20 parhaita rantoja Goa varten kuherruskuukauden kanssa kuvia Tyylit elämässä

Goa on pieni valtio Intiassa. Se sijaitsee lounaisosassa, jota rajoittavat Maharashtra, Karnataka ja Arabianmeri, kaikki Intian paikat, jotka ovat ihanteellisia lomaa varten. Goa tarjoaa kauniita maisemia ja upeita rantoja ja tarjoaa sinulle upeimmat loma-paketit. Hyvät paikat asua ja hyvä kulttuuritausta, tämä paikka tarjoaa kävijöille paljon toimintoja, kuten puisto- ja leikkikentät. Erityisesti on paras tapa vastikään aviopareille juhlia kuherruskuukauttaan. Goa-rannat voivat viettää lähes 24 tuntia, koska ne ovat erittäin puhtaita.

Paras rantoja Goa Honeymoon Couples Pictures:

Tämä artikkeli antaa sinulle listan 20 parasta ja romanttista rantaa Goa kuvia kuherruskuukauden loma.

1. Mandrem Beach Goa:

Mandrem Beach

Tämä on yksi Goan parhaista rannoista häämatka pariskunnille tähän mennessä ja on paljon tarjottavaa. Ihmiset ympäri maata tulevat näkemään tämän Goa-pohjan ihanaa ympäristöä. Paikka on saanut useita hienoja hotelleja ja lomakohteita, ja siellä on kotimainen ympäristö, joka on rakennettu ulkomaalaisille ja NRI: n.

2. Agondan uimaranta:

rannat In Goa For Honeymoon

Toinen tässä luettelossa, tämä on toinen paras ranta häämatka pari Goa. Tämä on kaunis ranta Goa ja sitä kutsutaan Agonda Beach. Ranta on erittäin kaunis ja sillä on useita ulkomaalaisille tarjolla olevia palveluja. Yksi voi helposti eksyä ihmeisiin ja viehättää tämän rannan.

3. Baga Beach:

Baga Beach

Haluatko vierailla Goassa? Etsitkö parhaita rantoja Goa kuherruskuukauden? Tämä on yksi Intian tämän osan parhaista rannoista ja siellä on useita mielenkiintoisia tiloja nuorille pariskunnille. Baga-ranta on kuuluisa luonnonkauniista kauneudestaan ​​ja upeasta auringonlaskusta ja on ollut Goa-kuherruskuukauden suosituin kohde.

Katso lisää: Paras Honeymoon paikat Kodaikanalissa

4. Candolim Beach:

Candolim Beach

Ranta sijaitsee todella lähellä Baga Beach ja pidetään yhtenä ihanteellisimmista kuherruskuukauden paikkoja Goa. Ranta on sanottu olevan paras kuherruskuukauden Goa ranta kotoperäisten ihmisten. Nuori ja vanha pari tulee tänne, erityisesti juhlimaan kuherruskuukauttaan.

5. Querim Beach:

Querim Beach

Toinen suosittu kuherruskuukauden kohde Goa on Querim ranta. Se voi olla paras paikka sinulle. Ranta sijaitsee kaupungin Norther-osassa ja sillä on useita lähellä suosittuja historiallisia paikkoja.

6. Morjim Beach:

Morjim Beach

Toinen suosittu ranta Goa on Morjim Beach ja se väitetään olevan yksi parhaista rannoista Goa kuherruskuukauden kaupungin pohjoisosassa. Ranta tunnetaan myös nimellä mini-Venäjä sen upeasta ympäristöstä. Löydät enemmän kuin satoja kilpikonnia, jotka mainostavat arvokkaita auringon säteitä tällä rannalla.

Katso lisää: Honeymoon paikat Chennai

7. Caporan uimaranta:

Capora Beach

Caporan ranta on todella suosittu intiaanien keskuudessa. Tämä on sama ranta, jossa ammuttiin useita Bollywood-elokuvia. Voidaan sanoa, että tämän rannan valtava kauneus ja koko houkuttelevat myös kaikki intiaanit ja parit. Mukaan monet parit, jotka ovat olleet siellä, tämä on paras ranta Goa kuherruskuukauden.

8. Vagator Beach:

Vagator Beach

Goa pohjoiseen? Älä unohda käydä Vagator Beach Goa pohjoispuolella. Ranta on todella suosittu paikallisten ihmisten keskuudessa. Tämä todella upea ranta näyttää rauhalliselta ja kauniilta Chapolan linnoituksesta, joka sijaitsee lähellä sitä. Valkoinen ja pehmeä hiekka tarjoavat rentoutumista ihmisille. Valtava kookospuiden linja näyttää myös todella kauniilta kaukaa. Unohda maailma ja anna hiuksesi irti!

9. Calangute Beach:

Calangute Beach

Viimeisenä mutta ehdottomasti vähäisimpänä, Calangute ranta on toinen hämmästyttävä ranta Goa, joka on edelleen tungosta lähes koko vuoden. Ranta on kuuluisa luonnonkauniista kauneudestaan ​​ja on yksi Goan parhaista kuherruskuukauden rannasta useiden ihmisten mukaan.

Katso lisää: Paras aika vierailla Ooty Honeymoon

10. Colva Beach:

20 parhaita rantoja Goa varten kuherruskuukauden kanssa kuvia Tyylit elämässä

Tämä paras ranta Goa honeymoon parit tunnetaan ruokaa, pubia ja rantaa. Hyppää johonkin pubiin ja kokeile paikallista ruokaa. Se on lähellä Margaoa, ja monet turistit ovat usein vieraillut. Voit myös toivoa löytävän jotain vesiurheilua täällä. Päästä alas toimintaan täällä ja palaa energisoiduksi. Älä missaa tätä!

11. Arambol Beach:

20 parhaita rantoja Goa varten kuherruskuukauden kanssa kuvia Tyylit elämässä

Tämä on yksi rannasta, jota matkailijat eivät käytä, joten voit odottaa saavan jonkinlaista yksinäisyyttä täällä. Se on erillinen Bohemian tuntuu, että et todennäköisesti kokemusta missään muualla Goa. Se sijaitsee Pohjois Goa ja on hyvä paikka viettää hyvää aikaa. Jos olet pitkällä budjetoidulla mielialalla, tämä on ihanteellinen paikka.

12. Aswem Beach:

20 parhaita rantoja Goa varten kuherruskuukauden kanssa kuvia Tyylit elämässä

Ashwem-ranta on luonnonkaunis hiekkaranta, jossa on vuodesohvat vuokrattavissa. Se on yksi Pohjois-Goan parhaiten säilyneistä salaisuuksista, ja se sijaitsee pääkaupungissa Panajassa. Sen reunustavat kookospalmut ja kämmenet, jotka koristelevat rannalla. Koe muutamia viheriöitä, jotka peittävät valkoista rantaa pitkin, joka tekee sinusta tuntuu onnelliselta ja rennommalta.

13. Palolem Beach:

20 parhaita rantoja Goa varten kuherruskuukauden kanssa kuvia Tyylit elämässä

Tämä valkea hiekka Goa, on hoitoon silmille. Se on tunnettu rauhallisista vesistään ja vilkkaasta yöelämästä. Värikkäitä puisia hökkeleitä ja palmuja, tämä ranta on Canaconan saarella. Olkoon se säännöllinen rantalentokohde tai jännittävää toimintaa, rannalla on paljon tarjottavaa kaikille. Toinen suosittu kohde paras ranta häämatka pari Goa, tämä vie hengityksesi pois.

14. Anjunan uimaranta:

20 parhaita rantoja Goa varten kuherruskuukauden kanssa kuvia Tyylit elämässä

Anjuna on hiljainen ranta rannikon kylässä Goa: n Arabianmerellä. Rannalla on paljon mustia kiviä ja se oli suosittu hippi kohde 1960-luvulla. Siirry keskiviikkona kokeilemaan rönsyilevää flee market, joka myy erilaisia ​​asioita alkaen koruista ruokaan. Pohjoisesta merestä on kaunis vanha kirkko, joka kutsutaan nimellä St. Anthony's kappeli. Tämä on suosittu Goa-ranta, jota kukaan ei tiedä.

15. Sinquerimin ranta:

20 parhaita rantoja Goa varten kuherruskuukauden kanssa kuvia Tyylit elämässä

Sinquerim on ranta Goetan pohjoisosassa Bradezin ala-alueella. Se sijaitsee Aguadan linnoituksen ja Candolimin vieressä. Se on suosittu suosittujen matkailijoiden joukossa. Ne eivät ole kovin tungosta ja tarjoavat sinulle ylellisiä tiloja elää, mikä tekee siitä Goa-rannan parhaimman rannan häämatka pariskunnille. Jos etsit yleensä rauhallista ja rentoa tilaa, tämä voisi olla ihanteellinen valinta.

16. Mobor Beach:

20 parhaita rantoja Goa varten kuherruskuukauden kanssa kuvia Tyylit elämässä

Tämä on vähemmän tunnettu ranta, joka sijaitsee Etelä-Goa. Mobor on kaupunki Etelä-Goa ja ranta on nosiest ja vilkkain ranta Goa. Se on koti puolueen holikseille ja tarjoaa juhlia ympäri vuoden. Mobor-rannalla on aina syytä juhlia. Ajelu Mobor-rannalle kaupungista olisi hyvä päivä päästä loppuun.

17. Butterfly Beach:

20 parhaita rantoja Goa varten kuherruskuukauden kanssa kuvia Tyylit elämässä

Butterfly Beach on pieni ranta Etelä-Goa, ja se sijaitsee lähellä Palolem Beach (Canacona). Se on pieni lahti, jota ympäröivät tiheät puut ja on kaunis paikka luonnon ystäville. Ranta on nimetty niin, että ympäröivät puut houkuttelevat erilaisia ​​perhosia. Tämä kaunis ranta on fotogeeninen ranta ja puolirenkainen lahti on Palolem-rannan korkealla pohjoispäässä.

19. Velsaon uimaranta:

20 parhaita rantoja Goa varten kuherruskuukauden kanssa kuvia Tyylit elämässä

Vielä toinen kohde kuin rannat Goa häämatka, tämä ranta sijaitsee lähellä kylää nimeltä Cansaulim. Ranta on erityisen kuuluisa suuresta hopeaketjusta ja pehmeästä hiekasta. Ranta on ripoteltu paljon palmuja, jotka tekevät siitä erityisen kaunis ja viehättävä. Siirry tähän jos olet epätoivoisesti tarvitsema rentouttava paikka.

20. Betulin uimaranta:

20 parhaita rantoja Goa varten kuherruskuukauden kanssa kuvia Tyylit elämässä

Betul on pieni rannikkokylä, joka sijaitsee Etelä-Goa, 24 km Margaon kaupungista. Tällä ei ole vain hyviä lomakohteita, vaan myös kalasatamaa, jossa molemmat kalastusalukset ja merenalaiset troolarit tuovat saaliinsa. Asukkaiden pääasiallinen ammatti on kalastus. Ranta on hiljainen ja on hyvä paikka viettää laadukasta aikaa. Tule pois kaiken kaupungin hälinästä!

Jos haluat tehdä häämatka mieleenpainuvaksi, niin Goa saattaa olla yksi parhaista paikoista sinulle. Se on saanut joitakin parhaita rantoja Intiassa, joita käsitellään lyhyesti edellä. Tämän paikan energinen ja juhlainen tunnelma pitää sinut onnelliseksi ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia parasta kuherruskuukautta, jota olet aina halunnut.

Leave A Comment

18 − = 9