20 Suosittu Feather Cut Hairstyles With Pictures joka pituus Tyylit elämässä

Feathered hairstyle oli kerran aiempien päivien yleisin hairstyle. Höyhenleikaruuva on jälleen vedonnut takaisin muotiin. Tämä kampaus sekoittuu usein kerrostuneeseen kampaukseen, vaikka sillä on oma yksilöllisyys. Se sisältää hiusten muotoilua ja muotoilua tavalla, joka antaa henkilölle erittäin rento ja ilmava ulkoasu. Tämä tyyli on erityisen suositeltava niille, joilla on hyvin tiheä hiukset ja jotka haluavat antaa hiuksilleen "sulka" kuin tuntuu. Se on leikattava ihanteellisesti vähentämällä irtotavarana kruunun alueelta ja luomalla wispy-päitä, jotka luovat kevyen ja tuulisen ilmeen.

Pitkät hiukset ovat houkuttelevia, ja ne näyttävät tyylikkäiltä ja trendikkäisiltä. Katso parhaat höyheniä leikatut hiusten leikkaus, joka on trendi tänään.

Parhaat höyhenten leikkaukset naisille ja tytöille kuvia:

Tämä artikkeli käsittelee tämän höyhenleikattujen kampausten 20 parhaan vaihtoehdon naisille ja tytöille kuvia.

1. Feather Haircut Pitkät hiukset:

Sulka Cut Hairstyles

Tämä kampaus on ollut edelleen muodissa 1970-luvulta lähtien ja Farrah Fawcett oli vastuussa alkuperistä. Tämä kampaus sisältää liiallista kerrostumista yhdistämällä pitkät otsat. Se antaa paljon tilaa hiuksille ja istuu paikassa, jossa on lievä suihke ja kampaus. Kokeile tätä!

2. Feather Haircut lyhyet hiukset:

Sulka Cut Hairstyles2

Tämän kampauksen pituus alkaa lyhyimmästä tylsästä leikkauksesta ja kohoaa olkapään pituuteen. Ihanteellinen, jotta saadaan täydellinen höyhenpeite, tylppä leikkaus on kokonaan kerrostettu ja kuvioitu monimutkainen. Kun olkapään pituisiin hiuksiin annetaan karvainen hairstyle, pituus voidaan säilyttää koko silmän alueella ja rajoittaa silmään.

Katso lisää: Twist kampaukset tytöille

3. Classic Feather Cut Hairstyle:

20 Suosittu Feather Cut Hairstyles With Pictures joka pituus Tyylit elämässä

Tämä on alkuperäinen tyyli, jossa se on kerrostettu. Sitä voidaan tehdä sekä keskellä että sivujen välityksellä, pitämällä pitkät pitkät hiukset sivuilla. Tämä kampaus lisää hiuksen hienostuneen hiuksen. Klassinen höyhenleikattu kampaus on aina valittu valinta monista, jotka mieluummin höyhenet.

4. Sileät ja suorat höyhenet:

20 Suosittu Feather Cut Hairstyles With Pictures joka pituus Tyylit elämässä

Tätä kampausta voi kokeilla hiusten pituudella ja näyttää parhaiten ihmisiltä, ​​joilla on suorat hiukset. Hiusten määrä nähdään myös tämän kampauksen laadun ansiosta. Ohuthiutaleiden tulisi välttää tämän kampauksen, koska se voi antaa hiuksille vielä harvinaisempia. Kokeile hieman lievää hiusvärin ja sivun erottelua, jotta se näyttäisi siistiltä ja anna sille tarvittavan kampauksen vain pitääksesi sen ajan.

5. Aallotettu virtaava höyhenpeitto:

Sulka Cut Hairstyles5

Naiset, joilla on sekä pitkät hiukset että äänenvoimakkuus, ovat tämän kampauksen ihanteelliset kilpailijat, sillä tällaiset hiukset, joissa on pitkät otsat, voivat tuoda esiin parhaimman ulkonäön ja antaa heille tyylikkään ja tyylikkään ilmeen. Tämä suora hiukset leikatut höyhenet ovat naisen seuraavaksi parhaiten valittu tyyli. Kokeile kampauksia täältä.

Katso lisää: Hippie kampaukset naisille

6. Undercut Feathered Hairstyle:

20 Suosittu Feather Cut Hairstyles With Pictures joka pituus Tyylit elämässä

Alushousutettu karvainen kampaus on käänteistä kerrosta ja se näyttää olennaisilta osiltaan bob leikatuilta hiuksilta. Tämä hairstyle näyttää parhaiten, kun hiukset hieman kääntyvät alle. Julkkikset kuten Victoria Beckham on usein nähty urheilussa tämän ilmeen. Entä tämä kuin ihanteellinen kesäkynsi leikattu kampaus? Kuulostaa ajatukselta?

7. Messy Look Feather Cut Hairstyle:

20 Suosittu Feather Cut Hairstyles With Pictures joka pituus Tyylit elämässä

Toinen muunnelma lyhyen feathered kampaus on sotkuinen näyttää kampauksen. Se näyttää loistavilta vaaleat hiukset ja on suhteellisen helppo ylläpitää. Tämä höyhenleikattu kampaus sisältää voimakasta kerrosta, jossa otsatukka. Tämä kampaus kattaa myös otsaasi, jos sinulla on isompi otsa.

8. Pageboy Hairstyle:

20 Suosittu Feather Cut Hairstyles With Pictures joka pituus Tyylit elämässä

Tämä kampaus on nimetty sivun poikan hiusten leikkauksesta, jossa on lyhyt tylppä etureunojen kanssa. Pituus ei saa ylittää olkapään pituutta. Höyheniä ja röyhelöistä ulkonäköä varten tulisi varmistaa runsaasti kerroksia. Reunojen pyöristäminen sisäpuolelta tekee siitä tyylikkään ja tyylikkään.

9. Moderni leikatut kampaukset naisille:

Sulka Cut Hairstyles9

Höyhenetyn kampauksen käyttöönotto seitsemänkymmentäluvuissa sai aikaan improvisoitua teksturoimalla sitä ja karsimalla sitä ja muokkaamalla sitä moderniksi höystetyksi tyyliksi. Höyhenissä ja kiharissa oli molempia reunoilla lisätä glamouria. Puhalla hiukset ja anna sen irti milloin tahansa. Se näyttää siistinä ja lisää lisävarusteita, jotta se sopii.

10. Erittäin lyhyet höyhenet hiusleikkaukset tytöille:

höyhenpeitteinen hair cuts10

Tässä kuvassa voit nähdä, miten voit tehdä jopa hyvin lyhyet hiukset näyttävät erittäin fiksuilta ja kauniilta höyhenleikattuna. Naisen täällä on hyvin lyhyt leikkaus, jossa useimmat helmisuuret tyylit pään yläpuolella. Hän etsii hyvin modernia ja tämä on ehdoton huoltohaalari.

Katso lisää: Kuvia haastatelluista tytöille

11. Short Bob Feathered Hair Cut:

höyhenpeitteinen hair cuts11

Tämä on pehmeä höyhenleikattu kampa, jossa on hieman korostus. Tämä ei ole kovin lyhyt, mutta näyttää pehmeämmältä versiolta lyhyen bobin kanssa jonkin verran virtaa etupuolen eteen. Tämä on hyvin girlie-tyyli huolimatta lyhytkarvaisista hiuksista. Tämä voisi olla täydellinen kesäleikkaus ja on höyhenten leikkaus kampauksen pyöreälle kasvolle.

12. Höyhenleikkaus kiharaa varten:

höyhenpeitteinen hair cuts12

Erittäin tyylikäs tyttö, jossa verenpunainen puckers täällä urheilu rock-tyylikäs ulkoasu kanssa grungy bangs ja kihara hiukset sulka kampauksen. Täällä hänellä on pitkät hiukset, ja hän on jättänyt kiharat hiusten alaosaan ja onnistui kuitenkin pitämään höyhenpeitetyt. Tämä on yksi parhaista ja suosituista höyhenpeitteisistä kampauksista, jotka lisäävät kauneutta. Miten tämä teidän kiharat hiukset?

13. French Fringe Feather Hair Cut:

höyhenpeitteinen hair cuts13

Tämä on toinen versio ranskalaisista reunuksista, joissa on helminen pää. Tässä versiossa höyheniä karvankasvatus, tyttö näyttää erittäin makea romanttinen blondi hiukset. Hänellä on täysin hienokuvioitu keskipitkät hiukset höyhenissä ja ranskalaiset reunat ympäri otsaansa ovat myös höyhenpeitteisiä.

14. Retro Feathered Cut:

höyhenpeitteinen hair cuts14

Tämä on sopivin, kun suunnittelet urheilun täysin erilaista tyyliä ja päätät tämän retro-höyhenpeitteen. Tässä näet, että naisella on osittain punaiset hiukset ja pään yläosa kokonaan sekaisin, ja siinä on enemmän hiuksia kuin alempi osa, jolla on täydellinen höystettynä tyyli.

15. Super Feather Bangs Hairstyle keskipitkällä hiustyylillä:

höyhenpeitteinen hair cuts15

Tämä on yksi tyylikkäimmistä höyheniä leikattu kampauksen koko luettelossa. Huomaa nainen on korostanut hiuksia ja höyhen leikkaus hänen suora ja silkkinen hiukset näyttää ihanalta. Hänellä on myös keskipitkät hiukset ja täydellinen bang, joka putoaa hänen otsalleen. Jos pidät, mene joidenkin mietojen hiusvärien varjoihin, jotka sopivat parhaiten ihosi. Tämä lisää jäljellä olevan viehätyksen.

Katso lisää: Shaggy Hairstyles Naisille

16. Paksu Feathered Style:

höyhenpeitteinen hair cuts16

Tämä on yksi ajatus tytöille, etenkin jotka pitävät sitä puhtaammin ja ovat hyvin paksuja hiuksia. Kuten kuvassa voi selvästi nähdä, että tytöllä on hyvin paksut hiukset, ja yksinkertaisen keskellä erottuvan höyhenpeitteen versio sopii hyvin hänelle.

17. Side Undercut Kampaukset:

höyhenpeitteinen hair cuts17

Tämä on myös semi-pixie-tyyli ja versio hyvin modernista naarmuuntuneesta kampauksesta naisille. Tällöin sivusuunta jätetään hiukan leuan loppuun asti ja toinen puoli leikkautuu täysin siistiksi. Pitkästä vasemmalla puolella on höyheniä hienostuneisuutta ja myös joitain korostuksia.

18. Pixie ja Feather Hair Cut:

höyhenpeitteinen hair cuts18

Tämä on täydellinen pixie leikattu yhdistettynä super cool tykötynyt tyyli. Tässä, nainen on kokonaan hiottu hiukset makea pixie tyyliin, mutta ovat tulleet ulos girlie tyttö versio ja ovat siten antaneet höyhen kampauksen ampua täällä ja hän näyttää hyvältä myös! Se on yksi naisten suosituimmista ja trendikkäimmistä höyhenpeitteisistä kampauksista.

19. Venäläinen nukke tyyli Feather Hair Cuts:

sulka cut hairstyles

Tämä on hämmästyttävä ajatus höyhenten kampauksesta, jossa hyvin kaunis tyttö on hyvin kiemurteleva ja karvattu. Hiusten alaosat ovat höyhenetyssä versiossa ja tekevät koko asiasta vieläkin kauniimman. Tämä on turvallinen tyyli ja voit mukauttaa sitä milloin tahansa. Aika keilata kiharat hiukset!

20. Layered Feather Hair cut:

höyhenpeitteinen hair cuts20

Tässä näet, että kaunis blondi tyttö on hiukset leikataan pitkiksi kerroksiksi ja että näyttää hyvin yksinkertaiselta. Lisätty kauneus tulee höyhenetyistä päistä, jotka irtoavat hänen olkapäänsä sivuilta. Tämä on hyvä vaihtoehto ihmisille, joilla on suorat hiukset, ja näyttää myös erittäin hyvältä!

Kuinka tehdä sulka hiusleikkaus?

Höyhen hiusleikkaus voi olla aika ottaa ja vaatii paljon kärsivällisyyttä. Oikeuksien saamisen taito on koko prosessin huomiomme ansiosta, sillä korkeus ja leikkaus tarvitsevat ylimääräistä valppautta. Harjoittele niitä jo muutaman kerran ennen kuin aloitat. Olemme tehneet tämän yksinkertaisemman sinulle joukon vaiheita, joita voit seurata. Katso.

  • Pese hiuksesi. Tämä on ensimmäinen askel. Pesu auttaa lisäämään tilavuutta hiuksiin ja helpottaa jakamista.
  • Nyt, kun hiukset märät, siirrä hiuksesi keskelle. Irrota otsatukka keskelle ja siirrä ne sivuille.
  • Ota hiusten segmentit samasta pituudesta pään molemmin puolin ja nosta ne ylös pään keskipisteeseen. Varmista, että nämä segmentit ovat jopa pituudeltaan verrattavia. Jos ne eivät ole tasaisia, se todennäköisesti tarkoittaa, että leikkauksesi on epätasaista.
  • Viimeisessä vaiheessa, jos hiukset tarvitsevat lisää tekstuuria leikkauksen jälkeen. Yritä käyttää pisteen leikkaustekniikkaa hampaiden hiusten päät. Tämä antaa sen pehmeämmin.
  • Spray jotain volumizer lisäämällä tiheä hiuksesi. Jos haluat, mene mousse.
  • Jotkin värisävyt hiusten päähän lisäävät sen vaikutelman houkuttelevammaksi ja parantaa leikkausta sellaisenaan.

Höyhen-hiusleikkaus on ollut pitkään muotia. Pitkäkarvaiset ihmiset valitsevat tämän leikkauksen niin, että tasot todella korostuvat. Hevonen leikattu hiukset on toinen ihanteellinen kampaus, jota voit kokeilla, jos et halua aina hiipua hiuksiasi. Lämpöpuhdistus kuivaa hiuksesi ennen kuin lähdet juhliin. Se on ihanteellinen tapa liittää kerrokset.

Leave A Comment

2 + 6 =