23 parasta kotiin korjaustoimenpiteitä kylmää hoitoa varten Tyylit elämässä

Oletko yksi tuhansista ihmisistä, jotka kärsivät vilustumisista? Sinulla on nenän tukkoisuus, joka aiheuttaa epämukavuutta? Tiedätkö tämän tai ei, mutta vilustuminen on yksi yleisimmistä terveydellisistä vaivoista, joita esiintyy vuosittain. Tämä on osoittautunut tutkijoiksi. Myös lapset, nuoret aikuiset ja vanhuusikäiset ihmiset kokevat kylmää aika ajoin, ja tämä tekee siitä entistä merkittävämmän, jotta voit pitää kodinhoitoja kätevästi.

Koti remedies for cold

Sen sijaan, että käytät lääketieteellistä tapaa, jolla on omat haittavaikutuksensa, yritä käyttää alla mainittuja top 23 kotihoidon kylmää varten, joka pystyy ratkaisemaan ongelman muutamassa päivässä. Käytä niitä säännöllisesti saadaksesi tulokset.

Korkea fever

Yhteinen kotiin korjaustoimenpiteitä Cold Treatment

1. Oikea lepo:

nukkua proper

Yksi oikeista ja tehokkaista kylmähoitoista on ottaa kunnolla unta ja lepoa. Ei ole mitään parempaa kuin paljon levätä, kun olet sairas. Lepo voi parantaa kaikki taudit ja yhdessä joidenkin terveellisen ruoan kanssa. Nopea unta 8-9 tunnin ajan ja rutiininomaiset napsit päivällä on yksi oikeista asioista keholle kehittää voimaa torjua kylmät. Tämä koskee erityisesti lapsia, jotta he eivät tunne epämukavuutta. Anna heidän nukkua pitkiä tunteja ja nähdä, kuinka he parantavat hyvin nopeasti

Katso lisää: Oksentelu kotiin korjaustoimenpiteitä

2. Onko kanakeitto:

Kana soup1

Kanan keitolla on hienoja tuloksia yskä ja vilustuminen. Kokeile ja sisällyttää kanakeitto kerran päivässä ruokavaliossa. Tämä on hyvä kotihoito hoitoon. Se on myös turvallista ja helppoa seurata.

3. Neti Pot:

Koti Remedies For Cold neti pot

Neti potti on väline, joka voidaan täyttää suolavedellä ja sitten sieraimet voidaan puhdistaa vedellä kulkemalla sitä korkealla tavalla. Älä kuitenkaan nosta takaisin, kun vesi tulee sieraimiin. Yritä ja kohota sivuttain niin, että vesi putoaa altaaseen. Tämä toistetaan toisella sieraimella täyttämällä neti potin uudelleen.

Katso lisää: Kotihoidot Allergialle

4. Suolavesi Gargle:

Kurlata

Valmistele haaleaa vettä ja lisää siihen suolaa. Tätä käytetään kuristumaan kurkusta, joka varmistaa liman harvennuksen ja antaa sinulle kylmän ja yskän hoidon. Tämä on vanha remedy ja yksi tehokkaimmista käyttää.

5. Ota höyryä:

23 parasta kotiin korjaustoimenpiteitä kylmää hoitoa varten Tyylit elämässä

Höyryn ottaminen on helppo ja tehokas käsitys hoidosta. Ota kuumaa vettä ammeella tai iso kulho ja inhalaa höyryä siitä peittämällä pään pyyhe. Se auttaa avaamaan tukossa nenä, joka on yleensä aiheuttanut, koska vilustuminen.

Katso lisää: Home korjaustoimenpiteitä yskä

6. Hunaja kylmälle:

23 parasta kotiin korjaustoimenpiteitä kylmää hoitoa varten Tyylit elämässä

Hunaja voi todella auttaa hyödyttää kurkun aiheuttamaa ärsytystä kylmänä. Antibakteeriset ominaisuudet auttavat myös taistelemaan bakteereja ja virusta kurkussa ja parantamaan hoitoa. 1-2 teelusikallista hunajaa voidaan käyttää joka päivä teetä ja suoraan saada tuloksia.

7. Ole nesteet:

23 parasta kotiin korjaustoimenpiteitä kylmää hoitoa varten Tyylit elämässä

Yhdessä 10-12 lasillisen vettä, kamomilla ja vihreää teetä ja muita yrttiteejä voidaan käyttää joka päivä ohentaa lima ja saada tuloksia. Tämä olisi tehtävä siihen asti, kunnes ongelma lakkaa kokonaan.

8. Ilmankostutin:

Käyttää a Humidifier

Kuiva ilma voi aiheuttaa myös kylmää ja käsitellä tätä ongelmaa, voidaan sijoittaa ilmankostutin huoneeseen kosteuden varmistamiseksi ilmassa. Tämä on tehtävä alueella, jossa vietät suurimman osan ajasta päivällä.

9. Ovat valkosipulit tulemaan kylmiksi:

23 parasta kotiin korjaustoimenpiteitä kylmää hoitoa varten Tyylit elämässä

Anti-virusominaisuudet tekevät valkosipulin täydellisen korjaamisen monille terveysongelmille, kuten kylmille. Sisällytä valkosipuli ruokaan ja keittoihin sekä kuluttaa raaka, mikäli mahdollista. Se varmasti auttaa antamaan kylmälle oikeat hoitotulokset. Voidaan käyttää myös kanelia ja kardemummeja, joilla on samat ominaisuudet kuin valkosipuli.

10. piparminttuainen tee:

Piparminttu tea

Tämä ei ole vain hyödyllinen kuin yksi kodin korjaustoimenpiteitä kylmä, mutta myös vatsavaivat, jotka yleensä tapahtuu, kun olet liian sairas. Kourallinen tuoretta piparminttulehteä riittää tekemään tätä teetä. Ota lehdet ja karkeasti heittää ne. Nyt kiehuvat vettä ja lisää lehdet tähän ja säilytä kiehuvat vielä muutama minuutti. Sammuta liekki ja peitä vesi. Kannattaa ja kuluttaa jonkin ajan kuluttua.

11. Inkivääri:

inkivääri 1

Tämä on kuin ikivanha kodin korjaustoimenpide kylmälle ja ei koskaan anna sinulle kaikkia helpotuksia. Ensinnäkin, inkivääri auttaa vahvistamaan huono maku suussa, jos yksinkertaisesti pureskele pieni siivu inkivääriä suolalla. Toisaalta jotkut inkivääri teetä menee pitkälle lievittää sinua päänsärkyä. Tätä varten sinun on otettava pieniä palasia inkivääriä, murskata se hieman ja lisätä sitten vettä ja kiehua. Tämä toimii mahtavana keinona.

12. Sitruunat:

Sitruuna

Sitruunat ovat luonnollisia antioksidantteja ja sisältävät myös runsaasti C-vitamiinia. Siksi se on yksi suurimmista kylmäkoti -hoidosta. On helppo seurata tätä korjaustoimenpidettä, koska sinun tarvitsee vain tehdä yksinkertainen limonadi kotona ja makeuttaa sen tuoreella hunajalla. Lisää myös sitruunaviipaleita tähän melkein valmisruiskeeseen ja ravista hyvin kaikkien ainesosien laimentamiseksi.

13. Puhalla nenää:

Kylmä and Fever

Usein yleinen kylmä, pahin ärsytys on nenä tukos, ja tämä pitäisi puhdistaa hyvin pian. Yksi tavallisimmista kylmäkodeista on puhaltaa nenää niin monta kertaa kuin haluat. Varmista, ettet puhaltaa liian kovaa, koska se voi vahingoittaa herkkiä jänteitä ja suonensisäisiä kanavia. Sen jälkeen, kun nenä vapautuu, voit hengittää paremmin ja pääsi tuntuu myös paljon kevyemmältä.

14. Peppers Cures Kylmä:

musta pepper

Tämä on erittäin mielenkiintoinen tapa puhdistaa tukkeutuneita nenäjä, kun yskä muuttuu liian itsepäiseksi ja et yksinkertaisesti tiedä miten parantaa kylmä kotona tässä tilanteessa. Paprikoilla on sisältöä, joka auttaa liman limakalvossa ja ohentamalla niitä. Kun syöt jotain mausteista, tuoksu ja maku itsessään heikentävät limakalvojen ja se muuttuu vedeksi ja siten helpompi puhaltaa nenää.

15. Pehmeä ruoka:

Syödä healthy food

Kurkku on tavallisesti kipeä, kun olet saanut kylmän ja on äärimmäisen vaikeaa kaikenikäisille ihmisille kuluttaa kovia ruokia tässä kunnossa. Tämä voi myös aiheuttaa menetyksen henkilön ruokahaluun. Ratkaisu tähän on aina parempi käyttää pehmeitä sakeus elintarvikkeita ja myös jotka ovat kuumia tarpeeksi rauhoittaa kurkkua. Kuumat juomat, keitot ja nesteet ovat aina tervetulleita.

16. Aspiriini:

Aspiriini for acne

Eri ruumiinosista johtuva kipu on säälittävä ja ärsyttävä, kun olemme jääneet kylmään ja saaneet influenssa. Aspiini tekee aina taikaa, koska se rauhoittaa kaikkia jänteitä ja kudoksia ainakin jonkin aikaa, ja tämä on yksi kotihoidon kylmästä ja siitä aiheutuneesta kipusta.

17. Basilihoito kylmälle:

Pyhä basil

Tämä ei ole normaali tyyppi basilikaa, jota olet nähnyt enemmän ruoanlaittoon italialaisia ​​ruokia. Tämä on pyhä basilika tai tulasi yleisin termein. Voit saada sen kahdella eri tavalla ja molemmat ovat yhtä hyödyllisiä. Ensimmäinen on, että voit vain ottaa muutama basilikan lehtiä ja yksinkertaisesti pureskella niitä kotiin korjaamiseksi kylmälle. Toisaalta voit myös ottaa vähän hunajaa ja sekoittaa koko lehtien kanssa ja pureskella niitä.

18. Mulethi:

Mulethi

Mulethi on ayurveda-ainesosa, joka on myös ikäinen korjaava lääke kylmän ja influenssan hoitoon. Parasta on, kun mulethi sekoitetaan inkiväärijauheen ja hunajan kanssa. Tämä seos voidaan yksinkertaisesti tehdä tahnaksi ja sitten kuluttaa hitaasti lusikalta aikaisin aamulla ennen kuin joku muu tai jokin muu lääke.

19. Passiivinen tupakointi:

Ei Smoking

On äärimmäisen tärkeää, että tarkistat tupakoinnin kylmän, yskän ja influenssan kärsivän henkilön edessä. Savukkeiden savu on äärimmäisen haitallista jo heikoille keuhkoille siinä kunnossa. Vielä enemmän sinun ei pitäisi edes koskettaa savukkeita, jos kärsit kylmästä. Tämä saattaa toimia myrkkynä pitkällä aikavälillä.

20. Germ Free Ympäristö:

Koti Remedies For Cold germ free

Tämä on erityisesti tapaus, kun sinulla on lapsia talossa, jotka kärsivät tavallisista kylmätapauksista. Varmista vain, että lattialle ei ole likaa, koska lapset yleensä nauttivat lattiasta enemmän ja heillä on myös tapana laittaa mitä tahansa heidän suuhunsa tuntemaansa. Varmista, että puhdistat lattiat ja pyyhi huonekalut antiseptisellä liuoksella päivittäin.

21. tarttuva:

Jos joku kärsii kylmästä ja talon influenssasta, on parempi, että emme päivitä heidän päivittäisiä tuotteita, kuten pyyhkeitä, lautasliinoja ja vastaavia, ennen kuin pesemme ne kunnolla. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että kylmä kylmä on erittäin tarttuvaa, emmekä varmasti halua, että kaikki talossa yskävät jatkuvasti.

22. Lähtö:

Lähtöä tulisi rajoittaa siihen asti, kun mahdollista rajoittaa itseäsi kylmältä ilmalta. Ilma, jos löytää pään pohjan, saa sinut sairastuneemmaksi, ja sitä vaikeampaa hengittää. Päänsärky on myös yleinen oire tässä tapauksessa.

23. Pölyn allergiat:

Pöly Allergy

Pöly on vihollinen, kun kärsit kylmästä ja flunssa-oireyhtymästä. Pöly on joka tapauksessa syy flunssaan, ja pöly-allergiat ovat tavallisia useiden ihmisten kanssa. Nyt on tärkeää, että ikkunat suljetaan ulkopuolelta, jotta tienpoltto ei pääse sisään huoneeseen, jossa kylmä henkilö lepää.

Yksi yleisimmistä ikääntyneiden sairauksista on yleinen kylmä ja flunssa ja jokainen tapaamamme henkilö ehdottaa vähintään yhtä kotihoitoa kylmälle tänä aikana ja meistä tulee enemmän sekaisin. Voit kuitenkin viitata tähän luetteloon nyt.

Leave A Comment

9 + 1 =