25 Amazing Natural Home korjaustoimenpiteitä Gas ongelma

Erittäin yleisten terveysongelmien joukossa mahalaukunäkökohdat ovat kaikki, mitä kaikki kohtaavat ja jotka aiheuttavat runsaasti epämukavuutta kehossa. Kaasun aiheuttajat johtuvat yleensä ruoansulatuskanavan epäasianmukaisesta toiminnasta. Se ei kuitenkaan ole vakava kriisi, ja se voidaan helposti lajitella muutamalla yksinkertaisella ja helpolla hoidolla. Sen sijaan, että noudatettaisiin lääkkeitä, se on aina parempi kuin kotihoito, jolla ratkaistaan ​​terveysongelma ja elää mukava elämä. Nämä ovat turvallisia, helppoja ja kohtuuhintaisia ​​taskussa.

Koti remedies for gas

Alla oleva opas antaa sinulle joitain alkuun luonnollisia kotiin liittyviä korjaustoimenpiteitä mahalaukun ongelmaan, jotka ovat halpoja kustannuksia ja joilla ei ole sivuvaikutuksia, joita voidaan käyttää siihen saakka, kun asiat ratkaistaan.

Paras kotona korjaustoimenpiteitä kaasun ongelma:

1. Kaneli:

25 Amazing Natural Home korjaustoimenpiteitä Gas ongelma

Kaninjauhetta voidaan lisätä kuumaan lämminveteen tai muuhun maitokuuteen ja käyttää mahalaukun hoitoon. Tämä on yksi idea, joka todella auttaa nopeiden tulosten saavuttamisessa. Varmista, että otat sen vain kerran päivässä maksimaalisen edun vuoksi.

2. Valkosipulin käyttö:

25 Amazing Natural Home korjaustoimenpiteitä Gas ongelma

Valkosipulin lämmitysominaisuudet ovat sellainen, joka auttaa kaasun aiheuttamaa mahahapon hapon hoitoa. Se auttaa myös antamaan helpotusta mahalaukulta, joka antaa polttavaa tunnetta vatsassa. Valkosipulia voidaan joko lisätä astioihin tai ottaa aamulla raakana tyhjään mahaan. Tämä on yksinkertaisin ja erinomainen kodin korjaus vatsan kaasun ongelma.

3. Fenkoli siemeniä mahavaikutukseen:

25 Amazing Natural Home korjaustoimenpiteitä Gas ongelma

Pienet fenkolin siemenet voidaan pureskella jokaisen aterian jälkeen paitsi käsitellä kaasua myös estää se. Se on yksi yksinkertaisimmista kotiin keinoista tarttua mahalaukkuihin. Toinen tapa hyödyntää hyöty on jyrätä kourallinen fenkoli siemeniä lämmin vesi 5-10 minuuttia, kantaa ja sitten kuluttaa tätä nestettä.

4. Sooda ja vesi:

Suola water

Noin yhden lasin vettä ja ¼ teelusikallista soodaista on täydellinen kodinhoito kaasuille. Tämä tulee kuluttaa heti, kun tunnet mahalaukun ongelmat vatsassa. Tämä on yksi ratkaisu kaasun vaivaa vatsassa, jonka tiedetään tuottavan välittömiä tuloksia.

5. Cardamom Magic:

25 Amazing Natural Home korjaustoimenpiteitä Gas ongelma

Kakamaa voidaan pureskella tai sisällyttää astioihin, jos haluat käsitellä kaasun ongelmia kotona. Voit pureskella maustetta 2-3 kertaa päivässä, kunnes ongelma loppuu kokonaan. Tämä on helppo ja vaivaton tapa käsitellä kriisiä. Se voidaan pureskella aterioiden jälkeen myös ongelman välttämiseksi.

6. Inkivääri kaasun ongelmaan:

25 Amazing Natural Home korjaustoimenpiteitä Gas ongelma

Inkivääri mehu voidaan viettää sitruunamehun kanssa tai muuten inkivääriä voidaan pureskella vähän mustalla suolalla. Yksi tapa on sekoittaa inkivääriä astioissa kaasun käsittelyyn. Inkivääri-teetä voidaan valmistaa myös kotona saadakseen etua, jota tämä luonnollinen tuote on kaasulle.

7. piparminttuainen tee:

Piparminttu tea

Ei vain piparminttu teetä maistuu hyvältä, mutta se toimii myös hyvin kaasulla. Siihen liittyy paljon muita etuja. Kokeile sitä ja katso, miten se auttaa! Se voidaan valmistaa helposti kotona käyttäen lämpimän veden ja tuoreita piparminttulehdet.

8. omenakastikeetikka:

Omena Cider vinegar

Ota 2 rkl omena-siiderietikkaa ja sekoita kuppi lämmintä vettä ja jäähdytä sitten. Tämä on syytä kuluttaa huoneenlämmössä. Se varmasti auttaa sinua parantamaan vatsan kaasun ongelmia sinulle. Appelsiiniviinietikka on täynnä muita etuja.

9. Perunamehu:

Peruna Juice

Ota tuoremehua perunasta ja käytä puolet kuppi samaa vähintään kolme kertaa päivässä. Se on yksi erinomaisista kotihoidoista, joita käytetään kaasun käsittelyyn. Peruna-mehu on otettava ennen aterioita.

10. Kamomilla-tee:

Kamomilla Tea

Kamomilla on oleellisesti orgaaninen kasviperäinen lääke, joka parantaa kotimaista kaasua. Anti-inflammatorinen luonteeltaan parantavia ominaisuuksia, kamomilla teetä paitsi rauhoittaa aistisi ja rauhoittaa sisäosiasi, mutta sen antispasmodinen ominaisuus lievittää elimistösi kertynyttä kaasua ja happamuutta.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä virtsatieinfektio naisilla

11. Sitruuna:

25 Amazing Natural Home korjaustoimenpiteitä Gas ongelma

Antioksidantteihin rikastetut, home-ongelmat kaasun ongelmaan puhuvat sitruunasta tai kalkista, minkä ansiosta järjestelmä voi sulattaa ruokaa nopeammin. Sitruunan sisältämä C-vitamiini mahdollistaa myös kehon parantuvan sisäpuolelta, kun tarpeeton kaasu huolehditaan.

12. Kurkuma:

kurkuma spice on a wooden spoon, isolated on white background

Kurkuma on tärkeä intialainen ainesosa, jota käytetään lähes kaikissa muissa Intian tyylisissä ruokalajeissa. Kuitenkin muutoin kuin veteraanin mauste, kurkuma on pysyvä lähde luonnollisia ravintoaineita ja kasviperäisiä elementtejä, jotain, joka auttaisi ruoansulatusta ja tukahduttaa kaasua parantaen sinut sisäpuolelta. Käytä kurkkua ruokalajeissasi ja se voi myös estää tulevia tuttavuuksia kovaa ongelmaa.

13. Pumpkin Controls Gas-ongelma:

Kurpitsa

Kaasu syntyy, kun korkea kuitu ruokavalio menee pieleen ja ruumiisi on vaikea selviytyä ruoansulatuskanavasta. Tällöin koko ruoka irtotavarana johdetaan järjestelmän läpi liukoisuuden puutteen takia ja tämä on silloin, kun käytämme pumpkuja luonnollisina keinoina mahavaivoihin. Pumpkin jäähdyttää järjestelmääsi ja voi sävyttää kaasunmuodostusprosessin, minkä vuoksi voit aina lisätä kurpitsakeittoa tai aavikkoa raskaan aterian jälkeen.

14. Kirnupiimä:

piimä

Kirnupiimä tunnetaan ruoansulatuskyvynsä vuoksi, mikä tekee siitä täydellisen soturin haitallisen ruoansulatuksen, kaasun ja turvotuksen torjumiseksi. Jälleen samanlainen kuin kurpitsa, kirnupiimä rauhoittaa kehoa ja jäähtyy lämmitetyistä sisätiloista, jotka tarjoavat välittömiä helpotuksia, kun maitohappo toimii kaasun tukahduttamiseksi vähentämällä turvotusta tai epämukavuutta. Voi maito on myös yksi parhaista luonnollisista kotiin korjaustoimenpiteistä kaasun ongelmaksi.

15. Carom-siemenet:

ajwain Carom seeds

Carom siemenet ovat vielä yksi intialainen erikoisuus mauste tunnetaan myös ajwain. Nämä ovat tunnettuja ruoansulatuskanavan eduista ja voivat olla hyvä makuaihe suosikkiastiaasi varten. He piristävät ja stimuloivat suolen tuottaa enemmän sappua, joka auttaisi ruoansulatusmenetelmässä. Kun raskas ateria ottaa vain hyppysellinen suolaa ja lisää muutamia carom siemeniä se pitää itsesi pois kaasu ja ruoansulatushäiriöt.

16. Ole huolta ruoan sisällöstä:

nopeasti foods

Vaikka se vaihtelee henkilöstä toiseen, ruoka-aineella on tärkeä rooli kaasukokoonpanossa. Se ei aina liity roskaruokaan tai pikaruokaan, mikä voi varmasti antaa sinulle huonon ruoansulatushäiriön, mutta kaasun todennäköisyys voi ilmetä myös silloin, kun kotiruokaa on liian runsaasti tai liian kuitua. Jotta kaasut pysyisivät tarkassa, varmista, että käytät tarpeeksi mausteita ja yrttejä korkeiden kuitujen ympärille ja leikkaat ruokaa. Liian runsaasti maku tai liian rasvainen pizza voi aina johtaa epäasianmukaiseen ruoansulatukseen, joka on silloin, kun hyvä ateria voi usein seurata turvotusta ja turvotusta, johon liittyy terävä kipu ehkä aina silloin tällöin.

17. Karvaiset siemenet:

kumina Cumin seeds

Karvaiset siemenet tai jeera, kuten monet meistä tuntevat ne, on aina ollut hyvä ruoansulatus, joka parantaa intialaista maustetta. Karvaiset siemenet löytävät tiensä päivittäin elintarvikkeisiin ja lisäävät siihen tiettyä makua ja makua. Käyttämällä niitä jokapäiväisessä lautasessasi estää kaasun syntymistä ja kun se tapahtuu, auttaa sinua ruoansulatukseen täten tukahduttaa kaasu ja turvotus sisälläsi.

18. Asafoetida:

Hajupihka

Käytettynä kouristuskohtaukseksi, asafoetida on hyvä kotihoito kaasulle, jossa sen anti-ilmavaikutusominaisuudet estävät mikrobisten elementtien kasvua suolistossa. Tunnetaan myös nimellä hing, tämä yrtti sekoitetaan melko usein ruoka-aineisiin, jotta heille annettaisiin tietty maku, ja näin voit saada hingin lisäämällä ne aamu-aamiaismaalauksellesi tai illan keittoon.

19. Aniksen:

anis seeds

Kouristuksia, ruoansulatushäiriöitä, turvotusta ja ilmavaivoja voidaan sietää ja hoitaa käyttämällä anisien siemeniä, jotka tarjoavat erinomaisen ruoansulatuksen ja jotka välittömästi kulutukseen pitävät ruoansulatusmehujen virtauksen. Kaasun ja ruoansulatushäiriön tapauksessa tämä stimuloi elimiä ja nopeuttaa aineenvaihduntaa niin, että kaasu ei aiheuta turvotusta tai kipua.

20. Pureskele vaikea:

pureskelua with closed Mouth

Yksi syy siihen, miksi olet voinut saada kaasun, on se, että teillä oli aina kiire ruiskata ruokaa ennen kuin virtaa toimistoon. Tutkimus osoitti, että nopeat syöjät todennäköisemmin joutuvat kaasun uhreiksi, sillä ruoan asianmukainen pureskeleminen varmasti hajottaisi ruoan ja auttaisi ruoansulatukseen, kun taas puolet pureskeltua ruokaa aina irtoaa ja tulee esteeksi, kun ruoansulatus prosessi on päällä. Se on yksi parhaista vinkkeistä ilman mahavaikutusta

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä kuume

21. Ota pienet ateriat:

Kiinalainen Noodles

Jos olet altis kaasulle ja on aina pelännyt, että sinulla on liian mausteinen ruokalaji, sen sijaan, että muutat ruoka-aineesi sisältöä, tällä kertaa voit muuttaa ruokaa. Sen sijaan, että sinulla on koko proteiineja ja vitamiineja sisältäviä aterioita ja kuituja ja karkeita ainesosia, valitse pienempiä annoksia ja usein aterioita, jotta voit yksinkertaisesti antaa kehon pysyä ruoansulatuksessa.

22. Oliiviöljy voi päästä eroon kaasusta:

Oliivi Oil

Jos öljyinen ruoka ei ole ystävällinen kanssasi joka kerta ja saat jatkuvasti kaasusykkeitä, tällä kertaa yritä paistettua sitä oliiviöljyyn tai yksinkertaisesti lisätä oliiviöljyä jokapäiväiseen ruokaan. Sen lisäksi, että se on helppokäyttöinen vatsassa ja suussa, oliiviöljy rikastuu ravintoaineissa, jotka auttavat sinua digestion prosesseissa.

23. Curd:

Rahka 456

Curd tai smetana on paras vatsasi kaasun tai turvotuksen tapauksessa. Sour cream stimuloi suolistoa tuottamaan enemmän ruuansulatusmehuja samalla kun ne vaikuttavat ruoansulatushäiriöihin ja ilmavaivoihin. Lisäbonuksena tähän on kehon jäähdytysominaisuudet.

24. Mustapippuri:

musta pepper

Vapauttamalla suolahappoa mahassasi, mustapippuri, joka on ruiskutettu ensimmäisen päivän aterian yhteydessä, voi todella auttaa sinua torjumaan kovaa kaasua ja ruoansulatushäiriöitä.

Katso lisää: Luonnolliset kotiin korjaustoimenpiteet korkea verenpaine

25. Coriander:

korianteri leaves 45

Kotitalouksien korjaustoimenpiteet kaasuun sisältävät myös korianterin. Korianderi on enemmän kuin vain mausteinen yrtti, koska tämän vihreyden hyvyys voi pysäyttää poltettavan tai tuntemattoman tuntemuksen vatsassasi, samalla kun pääruoanruoka sulaa nopeasti.

Kaasu on yksinkertainen ruumiillinen ongelma, joka esiintyy pääasiassa ruoansulatushäiriötilanteessa. Voit parantaa tätä, ei tarvitse käydä lääkärille, mutta todella pitäisi tietää muutamia käteviä luonnollisia kotiin korjaustoimenpiteitä keittiössäsi, joka voi auttaa sinua helpotus mahalaukun ongelma ja päästä turvallisempi puolella.

.

Leave A Comment

44 − 34 =