20 ainutlaatuista irlantilaista vauvan nimeä merkityillä Tyylit elämässä

Irlantilaiset ovat yleensä ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia gaelin juurien kanssa. Kuitenkin erot oikeinkirjoituksen ja ääntämisen nimien antavat meille ujo pois sanomalla heitä ääneen. Nimet ovat kuitenkin hyvin kauniita ja aivan kuten irlantilainen aksentti, rauhoittava ja melodinen korville.

irlantilainen Baby Names

Ainutlaatuiset irlantilaiset vauvojen nimet ja merkitykset:

Tässä on luettelo 20 parasta irlantilaista nimeä pojille ja tytöille, joilla on merkitykset seuraavasti.

Irlannin tyttöjen nimet ja merkitykset:

1. Siobhan:

Tämä on suosittu, perinteinen gaelinen nimi ja erittäin kaunis. Lausutaan Shivawn, se tarkoittaa, että Jumala on armollinen. Siobhanilla oleva vauva tyttö saattaa olla puhdas sielu ja kasvaa ystävällisyydestä ja kelvollisuudesta.

2. Teagan:

Muutos Walesin nimestä Tegwig, Teaganista on tullut erittäin muodikas vauvan nimi viime vuosina. Onko ihme, kun ymmärrät, että nimi tarkoittaa houkuttelevaa. Vauva tyttö, jolla on tämä nimi, joutuu kukoiksi kauniiksi, armoavaksi tytärksi.

3. Aoife:

Irlannin legenda kertoo tarinoita maailman kiihkeimmistä naispuolisista soturista, jonka nimi oli Aoife. Äännetyt Eefa, tämä nimi on yksi Irlannin suosituimmista nimistä. Merkitys kaunis ja säteilevä, voit odottaa pikku prinsessasi säteilevät kauneutta ei ole mitään hölynpölyä hölynpitävä luonto.

4. Enya:

Useimmat meistä muistelevat Enyaa harmonisesta, melodisesta musiikista, jonka hän antoi meille 90-luvulla. Nimi on klassisesta irlantilainen Eithne. Merkitys tulipalo, tyttövauva tälle nimelle voi olla voimakas luonto, jossa on tulinen ja intohimoinen henki.

5. Maeve:

Toinen nimi, joka juurtui irlantilainen legenda, Maeve oli hieno soturi-kuningatar. Nimi todella merkitsee sitä, joka päihtyy tai aiheuttaa suurta iloa. Vauva tyttö nimeltä nimeltään epäilemättä tuo suurta iloa hänen onnellisille vanhemmilleen ja luultavasti heittää loitsuja niille, jotka ihailevat häntä.

6. Sinead:

Tyypillisesti irlantilainen nimi, Sineadilla on kaunis rengas siihen. Merkitty Shinaid, nimi tuli suosittu kuuluisan Irlannin laulaja Sinead O'Connorin takia. Se tarkoittaa Jumalan armollinen lahja. Taattu pieni enkeli on ehdottomasti arvokas lahja, jonka olet halunnut.

7. Niamh:

Äännetyt Neev, irlannin gaalaisen nimi, jossa on vanha irlantilainen legenda. Niamh oli merenpohjan tyttären meri-Jumala. Kauniilla merkityksillä, kuten kiilto, säteily ja kirkas, pienessä jumalallasi voi olla vain säteilevä ja täynnä elämää, joka tuo valoa ja onnea kaikkien elämään.

8. Caitlyn:

Klassinen irlantilainen nimi, tämä on variantti Catherine, sillä on myös lukuisia oikeinkirjoituksia. Nimeä on käytetty laajasti vuosien varrella ja hän on löytänyt uudistetun elämänvuokran Caitlyn Jennerin vuoksi. Tarkoitukseksi puhdas, pieni prinsessasi olisi lempeä puhtaalla sydämellä, joka on täynnä rakkautta ja ystävällisyyttä.

9. Bree:

Toinen perinteinen gaalaisen nimi, Bree on lyhyt ja makea, eikä sitä ole käytetty liikaa, joten se on ainutlaatuinen. Merkitys vahvuus tai ylennetty, voit odottaa, että tyttövauva, jolla on tämä nimi, on vahva merkki ja kasvaa älykkääksi, hienostuneeksi nuoreksi naiselle.

Irlannin poikien nimet ja merkitykset:

10. Ciara:

Äännetyt Keera, nimi on irlannin gaeli, se oli 7. vuosisadan pyhä. Nimi tarkoittaa tummat hiukset. Jos sinulla on ruskeatukkaiset, ruskeat silmät kauniit, muista soittaa hänelle Ciaralle ja hänellä on sielu puhtaana pyhänä.

11. Suomalainen:

Finn on ihastuttava nimi pojalle ja melko trendikäs. Nimi on gaelinen ja irlantilainen legenda kertoo nuoresta soturista nimeltä Finn, joka oli sankari. Suomella tarkoitetaan reilua tai vaaleaa, joten täydellinen nimi blondi-haired, sinisilmäinen pikku sotilas.

Katso lisää: Turkish Baby Names

12. Aiden:

Aiden on täynnä kaikkialla. Erittäin kaunis ja suosittu irlantilainen nimi pienelle pojalle. Nimi tarkoittaa vähän tulipaloa, jotta voit toivoa, että pikkuinen ei voi kuumentua lämpimästi, vaan tekee asioista intohimoa, tekee asioita ja on aina tyytyväinen

13. Quinn:

Ottaen meidät takaisin muinaiseen Irlantiin, Quinn on vanha gaelin nimi. Merkittävää johtajaa ja älykkyyttä, minkä tahansa pikkupoikaa tämän nimen kanssa voisi odottaa olevan hyvin yritteliäs ja luonut oman yrityksen ja kiipeäkseen uran ylitse.

14. Liam:

Suuri suosittu irlantilainen nimi, joka kohoaa suurempaan korkeuteen. Liam on Williamin muoto ja se merkitsee vahvaa tahtoa ja soturia. Ihastuttava nimi pojalle, pienikokoinen voi olla vahva tahto, päättäväinen ja taistelemaan oikein.

Katso lisää: Latinalaiset vauvojen nimet pennuille

15. Rory:

Rory tuo mieleen freckled pikkupoika, jossa on kiharat punaiset lukot. Riemukas tarpeeksi Rory tarkoittaa punaista kuningasta gaeliin ja liittyy ei vain irlantilainen vaan skotlantilainen juuret. Voimme kuvitella ihastuttavan pikkupoika, jolla on punaisten hiusten kaunistelu ja vastuunotto.

16. Declan:

Irlantilainen nimi, jolla on historiallinen merkitys Irlannin pyhän ja lähetyssaarnaajan St Declanin jälkeen. Declanilla on mukava ääni siihen ja tarkoittaa täynnä hyvyyttä ja rukouksen miestä. Tämän nimen omaava lapsi voi olla hyvin myötätuntoinen ja kiinnostunut humanitaarisista tehtävistä.

17. Ronan:

Nimi, joka juurtuu Irlannin legendaan pyhiltä muinaisista kuninkaista ja viime aikoina Harry Potterin kentaurista. Ronan on erittäin suosittu nimi. Se merkitsee vähän tiivistettä. Epäilemättä tuo jännittävä nippu ilosta on yhtä söpö kuin vauvan tiivisteet ja voi rakastaa vettä.

18. Niall:

Tämä nimi voidaan ilmaista kahdella tavalla, joko tyypillisellä Neilillä tai Niilillä. Jälleen irlantilainen legenda surround tätä nimeä, ilmeisesti pitkä kuningas rivi perustettiin kuningas tämän nimen. Varsinainen mestari, sinun pikku Niallsi on varmasti voittaja kaikessa tehtävässään.

Katso lisää: Etelä-Korean vauva-nimet

19. Seamus:

Harry Potter -sarja sai nimensä kuuluisaksi, mutta nimi Seamus on ollut vuosisatojen ajan. Jamesin gaelinkielinen muoto on melko yleistä, nimi on lausunut Shaymus ja tarkoittaa supplanter. Miksi ei nimeä vauva poikasi Seamus ja nosta orastava johtaja, anna hänen pyrkiä taivaaseen ja hän on yksi ihminen, joka etsii varmasti.

20. Nolan:

Perinteisesti irlantilainen sukunimi on nykyään käytetty ensimmäistä kertaa. Ainutlaatuinen nimi on suosittu. Se tarkoittaa mestaria, ja pieni poika, jolla on tämä nimi, olisi mestari vanhempiensa sydämestä sekä itse elämästä.

Yllämainitut irlantilaiset nimet sekä tytöille että pojille, olette huomanneet, että heille on niin melodisia ja harmonisia ääniä, ja jokainen niistä on täynnä legendaa ja historiaa. Nyt näyttää siltä, ​​että ihmiset palaavat perinteisiin irlantilaisiin nimiin.

Kuvat Lähde: 1.

Leave A Comment

2 + 6 =