20 ainutlaatuista hauskaa tyttöä nimet yhdessä merkitysten kanssa Tyylit elämässä

Nimi on ensimmäinen ja aina kestävä siunaus, jonka voit antaa lapsellesi. Kun ostat siunauksen, panette vakavaan yritykseen esittää jotain uutta ja kriittistä. Sama pätee hyvin nimeen. Tutki kaikkia mahdollisuuksia valita paras nimi hänelle, nimi, jota hän voi olla tyytyväinen.

hauska girls names

On olemassa erilaisia ​​astrologian ja / tai numerologian erilaisia ​​lajikkeita, jotka yksiselitteisesti asettavat nimen voimalla tavaramerkkiominaisuuksien tekemiseen tai päättämiseen. Riippumatta siitä mahdollisuudesta, että olet epäjohdonmukainen, ei ole ketään, joka ei ehkä halua minkäänlaista ystävällistä nimeä itselleen tai lapsilleen. Tässä me välitämme teille 140 tällaista nimeä, jotka nuorille naisille, jotka puhkeavat leikkauksellisesta huippuosaamisesta, rinnallaan heidän nitty-.

Funny Girls Nimi:

Tässä on luettelo 20 hauska nimet tytöt sekä merkityksiä. Sinun tarvitsee vain olla tietoinen samoista ja varmista, että et valitse niitä.

1. Azalea:

Tämä on kaunis vaaleanpunainen kukka, jota suuri osa meistä on nähnyt ympärillämme, mutta eivät yleensä tunne nimeä. Azalea tunnetaan ihastuttavista vaaleanpunaisista terälehdistä ja voi olla poikkeuksellisen eräänlainen hauska nimi tytölle.

2. Adrienne:

Miksi et vain etukäteen ja nimeä tyttösi erottuvuuden jälkeen kaikkein epäilemättömimmistä ja merkittävimmistä naisten aktivisteja edustavista symboleista, joita maailma on seurannut, Adrienne Rich? Kuulostaa kuin hauska tyttöjen nimi

3. Electra:

Tämä hauska tyttö lempinimi itsessään on kipinä siinä. Se on melko samanlainen kuin sähköinen impulssi,

4. Calvina:

Nainen tyyppi Italian Calvino, merkitsee tyttöä vähemmän hiuksia. Tämä on hauska tyttöjen nimi, jossa on kaljuuntuneita naisia.

5. Sequoia:

Peräisin kalifornialaisen Kaliforniassa kehitettävän mammutin kuusipuiden alkuperäisestä Amerikan Cherokee-nimestä. Puu sai nimensä puoliverisen tutkijan George Gistin, joka oli Cherokee-kirjainten uudistaja. Nimi Sequoia ("sian jalka") annettiin hänelle sen jälkeen, kun hänet löi jalkansa.

funny-girl-lempinimiä

6. Korianderi:

Englantilainen nimi sai flavorin nimestä korianterin (lisäksi säännöllisesti nimeltään Cilantro), latinalaisesta koriandrumista, kreikkalaisilta sarjoilta ("suudellen bug") lisäkomponentilla - Ander "ottaa jälkeenpäin" (viittaa tuoksuun, joka on kuin tuoksu kattilakanoja), tästä lähtien "omistaa aromi kaltainen kattilakivi.

7. Daisy:

Tämä on suosittu ja hauska naispuolinen nimi, jonka nimi on ihana valkoinen kukka, joka on kukkiva kevätkasvi. Se on standout keskuudessa kaikkein tunnetuin kukinta nimet ympäri maailmaa. Se voi olla perus, erinomainen ja hieno nimi rakas vauva.

8. Shabooboo:

Se on myös yksi tyttöjen hauskoista nimistä, jotka kuulostavat klovnin nimellä. Se muistuttaa pokemon-hahmo on ehdottomasti yksi hauskimmista nimistä

9. Bon Qui Qui:

Tämä on hauska tyttöjen nimi, mikä tarkoittaa, että pihasi on valmis. Ranskan hallitus on kuitenkin kieltänyt nimen käytön, koska se määrää lapsen hyväksikäyttöä.

10. Aileen:

Aileen on yksi epätavallinen ja hauska tyttöjen nimi, joka on skotlantilainen käännöksen irlantilainen nimi Eileen. Se merkitsee "kevyt" ja se voi olla mahtava ainutlaatuinen päätös uudelle nuorelle naiselle.

11. Bluebell:

Kukkien nimet ovat erittäin kuuluisia, mutta Bluebell on yksi epätavallisimmista vaihtoehdoista. Sinikellot ovat vanhan brittiläisen metsän ikivanhoja osia. Se on lievempi sopeutuminen purppuraan ja sitä kuvataan parhaiten herkän violetin ja sinisenä. Lilac-kukat ovat erottuva erinomaisten kukkavien nippujen keskuudessa.

12. Ruusu:

Tämä kukka tai sen nimi ei tarvitse poikkeuksellista mainintaa; mutta se voidaan oikeutetusti sanoa, että tämä on kukka, joka on tehty jumalalliseksi Shakespearen tunnettujen viivojen kanssa. "Ruusu millä muulla nimellä olisi haju kuin makea". Kiipeilyssä on lisäksi erittäin uskonnollinen viitekehys, mutta se pysyy erottelevana nuorille naisille tyypillisimmin käytettyjen hauska naisten nimien joukossa.

Katso lisää: Funny Baby Boy nimet

13. Koralli:

Coral on kaunis ja hauska nimi tytöille kaikille nuorille naisille. Se on peräisin vaaleanpunaisesta semi-arvokkaasta valtamerien kehityksestä, jota hyödynnetään jalokivien valmistuksessa.

hauska girls names

14. Abha:

Tämä on jälleen eksoottinen ja kaunis hauska tyttö lempinimi, joka merkitsee valon ja kauneuden säteitä. Tytöt, jotka on siunattu tällä nimellä, pitäisi olla äärimmäisen kauniita ja tyylikkäimpiä.

15. Logan:

Jos haluat, että prinsessa on rohkea ja peloton, eikä ujo ja varattu kuin logan on täydellinen valinta sinulle. Se on unisex-nimi, joka merkitsee rohkeutta ja rohkeutta. Se on peräisin gaelisesta sana lagan.

16. Melodie:

Jos odotat tosi laulajan, kuin tämä musiikillinen nimi on oikea vaihtoehto sinulle. Melodie on erilainen Melody, jolla on kreikan juuret. Melodie merkitsee "musiikkia" ja tekee mahtavasta hauska nimestä tytöille.

17. Nadetta:

Tämä on hauska naisten nimistä, joka kuvaa, että jokainen vanhempi tarvitsee lapsensa rohkeasti kohtaamaan jokaisen elämän esteellä äärimmäisen päättäväisesti. Tämä saksalainen nimi on ihmisarvoinen päätös, koska se merkitsee saksan karhun rohkeutta.

Katso lisää: Romanttinen Baby Lempinimiä

18. Tabatha:

Älykkään henkilön nimen kirjoittaminen voi tehdä siitä outoa. Tabatha on variantti nimi Tabitha, joka merkitsee "gazelle".

19. Wien:

Lasten nimeäminen pisteiden tai kansojen jälkeen ei ole toinen malli. Voi olla, että voit tehdä lapsesi merkittäväksi poimimalla harvinaisia ​​spot-nimiä, esimerkiksi Wienissä.

20. Nalle:

Vaikka Winifred saattaa kuulostaa jonkin verran vanhentuneelta, Winnie on nykypäivänä kuuluva nimi, joka antaa tyttärellesi luovuuden.

Siinä vaiheessa, kun Shakespeare sanoi, että mikä on nimessä, hän epäilemättä ei tarvinnut taistella oikeudenkäynnin avulla, joka etsii lapsensa selkeä virheetön nimi. Nimet välittävät heille tiettyjä epätavanomaisia ​​ominaisuuksia, joita me voimme nimetä luottamuksellisesti nimenhaltijalle.

Paljon samaa kuin uskonto, seisominen ja etnisyys, nimesi muuttuu synnytykseksi, koska se ei ole jotain, jota valitset. Se on asia, jonka ihmiset tai sukulaiset päättävät sinulle. Muutamat ihmiset tekevät eteenpäin muuttaa nimensä, kun ne tulevat vakiintuneemmiksi, mutta yksilöiden määrä ei ole kovin korkea. Säännöllisesti pysyt jäänyt nimellä, jonka kanssa olet syntynyt. Joka tapauksessa hauska tyttöjen nimet ovat hyvin suosittuja ja luovia nimiä soittamaan tyttöön.

Katso lisää: Baby Boy ja Baby Girl Names

Leave A Comment

− 1 = 2