24 viikkoa raskaudesta – oireet ja sikiön kehittyminen Tyylit elämässä

Sanotaan, että mikään ei vastaa äitinsä kauneutta lapsensa kanssa ja kun sanonta menee täydellisesti, on usein joitain esteitä, jotka peittävät tapahtumien makea tuoksu. Kun tarkastellaan näitä onnellisia kasvoja kiiltävillä aikakauslehdillä, ajatellaan, että raskaus voi olla hauskaa. Mutta valitettavasti on vain asia aikaa, kunnes makea ajatus uuden elämän kääntymisestä tunne nukkumattomia yötä ja pandemonium päivää.

24 Weeks Pregnant

Katso lisää: 21 viikkoa raskaana olevat oireet

Aluksi raskaus aloittaa siittiöiden rotuun munasarjaan. Tässä vaiheessa tämä ei ole mikään muu kuin tieteellinen laskelma päivistä, joina muna on hedelmöitynyt, kulkee munasarjojen kautta munasarjojen putkien läpi ja löytää sopivan muurahaisen munasarjasta, joka tunnetaan myös istukana, joka kasvaa siellä. Tämä tieteellinen menettely lisää nyt tunnepitoisuutta siihen, kun tämä muna tai blastocyst muuttuu alkioiksi ja lopulta sikiöksi tai pienimuotoiseksi ihmisen muodoksi. Vauvan sikiö kasvaa nyt joka päivä, ja hieman kehitystyötä tehdään. Kun yhdeksän kuukauden ajanjakso on päättynyt, vauva valmistautuu ottamaan pois suojavaipansa ja rakkaidensa käsiin.

Tämä koko yhdeksän kuukauden vaivaa ja onnellisuutta on lääkäreiden laskennassa viikoittain, koska se tekee usein valvontalaitteesta paljon helpompaa. Näin viimeisimmän päivityksen voi saada kuukauden ilmoituksen. Tästä yhteensä 40 viikkoa on yhdeksän kuukautta. Tämä 40 viikkoa on edelleen jaettu kolmeen luokkaan eli ensimmäiseen ja kolmannen kolmanneksen, joka perustuu vauvan kehittymisvaiheisiin. Tässä artikkelissa puhumme sikiön kehityksen 24. viikosta.

Katso lisää: 22 viikkoa raskaana

Mitä ajattelet tällä viikolla:

Kauttavien onnellisten hetkien kautta, jotka vaihtelevat vauvojen sivujen kautta, häiritsevät aamut saapuvat jossa aamun säröillä hän juoksee kylpyhuoneen tyhjentämiseen. Aamupahoinvointi hitaasti alenee ja yksi ajattelee, että pahoinvointi tuntee nyt hyvää. Mutta pahenemisen väheneminen tulee suurempia haasteita kuten satunnaiset mielialan vaihtelut ja hirviöiden nälkä sekä masennus tai surua, joka saattaa jopa olla seurausta elimistöltä tuottavan ylimääräisen estrogeenin. Kauniissa raskauden säteilevässä hehkuessa, kuten lehdissä on kuvattu, on käänteisiä vaikutuksia, jotka kaadetaan muodossa laastareita ja pisteitä ja acnes.

Sikiön kehittyminen vauvasta:

40 viikonlaskun jälkeen 20 viikkoa on jo saavutettu puoliväliin, ja kun siirryt viikon päähän, pääset tarkemmin viimeiseen päivään. Jotkut sikiön kehityksestä tässä vaiheessa ovat.

Kasvavat tarpeet:

Viikon kuluttua vauva on nyt oppinut taidetta haluamansa tarpeet selvitettyä. Mikä ei ollut mikään muu kuin pieni pallo elämästä, punnitsee nyt hyvää ja puolta kiloa, joiden pituus on lähes kahdeksan ja puoli tuumaa. Kuitenkin jotkut vauvat voivat olla tämän painon tai alle. Jos ei ole kovinkaan paljon, ei tarvitse huolehtia painoista. Nyt hän hitaasti alkaa tuntea ahdasta tai tungosta äidin kohdussa, joten luultavasti tämä on aika, jonka saatat tuntea äkillinen lyönti tai potku, joka on vauva, yrittää tehdä tilaa. Sormenjälkien muodostuminen jatkuu tasaisesti samalla tavalla kuin hänen sykkeensä ja keuhkojensa loppu. Ilmapussit keuhkoissa täyttyvät. Hänen ruumiinsa on nyt verrannollinen.

Firmer-toiminnot:

Ihon, joka oli vain muutama viikko sitten läpinäkyvä ja liian pehmeä koskettaa, on nyt hitaasti hallitsemassa aikuisen ihon muotoa, kun se saa sen oikean värin ja tekstuurin. Rasvainen valkoinen kerros säilyttää yhä kasvavan tämän vauvan pehmeän ihon muodostumisen. Yhdessä vakaan lyömättömän sydämen ja toimivan maksan kanssa vauvan aistit ovat nyt poimineet tavaroita, kuten herkkyyttä valolle ja makuaistin ja kosketuksen. Hänen kuulemiskykyään kasvaa voimakkaammin.

Katso lisää: 28. raskaushoidon viikko

Kasvojen muodostuminen:

Tällä kertaa pitkä kasvuprosessi nyt hitaasti täydentää itseään täydellisillä ominaisuuksilla, jotka palavat pulmapeleiksi palapeliksi. Kasvoilla on nyt selkeä muoto kulmien ja silmäripsien muodostamiseksi, samoin kuin hänen melko vaaleanpunainen puckers. Silmät saavat melkoisen muodon. hiukset päässään ovat muodostuneet liian pitkälle, mutta se on edelleen valkoista, koska se ei ole vielä saanut oikeita pigmenttejä.

Rasvanpoisto:

Kaikki tämä, kun muodostuminen oli huippunopeudellaan ja kun vauvan muodostamisprosessi pyöristää loppuun asti, vauvan laiha rakenne houkuttelee yhä enemmän rasvan kertymistä vauvan terveydelle. Viikon 24 lopussa saatat nähdä vauvasi halki kuin viime viikolla ja katsoa terveellisempää niissä pirteissä vauvan punaisissa poskeissa.

Amniotic Fluid:

Vauva voi nyt avata suunsa ja pystyy imemään lapsilukua äidin kohdussa. Pieni suu voidaan avata; hän voi haavata, niellä ja imeä lapsivesi.

Movement:

Tässä vaiheessa vauvasi jalat ja kädet muodostuvat kokonaan ja vauva yrittää mennä uuteen asentoon.

24. viikon raskauden oireet ja miten voittaa

Äiti käy läpi muutoksia vauvan rinnalla.

laajennus:

Joka aamu äiti herää katsomaan, että hänen vaimonsa törmäävät hieman raskaampaan ja hiljalleen kuin viime kerralla. Tämä johtuu siitä, että sisäinen vauva, joka on jatkuvasti muuttumassa. Tämä aiheuttaa oudon venyttimen tunteen munasarjassa ja vatsa-lihaksessa. Tämä lääketieteellisessä termissä kutsutaan nimellä Braxton Hicksin supistuminen, joka saattaa tehdä venytetystä alueesta kutiseva ja kuiva, jolloin se naarmuuntuu.

Diabetes:

Vaikka diabetes on yleinen sairaus, usein raskaana olevalle naiselle esiintyy usein raskausdiabeteksen tila, ja tämä saattaa olla hyvä viikko lääkärisi kanssa tästä asiasta..

Toissijaiset ongelmat:

Usein yhdessä raskauden kanssa tulee merkittäviä terveysongelmia, kuten silmien epämuodostuma, yleinen kylmä ja vilunväristykset, palovammoja tai kuumia aaltoja jne..

Aamupahoinvointi:

Toisella kolmanneksella hormonit alkavat tasoittaa ja siten heikentää aamupahoinvointia. Kohtu liikkuu ylöspäin, ja näin virtsaamisen tiheys on vähäinen. Mutta sillä on myös joitain negatiivisia vaikutuksia, ilmavaivat ja närästys lisääntyvät.

maksaläiskät:

Sitä kutsutaan myös "raskauden maskiksi" ja se on hyvin yleinen oire raskauden aikana. Tänä aikana olet ehkä huomannut värjäytyneitä ja ruskeita laikkuja tai muita merkkejä otsaasi, leukasi ja posketasi. Noin 70% naisista joutuu kohtaamaan tämän ongelman, ja jos piilotat auringonvalosta, nämä laastarit eivät tummenta. Chloasma johtaa lisääntyneen melanin tuotannon tasoon ja se on vain ihon pigmentti, joka auttaa ihmisiä suojelemaan itseään haitallisilta UV-säteiltä.

24. viikon aktiviteetit:

Raskaana olevien naisten liikkuessa joka kuukausi on ehdottomasti haaste, kun he pyörivät paljon mielikuviaan, erityisesti ensimmäisellä raskaudellaan. Parasta tässä tilanteessa on aikatauluttaa lääkäriin tutustuminen. Seuraavaksi on enemmän aikaa perheenjäsenten kanssa ja suunnitella ostoksia tulevina kuukausina. Muut kuin nämä eivät ole niin tärkeitä, ja sinun pitäisi ylläpitää hyvää nukkua, ruokavaliota ja myös liikuntasuunnitelmia. Kun olet tekemisissä töiden kanssa, yritä vähentää sen aiheuttamaa rasitusta.

Voit nauttia virkistäytymisestasi kävelemällä illalla tai keittämällä lempiruokasi. 24. viikolla sinun pitäisi ratkaista kaiken, jotta seuraavia kuukausia liikutetaan hyvin. Ehdottomasti harvoin tapahtuu sinun aikasi. Jos työskentelet naisia, voit löytää itsellesi jongleerausta, joka sisältää ongelmia, ahdistusta ja hormonaalisia muutoksia. Tee säännöllinen tarkastus, joka tekee vanhemmuutesi parhaana.

Ruokavalio ja liikunta 24 viikolla:

Ruokavalio suunnitelmat-

1. Veden taso:

Tässä vaiheessa sinun ei pidä unohtaa hydraatiota, koska sinun on tuettava elämäsi sisälläsi. Ottaa riittävästi vettä auttaa sinua ylläpitämään, joka tulee teidän tielle ja tekee sinut pysymään terveinä pidempään.

2. Rauta ja B6-vitamiini:

Jos suunnittelet ruokavaliota, varmista, että se sisältää kaikki raudan lisäaineet ja muutokset. Voit lisätä munia, papuja, parsakaalia ja perunoita, jotka lisäävät terveellisiä hyötyjä terveydelle. Voit myös kokeilla muita vaihtoehtoja, jotka sisältävät pähkinöitä ja lohta.

3. Kuidut:

Kun yrität suolenliikkeen, sinun tulisi ottaa kuitupitoiset sisältöä, joka antaa terveellistä muutosta. Voit itäisiä hedelmiä kuten granaattiomenia, appelsiineja, mäntyä omenaa ja vesimeloneja.

4. Kalsium:

Tässä vaiheessa lapsesi luu kehittyy ja siten tuore maito on erittäin tärkeä, joka auttaa vauvan luun kasvua. Maito on todellakin sellainen kuin se, jolla on välttämättömiä ravintoaineita ja maitovalmisteita lääkärin määräämällä tavalla. Voit nauttia elintarvikkeet, kuten jogurtti, juusto ja voiteet, mutta sinun pitäisi ottaa tämä kahdesti viikossa. Myös syödä banaaneja kuukauden aikana.

5. Lihat:

Tänä aikana lihojen ottaminen on oikea valinta varsinkin vähärasvaiset lihat ovat parasta raskaana oleville naisille.

Synnytyksen harjoittelu:

 • Raskaus ei ole oikea aika yrittää menettää painon, mutta harjoitukset helpottavat raskauden kipua.
 • Kävely ja vanhempien jooga parantavat asentoasi ja voittavat ylimääräisen painon kärsimyksen vatsaan. Nämä harjoitukset myös lisää verenkiertoa.
 • Kävelykierros myös herättää stressiäsi ja herättää kehosi.
 • Se myös vahvistaa lihaksia toimituspäivien aikana. Se myös luottaa toimitusaikaan. Se lisää mahdollisuuksia laihtua raskauden jälkeen ja helpottaa prosessi.

Sukupuoli raskauden aikana 24. viikolla:

Sukupuoli tässä vaiheessa on hyvä vain lääkärin kuulemisen jälkeen. Jos ei ole mitään ongelmaa, voit jatkaa, koska tämä on tapa, joka tuo takaisin läheisyyden, joka olet menettänyt viime viikkojen aikana. Voit vapaasti puhua kumppanin kanssa, sillä vanhemmuus on tässä vaiheessa erittäin tärkeä.

Vinkkejä stressin voittamiseksi raskauden aikana:

 1. Yritä pitää tunteet hallinnassa tässä vaiheessa. Tämä säästää sinua ja vauvan terveyttä.
 2. Vanhempien luokkien osallistuminen ja osallistuminen ovat parhaita ideoita, sillä tämä auttaisi sinua edistämään älykkäästi.
 3. Tässä vaiheessa, kun sinulla on tarpeeksi lepoaikaa, lääkärit suosittelevat sitä, koska tämä auttaa sinua kovettumaan stressiä vastaan.
 4. Päivittäin, kokeile lyhyt kävely kumppanin kanssa, joka parantaa mielenterveyttä vähentämällä stressiä.
 5. Keskustele yhteistyökumppanillasi tulevista suunnitelmista, kuten ostaaksesi tärkeitä asioita vauvalle riippuen taloudellisista tilanteista.

Lääketieteelliset hoitomuodot ja tarkistus:

Tässä vaiheessa rutiinitarkastukset ovat hyvin tärkeitä, koska tämä auttaa sinua tiedostamaan vauvan oikean kasvun. Sinun on noudatettava samaa menettelyä, jota olette tehneet viimeisten kuuden kuukauden aikana. Yritä välttää lääkkeitä, jotka vahingoittavat vauvan terveyttä ja menevät parhaiden lääkkeiden kanssa lääkärisi määräämällä tavalla.

 • Fever-Paracetamol tai Acyclovir
 • Närästys- Antacids
 • Ummetus-Älä välitä laxatives ja mineraaliöljy. Voit ottaa huumeita kuten Metamucil
 • Yskä-Dextrometorfaani

Vinkkejä ja varotoimia:

 1. Syö enintään 12 unssia keitettyä ruokaa päivittäin
 2. Alkoholi raskauden aikana saattaa aiheuttaa fetaalikoholian oireyhtymää. Tällaisen oireyhtymän omaavat vauvat voivat kasvaa hitaasti ja oppimisongelmia ja epänormaaleja kasvojen piirteitä.
 3. Sinun pitäisi seurata säännöllisesti ja ylläpitää terveyttäsi. Ota neuvoa kuntoutujista ylläpitämään hormonaalista hullua.
 4. Varmista, että voit käydä hyvin, sillä tämä on erittäin tärkeää sinulle.
 5. Vältä syömättä raaka-ainesosia ja yritä mennä merenruokiin. Muista välttää naudanlihaa ja yrittää syödä munia ja proteiini-aineita.

Raskaus voi olla vaikea aika sinulle, mutta ei vaikeinta. Synnyit kaunis lapsi ja aloitat perheen tarpeeksi pian. Tämän pitäisi antaa sinulle hyvä motivaatio voittaa kaikki esteet ja pitää sinut menossa. Kaikki parhaat.

Leave A Comment

51 − = 47