20 ainutlaatuista hollantilaista vauvan nimeä ja merkityksiä Tyylit elämässä

Hollantilaiset nimet ovat varsin jaloja ja joidenkin esimerkillisesti lahjakkaiden ihmisten joukossa on hollantilaista kulttuuria, heidän nimeämisprosessi on melko arvostettu, samoin nimet. Jos tarvitset joitain hollantilaisia ​​vauvojen nimiä, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä tässä keskustelemme joistakin parhaista hollantilaisista nimistä.

Hollannin kieli Baby names

Kaunis hollantilainen nimet pojille ja tytöille:

Tässä on luettelo 20 parasta ja suosittua hollantilaista vauvojen nimeä tytöille ja pojille.

Hollantilainen nimi:

1. Aleeta:

Tämä perinteinen hollantilainen naaras "Aleeta" sanotaan olevan peräisin hollantilaisesta "Adelheid" -muodosta. Nimi on varsin houkutteleva ja voidaan sanoa olevan täysin sopiva nimeämään kaunis hollantilainen vauva tyttö. Aleeta tarkoittaa "Pikku siivekäs" tai "jumalatar" englanniksi.

2. Aleen:

Tämä perinteinen hollantilaisen tytön nimi "Aleen" sanotaan olevan peräisin kelttiläisestä ja hollantilaisesta kulttuurista. Tämä on yksi kaikkien aikojen ihanimmista nimistä. Aleen tarkoittaa "reilua" tai "hyvän näköistä naisellista". Se muistuttaa kauneutta ja armoa, joten se on yksi yleisimmin käytetyistä perinteisistä hollantilaisista naisnimistä.

3. Arabella:

Tämän kauniin perinteisen hollantilaisen tytön nimen alkuperä voidaan jäljittää kohti hollantilaista, saksalaista. Latinalaisia ​​ja englantilaisia ​​kulttuureja. Bella tarkoittaa "kaunista" latinaksi. Tämä nimi on melko yleinen Britanniassa ja tosiasiallisesti esiintyy melkoisesti Britannian kirjallisuudessa. Tämän nimen hienostunut tyylikkyys on tehnyt tavaramerkkivalinnan vanhemmille.

Katso lisää: Brasilian vauvapojan nimet

4. Dael:

Tämän perinteisen hollantilaisen tytön nimi on peräisin hollantilaisista ja englantilaisista kulttuureista. Tämän nimen nimi on "pieni laakso" hollanniksi ja "ihminen, joka asuu laaksossa" englanniksi. Tämä nimi näyttää tiettyä affiniteettiä luontoon ja on yksinkertaisesti yksi kaikkien aikojen parhaista nimistä, jolla on niin hieno merkitys ja jos etsit jotain aivan hämmästyttävää ja ainutlaatuista, tämä on nimi, jota käytät.

5. Daffodil:

Tämän perinteisen hollantilaisen tytön nimi on peräisin kukista "Daffodil" ja se on yleinen hollantilaisissa ja kelttiläisissä kulttuureissa. Tämä on pohjimmiltaan kukan nimi, ja siksi se on yksi hienoimmista nimistä hollantilainen vauva tyttö. Nimi kuulostaa varsin mielenkiintoiselta ja epäilemättä on yksi kauneimmista nimeistä, joita voi tarjota vauvan tyttölapsi.

6. Gwen:

Nimi Gwen on tytön nimi Walesin alkuperä eli "valkoinen ympyrä". Tämä perinteinen hollantilainen naisnimi on yksi hienoimmista nimeistä koskaan ja on yksi parhaista nimistä, joita voit etsiä, kun aiot nimetä hollantilaisen tyttövauvan. Jos etsit jotain ainutlaatuista ja erilainen kuin muut, niin tämä näyttää olevan ihanteellinen valinta.

7. Rachel:

Tämän perinteisen hollantilaisen naisen alkuperän sanotaan olevan Raamatun vanha testamentti heprean kielestä. Sana Rachel merkitsee "naaras lampaita". Vaikka nimen merkitys ei ole niin lumoava, se on yksi hienoimmista nimistä koskaan ja on yksi parhaista nimistä, joita voit etsiä, kun aiot nimetä hollantilaisen vauvasi.

Hollannin pojat Nimet ja merkitykset:

8. Aart:

Pojan nimi "Aart" sanotaan olevan peräisin hollantilaisesta ja saksalaisesta kulttuurista. Tämän ylimmän hollantilaisen pojan nimi on "voimakas kuin kotka", joten sitä voidaan pitää yhdeksi hollantilaisimmista poikien hienoista nimistä. Tämä on yksi tällaisista nimistä, että lapsi alkaa ihailla, kun hän kasvaa ja ymmärtää sen merkityksen. Peli on ehdottomasti ylpeä vanhemmistaan, koska hän nimeää hänet tällä tavalla.

9. Abe:

Hollantilainen pojanpoika "Abe" sanotaan olevan peräisin hepreankielellä "monien isä". Tämä yleinen vauvan nimi on urheilullinen, ja se on epäilemättä yksi parhaista nimistä miehen hollantilaisille vauvoille. Nimi tarkoittaa "aatelismies" englanniksi. Jos etsit kunnollista hollantilaista nimeä lapsellesi, niin tämä saattaa olla yksi.

10. Cade:

Nimi "Cade" sanotaan olevan peräisin englanninkielisestä sanasta "pyöreä tai tynnyri". Tämä on hyvin yleinen ja tyylikäs nimi pojille. Tämän nimen merkitys on "pyöreä" ja se kuulostaa melkoisen mahtavalta. Jos etsit jotain täysin ainutlaatuista ja houkuttelevaa, niin tämä nimi on ehdottomasti oikea sinulle.

Katso lisää: Persian nimiä tytöille

11. Neil:

Nimestä "Neil" sanotaan olevan peräisin gaelin ja kelttiläisten kulttuureista. Tämä alkuun hollantilaisen pojan nimi on melko kaunis ja sillä on erilainen merkitys verrattuna edellisiin. Nimi "Neil" tarkoittaa joku, joka on mestarillinen gaeli ja myös irlantilaisessa kulttuurissa kuninkaiden dynamiikkaa perustivat Neil yhdeksästä panttivankeista. Tämä nimi on hienostunut tyylikkyys hollantilaiselle pojalle.

12. Daan:

Daan on erittäin suosittu nimi hollantilaisille pojille ja sanotaan olevan peräisin alankomaalaisista ja kelttiläisistä kulttuureista. Daanilla on yksinkertainen merkitys, jolla ei ole mitään tekemistä nimen ääntämiseen. Daan tarkoittaa "herrani on minun tuomari". Sanan merkitys on erittäin tuottelias ja ihailtava, joten se on ihanteellinen valinta vanhempien keskuudessa.

13. Radley:

Tämä alkuun hollantilainen poikavauva "Radley" sanotaan olevan peräisin englanninkielisestä sana, joka tarkoittaa "punaisesta niittystä tai sen lähellä". Radleyn nimen merkityksellisempi merkitys on "punainen metsä". Nimi sopii parhaiten pojille ja on yksi parhaista hollantilaisista vauvojen nimistä, joita kukaan koskaan löytää.

Hollantilaiset kaksoisnuonimet ja merkitykset:

15. Adria ja Adrian:

Jos kaksoset muodostavat pojan ja tytön, niin Adrien ja Adrianin nimitykset voivat olla vain täydellisiä. Nimi "Adria" on peräisin latinan sanasta, joka tarkoittaa "tumma" tai "tyttö, jolla on mustat silmät". Tämä nimi on yleinen hollantilainen vauvan tyttöjen nimissä, ja siinä on myös tyylikäs sormus. Nimi "Adrian" on peräisin latinankielisestä sana "tumma". Nimi alun perin viittaa henkilöön, joka asui Adrianmeren lähellä. Viime aikoina nimi "Adrian" on ylittänyt hollantilaisen pojan nimen, joka on tullut suosituin koskaan.

16. Alima ja Alina:

Jos kaksoset muodostavat kaksi vauvan tyttöä, niin nimet Alima ja Alina saattavat tehdä tempun. Nimi "Alima" on peräisin arabiankielestä, joka tarkoittaa "osaavaa" tai "tanssia ja musiikkia tunteva tyttö". Nimi "Alina" on yleinen kelttiläisessä, gaelisena, kreikkalaisena, latinaisena ja venäjäksi. Tämän nimen nimi on "Kaunis tai reilu". Molemmat näistä eksoottisista nimistä ovat erittäin suosittuja hollantilaisten tyttöjen nimien keskuudessa ja näyttävät olevan ihanteellinen valinta nimeämään kaksoispoika ja tyttö.

17. Hanson ja Henrick:

Jos kaksoset muodostavat kaksi vauvan poikaa, niin nimet Hanson ja Henrick saattavat olla nimiä, joita etsit. Nimellä "Hanson" sanotaan olevan skandinaavinen alkuperää ja se tarkoittaa merkitystä "Johanneksen poika". Nimi "Henrick" on teutoninen alkuperää ja se tarkoittaa "kiinteistön päämiestä". Molemmat suosittuja nimeä ovat kauniita, houkuttelevia ja houkuttelevia ja ylittävät hollantilaisten poikashenkilöiden listan ja näyttävät olevan ihanteellinen valinta nimeämään kaksoset vauva-pojat.

18. Dirck ja Dwight:

Jos kaksoset muodostavat kaksi poikavauvaa ja etsit kahta eksoottista ja houkuttelevaa nimeä vauvoillesi, niin tämä on silloin, kun hakusi päättyy. Nimi "Dirck" on alun perin perinteinen hollantilainen nimi, ja se on hollantilainen Theodoric-muoto. Nimi "Dwight" on Dewittin muunnelma, hollantilainen sukunimi tarkoittaa "vaaleaa" tai "valkoista". Joten nämä nimet ovat houkuttelevia ja ylittävät hollantilaisten poikabien nimet ja näyttävät olevan ihanteellinen valinta pojille.

19. Mina ja Maryse:

Jos kaksoset muodostavat kaksi vauvan tyttöä, niin nimet Mina ja Maryse saattavat tehdä tempun. Nimi "Mina" on perinteinen hollantilainen sana, jolla on hollanti, persia ja saksalaista alkuperää. Tämä nimi tarkoittaa "päättäväistä suojia" saksaksi ja "jalokivi" persiässä. Nimi "Mina" on yleinen kelttiläisessä, gaelisena, kreikkalaisena, latinaisena ja venäjäksi. Nimi Maryse on Hollannin muoto Maria - Jeesuksen Kristuksen äiti. Molemmat näistä eksoottisista nimistä ovat hyvin suosittuja hollantilaisten tyttövauvien nimissä, ja ne näyttävät olevan ihanteellinen valinta nimitettäville kaksoisneuvuille.

Katso lisää: Espanjan nimet pojille

20. Kyler ja Skyler:

Jos kaksoset muodostavat pojan ja tytön, Kyler ja Skyler voivat olla vain täydellisiä. Nimi "Kyler" on peräisin gaelin sana, joka tarkoittaa "asuu lähellä kapea kanava". Tämä nimi on yleinen hollantilaisten poikabien nimet, ja siinä on myös tyylikäs sormus. Nimi "Skyler" on perinteinen hollantilainen sana ja se tarkoittaa "Scholar". Viime aikoina kylän ja skylerin nimet ovat hämmästyneet hollantilaisen vauvan nimen joukkoon, ja se on ihanteellinen valinta, kun nimitetään kaksoset, jotka muodostavat vauvan pojan ja tytön.

Kun olet raskaana, yksi mielenkiintoisimmista ja potentiaalisesti hankalimmista asioista, joita teet lähikuukausien aikana, on päättää uudesta vauvasi tai poikasi nimestä. Alankomaiden nimet koostuvat yhdestä tai useammasta nimestä ja sukunimestä. Annettu nimi, kuten englanniksi, on yleensä sukupuolen mukaan. Hollantilaiset nimet osoittavat usein saksan, latinan, gaelin ja kelttiläisen kulttuurin hallitsevuuden. Täältä löydät luettelon yleisimmin käytetyistä ja suosituista hollantilaisista pojista ja tytöistä, joiden alkuperä ja niiden tarkka merkitys eri kulttuureissa. Toivottavasti nautit siitä!!

Kuvan lähde: 1

Leave A Comment

19 − 16 =