25 Mahtavaa Kaaso Huivit Kampaukset Tyylit klo LIfe

Lopulta päivä on täällä, kun näet, että paras ystäväsi kohti hänen kauan odotettua matkaa on häät. Viimein on tullut päivä hänen pukeutumistaan ​​satinvalkoiseen, keulalla takana ja verhon päällä. Lopulta valkoinen kukka hänen satin gloved käsi olisi korvattu kiiltävä kultainen rengas ja hänen lisäksi hänen bridesmaids liian täytyy etsiä hänen paras. Siksi tässä artikkelissa paras morsiamen kampaus on listattu niin, että voit nauttia kauneuden rinnalla paras ystäväsi.

Kauniita kampauksia morsiusneitoilla kuvia:

Alla annettu viehättävin bridesmaid kampaukset sekä kuvia sinulle, joka voi innostaa sinua varmasti.

1. Side Bun:

morsiusneito hairstyles

Tämä on yksi luokkavimpia ja yleisimpiä kampauksia bridesmaids, jossa he lakaista hiukset yksinkertainen mutta tyylikäs pulla. Ennen tätä hieroa hiuksiasi tai yksinkertaisesti aalto sitä lisätä tilavuus ja tekstuuri kampauksen. Pidä edessä irti ja aaltoileva, kun lakaistaan ​​pois ja tee sekaisin pulla sen kanssa. Voit jopa lisätä tarvittavat lisävarusteet.

2. Korkea pulla:

morsiusneito hairstyles2

Jos matala ripustettu pulla ei ole sinun kuppi teetä, kokeile tätä mahtavaa korkeaa hiuslakkaa, joka menisi hyvin makean sydämen pääntie-mekoon ja karkean kaulaketjun kanssa. Hiukset tässä harjataan ja vedetään aina takaisin muodostaen iso pulla. Nyt pulla on tehty pudottamalla erillisiä säikeitä tai lukkoja saadaksesi raskasta äänenvoimakkuutta. Käytä sormia hiutaleesi hiukset. Tämäntyyppiset morsiuspuvut sopivat täydellisesti tytöille ja naisille, jotka ovat iältään 30 vuotta.

Katso lisää: uudet hiukset tekevät ideoita

3. Sivuvirta:

morsiusneito hairstyles3

Tämä on yksinkertainen kampa, jossa on kauniita pitkähihainen morsiusneito, joka sopii kaikenlaisiin asuihin. Jos haluat säilyttää hiuksesi irti selästä, mutta haluat korjata etuosan lukot, luota aina tähän pikaiseen korjaukseen. Ennen tätä kampaa hiukset huolellisesti ja vedä kaikki hiukset toiselle puolelle. Ota nyt viimeinen lukko ja kiinnitä se pään takaosaan. Ota edullisesti pidempi lukko etupuolelta ja risti sen pinon yli saadaksesi tämän ilmeen. napauta myös viimeinen lukko.

4. Vapautetut Curls:

morsiusneito hairstyles4

Usein haluaisit harrastaa ilmaisia ​​hiuksia ilman, että tarvitset mitään jännittävää kampausta ja siksi tässä on helppo korjata, jonka voit valita. Laita ne lastut edellisenä iltana ja yksinkertaisesti unohda ne ennen päätapahtumaa. Tapahtuman aikana avataan kiharat ja pidä ne irti. Ehkä käytä tappi sivussa.

5. Ranskan Twist:

morsiusneito hairstyles5

Tämä on yksi kuuluisimmista kampaamoista, joilla on keskipitkät hiukset. Ranskalainen kierre on varma laukausmenetelmä, joka nappaa tämän hetken. Ranskalainen kierre on tyylikäs ja tyylikäs kampa, jota voit yhdistää kiinalaisella kaulusvalkoisella mekkoilla tai yksinkertaisella syvällä leikkauksella V. Takana olevat hiukset kerätään ja manuaalisesti kiertyvät saadakseen tämän mahtavaa ulkoasua. Yritä aina puhdistaa ulkonäkö vähemmän lukkorenkailla.

Katso lisää: hiukset hiusten tasaamiseksi

6. Vesiputouspunos:

morsiusneito hairstyles6

Nyt olet varmasti hyvin perehtynyt eri punotyyppeihin, vesiputous punos on yksi niistä. Tämä on tappava kampa, joka on yhdistetty kauniiseen periwinkle-bridesmaid-mekoon, joka tekee sinusta näyttävän kauniilta. Vesiputous punokset voidaan tehdä ylimääräisiä lisävarusteita, jotka tuovat esiin hiukset hyvin. Usein voit lisätä hiusten erilaisuuksia myös sopivaksi.

7. Braided Bun:

morsiusneito hairstyles7

Aloita yksinkertaisella ranskankielisellä punoksella ja siirry aina takaisin. Suorita punos ja sitten puhaltaa sen oikein lisätäksesi tilavuutta hiuksillesi. Aloita nyt hiukset rullalla ja laittamalla se kauniiseen pajuun lopussa. Tämä on yksi erinomaisista bridesmaid kampauksista pitkät hiukset naisille.

8. Selkäni:

morsiusneito hairstyles8

Yksinkertaisesti kiusaa pään takaosa ja kymmenen ottakaa kaksi etuseinää ja sitoudu sitten solmu sen kanssa. Hiukset päätyvät kauniiksi kaarteiksi, jotka ovat vapaasti virtaavia. Voit lisätä äänenvoimakkuutta takana lisätäksesi äänenvoimakkuutta. Tämäntyyppiset kauniit kiharat kampaukset morsiusneitoille tuona päivänä.

Katso lisää: helppo hoito kampaukset hienoille hiuksille

9. Zig-Zags:

morsiusneito hairstyles9

Tässä on toinen suuri kampaus bridesmaids, jossa läpi siksakkamuodot kaunis karvaus on luotu. Käytä kiinteitä kiharoita lisäämään tilavuutta ja armoa ulkonäköön. Tämä hiustyyli on yksi parhaista ulkonäöistä bridesmaid-kampauksissa, joissa on pitkät hiukset.

10. Puoli ylös ja puoli alaspäin:

Morsiusneito Hairstyles 10

Jos et halua mennä pullaan, yritä sitten puolet ja puolet alusvaatteita bridesmaid kampauksesta. Tämä sopii sekä rentoihin että muodikkaisiin mekkoihin, jotka antavat monipuolisen ilmeen. Tässä hiukset jäävät kasvoilta, jotka on vielä avattu, antaen hämmästyttävä houkuttelevan ilmeen.

11. Curly Updos:

Morsiusneito Hairstyles 11

Up dos on tarkoitettu paitsi morsiamet, mutta myös morsiusneito. Nämä antavat tyylikkään ja kauniin ilmeen bridesmaidsille. Aallotettu sidottu kihara sisältää herkän ja tyylikkään ilmeen. Yritä tarvittaessa lisätä kauniita hiustarvikkeet. Siirry kihara punottu ulkonäkö antaa paljon täyteyttä ja tekstuuri hiuksille. Tuck joitakin kukkia antaa hupaisa hajua ja ottelu kukat mekko. Tämä on yksi klassisista bridesmaids kampaus pitkät hiukset naaraat.

12. Sivut pyyhkäisty:

Morsiusneito Hairstyles 12

Side pyyhkäisi lisää hienoa Hollywoodin loistetta, joka näyttää aina hyvältä. Side pyyhkäisi näyttää parhaiten vintage aaltoja tai Beachy aaltoja. Pitkät aallot ovat kampauksia bridesmaidsille, jotka näyttävät tuoreiden hiusvärien tarttumasta enemmän huomiota. Jos sinulla on luonnollinen aaltoileva kampaus, tämä ulkoasu on ihanteellinen sinulle. Nämä näyttävät täydellisiltä yhdeltä lapa mekko tai boob putki mekkoja.

13. Kaarevat lyhyet hiukset:

Morsiusneito Hairstyles 13

Tämä on hienoin hairstyle bridesmaid lyhyillä hiuksilla, joka soveltuu kaikentyyppisiin toimintoihin. On selvää, että ainakin yhdellä morsiusneitoilla on lyhyet hiukset. Nämä näyttävät hämmästyttäviä, jos niitä pidetään kunnolla Mene hiusten lisävarusteiden sijasta hiusten lisävarusteisiin.

14. Putken kiharat:

Morsiusneito Hairstyles 14

Tynnyrien kiharat voidaan tehdä kiharat hiukset tai hiukset curled avulla curling rauta. Ripusta puoli osa hiuksista ja solmu tai kiinnitä se ylös. Lisää kirkkaita kukkia lähelle leikkeitä saadaksesi henkeäsalpaavan ilmeen. Voit jopa kääntää hiustesi takaisin ja muodostaa silmukan hiuksen alla, mikä antaa kaikkein naisellisimmista ilmeistä. Tämä tyyli on yksinkertainen ja helppo tehdä verrattuna muihin.

15. Curly Chignon Hairbändillä:

Morsiusneito Hairstyles 15

Curly chignon ja hiusnauha on yksi yhteinen kampaukset morsiusneito. Kokeile tätä hiustyyliä olkapään pituisilla hiuksilla. Kiinnitä ja kiinnitä kaarevat hiukset takapuolella, jotta saavutat pidemmän ja täydellisemmän kynttilän. Laita hiusnauha sen jälkeen, kun koukussa on kiharaa. Jotkin kiiltävät hiusnauhat tarjoavat hiuksille houkuttelevan ilmeen.

16. Elegantti Top Knot helmet:

Morsiusneito Hairstyles 16

Tämä on kaunis hairstyle bridesmaid antaa Afrikkalainen amerikkalaiset naiset näyttää. Tämä näyttää mahtavilta naisille, joilla on tumma ihon sävy. Sisällytä erilaisia ​​koruja hiuksillesi. Tässä muodossa elegantti solmu pääsi päällä, kaikki hiukset sidottu tiukasti. Hajota joitain helmiä, jotta tämä ilme näyttäisi silmiin. Top solmut ovat parhaita kesän häät tehdä hiukset puhtaaksi vielä houkutteleva.

17. Tyylikäs kreikkalainen Updos erityisesti pitkille hiuksille:

Morsiusneito Hairstyles 17

Kreikkalainen tyyli ylös auttaa sinua muistaa unenomaisen ulkoasun kreikkalaisen jumalatar, joka herättää meren vaahtoa hänen häikäisevän kauniin valloittamaan koko maailmaa. Muodosta kaksi palmikkoa pienellä määrällä hiusnauhaa ja käytä sitä hiusnauhana, joka antaa luonnollisen ilmeen. Liitä hiukset pullaan, jossa on bouffant-up tehdä hiukset näyttävät suuria. Käytä hiusnauhalla tehtyjä punoksia luonnollisen ilmeen antamiseksi. Nämä kampaukset näyttävät parhaiten morsiusneitoilta, jotka yleensä pysyvät koko ajan morsiamen aikana häät.

18. Pitkät romanttiset kiharat:

Morsiusneito Hairstyles 18

Tänä vuonna pitkät romanttiset kiharat ovat olleet yksi suosikki, yksinkertainen bridesmaid kampaus. Nämä antavat luonnollisen mutta makean romanttisen ilmeen. Käytä sitä parvekkeellesi sopivien hiusvillahien kanssa.

19. Kukkahampaat:

Morsiusneito Hairstyles 19

Kukat punokset ovat kuitenkin vaikea tehdä, mutta se näyttää oudolta, jos se tehdään oikein. Tee sivupunos kolmella pienemmällä punoksella. Mene eri tyyppisille punosille jokaiselle ja yhdistä kaikki yhteen epärehellisellä tavalla antamaan laaja ulkonäkö. Tuck kukkia punokset antamaan tyylikäs ilme.

20. Vintage Updo Kaulakoru:

Morsiusneito Hairstyles 20

Kun vuosikerta leningit suosio kasvaa, kiinnostus vuosikerta dos dos on myös kasvussa. Sormusten tekeminen oikealla tavalla on monimutkainen työ, jonka tiedetään vielä saavuttavan ihastuksen ensimmäisessä ulkoasussa. Hanki tämä asiantuntijan tekemä virheetön ulkoasu.

21. Fishtail etsiä pitkät hiukset:

Morsiusneito Hairstyles 21

Tämä on yksi suosituimmista bridesmaid kampauksista, joissa on fishtail, joka näyttää hyvin houkuttelevalta indian perinteiseltä saree.Fish häntä näyttää awesome kaikenlaisia ​​häät leningit. Tee oikea kala pään punos tekemällä lukot näkyvät paksummat ja hiukset laajoja. Punokset on puhdistettava saadakseen vaatimattoman ilmeen.

22. Twisted Ponytail Look:

Morsiusneito Hairstyles 22

Ompele kaikki hiukset toiselle puolelle ja rullaa hiuksesi ylöspäin luoda kiertynyt ilme. Kun kaikki hiukset ovat kierretty, ota sitten kokonainen osa hiuksista osittain yhdeltä puolelta ja sitota se sivupalkin häntäeksi. Käytä leikkeitä pitämään ponihäntä toisella puolella. Hiusruiskuja voidaan käyttää täydellisen pitkäikäisen ilmeen saamiseksi. Epäilemättä tämä olisi ensimmäiseksi listalla kampaamoista bridesmaid.

23. Cinnamon Roll Updo:

Morsiusneito Hairstyles 23

Suunnittelu paras kampaus bridesmaids on vaikea tehtävä. Puhdista hiuksesi niin, ettei loistaa ole helppo pyyhkiä pois. Tämä kampaamo on saanut tämän nimen, koska se antaa jonkin verran kanelia. Ranskalainen punos hiukset pään ympärille ja sitten kääri se jopa kuin kaneli rulla antaa tyylikäs ilme.

24. Ranskan Roll Updo:

Morsiusneito Hairstyles 24

Moitteeton ranskalainen kääri on hyvin yleinen joukossa morsiusneitoja. Tässä tapauksessa tarvitaan vain kaksi asiaa. Ensimmäinen on vain viisi minuuttia aikaa kädessä ja toinen on joitakin Bobby nastat. Tämä bridesmaid hairstyle updo toimii melko hyvin lähes kaikissa tapauksissa.

25. Sidepunoitetut hiukset:

Morsiusneito Hairstyles 25

Side punokset antavat tyylikkään ulkonäön ja ovat tunnettuja nuoren sukupolven keskuudessa. Voit yhdistää työt eri tyylien tarvikkeisiin, erikokoisia punoksia, epäsymmetrisiä yksityiskohtia ja pullaa. Tämä sopii erinomaisesti nuorille naisille, joilla on epämiellyttävä tyyli ja tyylikäs tunnelma.

Kokeile jotain edellä mainituista bridesmaid-kampauksista, jotka soveltuvat kaikentyyppisille hiuksille, kuten lyhyt, keskipitkä ja pitkä hiukset.

Kuvat Lähde: 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25.

Leave A Comment

+ 33 = 36