25 eri mallien nauhatyökaluista

Intian naisen kauneus korostuu koruilla ja rannekkeet ovat tärkein osa tätä. Bangles ovat kuluneet intialaisten naisten päivittäin ja nämä ovat erilaisia. Yleisimmät, joita naiset käyttävät, ovat lasikuulokkeita, jotka tulevat kaikissa väreissä. On myös muita tyyppejä kuin lac-rannekkeet, hopeiset rannekkeet, kultaketjut, metalliset rannekkeet jne. Erityiset tilaisuudet vaativat jotain, joka on värikkäämpiä, ja nämä rannekkeet voidaan räätälöidä niiden asujen mukaan,.

Nämä ovat kauniita, värikoodattuja säikeitä, jotka tuovat esiin myös värikkäitä vaatteita. Katso nämä säikeen rannerenkaiden kuvat nähdäksesi minkä haluat omistaa. Ne ovat varsin värikkäitä, eläviä ja tekevät koko ulkoasun kauniiksi.

Uusimmat Thread Bangles -mallit kuvien kanssa:

Katsotaanpa, että sinulla on kauniita värikuvioisia säikeitä, kuten bangles-kuvia ja kuvia.

1. Silkkilanka rannerengas mallit:

lanka bangles

Yleisimpiä lankaangon muotoja ovat ne, jotka on tehty silkkilanka. Nämä ovat värikkäitä, rikkaita Bangleja, jotka sopivat erinomaisesti juhliin ja tilaisuuksiin. Nämä ovat niin monta väriä, että ne voidaan helposti yhdistää suosikki asustasi. Nämä silkkilankaangot ovat erilaisia, kuten ohutta ja paksua. Joissakin sarjoissa voi olla pari ohuita rannekkeita ja paksu rannerenkaita.

2. Moniväriset langat:

Multi colored thread bangles

Nämä ovat yleensä kokoelma koordinoituja värikenkiä, jotka ovat osa tiettyä värisävyä. Joten sinulla voi olla vihreä setti, joka on vaaleanvihreä, tumman vihreä, sinivihreä, sinappi jne. Näissä monivärisissä koukkujen sarjoissa. Näin voit ostaa Bangleja, jotka sopivat yhteen saree tai salwar setti tai jopa suosikki lehenga.

3. Kierre Gota Wrap Bangles:

Lanka gota wrap bangles

Gotan työ on hyvin yleistä ja hienoa Intiassa. Se on esillä sarees, salwar setit, jne. Tässä rannekkeet ovat myös tämä ainutlaatuinen kosketus niin, että se voidaan sitten pariksi kauniisti kanssa asu. Bangles on kääritty lanka - ja gota - työhön, mikä tekee niistä erittäin sopivia juhliin, häät jne.

4. Nauhatangot Bangles:

Nauha thread bangles

Monet rannerenkaiset kääritään ensin silkkilankaan ja sitten ristissä kuvioon, jossa koordinoidaan värinauvoja ja antavat sille perinteisen ulkoasun. Nauhat voivat olla myös kultaa tai hopeaa. Tämä antaa rikkaamman ulkoasun Bangles. Ribbon langankierrokset ovat todella värikkäitä ja niitä käytetään häät, juhlat jne.

5. Suunnittelijan rannerenkaiden käyttö Thread:

Suunnittelija thread bangles

Lankaketjamallien joukossa on nyt erittäin suosittuja suunnittelijabändejä. Nämä ovat tavallisesti räätälöityjä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Asusteidesi mukaan voit saada design-rannekkeen, joka toimii hyvin. Jos asu on väriltään sininen, sarjaan voi kuulua sinisiä silkkilankahansseja ja hopeisia tai kultaisia ​​rannerenkaita. Tällä tavalla voit sekoittaa ja sopia myös eri sarjoista.

6. Laharia Style Thread Bangles:

Laharia style thread bangles

Rajasthanin lahari-perinne on hyvin kuuluisa kaikkialla. Sariit, salwar setit laharia design ovat rakastaneet naiset ja kuluneet erityisesti sadekauden aikana. Tämän ilmeen täydentämiseksi lahariaketjut ovat samassa laharia-kuvassa. Ne ovat saatavana eri väreissä ja ne voidaan yhdistää tavallisiin väreihin.

7. Helmityönauha Bangles:

Helmi work thread Bangles

Silkkilankailla on myös helmi, joka tekee sarjoista ainutlaatuisemman. Rannekkeet käärittyvät silkkilankaan ja sitten viimeinen rivi yhdistetään pienten kultahelmiin. Tämä täydellinen ulkoasu tarjoaa paitsi värin langoista, mutta myös runsaasti kultaisia ​​helmiä.

8. Stone Work Thread Work Bangles:

Kivi work thread bangles

Viimeisimmistä langankierroksista löytyy nämä kivihelmet, jotka ovat kauniita, hurmaavia ja tyylikkäitä. Ne ovat myös melko halpoja, mutta niissä on paljon merkkejä. Ne tulevat monissa väreissä ja kivenrakennus tekee niistä melko modernia. Kivet ovat kirkkaita tai voivat olla läpinäkyviä. Tämä antaa graceful vaikutelman Bangles ja antaa koko näyttää brilliance, joka on vertaansa vailla.

9. Neonkierreiset Bangles eri väreissä:

Neon thread bangles

Uudet langankierteet ovat tulossa markkinoille koko ajan. Jokainen uusi muotoilu on oltava ainutlaatuinen. Nämä neonväriset lanka-rintaneulat ovat melko haalari nyt kun ne ovat yksinoikeudella ja erityisesti nuoremmalle sukupolvelle tehtyjä. Nuoret tytöt rakastavat ulkonäöltään ulkonäkseen ja nämä neon-sävyt ovat hienoja kirkastaa ulkoasua.

10. Suunnittelija helmet Bangles Thread:

Suunnittelija Beads bangles

Sen lisäksi, että pienet kultahelmet, jotka lisätään rannerenkaisiin, ovat silkkihuivit koristeltuina helmet, kelloja, palloja jne. Valinta on valtava, koska jotkut langankierteet on valmistettu ihastuttavilla pienillä valkoisilla helmillä. Jotkut ovat koukussa, joka soi kevyesti, kun henkilö liikkuu. Nämä ovat jälleen nuorten sukupolvien valinta, joka rakastaa nykyaikaisempia.

11. Pearl Thread Work Bangles:

Helmi thread bangles

Pearl on kaunis lisäys kaikenlaisiin koruihin. Silkkilanka-rannekkeet, jotka on kääritty pienillä helmeillä, antavat miellyttävän hurmaavan ulkoasun. Helmet ovat myös osa korvakorusta ja kaulakoruista. Niinpä, että samat helmet ranteissa, joita nainen käyttää, vain täydentävät ulkoasua.

12. Ohut silkkilanka Bangles:

Ohut silk thread bangles

Saatavilla laaja valikoima värejä ovat ohuet rannekkeet, jotka on kääritty silkkiin. Nämä ovat niin elinvoimaisia ​​ja värikkäitä, että ne ovat välttämättömiä muotituntuiselle naiselle. Ne voidaan sovittaa minkä tahansa vaatteen kanssa, jota henkilö käyttää. Koska ne ovat ohuita, niitä voidaan käyttää jopa yksinkertaisen yön aikana.

13. Kudotut langat:

Kudottu Thread bangles

Nämä ovat yksinkertaisia ​​säikeitä, jotka on kääritty yhdeksi väreksi ja sitten neulonta tehdään kontrastivärillä. Nämä ovat yleensä erityisiä lapsille ja ovat hyvin yleisiä. Kudotut rannekkeet tarjoavat yksinkertaisen mutta tyylikkään ilmeen.

14. Intian muotoilu Bangles:

intialainen design bangles

Silkkilanka-rannekkeet ovat myös perinteisiä Intian malleja. Sarjaan kuuluu normaalisti yksi leveä rannerengas keskellä ja ohuet rannekkeet sivuilla. Leveä rannerengas koristellaan sitten jonkinlaisella intialaisella mallilla, joka on perinteinen. Nämä intialaiset mallit voivat olla lehtiä, riikinkukkaa, kukkia jne.

15. Charms Thread Bangles:

hurmaa thread bangles

Ainutlaatuinen kierre silkkilankaihin on tehty hurmaa käyttäen. Nämä ovat joukko silkkilanka-rannekkeja, jotka yhdistetään toisiinsa käyttäen hurinaa. Houkuttimilla voi olla palloja tai muuta langasta riippuvaa työtä. Häiden tunnelma tuntuu kevyeltä ja niillä on omituinen vaikutus koko rannekkeen sarjaan.

Katso lisää: Indian Gold Plated Bangles

16. Neliö- tai kuusikulmainen rengas:

Neliö or Hexagon thread bangles

Moderni nainen tarvitsee jotain, joka on ainutlaatuinen ja perinteen ulkopuolella. Nämä neliö- tai kuusikulmainen lanka-nyörit ovat jotain, jota nuoret lapset ja tytöt suosivat. Nämä ovat niin tyylikkäitä, että ne voidaan yhdistää farkkujen kanssa. Neliönlankaiset sormet ovat tavallisesti yhdellä värillä. Nämä ovat kirkkaanvihreä, tappi, keltainen, punainen jne., Jotka kuluvat suurimman osan nuorten tyttöjen vaatteista. Kuusikulmainen rannekkeet lisäävät kiertymisen yksinkertaisiin neliöihin. Ne ovat melko raivoa ja sitä käytetään kollegion menossa väkijoukkoon.

17. Zig Zag Weaving Thread -työrenkaat:

Siksak weaving thread bangle

Jälleen jotain, joka on moderni ja tyylikäs, on zigzag-malli, jota käytetään rannekkeilla. Nämä langankierrokset uusimmat mallit ovat ilmaisia ​​värisiä, jotka on kudottu siksakista. Näitä voidaan käyttää farkkujen yli tai jopa pariksi viimeisimmän salwarisarjan kanssa.

18. Button Thread Bangle mallit:

nappi thread bangle

Tämä on söpö muotoilu, jossa on painikkeita lanka-rannekkeissa. Näitä käytetään yleensä lapset. Ne voidaan yhdistää suosikkien asuihin. Lapset rakastavat painikkeiden vaikutusta mihin tahansa tuotteeseen ja nämä nappilankaketjut ovat parhaita. Ne ovat niin värikkäitä, että kaikki lapset ovat kiinnostuneita näistä nappikorvakkeista. Jokainen painike on kierretty omaleimaisella tavalla, lukuunottamatta pelkkää päänviittausta.

19. Checker Style Thread Bangle:

tarkistaja style thread bangle

Tämä on tyyli, jota käyttävät paitsi lapset, myös aikuiset. Se yhdistää tarkistajan tyyliin kuuluvat langat yhdessä helmet tai kiviä. Ne on yleensä tehty ilmaisiksi väreiksi, jotka toimivat hyvin intialaisiin asuihin. Tarkastajan tyyli lanka-rannekkeet ovat uusi nykyaikainen ulkoasu. Ne on tehty laajemmilta Bangles-sivuilta, joten tarkistuskuvio on vähintään 4 riviä ja kuvio on selvästi näkyvissä.

20. Silk Thread Bells Bangles:

Silkki thread bells bangles

Langattomat työt ovat tyylikkäitä, kun heillä on Intian suunnittelutyötä. Näihin kuuluu kelloja, jotka ripustavat rannekkeista. Sitä käytetään erityisesti häät jne., Jossa morsiamen käyttää häät asettaa. Nämä silkkilanka-rannekkeet ovat kauniita ja näyttävät parhaiten Intian pukuun.

Katso lisää: Viimeisimmät Silk Thread Bangles

21. Heavy Work Designer Silkkilanka -työrenkaat:

raskas work designer silk thread bangles

Nämä suunnittelijan silkkilanka-rannekkeet ovat ainutlaatuisia. Ne on koristeltu suurilla kivillä ja helmillä. Tämä antaa rannerenkaille erittäin rikas ilme, joka sopii täydellisesti erikoistilanteisiin, kuten häät, juhlat, juhlat ja kaikki muut juhlat. Useimmat morsiamet rakastavat käyttää näitä raskaita työläisten muotoiluja, koska ne täydentävät raskasta työtä lehengas tai sarees että morsian kuluu hänen hääpäivä.

22. Fuchsia Thread Bangles in Silk:

fuksia silk thread bangles

Monet modernit morsiamet ja naiset käyttävät tätä tapahtumaa ja trendikkäitä värejä. Fuksia on moderni väri ja tekee henkilöstä yllään kirkkaampi ja säteilevä. Nämä silkkilanka-rannekkeet valmistetaan fuksia värillisellä langalla. Se lisää kirkkaat viehätykset settiin. Ne on myös koristeltu helmet, jotta se on perinteinen ilme.

23. Kukkien kuvion rannerenkaat:

Kukka pattern thread bangles

Yksinkertaisempi lankaketjujen etsiminen on kukkakuvio. Koko rannerengas on kääritty yhdellä värisellä langalla. Sitten rannerengas koristellaan pienillä valkoisilla helmillä kukkakuvioon. Kukkakuvioita rakastetaan eniten lapset ja nuoret tytöt. Tämä on melko söpö kuvio ja yksi, jota monet hankkivat sen elävyydestä.

24. Zari Thread Bangles:

Zari thread bangles

Zari-työ on tehty Intiassa monien vuosien ajan. Lanka-urat kääritään silkkilanka- ja zari-reunuksiin. Nämä ovat perinteisimpiä ja täydellisimpiä Intian ulkoasua. Tämä teos on niin kuuluisa useimmissa vaatteissa, että rannerenkaita samalla tavalla täydentää ulkoasua. Tämä on yleensä rikas ilme ja kuluu yhdessä zari raja sarees. Näemme monia nuoria tyttöjä, jotka haluavat yhdistää ne trendikkäisiin asuihinsa.

Katso lisää: Käsintehdyt Bangles

25. Contemporary Thread Bangles:

nykyajan thread bangles

Moderni nainen tarvitsee eräitä koruja, jotka näyttävät hyviltä hänen asuistaan. Näitä ovat farkut, mekot jne. Samaan aikaan nykyaikainen nainen haluaa myös muodostaa pariinsuunnittelijansa moderniin ulkoasuun pienellä perinteisellä tyylillä. Nämä nykyaikaiset säikeet tarjoavat juuri oikean kosketuksen perinne. Ne antavat oikean värin asunnolle ja tekevät siitä tyylikkään.

Langatangot ovat monenlaisia ​​ja malleja. Nämä kuvat lanka Bangles antaa käsityksen eri tyyppejä, jotka ovat saatavilla markkinoilla. Sen avulla voit arvioida, mikä sopii parhaiten vaatteistasi. Ottakaa poiminta silkistä, helmistä, suunnittelusta, painikkeesta, siksakista, modernista, kudotusta, helmiäisestä, neonista ja kiveistä. Kaikki nämä tyyppiset langankierrokset antavat sinulle mahdollisuuden valita parhaiten. Yhdistä se perinteiseen asuun tai mene moderniin ja tyylikkäänä ja yhdistä ne t-paidan ja farkkujen kanssa.

Jopa leningit sopivat parhaiten käyttämään näitä ihania koruja. Joten hyödyntäkää eniten Intian koruja, joka on nyt perinteinen ja moderni. Tee se tyylillesi. Langankangasmallit ovat erinomainen lisä korukerhoon. Se täydentää sarjan korvakorut, kaulakoru ja renkaat. Se sopii erinomaisesti lapsille, nuorille tytöille ja aikuisille. Niitä on niin monta tyyppiä, ja jokainen tyyli tarjoaa runsaasti ulkoasua.

Leave A Comment

− 3 = 6