20 ainutlaatuista Sikh vauvan nimeä ja merkityksiä Tyylit elämässä

Eivätkö Sikh-vauvojen nimet ole niin mahtavia? Nämä nimet ilmenevät luonnollisesti syntymähetkellä, ja siksi tänään vietämme sinut takaisin siihen aikaan, kun Sikh-lapset on nimetty.

sikhien Baby Names

Kaunis tyttö ja poika vauvojen nimet:

Tässä artikkelissa keskustelemme kaikista hienoimmista Sikhin vauvojen nimistä kaiken aikaa.

Sikh Baby Boy nimien merkitykset:

Seuraavassa on muutamia viimeisimpiä ja moderneja Sikh-pojan nimiä

1. Amuli:

Tämä on paras siki nimi pojille juuri nyt. Voit nimetä urospuolisen lapsenne tällä nimellä ja mikään ei ole parempaa. Jokainen lapsi on korvaamaton vanhemmilleen, ja siksi tämä nimitys kuulostaa niin sopivalta.

2. Abhai:

Abhain nimi on "ilman pelkoa". Kun mieli on ilman pelkoa, henkilö pystyy valloittamaan melkein mitä tahansa. Tämä on mitä vanhimmamme saivat meitä julistamaan, eikö? Hieno merkitys on täysin sopiva Sikh-pojalle.

3. Akash:

Etsitkö Sikh-pojan nimiä? Tämä on yksi parhaista juuri nyt, jolla on kaunis merkitys. Akashin nimi on "päivän herra". Sitä pidetään yhtenä hienoimmista nimeistä kaikille Sikh-pojille, ja sellaisen suuren merkityksen ansiosta kukaan ei voi mielellään nimetä lapsiaan tällä nimellä.

4. Amtej:

Tässä on upea nimi Punjabi- tai Sikh-pojille. Nimi sopii kaikille älykkäille pojille siellä ja tämän nimen merkitys on "Jumalan rakastaja", jonka lähes kaikki Sikh on.

5. Anayk:

Tämän nimen nimi on "eri". Se voi osoittaa lapselle, jolla on erilaisia ​​piirteitä tai eri persoonallisuuksia. Se on yksi Sikh-poikavaimijoiden fanikestistä.

6. Bhav:

Bhav on varsin arvostettu nimi Sikh-pojille. Nimi on "kaikki Jumalalle". Nimi antaa lapselle erityistä valtaa houkutella huomiota vain nimen ja mahtavasta merkityksestä ja ääntämisestä johtuen. Sen voidaan sanoa olevan yksi parhaista nimeistä Punjabin lapsille.

7. Balkar:

Tämä on jälleen erinomainen nimi Sikh-pojille. Nimi edustaa valtaa ja siksi nimi kuulostaa melko voimakkaalta ja raskasta myös korville.

8. Baldev:

Tämä on yksi käytetyimmistä nimistä Sikh-kulttuuriin kuuluville pojille. Nimi on varsin kiehtova ja sopii kaikille pojille, joilla on suuri persoonallisuus. Jos kaveri on nimetty tällä tavalla, hän automaattisesti saa kunnioitusta.

9. Bikram:

Nimi Bikram on jokin asia, jonka jokainen isä ja äiti haluaa nimetä lapsensa. Se on varsin mielenkiintoinen ja kulkee käsi kädessä kulttuuristen sikiheiden kanssa.

10. Bahadar:

Tämän nimen merkitys on rohkea ja se on täydellinen, kun kaikki syntyvät rohkeiksi. Nimi kuulostaa melko hyvältä ja voidaan sanoa olevan yksi hienoimmista nimeistä kaikille vauvojen Sikh-pojille siellä.

Sikh vauvan tyttöjen nimet merkityillä:

Seuraavassa on muutamia uusimpia ja moderneja Sikh-tyttöjä seuraavalla nimellä.

11. Sai:

Nimi on Sikh-tytöille ja ei voi yksinkertaisesti saada parempaa nimeä vauvalle Punjabi-tytölle paremmaksi kuin tämä. Se tarkoittaa "ystävää", mikä tekee siitä melko makeaa.

12. Safa:

Safa tarkoittaa "prinsessa". Lähes joka Sikh-tyttö syntyy prinsessoja, ja siksi tämä nimi on niin sopiva kaikille Sikhin perheissä syntyneille naisille. Nimi kuulostaa melko hyvältä, ja hyvä ääntäminen, se on hyvä kaikille tyttö siellä.

13. Samai:

Samai = "kärsivällisyys". Nimi on melko kaunis ja yhtä vaikuttava merkitykseen. Jos etsit jotain täysin tyylikästä ja tuo myös hyvän merkityksen, niin tämä saattaa olla sinulle.

Katso lisää: Italian vauvojen nimet

14. Sonam:

Tämä on yksi suosituimmista Sikh-tytön nimistä. Nimi on ollut melko usein käytetty punjabin perheissä tyttöjen nimeämisessä ja se tarkoittaa "kaunista". Nimellä on monia muita merkityksiä, joista yksi on "kulta".

15. Sidha:

Sidhan nimi on "ruoka Jumalalle" tai "nektariksi". Se on yksi kaikkien tyttöjen hienoimmista nimistä, erityisesti Punjabin ". Nimi on varsin tarttuva ja soveltuu jokaiselle Sikh-perheessä syntyneelle naispuoliselle lapselle.

16. Sonia:

Tämä on vielä yksi nimi, jota vanhemmat käyttävät varsin usein Punjabi-perheissä nimittäessään vauvan tyttöjä. Nimen merkitys on "kaunis" ja luonnollisesti jokaiselle isälle ja äidille vauva tyttö on aina kaunis.

Katso lisää: Kauniita italialaisia ​​tyttö nimiä

17. Samran:

Nimityksen nimi Samran on "muistaminen". Nimi on varsin kiehtova ja kuulostaa melko hienolta. Varmista, että tämä on yksi Sikhin vauvojen hienoimmista nimistä.

18. Satama:

Nimi kuulostaa sopivaksi pojille, mutta on oikeastaan ​​nimi naispuolisille Sikh-lapsille. Jos tarvitset jotain houkuttelevaa Sikhin vauvojen suhteen, niin tämä saattaa olla oikea lapsellesi. Se on saanut hyvän merkityksen ja kuulostaa hyvältä myös korville.

19. Sonhan:

Sonhan tarkoittaa "kaunista". Tälle nimelle on jotain erikoista. Se on melko ainutlaatuinen, ja niin pojat kuin tytötkin nimetään niin, joten se on unisex-nimi. Sitä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista Sikhin vauvojen nimistä.

Katso lisää: Italian vauvojen nimet pennuille

20. Sadipak:

Tämän nimen nimi on melko kaunis. Sadipak tarkoittaa "ikuista lamppua". Se osoittaa myös "tulen". Se on yksi niistä nimistä, jotka tekevät tytöstä kuulostavan, että hän on erittäin kova. Nimi vain riittää myöntämään hänelle kunnioitusta.

Kuvat Lähde: 1.

Leave A Comment

− 2 = 2