25 erilaista jalokiviä ja niiden merkitystä

Historian aikana jalokivi on myös ollut tärkeä rooli rituaaleissa ja myytteissä. Eri kivillä on oma ainutlaatuinen väri ja merkitys. Heillä on oma voimansa, syntymäpaikka ja merkitys elämässään. On olemassa useita jalokiviä, jotka löydetään historiasta, kun taas jotkut ovat äskettäin käyttöön maailmaan arkeologit.

Eri-tyypit-of-jalokiviä-ja-sen-merkitystä

Tyypit jalokiviä luettelo Englanti:

Katsotaanpa silmäyksellä erilaisia ​​jalokiviä saatavilla markkinoilla.

1. Alexandrite tai kesäkuu syntymäpari jalokivi:

alexanderite-tai-kesäkuu syntymän kivi

Tämä tunnetaan myös maagisena jalokiviä, koska se muuttaa sen värejä ajan mukaan, kun se näkyy läpi. Päiväsaikaan sen väri on sininen ja samettisen vihreä vaikutus. Yöllä se muuttuu punaiseksi lampunvalossa vadelmanvärisellä kosketuksella. Se löydettiin Irak-vuorelle vuonna 1930, ja se on saatavana myös Brasiliassa, Sri Lankassa ja Itä-Afrikassa.

Merkitys: Se vahvistaa intuitiota ja mielikuvitusta. Auttaa myös tekemään sinut luovaksi.

2. Ametisti tai helmikuu Gem Stone:

ametisti-tai-helmi-kivi

Yleisesti saatavilla oleva ja kauniin värinen kivi voidaan saada useammassa muodossa. Ihmeellinen värimaailma meitä niin houkutteleva, että se sopii sekä kulta että hopea. Todella hämmästyttävä kivi on sinun vaatekaappisi helmikuun kivi. Korukivet Korut tämän kiven kanssa antavat upean ulkoasun persoonallisuuttasi.

Merkitys: Kreikan ja roomalaisen yhteisön vanha usko on se, että se vähentää Bacchusin voimaa ja auttaa käyttäjiä ajattelemaan paremmin ratkaisuja.

3. Aquamarine / March Syntymäkivi:

akvamariini-March-birthstone

Itse nimi itse ilmoittaa, että kiven väri on meren sininen. Kivi on erittäin hyödyllinen niille, jotka ovat syntyneet maaliskuussa. Se on myös helmi, joka tasoittaa kahden välistä suhdetta, joten se on täydellinen lahja hiljattain aviopareille.

Merkitys: Tämä kaunis helmi symboloi toivoa, terveyttä, rikkautta ja uskollisuutta. Jalokiven väri symboloi myös elämää kuoleman jälkeen, toisin sanoen ikuista.

4. Citrine Gem Stone:

Citrine-kivi

Sitruunankeltainen oranssi ruskea väri kivi on myös saatavilla eri houkuttelevia muotoja. Se on myös helposti saatavilla edulliseen hintaan. Kiven kirkkaus antaa auringon silmäyksen ja siksi sen uskotaan olevan sen lahja. Väri tekee siitä miellyttävän, kun ne kultaa koruihin.

Merkitys: Uskotaan, että sitriinikivi vietiin suojaamaan käärmeiden ja pahan myrkyltä. Se myös symboloi menestystä ja hyvinvointia.

5. Timantti tai huhtikuu Birthstone:

timantti-tai-huhtikuu-birthstone

Useiden erilaisten jalokivien joukossa timantit ovat vaikeimpia. Ihastunut ympäri maailmaa, ne ovat erittäin houkuttelevia sekä miehille että naisille, jotka on kullattu kulta, hopea tai platina. Saatavana monessa koossa ja väreissä sanotaan muodostuvan, kun salama iski kiviä ja kääntyi kovasti maan syvyyksiin.

Merkitys: Se on ihaillut lahja pariskunnille, koska se symboloi ikuista rakkautta ja halua.

6. Emerald tai toukokuu Syntymäkivi:

Emerald-tai-May-syntymän kivi

Emerald on yksi harvinaisimmista jalokiviä. Jalokivien vihreä väri on tummanvihreä, sinertävällä värisävyllä. Ne sisältävät aina intuitiota, joka merkitsee syntymää. Uskotaan myös, että muinaiset muumit valmistettiin smaragdin takana kaulaansa, mikä tarkoittaa ikuista nuorta.

Merkitys: Smaragdi on kevät ja Venus kivi. Tämä symboloi rakkautta, uudelleensyntymistä ja hedelmällisyyttä.

7. kiiltävä sitruuna keltainen kivi:

kiiltävät-sitruuna-kelta-kivi

Luonnon innoittamana nämä timantit tunnetaan myös mielikuvituksellisen värin timanttina. Ne ovat harvinaisia ​​ja saatavana viileinä värein, kuten kirkkaan keltainen, vaaleanpunainen, taivaansininen, oranssi, ruskea, konjakki jne. Ne antavat hienon ulkonäön hopeisiin koruihin suunnittelija kuluu.

Merkitys: Kivi symboloi tulta, kirkkautta, voimaa ja voimaa.

8. Garnet tai tammikuun Birthstone:

granaatti-tai-tammi-birthstone

Tämä ainutlaatuinen kivi listalla jalokiviä on saatavilla eri värejä ja siksi kutsutaan myös sateenkaari jalokivi. Se on saatavana Venäjällä, Afrikassa, Sri Lankassa, Namibiassa ja Rhododendronissa, joissa on värejä kuten punainen, vihreä, oranssi, vaaleanpunainen ja violetti. Tästä syystä sitä käytetään laajalti lahjakkaina.

Merkitys: Se symboloi suojaa, koska se auttaa pitämään pois painajaisia ​​ja onnettomuuksia matkustettaessa.

9. Jade:

jade

Jade-jalokiviä sanotaan olevan kuninkaallinen kivi, koska se oli veistetty suurien keisarien kruunuissa muinaisessa iässä. Jalokivi Korujen jade on myös tunnettu yhteisössä, kuten Darbar ja Maharajas tällä hetkellä. Se on tasainen ja hohtava kivi, joka on saatavana myös vaaleanpunaisena, laventelina ja valkoisena.

Merkitys: Jade on sanottu olevan suojelun, hedelmällisyyden ja hyvinvoinnin symboli.

10. Lapis Lazuli Stone:

Lapislatsuli

Sana lapis lazuli itse kuvaa kivenväristä. Se tarkoittaa sinistä kiveä. Tämä kivi tunnetaan myös kuninkaallisena kiveänä, jota kuninkaat ja kuningattaret olivat arvokkaita antiikin päivinä. Saatavana kahdessa sävyssä, taivaansininen ja valtameri, ne houkuttelevat sinut kohti sitä yhdellä ulkoasulla.

Tärkeys: helmen sanotaan olevan tärkeä pitämään raajat terveinä ja suojelemaan sielua pelosta ja kateudesta.

Katso lisää: Jalokivet

11. Moon Stone Gemstone:

moon-kivi

Kristallikivi jalokiviluettelossa uskotaan muodostuvan kuumasta kylmästä tuulta. Erilaisista väreistä kuunkivi sinisellä kirkkaudella on täydellinen kivi äärimmäisen selkeänä. Se on helposti saatavilla Intiassa ja Madagaskarissa.

Merkitys: Värin mukaan se symboloi rauhaa, rikkautta ja uskollisuutta.

12. Morganite Gemstone:

Morganite

Kivi, joka on melkein kaikkien naisen suosikki maan päällä, on morganaattinen. Se on saatavana väreissä, kuten vaaleanpunainen ja persikka, joka antaa viileyttä ulkoasuksi. Koska se on sopiva sekä hopea että kulta, se on koru teollisuuden hallitseva kivi.

Merkitys: Kiven rauhoittava vaikutus symboloi jumaluutta, rakkautta, vaurautta ja viehätystä.

13. Onyx Gemstone:

onyksi

Oletko koskaan ajatellut musta kivi! Tässä mennään mustalla mutta muodikkaalla jalokivi-onyxillä. Se ei ole koskaan trendi, joten kysyntä on suuri. Se antaa tyylikäs ulkoasu käyttäjälle. Saatavana myös väreissä, kuten ruskea, punainen ja valkoinen, mutta on erittäin suositeltavaa musta.

Merkitys: Onyxin sanotaan olevan suojelukivi pahalta ja kuoleman marista käyttäjälle.

14. Opal:

opaali

Tunnetaan myös nimellä jalokiviä kuningatar, opaali on kaunein helmi erilaisten jalokiviä. Saatavilla on sateenkaaren sävyjä, joilla on värejä sinisiä ja vihreitä yhdessä, punaiset ja keltaiset vilkkuvat jne. Kaikki sävyt antavat realistisen ilmeen. Musta opaali, joka on harvinaista, on myös herkkä kivi, joka on edullisin.

Merkitys: Birthstone lokakuulle, se on paras häälahja ja symboloi toivoa, viattomuutta, puhtautta, uskollisuutta, uskollisuutta ja luottamusta.

15. Paraiba-turmaliini:

Paraiba-turmaliini

Erilaisten jalokivien luettelon joukossa Paraiba Tourmaline on arvokkain ja kallis jalokivi. Paraiban valtameret ovat ainoa paikka, johon nämä kivet löytyvät. Se antaa yhdistelmän meren sininen ja vihreät värit.

Merkitys: Kivi symboloi kauneutta, vakautta, hengellisyyttä, luovuutta ja jumalallista rakkautta.

Katso lisää: Harvinaiset korukivikorut

16. Pearl tai June Birthstone:

helmi-tai-kesä-birthstone

Uskotaan, että helmi on Jumalien repeämä. Se on ainoa jalokivi, joka on saatavilla elävässä olennossa, merikuvista. Se on kaikkein ihastuttava ja kallis jalokivi. Alkuperäisiä helmiä on vaikea saada ja siksi keinotekoiset helmet ovat saatavilla myös eri väreissä. Ne antavat klassisen ilmeen jalokivi Korut.

Merkitys: Aivan kuten helmi, se symboloi puhtautta, henkisyyttä, viisautta, eheyttä, naisellisuutta jne.

17. Peridot tai August Birthstone:

peridot-tai-elo-birthstone

Peridot on yksi harvoista jalokiviä, jotka ovat saatavana yhdellä värillä, lime green. Se on saatavana Pakistanista, Kiinasta, Myanmarista ja Arizonasta. Saatavana eri muodoissa, se vie korukokoelmasi uudelle tasolle. Se on myös edullinen ja helposti saatavilla.

Merkitys: Uskotaan, että tämän helmen käyttäjä saa parantumisen tehon ja suojautuu painajaisilta.

18. Rubelliitti kivi:

rubellite

Toinen tämän hurmaavan kiven nimi on punainen turmaliini. Kiven väri on vaaleanpunainen ja punainen rubiinin yhdistelmä. Kivi loistaa samalla tavalla sekä päivänvalossa että lampunvalossa. Uskotaan, että se stimuloi sydämen chakraa ja ihmisen juurikakria, koska se liittyy maapallolle ja sydämelle.

Merkitys: Kivi symboloi täydellisyyttä, intohimoa, elämää ja energiaa. Se myös tunteellisesti tuo rauhallisuutta ja tasapainoa käyttäjän elämässä.

19. Ruby / July Birthstone:

Ruby-heinä-birthstone

Jalokivien kuningas, rubiini on aina ollut kuningas ja kuningattaren suosikki muinaisessa aikakaudes- sa. Tämän jalokiven tärkein vetovoima on sen monipuolinen väri. Voimakkaasti Burman, Myanmarin ja Tansanian laaksoissa, se on erittäin käyttökelpoinen jalokivihelmien valmistukseen eri muotoilla.

Merkitys: Rubiinin väri osoittaa itse, että se symboloi intohimoa, rakkautta, jumaluutta, rohkeutta ja tunteita. Kun lahjakas, se tuo onnea ja onnea vastaanottimeen.

20. Sapphire tai syyskuu Birthstone:

safiiri-tai-syyskuussa-birthstone

Sana safiiri osoittaa kiven värin, violetin sinistä. Ne ovat saatavilla monissa paikoissa ympäri maailmaa, mutta kalliit löytyvät Myanmarista, Kašmirista ja Sri Lankasta. Ne ovat saatavilla eri väreissä ja muodoissa ja ne ovat yksi harvoista kalliista jalokivistä. Ne antavat tyylikkään ilmeen, kun ne korostuvat korumuotoihin.

Merkitys: Safiiri edustaa rehellisyyttä, puhtautta, luottamusta ja uskollisuutta. Siksi se voi olla paras lahja sitoutumisesta rakkaudelle.

Katso lisää: Natural koruja koruille

21. Spinelli / elokuu Syntymäkivi:

Spinelli-August-birthstone

Spinellit ovat samanlaisia ​​kuin rubiinin väriset, joten ne tunnetaan myös rubiinin tytärksi. Harvoin saatavilla, ne ovat myös eri värejä ja kuvioita. Kun Studded In Korut, ne antavat kuninkaallisen ulkoasun käyttäjälle.

Merkitys: Vahva usko on, että spinellin käyttäjä on suojattu haitalta, surusta ja pystyy ratkaisemaan eroja suhteissa.

22. Tansaniitti tai joulukuu Birthstone:

Tansaniitti-tai-joulukuussa-birthstone

Tämä on ainoa kivi jalokivi-luettelossa, joka on saatavana sinisellä samettisella värillä, jossa on violetti sävyjä. Se on saatavilla vain yhdeltä paikalta, joka on Kilimanjaron kala. Kivi on saatavana eri muodoissa ja väreissä, mikä helpottaa korujen suunnittelua.

Merkitys: Maaginen kivi on erittäin tehokas henkiselle vakaudelle. Se tarjoaa energiaa jälkikäteen taistelussa negatiivisilta. Se auttaa myös sinua löytämään itsesi.

23. Topaz tai marraskuu Birthstone:

topaasi-tai-marras-birthstone

Jalokivi, joka on saatavilla erilaisissa viileissä väreissä, on topasi. Imperial Topaz, joka tulee oranssinväriseen ja vaaleanpunainen väriyhdistelmään, on korkein kallis topasikivi. Kivi näyttää hämmästyttävän täydelliseksi katsomalla koruja, jotka on tehty kulta ja hopea.

Merkitys: Muinaiset ihmiset uskoivat, että topatsilla on kyky parantua ja suojata. Se on maaginen kivi, kun katsot sitä, saatte lumottu sille.

24. Turkoosi / joulukuu Birthstone:

turkoosi-joulukuu-birthston

Turkoosi on sanottu olevan Robinin muna. Se on kristallinkirkas, läpinäkyvä ja saatavana viileinä ja rauhallisina väreinä. Niitä kutsutaan myös matriisiksi, koska ne antavat hahmon Webille samanlaisen rakenteen. Se on vanhin kivi, jota useimmat kuninkaat ja kuningattaret olivat kuluneet kruunuissa ja mekkoissa.

Merkitys: Sinisen turkoosin sanotaan olevan voima parantua ja tuo vaurautta, onnea ja vaurautta käyttäjälle sekä suojelee häntä pahilta silmiltä.

25. Zirkonia / joulukuu Birthstone:

zirkoni-joulukuu-birthstone

Kivi on saatavilla väreissä, kuten meren sininen, vihreä, keltainen, oranssi jne. Kivi on harvinaista ja edullista, joten se on erittäin suosittua jalokivi koruja. Se on vanhin jalokivi maan päällä ja löytyy lähinnä kuoresta. Sininen sirkoni on kulunut ihmisruumiista joulukuussa.

Merkitys: Se auttaa omistajaa erottamaan painajaisia ​​ja nukkumaan hiljaa. Se tuo myös hyvinvointia, kunniaa, itsetuntoa, viisautta ja lisää tunteen rakastaa sinua.

Uskotaan, että kun käytät asianmukaista jalokiviä, joka on suositeltavaa sinulle, saat hyötyä monista elämän ongelmista. Myös jalokivet, kuten Larimer, variski, jaspis, eolithit jne., Jotka ovat myös hyödyllisiä jossain määrin elämässäsi. Joten mene löytää täydellinen jalokivi ja tasoittaa elämääsi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

4 + 5 =