24 yksinkertaisia ​​ja luonnollisia kotona korjaustoimenpiteitä oksentelu Tyylit elämässä

Oksentelu on enemmän oire monien terveysolosuhteiden sijaan kuin itse ongelma. On olemassa erilaisia ​​ongelmia, jotka liittyvät oksenteluun oireena. Se ei kuitenkaan ole vakava uhka keholle, mutta säännöllinen oksentelu voi johtaa kuivumiseen. Yksi tapa on ottaa lääkkeitä, jotka eivät välttämättä ole turvallisia ja erittäin tehokkaita. Toisaalta, on olemassa kotiin korjaustoimenpiteitä, joita voidaan käyttää täydellisellä tavalla saada näkyviä ja välittömiä tuloksia. Se on myös 100% turvallinen elimistössä.

Koti Remedies For Vomiting

Alla oleva terveysopas on ihanteellinen tapa saada parhaat käsihoitot kotona. Tarkista ne ja valitse 2-3 home-korjaustoimenpidekokonaisuutta, jotta saat nopeamman ja tehokkaamman lopputuloksen oksentelun torjumiseksi mahdollisimman pian.

Paras Natural Home korjaustoimenpiteitä oksentelu.

1. Inkivääri:

24 yksinkertaisia ​​ja luonnollisia kotona korjaustoimenpiteitä oksentelu Tyylit elämässä

Tämä on yksi luonnontuote, joka auttaa parantamaan ihmisen ruoansulatusta ja myös hallitsee hapon eritystä mahassa, joka johtaa oksentamiseen useimmissa tilanteissa. Jälkeen inkivääriä voidaan pureskella hunajalla tai muuten inkivääri mehu voidaan sekoittaa sitruunamehun kanssa parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Inkivääri-teetä voidaan valmistaa myös kotona ja kulutetaan oksentelun hoitoon.

2. Maku tee Stop oksentelu:

Minttu tea

Minttu teetä voidaan valmistaa kotona kuumentamalla mintun lehtiä lämpimässä vedessä tai muuten mintunlehtiä voidaan pureskella oksennuksen ja asianmukaisen parannuksen helpottamiseksi. Voidaan myös sekoittaa muutama minttu mehu sitruunamehu ja kuluttavat samoja tuloksia hoidossa oksentelu.

3. Kardemumma ja hunaja:

korjaustoimenpiteitä for Vomiting - cardamom and honey

Paista 1-2 kardemummia ja jauhe se. Nyt sekoita se vähän hunajaa ja kuluttaa tätä päivittäistä, kunnes oksenteluongelma puutuu kunnolla. Varmista, että hunaja on hyvälaatuista ja mieluiten orgaanista saada parempia tuloksia.

4. Riisi Vesi:

Riisi Water

Riisivesi on erinomainen kotieläintuotantoa oksentamiseen, joka yleensä johtuu mahalaukkuista. Vihreää riisiä on käytettävä riisivettä valmistettaessa. Kiehauta kuppi riisiä 1 ½ kupilliseen veteen ja kasta neste, kun riisi on pehmeää. Tätä vettä on syytä käyttää oksentelun hoitoon.

5. Onko Lemonade:

24 yksinkertaisia ​​ja luonnollisia kotona korjaustoimenpiteitä oksentelu Tyylit elämässä

Sitruuna on todella hyödyllinen oksentelun torjunnassa. Herkullinen tapa on valmistaa limonadia sitruunamehun, veden, sokerin ja ripaus sooda sooda. Tätä sekoitetaan ja kulutetaan ongelman hallitsemiseksi.

6. Cinnamon Tea:

kaneli tea

Maaginen ainesosa ja monikäyttöinen myös kaneli on kuin maaginen korjaustoiminta niin monille ongelmille. Valmista kanelisäkää keittämällä jotain kanelia jauhetta vedessä. Tämän pitäisi olla kireä ja sen jälkeen siihen lisätään hieman hunajaa. Nyt kun väri on muuttunut voit juoda sitä. Tätä pitäisi syödä hitaasti vähintään 2-3 kertaa päivässä vulvoitumiseen.

7. Anisot:

anis seeds

Yksinkertainen kodinhoito oksentelun hoidossa on pureskeltaa joillekin anisokeille. Tämä varmasti antaa sinulle välittömiä tuloksia ongelmasta. Se on yksi tehokkaimmista korjaustoimenpiteistä ammattilaisten ja käyttäjien mukaan.

8. Sipuli mehu:

24 yksinkertaisia ​​ja luonnollisia kotona korjaustoimenpiteitä oksentelu Tyylit elämässä

Oksentelun ohella sipuli mehun tiedetään myös pahoinvoinnin hoidossa. Tämän tisilevyn teelusikasta tulisi ottaa teelusikallinen raastettua inkivääriä kaksoisetuuksia varten. Tämä on otettava säännöllisin väliajoin tai kun ongelma tulee sietämätön. Se on paras tapa hillitä kriisi turvallisella tavalla.

Katso lisää: Kotitekoisia korjaustoimenpiteitä yskä

9. Valkaisuohjeet Oksentelu:

mausteneilikka

Yhdistämällä auttamaan ruoansulatukseen ja kovettumiseen liittyvistä oksenteluasioista, neilikkaiden antiseptiset ominaisuudet ovat myös syy siihen, miksi tämä luonnontuote on niin tunnettu. Muutamia tippoja kynsiöljyä voidaan ottaa lämpimällä vedellä tai kynsistä voidaan pureskella oksentelun hoitoon. Kynsiä voidaan myös jauhetaan hyvin ja viedään hunajan vihjeellä samalla edulla.

10. Akupainanta:

Takaisin pain Acupressure

Tämä on ikivanha tekniikka yhdessä akupunktio, joka on sanottu olevan joitakin vanhimmista kodin korjaustoimenpiteitä oksentelu. Sinun on sovitettava oikea määrä paineita oikeilla alueilla kehon päästä eroon nauseatic ja pukish tunne. Tämän jollakin muulla on tehtävä teitä, ja sinun on myös varmistettava, että paine ei pudota vääriin alueisiin, koska tämä voi johtaa haitallisiin vaikutuksiin.

11. Tyhjennä Pahoinvointi:

Pahoinvointi

Paras kotihoito oksennukseen on ensin oksentaa ja kokeilla jotain ratkaisua, joka tekee suusta suuhun paremmin. Varmista vain, että todella haluat oksentaa, koska puolessa tunnissa pesuhuoneessa ilman mitään tekee terveydestasi pahempaa. Jos sinusta tuntuu hallitsematonta oksentelua, sinun pitäisi mennä ja päästä eroon kuormasta.

12. Ei ahdistusta:

Millä tavalla to Control Anxiety

Useimmilla meistä on hyvin yleinen asia, että aina, kun tunnemme pahoinvointia, paniikin vielä enemmän. Yksi yksinkertaisimmista luonnollisista kotihoidon oireista on huolehtia siitä enemmän ja pahentaa asioita. On osoitettu, että mitä enemmän olette huolissanne terveydestasi niin herkkä hetki, sitä pahempaa tunnet.

13. Maito ja paahtoleipä:

Maito and Rusk

On terveellisiä elintarvikkeita, ja siellä on mukavuutta elintarvikkeita ja joitakin nimeltään helpotusruoat ja tämä on ehdottomasti yksi viimeinen tyyppi. Maitoa ja paahtoleipää ovat kaksi sellaista asiaa, jotka voivat auttaa sinua liiallisesta nautittavasta tunneesta. Nyt sinulla on vain maito takkiin kurkkuun ja mahaan voi olla ongelma, joten mitä voit tehdä, on paahtoleipää leipää ja soveltaa voin niitä ja nyt ottaa purra ja sip maitoa ja nähdä taikaa.

14. Venytys:

venyttely exercises to increase height 7

On monia kertoja, kun näet, että olkapäät tai kaulan kipu voi aiheuttaa pahoinvointia ja voit tuntea oksentelua. Yksi parhaista kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä lopettaa oksentelu tällaisten ongelmien aikana on tehdä kevyt venyttely, joka myös rentouttaa nivelten, luiden ja lihaksia ja siten helpottaa sinua liiallisesta kipu, joka aiheutti pahoinvointia.

15. Kylmäpakkaus:

jää Pack

Se saattaa kuulostaa oudolta, mutta kylmä pakkaus on yksi kotihoidon oksentelu. Tämä auttaa vähentämään minkäänlaista lihas- tai kudosjännitystä ja siten antaa sinulle miellyttävän tunteen. Sinun on pidettävä tästä kiinni viileä pakkaus pussi takana kaulasi tai olkapää yön yli tai pari tuntia liian, kunnes vaikutus tuntuu.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä yhteinen kylmä

16. Kuminsiemeniä oksentamista varten:

kumina Cumin seeds

Kyllä yksinkertaiset kömän siemenet, jotka ovat helposti saatavilla kaikissa keinoissa, ovat erittäin hyvä kotihoito oksentamista varten. Voit myös tehdä kuminauhasta vielä muutama mauste, jotta koko asia saadaan entistä tehokkaammaksi. Lisää kiehuvaan vettä kuminan siemeniin ja vähän muskottipähkinää ja kynsiä ja hieman kanelijauhetta. Anna kaikkien mausteiden imeytyä ja juoda nyt teetä.

17. piparminttu:

Piparminttu Leaves

Tämä tulee sitruunan vieressä, kun puhumme kotiin korjaustoimenpiteistä oksentamista varten, ja se on tämän luettelon apt-jäsen. Kun tunnet äärimmäisen pahoinvointia, voit ottaa piparmintua millään tavalla. Voit joko ottaa piparminttuöljyä tai jopa raakamaisia ​​piparjuurilevyjä hetkelliseen mukavuuteen.

18. Hengitysharjoitukset:

Jooga breathing exercises 3

Kokeile joogaa jo varhain aamulla ja se olisi vielä parempi, jos voit tehdä sen ulkona. Tämä on hyvä kotihoito oksentamista varten. Voit syödä syvään henkeä ja rentoutua ja vain tyhjentää mieli jokaisesta muista ajatuksista. Näin annat paljon levätä mieleesi ja kehosi ja tämä johtaa parempaan terveyteen.

19. BRAT -ateria:

Koti Remedies For Vomiting BRAT meal

BRATin koko muoto on yksinkertaisesti leivänsiemeniä Applesauce Toast. Nyt nämä ovat neljä asiaa, jotka sinun pitäisi kuluttaa enemmän kuin kaikki muut elintarvikkeet, jotka toimivat syinä huonolle terveydelle. Vaihda ruokavaliota parempaan tänään ja lisää nämä ainekset niin paljon kuin pystyt. BRAT-ateria ei ole vain hyvä saada helpotusta oksenteluongelmasta, mutta vähemmän sokeripitoisuus näissä myös tekee sinusta terveellisemmän.

Katso lisää: Astman kotihoito

20. Hiiva:

Koti Remedies For Vomiting yeast

Tiesitkö, että hiiva sisältää paljon B-vitamiinia? Kyllä se on, ja se on myös viininvalmistusalkio, joka auttaa käymistilassa. Hiiva on erittäin hyvä keino saada pahoinvointia. Voit käyttää tätä hyvin vähän määriä taikinan ainesosan ja muiden tällaisten elintarvikkeiden muotoina.

21. Apple Juice:

omena juice gs

Se on yleinen tekijä, kun olet raskaana ja jos omenamehu on vain toinen tapa tuntea olosi mukavaksi. Pahoinvointi raskauden aikana on oire yleensä, kun verenpaine on hyvin alhainen. Omena mehu täydellisesti vakauttaa tämän alhaisen verenpaineen ongelman ja vähentää sitten pahoinvointia tunne hyvin lyhyessä ajassa.

22. Fenkolinsiemenet:

Fenkoli seeds for obesity

Pureskelufenkolin siemeniä aterian jälkeen voi auttaa ruoansulatukseen ja fenkoli siemeniin ovat myös hyödyllisiä, kun on kyse kovettumisesta pahoinvointi. Päästä eroon ärtyneestä pahoinvointiympäristöstä, mitä sinun tarvitsee tehdä, on yksinkertaisesti ottaa fenkoli siemeniä ja jauhaa niitä jauheeksi ja tee teetä tämän kanssa. Jos pidät makeasta, lisää sitten hunajaa, mutta ei sokeria.

23. Proteiinit Ruoat:

proteiini food

Proteiinit ovat erittäin hyödyllisiä minkä tahansa ihmisen ruumiissa ja elintarvikkeiden, jotka ovat korkeimmat proteiinin lähteet, voivat auttaa kaikkia ihmisiä pääsemään eroon pahoinvoinnista ja aikuisten sairauksien ja oksentelu tunteiden tunneista. On olemassa runsaasti elintarvikkeita, joilla on runsaasti proteiinipitoisuuksia, ja on parempi, että lisäät tällaisten ruoka-aineiden saantia.

24. Pysy kaukana roskaruokinnasta:

romu food

Pikaruokaa ja roskaruokaa, kuten öljyiset ranskalaiset sormenjäljet ​​ja hampurilainen tai paistettua voileipä, ovat mitä me rakastamme, mutta nämä ovat kuin myrkky kehoillemme. Outoa tosiasia on, että sinusta tuntuu, että ne ovat niin maukkaita, kun yrität niitä, mutta samat elintarvikkeet saavat sinut tuntemaan typeriä, kun olet jo kärsinyt pahoinvoinnista ja kaikista sairauksista ja tuskauksista.

Pahoinvointi ei välttämättä tarkoita, että kärsit jonkinlaisesta huonosta sairaudesta. Saattaa olla paljon yleisiä syitä oksenteluun ja kaikki edellä mainitut ovat kotihoidon oksentelu, josta voit luottaa.

Leave A Comment

− 8 = 1