaamiseen. Täällä lisätään Epsom-suolaa puoli teelusikallista lasiin täyteen veteen ja saatat ruoansulatushäiriöt lentää pois.

16. Fenkolinsiemenet:

Fenkoli seed

Siemenet ovat luonnon luonnollista ilmavaivoja. Kuuma mausteinen ruoka voi todella vaikuttaa ruoansulatukseen. Päivään kertyneet toksiinit voivat lisätä sen paksusuolen ongelmiin ja pian ruoansulatushäiriöt aiheuttavat kipua ja epämukavuutta. Siemenet siemeniä voidaan käyttää jauhemaisena veteen tai yksinkertaisesti voidaan tehdä teetä.

17. Vihreä tee:

vihreä tea

Luonnollinen remedy tekijöille detoxifier, vihreä tee on ehdottomasti kasviperäisten hoito olet puuttuu ulos näinä päivinä ruoansulatushäiriöt. vihreä tee on ruumiin toksiinin aluslevy, joka huuhtoutuu myrkylle, joka auttaa laihtumista, ja sitä voidaan myös käyttää stimuloimaan aineenvaihduntaa, jotta ruoansulatus voidaan pitää terveellisimpänä. Vaihda aamukahvi ja illallinen maitojuoma kuppi vihreää teetä.

18. Korianderi parantamaan ruoansulatushäiriöt:

korianteri leaves 45

Korianteri on erinomainen vihreä, joka usein sopii jopa valtuuksiin kuten parsakaali ja kurpitsa. Korianderi urheileva miellyttävä maku tuo usein suuremman makuisen tunteen omalle grubille ja kun kauhut lautasellesi, korianteri järjestelmässäsi korvaa kaasun ja ruoansulatushäiriön nopealla aineenvaihdunnalla ja terveellä suolistolla.

19. Banaani:

banaani fruit

Jatkuva kaliumlähde ja terveellinen hedelmä aamu viljan kanssa, banaania suositellaan aina sopimattomien suolenvaurioiden aikana. Se takaa suolistojärjestelmän sujuvan työskentelyn samalla, kun lisäät tehokasta ravitsemusta kehoon. Selkeä suoliston ruoansulatuskanava ei voi koskaan olla esteenä sinulle.

Kardemumma:

Vihreä Cardamom

Kardemumma on mausteinen erikoisuus, joka tuo maustettavimpiin astioihin erilainen maku samalla, kun mauste tyhjentää järjestelmät nostaen suolen ja sappeen tuottamaan oikeat ruoansulatusmehut. Näin se voi poistaa ruoansulatushäiriöt ja antaa sinulle helpotuksia tulevista mahdollisuuksista.

21. Yrtit:

yrttejä

Yrtit parhaimmillaan eivät ainoastaan ​​lisää makua elintarvikkeeseen vaan myös auttavat nopeuttamaan ruoansulatusmenetelmää. Samaan aikaan aineenvaihduntaa voidaan lisätä. Tavallisia yrttejä, joita on käytettävä, ovat persilja, basilika, selleri tai timjami.

22. Jääpalakassi:

jää Pack

Paljon kuin kuuma laukku, kun ruoansulatushäiriötilanteessa käytetään aina jääpalakokoonpanoa. Vatsan alue, erityisesti kalvon tai vatsa voi aiheuttaa palovammoja. Lämpö heikentää kipua, ja siksi lämmin kylmä pakkaa vatsaan tällä kertaa jäähtyy prosessiin ja kylmä voi todella auttaa lievittämään ruoansulatushäiriöt.

23. Kuminansiemenet:

kumina Cumin seeds

Vatsasi kumina on aina keino korjata, että voit antaa vakuudesi. Tässä mausteen osassa maku on vähiten hyvä hyöty, jota voit nauttia kumista. Mauste sisältää sinänsä etuja, kun etenevät ruuansulatusmenetelmää nopealla nopeudella samalla, kun toimitat irtotavarana suolistasi niin, että kylpyhuoneesi juoksu voi aina olla hedelmällistä.

24. Lemon Tea:

Sitruuna Ginger Tea

Sitruuna tai kalkki on luonteeltaan supistava ja sitä pidetään aina luonnollisena tapana poistaa kehosi. Sitruunan tai kalkin sekoitettu tee-lusikka hunajaa musta tee raskas aterian jälkeen auttaa sinua pitämään ruoansulatuksen tarkistaa. Hunaja on luonnollinen parantaja, joka edistää nopeaa aineenvaihduntaa kalkilla lisäämällä antioksidantteja hajotettuihin rakeihin.

25. Olut:

Koti Remedies For Indigestion Beer

Mikä on se paras asia, että kaikki miehet nauttivat kuumennetun lauantain jalkapalloilun aikana? Pidä hauskaa muutamien olutta sisältävien laatikoiden kanssa ja löysää ruoansulatushäiriötä niin kuin teet niin. Olut tai inkiväärialus ovat luultavasti ainoat alkoholilajit, joiden avulla voit sulattaa ruokasi nopeasti ja helposti, joten pese alas maukkaimmista aterioista jäähdytetyllä olutpullolla.

Ruoansulatushäiriöt voivat tapahtua missä tahansa. Emme voi hallita omaa. Kuitenkin estäminen ruoansulatuskanavan pilaamasta päiväsi on varmasti korjaamiseksi, että voimme kaikki asiantuntemusta itse. Ruoansulatushäiriöt on helposti kovettunut käyttämällä kohteita päivittäistavarakaupan lista.

Leave A Comment

6 + 2 =