20 ainutlaatuista italialaista vauvapuun nimeä ja merkityksiä

Rakkauden ja romanssin kieli on italialaista, italialaisilla nuorilla pojilla on hypnoottinen laatu heille, ja heillä on myös latinalaisia ​​juuria.

italialainen Baby Boy Names

Kauniit italialaiset nimet pojille:

Tässä on valikoima 20 parasta Uusinta ja modernia vauvavaahtoa Italiasta Nimet:

1. Leonardo:

Nimi, joka resonoi taiteen ja viihteen maailmaan. Leonardo Da Vinci antoi nimen syvyyden ja luonteen. Nimi löysi ylimääräisen mainetta näyttelijän ja sydäntyttimen, Leonardo DiCaprio. Lyhennetty Leoon, se tarkoittaa leijonaa. Anna vauva poikasi olla vahva ja taiteen mestari antamalla hänelle tämän klassisen, italialaisen nimen.

2. Luca:

Sellainen suloinen nimi. Täydellinen pomppimaan, poikavauva. Luca on toinen Lucas-niminen muoto. Luca tarkoittaa sitä, joka tuo valoa. Tämän nimen omaava lapsi säteilee ja tuo valoa niille, jotka rakastavat häntä.

3. Dante:

Vahva kuulostava mies-nimi. Nimi on surullinen Dante Alighierin, keskiaikaisen italialaisen runoilijan ja hänen jumalallisen komediansa takia. Nimi todella tarkoittaa Enduringia. Vahva nimi, joka voi auttaa rakentamaan vahvan mielen ja luonteen, määrätyn lapsen, joka ei todennäköisesti luovu helposti.

4. Enzo:

Lyhennetty versio Vincenzo tai Lorenzo, nimi on taustalla Italiassa ja Espanjassa. Molemmissa kulttuureissa se tarkoittaa kotitalouden hallitsijaa. Voittaja tai voittaja. Perinteisesti sopiva nimi talon miehelle. Nyt nimi pojalle, joka tulee olemaan vaikuttava voittanut sydän ja onnistunut saavuttaja.

5. Antonio:

Latinan juuret, Antonio ja Espanjan merkitykset ovat korvaamattomia ja korvaamattomia. Tarpeetonta sanoa, että kaikki vauvat ovat korvaamattomia kaikille vanhemmille. Vauva poika, joka antaa tämän nimen, kasvaa turvallisesti tietäen, että hän on korvaamaton vanhemmilleen ja häntä rakastetaan ja hoidetaan enemmän kuin mikä tahansa arvokas jalokivi.

Giovanni:

Klassinen ja perinteinen italialainen nimi, Giovanni tarkoittaa Jumalaa, on armollinen tai armollinen Jumalan suosiota. Kun italialaiset ovat syvästi uskonnollisia, voimme ymmärtää, että tällainen nimi olisi suurta kunnioitusta ja lapsi, jolla on tämä nimi, pidettäisiin Jumalan valtavana siunauksena.

7. Marco:

Suosittu italialainen nimi, Marco liittyy usein kuuluisa italialainen matkustaja Marco Polo. Nimi tarkoittaa sotia tai Marsin Jumalaa. Pienen kerubin Marco nimeäminen haluaa vahvalle ja rohkealle nuorelle miehelle, joka taistelee hänen oikeuksistaan ​​ja taistelee kansansa puolesta.

8. Alessandro:

Tämä nimi on muunnelma Alexandra ja se voidaan jäljittää historiassa Alexandra Great. Molemmat merkitykset kreikaksi ja italiaksi osoittavat puolustajaa / ihmiskunnan avustajaa. Nimi liukuu kielellisesti musiikillisesti ja ehdottaa, että poika nimeltä Alessandro olisi ystävällinen ja taipuvainen luontoon ja auttamaan ihmisiä.

9. Adriano:

Nimi on merkitty Adrianmerelle. Sinun nippu iloa voi olla vesivapaa ja ottaa uima-altaalle välittömästi. Jotkut lapset nauttivat niin paljon iloa vedessä, ja hän voi olla rauhallinen ja harmoninen disposition aivan kuin meri.

10. Nicolo:

Usein lyhennetty Nicoon, tämä nimi on ihastuttava ja ihanteellinen pienelle lapselle. Vaikka lapsesi toimisi huonosti, olisi vaikea riistää häntä tällaisella nimellä. Nicolo tarkoittaa ihmisten voittoa tai valloittajaa. Tällaisella nimellä hän on varmasti valloittaa monia sydämiä ja voittaa hänen pyrkimyksissään.

11. Riccardo:

Italian alkuperää, Riccardo on klassinen nimi, joka tarkoittaa vahvaa ja voimakasta hallitsijaa. Pieni poika, joka sai tämän nimen, voi kasvaa voimakkaaksi mielenä ja älylliseksi ja johtaa omaa yritystään, ellei korkeammalla.

12. Matteo:

Italiassa erittäin suosittu nimi, Matteo tarkoittaa Jumalan lahjaa ja tämä voi selittää sen suosion. Ihastuttava kerubi tämän nimen kanssa olisi varmasti arvokas lahja ja mahdollisesti rauhallinen ja järkevä lapsi.

Katso lisää: Italian vauvojen nimet ja merkitykset

13. Carlo:

Tämä nimi on peräisin Italiasta ja tarkoittaa miehistä. Nimi on täydellinen, kun pieni poika kasvaa vahvaan ja fyysisesti sopivaan ja vahvaan mieheen, joka ottaa vastuulleen ja on päätöksentekijä.

14. Gianni:

Suosittu italialainen miesnimi. Gianni tarkoittaa, että Jumala on armollinen. Poikavauva, jolla on tämä nimi, olisi luonnollisesti antelias lahja ja toivottavasti aina olla eräänlainen sydän sielu, joka auttaa ihmisiä

15. Angelo:

Tämä voi olla italialainen etunimi tai sukunimi. Merkitys enkeli tai Jumalan sanansaattaja, pieni poika nimeltä Angelo olisi täydellinen pieni röyhkeä kerubi ja ehkä eräänlainen ja hyödyllinen merkki.

16. Rocco:

Rocco on vahva kuuluva nimi, täydellinen kasvava poika. Ei yhtä tavallista kuin se oli, Italian alkuperää oleva merkitys oikeastaan ​​tarkoittaa lepoa. Joten onnea, nimeä poikavauva Rocco ja hän toivottavasti voi olla rauhallinen lapsi ja nukkua yön yli.

Katso lisää: Italian vauvojen nimet

17. Santino:

Italialainen nimi, joka tarkoittaa pientä pyhää. Tällainen täydellinen nimi ihastuttavalle pojalle. Santino olisi ihanteellinen nimi pienelle, jolla on kerubiattiset piirteet ja tottelevainen persoonallisuus, jolla on silmänräpäyksessä hölynpölyä.

18. Luciano:

Tämä nimi on peräisin portugaliksi, espanjaksi ja italiaksi, vaikka se onkin yleisempi Italiassa. Tunnetuin Luciano viime vuosina on ooppera tenori Luciano Pavarotti. Nimi tarkoittaa valoa. Soita vauva-poikasi Luciano ja katso häntä loistaa ja sytytä huoneen sisään.

19. Salvatore:

Se on nimensä kuuluisa surrealistinen taiteilija Salvador Dali vaikka speltti hieman erilainen. Nimet on johdettu italiaksi ja espanjaksi. Se tarkoittaa pelastajaa. Pojallasi Salvatorella voi olla suuri lahjakkuus taiteellisella alalla ja saattaa olla taipuvainen auttamaan muita vaikeissa tilanteissa.

Katso lisää: Sikh Baby Boy Names

20. Gino:

Vaikka Gino on italialaista alkuperää, sillä on myös muinaiset kreikkalaiset juuret. Sitä käytetään myös lyhyenä muodossa Luigino tai Eugino. Nimi tarkoittaa hyvin syntynyttä tai elävää. Gino kuulostaa klassisesti italialta, ja tämän nimisen pomppulinjanne toivottavasti on pitkä ja vauras elämä.

Monet italialaiset poikabien nimet valitaan suojelusäveltäjien mielestä, ehkä siksi, että he haluavat lapsen siunatuksi. Perinteiset perhearvot ovat tärkeitä italialaisille, joten isovanhempien ja vanhempien nimet siirretään seuraavalle sukupolvelle.

Leave A Comment

60 + = 63