20 Amazing pullo Craft Ideat jätteiden muovi Tyylit elämässä

On niin paljon kohteita tai asioita päivittäisessä elämässä, joka voidaan kierrättää, mutta meillä on tapana heittää se pölynimuriin. Joissakin tapauksissa on vaikea kuvitella, mitä kohdetta haluat käyttää mitä varten. Kun kyseessä on kierrätys, emme usein voi päättää, miten kierrättää tiettyjä asioita. Paras tapa on tehdä niistä erilaisia ​​käsitöitä. Yksi käyttökelpoisimmista tuotteista, jotka voidaan valmistaa, on muovinen vesipullo. Ne ovat erittäin hyödyllisiä eikä niitä saa heittää.

Paras pullo käsityöideoita jätteen kierrätystä varten:

Joten tässä on joitain eri kohteita, jotka voidaan valmistaa muovisista vesipulloista,

1. Kukat Muovipullo:

Kukat Plastic Bottle

Tämä on kaunis muovipullojauhe, joka voidaan valmistaa muovipullosta. Se on muovipullo veneet aikuisille, joita he voivat tehdä sisustukseen huoneisiinsa. Sen sijaan, että tuhlaa rahaa ostaa kukkaruukku markkinoilta, voi helposti käsitellä sitä kotonaan.

2. Pullo Pingviinit:

Pullo Penguins

Nämä ovat muovipulloja käsitteleviä lapsille ja he, joilla on vain vähän apua, rakastavat sitä. Asioita, joista yksi tarvitsisi, ovat eräitä taideteoksia, joissa on puuvillapalloja ja kierrätettyä pulloa. Ne on helppo tehdä ja ovat erittäin viihdyttäviä. Ne ovat suosittuja lasten keskuudessa, varsinkin lastenvaunujen keskuudessa.

3. Rocket Jet Pack:

Raketti Jet pack

Tämä on yksi lasten mielenkiintoisimmista käsityötavoista. Vaikka se näyttää vaikealta, se on yksinkertainen veneet tekemään. Voidaan tehdä heidän lapsilleen ja he voivat nauttia pelaamisesta sen kanssa. Asioita, joita tarvitset, ovat muovipulloja käsitteleviä papereita. Ne ovat edullisia ja tarjoavat lapsille sopivimman vaihtoehdon.

4. Yksinkertainen muovipullo Bird Feeder:

Yksinkertainen Plastic Bottle Bird Feeder

Voidaan myös palvella luontoa käyttämällä muovipulloa lintujen syöttölaitteen tekemiseksi ja nämä ovat hyviä muovipulloja käsitteleviä ideoita, joita voi tehdä. Pienet linnut etsivät ruokaa auttamaan heitä selviytymään. Joten tämä muovipullo käsityö olisi hyödyllinen linnuille. Yksi tarvitsee vain muovipulloa, kyniä, pähkinöitä ja lintu siemeniä.

5. Muovipullo Keilailu:

Muovi Bottle Bowling

Kukaan ei voi käyttää muovipulloa käyttää sitä keilailemaan. Se on hyvä lapsille, jotka pitävät keilailusta ja voivat käyttää vesipulloja. Se on helppoa ja helppoa. Ne voidaan maalata, koristella ja tehostaa millään tavalla, jotta saadaan täydellinen ja viimeistelty ilme. Mutta tälle veneelle tarvitset vahvoja pulloja, joilla on paksu runko tai materiaali.

6. Piggy Bank:

Possu Bank

Voidaan tehdä säästöpossujen käsityöt muovipullojen ja muiden materiaalien avulla. Näitä piggy pankkeja voi käyttää aikuisten sekä lasten. Jälleen ne voidaan koristella ja tehostaa millään tavalla. Nämä ovat erittäin kohtuuhintaisia ​​ja ne ovat paras vaihtoehto säästää arvokasta rahaa niihin.

7. Kynttilähihnan maaginen:

Kynttilä Sleeve Magic

Tämä on kaunis käsite idea koristella kodin kynttilöillä. Muovipulloa voi käyttää koristekynsien valmistukseen. Tämä olisi lasi sisältävä kynttilä. Voit koristella kynttilän hihna koristeellisella käsityöpaperilla tai lautasliinoilla ja kukilla.

8. Lyijykynä ja kynän haltija:

Lyijykynä and Pen Holder

Muovipulloa voi helposti tehdä paikallaan pysyvästi. Lapset voivat saada asiansa valmiiksi tekemällä tämän muovipidikkeen tekemättä huoneen sotkua. Pulloihin voidaan kaivertaa erilaisia ​​malleja ja malleja ja ne voidaan koristella helmet, nauhat, höyhenet jne. Ne voidaan tehdä vahvoiksi tukemalla niitä korttipaperilla tai korttipöydällä.

9. Laatikon järjestäjä:

Laatikko Organizer

Jos kukaan ei tiedä missä pitää päivittäin asioita, kuten pysyviä, koristeita, kosmetiikkaa, sen ratkaisu on laatikon järjestäjä. Ne voidaan tehdä käyttämällä muovipulloja, nauhoja, helmiä jne. Ne sopivat parhaiten makuuhuoneen laatikoihin tai pukuhuoneen laatikoihin.

10. Cookie tai Cupcake Pakkaus:

pikkuleipä or Cupcake Packaging

Tämä on erittäin viileä alus, joka mahdollistaa elintarvikkeiden pakkaamisen. Jos joku haluaa lahjata elintarvikkeita jollekulle, voi tehdä siitä trendikästä käyttämällä näitä muotoiltuja muovipulloja. Eleganssin lisäämiseksi voit käyttää nauhoja tai suunnitella pulloa glitterkynillä. Tämä on jotain ainutlaatuista ja erilainen käsite.

Katso lisää: Lasipullo käsityöt

11. kudottu kulho:

Kudottu Bowl

Se on paras muovipullo käsityö, jossa voi käyttää muovipulloa tehdä todella kaunis, suloinen ja söpö kudottu kori. Joten tällä tavalla muovipullo voi tulla käyttämään kudotun korien tekemiseen ja näyttää todella söpöltä. Voit koristaa sen pintaa käärittämällä sille sopivan kankaan. Kangas voidaan maalata ja maalata maalilla.

12. Friendly Face Bottle Planter:

Ystävällinen Face Bottle Planter

Nämä ovat yksi DIY-muovipulloista, joita voi tehdä. Tämä on kaunis diy-pullo käsityötuoja, joka sisältää ystävällisen kasvon, jota pienet lapset rakastavat. Se on hauskaa lapsille, jotka pelaavat sen kanssa. Se olisi suuri lasten lahja isovanhemmilleen. Pullon päälle voi piirtää myös erilaisia ​​sarjakuvahahmoja, jotta se näyttää kauniilta ja söpöltä.

13. Apple-muotoiset muovilaatikot:

Omena Shaped Plastic Boxes

Tämä muovipullo käsityö on niin ihana lahja, joka annetaan opettajille. Muovipulloja käytetään siihen ja heille annetaan kiiltävä valitus. Tätä varten tarvitaan omenamuotoisia pulloja sen tekemiseen. Se on yksi hienoimmista pulloja käsitteistä, joita voi tehdä.

14. Muovipullon tuulennin:

Muovi Bottle Wind Spinner

Se on hieman vaikea tehdä ja vaatii paljon leikkaamista veitsellä, terällä tai saksilla tai mitä tahansa haluamaasi työkalua, mutta sen on oltava riittävän terävä. Yksi voi ripustaa sen ulkona puun haarassa, parvekkeella, käytävällä tai käytävällä tai missä tahansa haluat ja katsella sitä pyörii joka kerta, kun tuulta tulee läpi.

15. Soda Pullo Kukka tulostaa:

Sooda Bottle Flower Prints

Tiedätkö, että pohjamaalattujen muovipullojen pohja on samanlainen kuin kukan muotoinen? Kyllä, se on niin, että voit tulostaa nämä muodot pellavalle tai paperille. Tämä olisi kuin yksinkertainen muovipulloja. Se ei vaadi suurta ylläpitoa ja on edullinen. Lapset voivat käyttää niitä projekteissaan ja myös aikuiset eri toiminnoissaan.

Katso lisää: Savi käsityöideoita aikuisille

16. Pullo Cherry Blossom Tree:

Pullo Cherry Blossom Tree

Kirsikkapuiden puut ovat niin kauniita ulkonäössä, että jos ne on muotoiltu, ne todella näyttävät hyviltä, ​​joten niitä voidaan käyttää roikkua huoneensa seinälle. Voidaan käyttää soodapulloa ja tehdä kukkakuvio vaaleanpunaisella värillä ja tulostaa se paperilevylle. Tämä kirsikankukka puun tuloste voidaan ripustaa myös pääoviin. Se voi myös osoittautua hieno lahjoitus vaihtoehto.

17. Soodapullo Kattokruunu:

Sooda Bottle Chandelier

Käyttämällä soodan muovipulloa voi myös rakentaa kattokruunu koristelemaan huoneeseen. Sen sijaan, että tuhlaa rahaa, sitä voidaan rakentaa sellaiseksi kuin hän haluaa kotonaan. Tätä varten voi käyttää erilaisia ​​värillisiä pulloja ja valoja ja koristella sitä haluamallasi tavalla.

18. Pesuainepakkausautot:

pesuaine Container Toy Cars

Joskus lapset pitävät kaikkein yksinkertaisimpia leluja. Joten sen sijaan, että tuhlaa rahaa, voidaan rakentaa sitä käyttämällä pulloa. Pesuainepulloja voidaan käyttää leluautojen luomisessa. Mutta tämän täytyy olla ylimääräiset pullon korkit pyörän ja pullon valmistamiseksi pienemmiksi kooltaan siten, että ikkunat voidaan tehdä. Joskus yksinkertaisimmat lelut ovat suurin osuma lasten kanssa. Kokeile tätä veneilyä pullojen teorian avulla ja säästä itsellesi rahaa kierrättämällä pyykinpesuainepulloja ja luomalla leluautoja.

19. Pullonpääty Art:

Pullo Cap Art

Nämä ovat eri tyyppisiä vesipulloja käsitteleviä lapsille, joissa he voivat käyttää pullon korkkeja luomaan mini oceanic kohtaus. On hyvin yksinkertaista tehdä ja ei vaadi monia asioita. Tämä vene on niin hauskaa lapsille. Sitä voidaan käyttää kouluhankkeissa tai lastentarhahankkeissa.

20. Muovipidikkeet Shampoo-pullot:

Muovi Holders Shampoo Bottles

Oletko koskaan ajatellut, että voisi käyttää shampoo-pulloja tehdä hyvä kynän haltija sarjakuva kaltainen muoto? Tällainen pullon taide ja veneet ovat hyviä lapsille, jotka voivat sijoittaa värilliset kynänsä sisälle. Erilaisia ​​malleja ja malleja voidaan veistellä veitsellä, terällä, saksilla tai muulla terävällä työkalulla.

Nämä ovat joitain asioita, jotka voidaan valmistaa muovipulloista. Yksi tärkein asia, joka toimii tässä, on luovuutta. Jos henkilö on luova, hän voi rakentaa jotain siitä. Nämä muovipullo-käsityöt ovat erittäin helppoja tehdä, ja jos heidän suuren mielikuvituksensa tuetaan, lopputulos olisi erittäin kaunis. Harjoittelemalla näitä käsitöitä säännöllisesti varmasti auttaa sinua parantamaan käsityötaitoja ja parantaa myös luovuutesi ja ideoita.

Katso lisää: DIY taidetta ja käsityöideoita

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Leave A Comment

9 + 1 =