20 kaunista turistikohteita vierailulle Hongkongissa

Hongkong on nuori kaupunki ja tarjoaa vierailijoille uskomattoman ilmapiirin. On hyvin kehittyneitä rakennuksia, nopea elämäntapa, huvipuistot, virkistyspaikat ja matkailijat tulevat tänne ja nauttivat täysimääräisesti. Luonnollinen maisema, yrityskulttuuri ja Kiinan erityinen hallinnollinen osa on maailmankuulu metropoli.

turisti Places To Visit In Hong Kong

Vuosien varrella Hongkong on kehittynyt yhdeksi maailman koristeellisista kaupungeista. Se on idän Vegas ja on lukematon määrä asioita ja paikkoja nähdä. Heritage ei ole puuttunut tässä suuressa kaupungissa yhdessä hämmästyttävän yöelämän kanssa, jos se paremmin veneesi veneessä. On monia asioita, kun vierailet Hongkongissa, eikä monilla ihmisillä ole ollut mahdollisuutta nähdä ja käydä kaikissa paikoissa kartalla. Sen vuoksi on helpompaa, että alla luetellut ovat eräitä parhaita vierailukohteita Hong Kongissa. Tämä opas auttaa sinua kaventamaan reittiäsi saadakseen tämän kauniin kaupungin tuntumaan,.

Upeat Hongkongin matkailupaikat vierailulle:

Hongkongissa on useita matkailukohteita, joissa on kauniita paikkoja ja nähtävyyksiä. Täällä meillä on 20 parasta ja ihanaa matkailukohteita käymään Hongkongissa yhdessä upeiden nähtävyyksien kanssa.

1. Ocean Park:

Ocean-puisto-Hongkong-turisti-paikkoja

Ocean Park sijaitsee Hongkongin saaren eteläosassa. Se on yksi alkuun huvipuistoista ja siellä on akvaario Kaakkois-Aasiassa. Ne tarjoavat merenkulun parasta. Se kattaa alueen 170 aaria ja on yksi maailman suurimmista meripuistoista. Ihmiset rakastavat tulla tänne perheineen ja ystävilleen ja ovat viettäneet hauskoja päiviä.

2. Victoria Bay:

Victoria-bay_hong-kong-turisti-paikkoja

Victoria Bay on Kiinan suurin satama ja kolmanneksi maailman. Se sijaitsee Hongkongin saaren ja Kowloonin niemimaan välissä. Satama on ollut kiireinen vesikulkuneuvoilla suoraan historiallisista Star Ferriesistä risteilyaluksiin, rahtilaivoihin ja puiset kalastusalukset pitkin päivää ja yötä. Se on hämmästyttävä paikka virkistäytymiseen ja rentoutumiseen.

3. Disneyland:

disneyland_hong-kong-turisti-paikkoja

Disneyland Hongkongissa sijaitsee Lantaun saarella. Lomakeskus on pakko seurata, koska sillä on erityisiä nähtävyyksiä ja tuntuu kiinalaisesta kulttuurista. Vierailu tähän paikkaan vie paitsi maagiseen kokemukseen, mutta myös kultainen menneisyys ja suunniteltu tulevaisuus. Mukana Mickey Mouse ja muut Disney-ystävät menevät ympäri hämmästyttävää paikkaa ja parhaiten nautit lapsillesi.

4. Victoria Peak:

Victoria-peak_hong-kong-turisti-paikkoja

Victoria-huippu on paras paikka, josta voit nauttia parhaimmista Oriental Pearlin valoista. Peak Towerilla on kuuluisa wok-tyyppinen arkkitehtuuri, joka sijaitsee Peak Tramin ulostulossa. On "Odditorium", jännittävä Peak Explorer Motion Simulator, jossa terassit ja ravintolat ovat melko viihdettä. Madame Tussaudin vahamuseo sijaitsee täällä. Se on julistanut kuuluisia julisteita. Lisäksi Peakin pohjoisella rinteellä on eläintieteellinen ja kasvitieteellinen puutarha, jota voit myös vierailla.

5. Wong Tai Sinin temppeli:

wong-tai-sin-temple_hong-kong-turisti-paikkoja

Wong Tai Sinin temppeli oli suunniteltu muinaisen kiinalaisen palatsin jälkeen ja koko sisustus on rikas kiinalaisessa kulttuurissa. Se on tunnetuin temppeli Hongkongissa. Fortunetellersillä on aktiivinen rooli. Wong Tai Sinin temppelin lisäksi kaksi muuta kuuluisaa temppeliä ovat Man Mo Temple ja Po Lin luostari.

6. Sai Kung:

Sai kung_hong-kong-turisti-paikkoja

Sai Kung on yksi Hongkongin kauneimmista ja houkuttelevimmista matkailukohteista. Sai Kung sijaitsee Itä-Uudessa-alueella. Tämä paikka sisältää tärkeimmän maan puiston ja rannan Hongkongissa. Se sijaitsee kaukana kaupungin hälinästä, joka antaa sinulle hiljaisen ajan ja se ylpeilee upeista maisemista. Merenrannalla on monia ravintoloita ja voit rentoutua uima-altaalla rannikon maisemissa.

7. Aberdeen Harbour & Jumbo Kingdom:

Aberdeen-satama-jumbo-kingdom_hong-kong-turisti-paikkoja

Aberdeenin satama auttaa ihmisiä pysymään kaloissa. Moderni ja perinteinen elämäntapa on valtava kontrasti. Aberdeenin elämäntapa voidaan kuvitella vierailemalla Jumbo Kingdom, aatelisarja Dr. Stanley Ho, maailmankuulu Jumbo Floating Restaurant rakennettiin vuonna 1976. Se on koristeltu tyyliin upea ja hieno antiikin keisarillinen palatsi.

8. Lan Kwai Fong:

LAN-Kwai-fong_hong-kong-turisti-paikkoja

Lan Kwai Fongin yöelämä on hämmästyttävä, joka sijaitsee lähellä Hongkongia. Se pyörii ympäri klubeja, baareja ja ravintoloita sekä ihmisiä, jotka haluavat nauttia yöelämästä. Se on pakko puolueiden eläimiin käydä näissä Länsi-tyylisissä ravintoloissa, yökerhoissa, hyvää ruokaa ja joitakin juomia. Osapuolet ovat kaduilla ja ihmiset tanssivat ja nauttivat.

9. Stanley Market ja Murray House:

Stanley-market-ja-Murray-house_hong-kong-turisti-paikkoja

Stanley Market on kuuluisa markkinat Hongkongin saaren eteläpuolella. Ympäristö on melko rentouttava johtuen meren äärellä merestä. Voit tehdä kauppoja ja saada parhaillaan ostoksia kotiin merkin muistoksi. Löydät mielenkiintoisen joukon pieniä myymälöitä, jotka myyvät silkkivaatteita, urheiluvaatteita, taidetta, kiinalaisia ​​pukukoruja ja matkamuistoja. Murray House on paikka, jossa voit nauttia herkullista ruokaa, joka on lähellä markkinoita.

10. Wetland park:

kosteikko-park_hong-kong-turisti-paikkoja

Wet Land Park on luonnonvaraisia ​​eläimiä, joihin kuuluvat linnut, sudenkorennot, sammakkoeläimet, nisäkkäät, matelijat, perhoset ja kala. Hongkongin Wet Land Park toimii maailmanluokan ekoturismilaitoksena, joka edistää vihreää matkailua, koulutusta ympäristönsuojelusta ja kosteikkojen suojelusta. Ihmiset tulevat tänne paitsi vain turisteina, mutta myös työskentelemään ja tekemään tutkimusta tämän puiston avulla.

Katso lisää:  Australia Matkailuneuvonta

11. Golden Bauhinia Square:

kultainen-Bauhinia-square_hong-kong-turisti-paikkoja

Entisestä brittiläisestä siirtokunnasta Kiinan kansantasavalta Hongkong palautettiin tärkeässä yhteydessä vuonna 1997. Sen jälkeen perustettiin Hongkongin erityishallintoalue. Kiinassa Kiinan hallitus esitteli kullatun bauhinia-patsasta Hongkongiin. Patsas sijoitettiin Hongkongin yleissopimuksen ja messukeskuksen vieressä olevaan neliöön. Tämä on syy, miksi se on tärkeä matkailijan kohde.

12. Valon sinfonia:

Symphony-of-lights_hong-kong-turisti-paikkoja

Symphony of Lights tarjoaa "maailman suurimman pysyvän valo- ja ääni-näyttelyn", joka on kirjoitettu Guinnessin maailmanennätyksissä. Ne ovat laajentuneet sisältämään yli 40 rakennusta Victoria Harbourin molemmille puolille. Katsojat ovat hämmästyneitä unohtumattomaan kokemukseen, joka on sekoitettu musiikkiin ja kerrontaan, joka juhli Hongkongin henkeä ja monimuotoisuutta.

Katso lisää:  Käyntikohteet Malesiassa

13. Puutarha:

lintu-garden_hong-kong-turisti-paikkoja

Yuen Po-kadun varrella on kaunis lintupuutarha, jossa on yli 70 linnustoa ja antaa sinulle lajikkeita lintulajeissa, joita et todennäköisesti löydä mistään muualta niin valtavasta määrästä. On puutarha, jossa on pihoja ja kuoppia, jotka näyttävät erittäin ihastuttavalta.

14. Repulse Bay:

inhottaa-bay_hong-kong-turisti-paikkoja

Repulse Bay on erinomainen matkailukohde Hongkongissa. Lahden nimi tulee taistelusta 1800-luvulla, jossa brittiläinen armeija torjui hyökkäävät merirosvot. Tänään Repulse Bay on ylellinen asuinalue, jossa rannat ovat hämmästyttäviä aaltoja lapping yli toisiaan ja on suosittu paikallisten ja matkailijoiden kanssa.

Katso lisää: Matkailuneuvonta Nepalissa

15. Chi Lin Nunnery:

chi Lin Nunnery_hong kong tourist places

Tämä on suurin buddhalainen kompleksi, joka oli rakennettu vuonna 1930 ja sitten uudelleen puu täysin. Paikka on kaunistettu lootuslampailla noin yhdessä teekasvien, bougainvillea, jne. Chi Lin Nunnery on yksi suosituimmista ja kauniita Hong Kong matkailukohteita vierailla nähtävyyksiin sinulle ja perheellesi.

16. Nan Lian Puutarha:

nan-Lian-garden_hong-kong-turisti-paikkoja

Esillä olevat esitykset esittelevät sen, että tämä puutarha on näkemisen arvoinen. Rakennettu noin ja noin vuonna 2003, tämä puutarha on täynnä eksoottisia bonsai-kasveja, kivirakenteita, suihkulähteitä, järviä ja paljon muuta. Puutarha on todellinen Japanin todistus ja alun perin rakennettu pitäen mielessä tong dynastian puurakenteet. Se on todellakin Zen-paikka, varsinkin jos vierailet Hongkongissa merkittävällä muulla. Tämä on yksi Hongkongin parhaista matkailukohteista.

17. Big Buddha:

iso-buddha_hong-kong-turisti-paikkoja

Iso buddhalainen Hongkongissa on ikoni, joka on nähtävissä kaikille matkailijoille. Voit päästä sinne joko tekemällä hauskaa hyttiautohuvilaa kristallikerroksella tai ottamalla bussilla Tong Chung -asemalta. Tien yläosassa on kauppoja, jotka tarjoavat kaupungin parhaimmat matkamuistot. Buddha itse on majesteettinen monumentti, joka istuu kukkulan päällä rauhallisella tavalla, joka antaa sinulle mahdollisuuden todistaa sekä Kiinan että Japanin aitous.

18. Lantaun saari:

Lantau-Island_hong kong tourist places

Lähellä lentokenttää se on erinomainen eristäytynyt saari pois Hongkongin hälinästä. Lantaun köysirata on alueen tärkein matkailukohde, mutta vehreän ja perinteisen saaren tunnelma on itsenäinen nähtävyys. Kokeile ja varaa köysiratavaunu etukäteen, jotta voit jättää jonoja, jotka voivat kestää hyvin pitkään, vaikeuttaen erityisesti käyttämäsi aikaa kiireessä. Paikka on täynnä ruokapaikkoja ja kauppoja, ja kuljetus on aina saatavilla, joten matkustaminen Hongkongin saarelle on erittäin helppoa tarvittaessa. On paljon paikkoja nähdä, mutta tämä on yksi parhaista paikoista nähdä Hongkongissa.

19. Mongkok:

mongkok_hong-kong-turisti-paikkoja

Hongkongin yhden luukun basaarikokoelma kaikille brändeille, joita rakastat parhaaseen hintaan. Tämä paikka on täynnä kauppoja, jotka sijaitsevat Hongkongin asuinalueen sydämessä, joten sinun on helppo harjoitella neuvottelutaitoja saadaksesi kätesi parhaille tuotteille, minkä tahansa brändin on tarjottava. Tämä on yksi parhaista Hongkongin matkailukohteista, jotka käyvät tavaroiden hankkimiseen.

20. Madame Tussaudin Hong Kong:

Madame-Tussauds-Hong kong_hong-kong-turisti-paikkoja

Melkein kuin sen brittiläinen kollega Madame Tussauds on paikka, joka on täynnä hyvin eläviä vahaa veistoksia, jotka kuvaavat kiinalaisia ​​ja japanilaisia ​​sankareita, elokuvateitä ja niin edelleen. Se on todella hieno matkailukohde, ja satoja ihmisiä liikkuu päivittäin. Veistokset ovat kaikki taideteoksia ja kuvaavat täsmällisesti vanhoja ja uusia ihmisiä, joten se on yksi parhaista paikoista vierailemaan Hongkongissa.

Tässä artikkelissa kerrotaan eräistä parhaista matkailukohteista, jotka vierailevat kiertueella Hongkongissa, jotta matkasi olisi ikimuistoisempi. Hongkong on niin laaja-alainen saari, että kaikkialla liikkuvat voivat olla vaikeita, joten on aina parasta tietää, mitkä ovat parhaita paikkoja vierailla sinulle

Leave A Comment

91 − = 88