25 parasta homehoitoa kilpirauhasen ja kilpirauhasen vajaatoiminta Tyylit elämässä

Hyvin yleisten terveysongelmien joukossa kilpirauhasen on tullut melko yleinen ongelma. Se on yksinkertaisesti ongelma hormonien alhaisen tai liiallisen erittymisen rauhassa ja johtaa myös paljon fyysisiin kriiseihin. Kilpirauhasen malfunktio johtaa aineenvaihduntaan sekä proteiinien valmistukseen elimistössä. Oireet ovat yleensä yli tai alle painon ja letargian kehossa. Myös mielialan vaihtelut ja matala pulssi ovat joitain oireita. Oikeastaan ​​kehomme tarvitsee kilpirauhashormoneja, mutta kilpirauhasen aiheuttaman häiriön vuoksi se tuottaa enemmän hormoneja kuin kehomme tarvitsee. Tätä kutsutaan hypytyroidismiksi. Muut sanat kilpirauhasen vajaatoiminta johtuvat yksinkertaisesti kilpirauhasen aktiivisuuden vuoksi.

Koti remedies for thyroid

On olemassa paljon turvallisia ja tehokkaita koti-korjaustoimenpiteitä, jotka voivat auttaa suojaamaan kilpirauhasen toimintaa ja hallitsemaan kilpirauhasen toimintaa. Käyttämällä alla mainittuja parannuskeinoja sinun on saatava näkyviä tuloksia muutamassa viikossa. Tarkista heidät ja valitse 2-3 home-korjausta kilpirauhasesta saadaksesi parhaan tuloksen.

Paras home korjaustoimenpiteitä kilpirauhasen ja kilpirauhasen vajaatoiminta:

1. Rentoutumismenetelmät:

hengittäminen and relaxing Exercises

Joitakin joogaa ja pranayamia on olemassa, mikä auttaa palauttamaan oikean tasapainon hormonien eritystä kilpirauhasista. Tämä on yksi parhaista koti-korjaustoimenpiteistä, joita voidaan käyttää ongelman hoitamiseen tavalla, jolla ei ole sivuvaikutuksia. Kysy ammattilaisilta lisätietoja oikeista asennoista.

Katso lisää: Kipeä kurkku kotiin korjaamiseksi

2. Onko hyviä määriä vettä:

vesi woman 2

Vesi yleensä hydrates kehon ja säätelee myös toimintoja ja kaikki ruumiinrakenne. Jotta kilpirauhaset toimisivat ihanteellisella tavalla, paras ja helpoin tapa tehdä on juoda 10-12 lasillista vettä päivässä. Tämän pitäisi olla selkeä ja suodatettu vesi parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Se on velvollinen antamaan sinulle täydellisiä tuloksia ja paljon muita etuja. Se vähentää myös painoa.

3. A-vitamiini Rich Foods:

Vitamiini A

On olemassa joitakin elintarvikkeita, joilla on runsaasti A-vitamiinia. Ammattilaisten mukaan, joilla on runsaasti vitamiinia sisältäviä elintarvikkeita, varmistetaan kilpirauhan toiminnan asianmukainen toiminta ja hoito hormonien eritystä epätasapainosta. Porkkana, kurpitsa ja vihreät lehtivihannekset ovat joitakin elintarvikkeita, joita voit käyttää hyödyksisi täällä kodin parantavaan hoitoon.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä migreeni kipu

4. Flaxseeds voi ohjata kilpirauhasen:

25 parasta homehoitoa kilpirauhasen ja kilpirauhasen vajaatoiminta Tyylit elämässä

Pellavansiemenien korkeat omega-rasvahappojen pitoisuudet ovat se, mikä auttaa säätelemään kilpirauhasen toimintaa ja siten hoitamaan kriisin helposti. Pellavansiemeniä voidaan vähän jauhettua ja ripotellaan päivittäin eri elintarvikkeisiin ja salaatteihin hyötyjen saamiseksi. Lautasen pellavansiemeniä tislattua teelusikallista tulee ottaa joka aamu vesilasilla tyhjään vatsaan. Tämä myös auttaa tilannetta. Käytettävissä on myös pellavansiemenöljy, jota voidaan käyttää.

5. Pähkinät:

25 parasta homehoitoa kilpirauhasen ja kilpirauhasen vajaatoiminta Tyylit elämässä

Yhdessä omega-rasvahappoja saksanpähkinöitä auttaa antamaan keholle tarvittava määrä jodia kilpirauhasen hoitoon ja säätelemään rauhasten toimintaa. Sisällytä kourallinen tätä mutteria päivittäiseen ruokavaliota varten tuloksiin.

6. Inkivääri parantaa kilpirauhasen:

Koti Remedies for Thyroid Ginger

Anti-inflammatoriset ominaisuudet ja mineraalien, kuten kaliumin, sinkin ja magnesiumin, korkea taso ovat joitakin tapoja, joilla inkivääri voi auttaa. Tuoretta viipaleita inkivääriä voidaan ottaa suoraan ja pureskella tai muuten inkivääriä voidaan sisällyttää ruokiin. Voidaan myös valmistaa tuoretta inkivääriä sisältävää teetä saadaksesi tulokset rauhasten toimintojen tasapainottamisesta.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä varten keuhkoputkentulehdus

7. Kookosöljy:

25 parasta homehoitoa kilpirauhasen ja kilpirauhasen vajaatoiminta Tyylit elämässä

Keskipitkäketjuiset rasvahapot kookosöljyssä auttavat työssään kilpirauhasen eduksi. Se myös tuo mukanaan hyvän muutoksen aineenvaihdunta-asteeseen, joka alentaa kilpirauhanen ongelmia. Lisäämällä kookospähkinäöljyä maitoon ja pitämään se aamiaisella on oikea tapa käyttää sitä. Käytä kahta rkl päivässä.

8. Auringon säteet:

Nätti woman walking

Kehon näkyminen auringonvalolle 15-20 minuuttia on yksi parhaista tavoista saavuttaa tasapaino kilpirauhasessa ja hormonien erittyminen. Se auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää sekä lisäämään aineenvaihduntaa. Kävele auringossa aikaisin aamulla tämän kodin korjaamiseksi.

9. Iltaölkkiöljy:

25 parasta homehoitoa kilpirauhasen ja kilpirauhasen vajaatoiminta Tyylit elämässä

Esihummoöljyn aminohapot ovat apu kilpirauhasen hyvään terveyteen. Se parantaa kilpirauhasen kaikkia toimintoja vähentämällä tulehdusongelmia.

10. Meri Vihannekset:

meri Vegetables

Syö meri-vihannes melko usein, kun haluat päästä pois tämän kilpirauhasen ongelmasta. Meriveden vihannesten saanti on yksi kilpirauhasen parhaista kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä. Ne ovat yksi parhaista jodi-lähteistä, ja ne voivat myös tarjota kaikkein terveellisintä ruokavaliota koskaan. Syöminen keitetyn tämän kasvin sijaan ruoanlaittoon tulee osoittautua hyödyllisemmäksi.

11. Voi rasvaa kilpirauhasen ongelma:

voi

Kuinka huonompi se voi saada? Vähän voita ei vahingoita sinua. Monien asiantuntijoiden mukaan, mukaan lukien hieman voimaa ruokavaliossasi, voi osoittautua yksi parhaista kotiin korjaustoimenpiteistä kilpirauhasen vajaatoiminta. Leikkaa maito ja juusto, mutta älä uhraile voita. Voi varmasti tulee kätevästi, kun yrität ratkaista kilpirauhasen ongelman. Voi sisältää myös hyviä rasvoja, jotka voivat auttaa sinua saamaan terveellistä.

12. Kelp:

Rakkolevä

Haluatko apua? Kelp on täällä auttamaan sinua. Se on pohjimmiltaan ruskea merilevä, joka on runsaasti orgaanisia ominaisuuksia ja jolla on joitain parhaita elementtejä, jotka voivat parantaa kilpirauhastoa tehokkaasti. Tätä pidetään yhtenä tehokkaimmista kilpirauhasen kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä. Se voi auttaa sinua täyttämällä jodipuutos kehossasi, mikä on syynä kilpirauhasen vajaatoimintaan.

13. Pudota syömisen aikataulu:

Pudota Your Eating Schedule

Lopeta syö sellainen, kuin olit ennen kuin löysit kilpirauhan ongelmasta. Joskus hidas syöminen auttaa parantamaan kilpirauhan nopeammin. Tämä on yksi parhaista home korjaustoimenpiteistä kilpirauhasen, jonka voit heittää yhdessä muiden korjaustoimenpiteiden kanssa. Tämä prosessi on osoittautunut tehokkaaksi parantamalla kilpirauhasen kilpirauhasen vajaatoimintaa ja kilpirauhasen vajaatoimintaa.

14. omenakastikeetikka:

Omena cider Vinegar

Olemme kaikki tietoisia omenoiden etikan eduista. Apple-siiderietikka sisältää joitain henkeäsalpaavia etuja, jotka auttavat sinua pysymään terveinä pitkään. Se on hyvä erityisesti kilpirauhaseen ja voi parantaa monia asioita. Sinun tarvitsee vain lisätä kaksi tai kolme teelusikallista omenisekkiviiraa lämpimässä vedessä ja siemailla sitä hitaasti. Tämä puhdistaa kehoa ja poistaa myös vapaat radikaalit.

15. Keskeiset kalaöljyt:

olennainen Fish Oils

Kalaöljyt ovat osoittautuneet yhdeksi menestyksekkäimmistä kilpirauhasen kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä. Ne voivat lisätä kilpirauhashormonia ja tehdä kehosta terveellisiä sisäpuolelta, koska sen sisältämät paras luonnon ja orgaaniset elementit ja mineraalit ovat sisällöltään. Se nokka nostaa koskemattomuutta ja torjuu tulehdusta. Se on runsaasti omega-3-rasvahappoja, jotka taistelevat nivelten turvotusta vastaan.

16. Guggul:

guggul

Etsitkö kotiin korjaustoimenpiteitä kilpirauhasesta? Commiphora Mukul, intialainen puu myötävaikuttaa kumimaiseen hartsiin, joka on osoittautunut tehokkaaksi kilpirauhasen ongelmien hoitamiseksi. Se aktivoi tiettyjä ruumiin yhdisteitä, joita kutsutaan guggulsteroneiksi ja poistaa kilpirauhasen vajaatoiminnan oireet. Se voi edistää kilpirauhasen toimintoja ja toimii myös anti-inflammatorisena aineena, jota pidetään yhtenä menestyksekkäimmistä kilpirauhasen kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä.

17. Pudota matkapuhelin:

Pudota The Cell Phone

Joidenkin tutkimusten mukaan on todettu, että kilpirauhasen takana ovat matkapuhelimet. Välttäminen puhuminen matkapuhelimeen pitkiä tunteja voi osoittautua yhdeksi parhaista kotiin korjaustoimenpiteitä kilpirauhanen. Se toimii kuin säteilykone ja koska kilpirauhanen on lähellä korvia, se voi aiheuttaa kauhean vahinkoa tuota rauhaa. Yksi parhaista tavoista välttää tämä on puhuminen puhelimien tai kuulokkeiden avulla.

18. Lisämennustuki:

lisämunuais- Support

Jotkut teistä saattavat nyt nyt, että kilpirauhasen ja lisämunuaisten eräänlainen toiminta yhdessä ja auttaa on kuin auttaa molempia. Jos sinulla on kilpirauhasen ongelmia, niin on aika tehdä jotain lisämunua varten. Monet yrtit ja orgaaniset juomat voivat tehdä lisämunuaisen terveeksi ja tämä on varmasti hyvä myös kilpirauhaselle.

19. Siperian ginseng:

siperialainen Ginseng

Tämä on yksi parhaista yrtteistä kilpirauhasen ongelmien hoitoon. Se on hyödyllistä lisämunuaisten asianmukaisen stimuloimiseksi ja voi myös tukea kilpirauhasen asianmukaista suorituskykyä. Jos rauhasia ei käytetä, ne sairastuvat, mikä on melko ilmeistä. Tämä luonnon lahja voi varmasti parantaa väsymysongelmia, mikä on myös yksi tavallisimmista kilpirauhanen oireista.

20. B-vitamiini:

Vitamiini B

B-vitamiini voi parantaa kilpirauhasen toimintaa tehokkaasti. Erilaiset B-vitamiinit, joita elimistö tarvitsee, voivat ratkaista useita kilpirauhasvaivoja, ja niitä voi pitää hyödyllisinä eri oireiden hoitamisessa, jotka osoittavat ensisijaisesti, että sinulla on kilpirauhasongelma. Yksi voi helposti parantaa paranemista kilpirauhasen aiheuttamalla jatkuvasti asianmukaista B-vitamiiniannosta.

21. Lyseum Berry:

lyceum Berry

Tässä on ihana täysin luonnollinen homehoito kilpirauhaselle. Se on hyvä koskemattomuuteen. Sen sijaan voidaan sanoa, että se on yksi parhaista ja herkullisista hedelmistä, joka on hyvä koskemattomuuteen ja siksi tätä hedelmää kutsutaan immunomodulaattoriksi. Se voi vakaata ja rauhoittaa kehoa sekä tasapainottaa elinten ruumiinosien merkityksetöntä vastausta.

22. Lisätä liikuntaa:

Lisääntyä Physical Activities

Mene kovaa tai mene kotiin. Sinun pitäisi keskittyä fyysiseen toimintaan pitämällä tämä motto mielessä. Kehittynyt liikunta on osoittautunut yhdeksi parhaista kilpirauhasen kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä. Jos vierailet säännöllisesti kuntosalilla, ota sitten hieman taukoa painoista jonkin aikaa ja työskentele kehosi sydän- ja verisuonijärjestelmään tekemällä hardcore cardio.

23. Sano kyllä ​​mansikoille:

Sanoa Yes To Strawberries

Tämä on melko maukas ja luonnollinen tapa kilpirauhasen hoitoon. Mansikat ovat runsaasti jodia, ja ne voivat täyttää kehon edellyttämän jodipitoisuuden päivittäin.

24. Agnus Castus:

25 parasta homehoitoa kilpirauhasen ja kilpirauhasen vajaatoiminta Tyylit elämässä

Täällä meillä on suuri koti korjaamiseksi kilpirauhaselle. Agnus Castus on se, että yrtti, joka tukee kilpirauhanen ja tämän orgaanisen ruoan asianmukaisen saannin, voi estää kilpirauhasen ongelmia.

25. Stressin välttäminen:

välttää Stress

Viimeinen asia mitä voit tehdä kilpirauhasen ongelmien hoitamiseksi on välttää stressiä. Tämä on yksi parhaista luonnollisista home-korjaustoimenpiteistä kilpirauhasen ongelmaan.

Oli joitakin parhaita home korjaustoimenpiteitä kilpirauhasen. Kilpirauhasen kodin korjaustoimenpiteet keskusteltiin edellä joitakin kaikkein harjoiteltu ja tehokas tekniikka, joka voi parantaa kilpirauhasen ongelmia järjestyksessä. Kilpirauhasen kovettuminen ei enää ole kova työ näiden vihjeiden ja temppujen kanssa vieressäsi.

Leave A Comment

76 − = 70