25 Luonnollisia kotiin korjaustoimenpiteitä huonoja hengähdyksiä varten Tyylit elämässä

Huono hengitys ei ole pelkästään merkki epäterveellisistä suullisista käytännöistä, vaan se on myös ongelma, joka saa sinut häpeäksi julkisesti ja luottamuksen vähäisyydellä. Huono hengitys ei ehkä ole vakava terveydentila, mutta se on merkki siitä, että suu ei ole puhdas, koska sen pitäisi olla. Se myös ymmärtää, kuinka tärkeää on tuoda raikas henki ihmisten kanssa ja oleskella julkisesti. Kun ymmärrät merkityksen, seuraava on työskennellä kohti menetelmiä, jotka voivat todella auttaa sinua hoidettaessa huonoa hengitystä.

Koti remedies for bad breath

On parasta noudattaa joitakin yksinkertaisia ​​kodin korjaustoimenpiteitä huonoon hengitykseen. Tämä opas kertoo sinulle, miten päästä eroon huonoista hengityksestä kotihoidon avulla, ja sinun tarvitsee vain seurata niitä asianmukaisella huolellisuudella.

Paras Natural Home korjaustoimenpiteitä Bad hengitys Ongelma:

1. Onko vihreää teetä:

25 Luonnollisia kotiin korjaustoimenpiteitä huonoja hengähdyksiä varten Tyylit elämässä

Vihreän teen ja antioksidanttien korkeat tasot auttavat huuhtelemaan myrkkyjä ja bakteereita suussa, joka yleensä kerääntyy ja aiheuttaa pahanhajuisen hengityksen. Kaksi tai kaksi vihreää teetä aterian jälkeen suositellaan yksinkertaiseksi kodin korjaamiseksi huonoon hengitykseen.

Katso lisää: Miten välttää kuorsaus kodin korjaustoimenpiteitä

2. Juo paljon vettä:

25 Luonnollisia kotiin korjaustoimenpiteitä huonoja hengähdyksiä varten Tyylit elämässä

Vesi taas on yksi nesteistä, joka auttaa puhdistamaan pois bakteerit ja kertyneet ruoka-ainejäämät suussa, joka muodostaa plakin ja aiheuttaa huonoa hengitystä. Ottaa hyvät määrät vettä auttaa siten huonoon hengitykseen. On suositeltavaa juoda 10-12 lasillista tavallista ja suodatettua vettä joka päivä. Se on yksi yksinkertaisimmista ja edullisimmista tavoista saavuttaa tavoitteet.

3. Fenkoli Siemenet Bad Breath:

25 Luonnollisia kotiin korjaustoimenpiteitä huonoja hengähdyksiä varten Tyylit elämässä

Jotkut fenkoli siemenet ovat hyviä ja helppoja kodin korjaustoimenpiteitä pahanhajuisen hengityksen hoitamiseksi heti. Ottaa nämä jokaisen aterian jälkeen auttaa myös ehkäisemään ongelmat, joita yleensä tavataan sen jälkeen, kun elintarvikkeita on voimakas tuoksu. Siemenet siemenet auttavat myös ruoansulatukseen lisäetuna.

Katso lisää: Takaisin kipu korjaustoimenpiteitä kotona

4. omenakastikeetikka:

25 Luonnollisia kotiin korjaustoimenpiteitä huonoja hengähdyksiä varten Tyylit elämässä

Sekoita omena-siiderietikkaa viileässä vedessä ja jäähtyä hieman. Tätä käytetään huuhtelemaan suuhun ja se on täydellinen kodin korjaava suun pestä huonoa hengitystä. Se auttaa myös tappamaan bakteerit suussa.

5. Tea Tree Oil Käyttö:

tee tree oil

Teepuuöljyn antibakteeriset ominaisuudet auttavat hoitamaan huonoa hengitystä monella tavalla. Voit käyttää hammastahnaa teepuuöljyllä tai muutama tippa teepuuöljyä voidaan lisätä hammasharjoihin tahnalla. Voidaan myös ottaa joitakin teepuuöljyä, sitruunaa ja piparminttuöljyä lasilliseen lämminveteen ja huuhdella suun parantamaan huonoa hengitystä.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä päänsärky

6. Gargle suolavedellä:

25 Luonnollisia kotiin korjaustoimenpiteitä huonoja hengähdyksiä varten Tyylit elämässä

Suolavesi auttaa tappamaan bakteerit suussa sekä hoitamaan infektiota. Lasi lämmintä vettä pienellä suolalla on täydellinen huonoon hengityksen hoitoon. Käytä sitä kaksi kertaa päivässä huuhtelemaan suun hyvin. Se antaa varmasti halutut tulokset.

7. Fenugreek:

25 Luonnollisia kotiin korjaustoimenpiteitä huonoja hengähdyksiä varten Tyylit elämässä

Kalkkunansiemenistä tehty yrttiteetä on täydellinen kodinhoito huonoon hengitykseen. On myös tiedossa, että se on hyvä hengitysteiden ja kehon hajun kannalta. Lisää kourallinen fenugreek siemeniä veteen ja tuo kiehuvaksi. Jäähdytä se sitten vähän ja siemailla sitä pitämään huonoa henkeä pois.

8. Parsley Leaves For Bad breath:

Persilja Leaves

Jotkut persilevyn lehdet ovat yksi yksinkertaisimmista tavoista ja aivan luonnollinen myös silloin, kun kyseessä on pahanhajuisen hengityksen hoito. Kokeile nähdä kärjen tehokkuus. persilja on yksi yksinkertaisimmista ja parhaimmista kotieläinten korjaustoimenpiteistä pahanhajuinen hengitys ja joka on erittäin helppo seurata myös.

9. Pureskele kardemumma huonolle hengitykselle:

25 Luonnollisia kotiin korjaustoimenpiteitä huonoja hengähdyksiä varten Tyylit elämässä

Kardemumman voimakas maku ja aromi on täydellinen ottelu, kun huono puhallushoito on tarkoitettu kotiin. Kardemummun pureskelu on vain sinun tarvitsee tehdä tätä tarkoitusta varten.

10. Sitrushedelmät Hedelmät:

Citrus fruits

Sitrushedelmät ovat luonteeltaan happamia ja ovat suora C-vitamiinin lähde. Tämä on ennen kaikkea syy siihen, miksi sitrushedelmät voivat toimia erinomaisena suun peseenä. Happojen ja antioksidanttien, jotka läsnä elimistössä, välittömästi huuhtoutuvat bakteerit ja estävät enemmän rakentamasta. Rutto ja muut hammaslääketieteelliset ongelmat pidetään paikoillaan, samoin kuin huono hengitys.

11. Floss:

hammaslanka Teeth

Yksi voimakas kotihoito huonoille hengityksille sisältää perusteellisen hammaslääkkeen joka aamu tai yö, joka toimisi hampaiden välisten sisäisten aukkojen suhteen ja pakottaisi bakteerituotannon välille tarttuvasta kertyvästä ruoasta. Flossing poistaisi mahdollisuudet ruokaa kertymään ja auttaisi pitämään tuoreen hengityksen ja terveen suun. Tämä yksinkertainen keino päästä eroon huonoista hengityksestä.

12. Sooda:

Leivonta soda

Tässä on vielä yksi komea huono henkäys kotiin korjaamiseksi, jossa leivinjauhe toimii hyvä suuvesi, kun sopivasti sekoitetaan yhtä paljon vettä. Tee ratkaisu tähän ja suuta suuhusi tämän kanssa. Leivinjauhe sisältää itsessään bakteereja tappavia ominaisuuksia, jotka pitävät pahanhajuisen hengityksen lähteitä.

13. Ruoanharmaa sieni:

selleri leafs

Yrtteihin kuten selleriin sisältyy tietty maku niille, jotka sisällytetty ruokavalioonsa voivat auttaa sinua pitämään huonoja elintarvikkeita hengittäviä tarkistaa. Usein ruoan saanti, kuten valkosipuli tai sipuli, lisää pahanhajuisen hengityksen ja yrttien, kuten selleri tai timjami, voi leikata sipulien ja tällaisten.

14. Apple:

omena 3

Omenat ovat runsaasti kuituja ja luonnollisia entsyymejä, jotka ovat paljon tarvittavia, jotta voit torjua sipulihuuhtelua. Kiinnitys raaka-aineisiin tai hedelmiin voi auttaa sinua pitämään hengityksesi tuoreena, kun luonnolliset entsyymit tappavat pahanhajuisen hengityksen tuottavat bakteerit. Yksi voi jopa valita omenamehut matkalla kiireisen aikataulun mukaisesti.

15. Cinnamon:

Kaneli sticks

Cinnamon kaltainen kardemumma on tunnettu mausteen ja sitä voidaan käyttää erityisesti aromaattisen tuoksun vuoksi. Cinnamon päivittäisessä ruokalassa voi vain luoda mukavan maku makuimboksillasi, mutta voi myös auttaa sinua taistelemaan itsepäistä huonoa hengitystä, joka on ollut syynä melkoisiin hermostuneisiin hetkiin.

Rosemary Lehdet:

Rosmariini leaves

Luonnolliset korjaustoimenpiteet huonoon hengitykseen ovat aina olleet sidoksissa yrttien kulutukseen, joka ei vain lisää maistetta päivittäisiin ruokiin vaan myös mahdollistaa huonoon hengitykseen itsensä rajoittamisen. Rosemariaa voidaan käyttää joko astioissa tai yksinkertaisesti käyttää kuivattua teetä muodossa.

17. Tongue Clean up:

kieli

Sinun täytyy ihmetellä, miten poistaa huono hengitys käyttämällä kielen puhtaampaa. Kielenne kerääntyy sylkeä, likaa suusta ja ruoan jäänteet maistuvat ja päivän lopussa kertyminen voidaan selvästi nähdä valkoisen kerroksen muodossa, joka on levinnyt etupuolelle. Tämä on bakteerituotannon ensisijainen lähde, joka johtaa huonoon hengitykseen. Ennen nukkumaan sänkyä joka ikinen yö, varmista, että puhdistat kielen oikein.

18. Ruokintotavat:

Sipuli

Ruokamuotosi on paljon tekemisissä siihen, miten hengästyisi. Tämä ei rajoitu pelkästään perusliemille ja valkosipuliin, vaan se voidaan myös syyttää maitotuotteiden, kuten juuston ja voin, kulutuksesta. Sama koskee kahvia. Kaikki nämä tuotteet sisältävät tietyn ruumiin, joka auttaa bakteereja, jotka säilyttävät itsensä suussa ja myöhemmin aiheuttavat huonoa hengitystä.

19. Karkea huono hengähdys:

mausteneilikka

Clove on tunnettu mikrobiologisista ominaisuuksistaan, joka tekee ihmeitä hampaiden ongelmista, kuten kipua tai hampaan kouristuksia. Kinkkujen murskatut ja sekoitetut elintarvikkeet voivat olla hyvä saantilähde, joka tappaa bakteereja aiheuttavat bakteerit ja huono puhallus samalla kun saat jäähdytysilman.

20. Harjaa ennen vuotoa:

Harjata properly

Ennen nukkumaanmenoa joka ilta varmista, että suu on puhdas kertyneestä ruoasta ja bakteereista, jotka tuhoavat suun hammashoitoa. Hyvä harja erityisesti fluoridihammastolla voi auttaa sinua poistamaan bakteerit ja bakteerit ja poistamaan sisälle suustasi poistamalla pahanhajuisen hengityksen..

21. Jogurtti Bad Breath:

Jogurtti

Tuore jogurtti on myös hyvä tapa lievittää huulihoitoa. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos voit lisätä sekoitus marjoja sekoitus, joka on myös rikas antioksidantin lähde. Käytä tätä aavikkona raskaan aterian jälkeen leikkaamaan ruoan henkeä pois. Jogurtti on yksi parhaista luonnollisista kotiin korjaustoimenpiteistä pahanhajuinen hengitys ongelma.

22. Mutteri:

Maapähkinävoi

Pähkinät ovat hyvä proteiinin ja vitamiinin lähde elimistössäsi ja paitsi kehosta huolehtiminen, pähkinöillä on makea, terveellinen maku, joka auttaa sinua pitämään suun hygieniaasi pisteessä. Yksi voi joko pudottaa pähkinöitä juuri sellaiseksi tai yksinkertaisesti lisätä erilaisia ​​muttereita sekoittimeen ja tehdä tahna niistä.

23. Hammasproteesi:

hampaat old dentures

Usein nukkuminen hammasproteesilla peittää suusi liian pitkälle, mikä luo kouristetun tilanteen suussa. Ilman puutetta suussa myös lisää tähän ja pian heräätte kauhistuttavalla hengityksellä. Siksi on aina poistettava hammasproteesit ja puhdistettava ne säännöllisesti ennen niiden liottamista veteen yön ajaksi.

24. Minttu:

Minttu leaves for obesity

Paljon kuin muut yrtit, minttu lehdet ovat myös hyvä tuoreen hengityksen lähde, joka ei ainoastaan ​​jäähdytä suun sisäpuoli vaan myös hengittää ja pysy tuoreena. Joko juice pois mintun lehtiä tai yksinkertaisesti lisätä ne päivittäiseen aterian. Suurin osa intialaisista seuraa tätä kotihoitoa poistaakseen pahanhajuisen hengityksen.

25. Pidä silmäsi ruoansulatuksessa:

ruoansulatus

Ruoansulatuksella on myös tärkeä rooli, kun se tulee huonoon hengitykseen. viallinen ruuansulatus aiheuttaa enemmän bakteereja ja alkioita järjestelmässäsi, joka voi ensisijaisesti olla yhteydessä huonoon hengitykseen.

Heräämässä aikaisin aamulla, aistit ovat elävöityneitä, kun saat uuden päivän. Pistävä hengitys on kuitenkin aina jättänyt sinut hieman onnettomaksi, kun menet päiväsi. sen sijaan, että joutuisi huonoon hengitykseen, miksi emme yksinkertaisesti yritä poistaa sitä kotitekoisilla korjaustoimenpiteillä. Nämä ovat kustannustehokkaita ja orgaanisia ja auttavat sinua puhdistamaan suustasi kauhean hengenvetoon.

Kuvat Lähde: Shutterstock

Leave A Comment

47 + = 53