20 ainutlaatuinen afrikkalainen tyttö nimet ja merkitykset Tyylit elämässä

Afrikkalainen tyttöjen nimet ovat melko makeat ja niillä on kauniita merkityksiä. Jos olet rakastunut tällaisiin nimiin, tässä artikkelissa keskustelemme eräistä tämän nimikkeen parhaista nimistä, jotka ovat täysin sopivia tytöille.

afrikkalainen Girl Names

Top 20 Kaunis Afrikkalainen Tyttö Nimet ja merkitykset:

Seuraavassa on luettelo tunnetuimmista ja perinteisistä afrikkalaisista tyttöjen nimistä.

1. Abimbola:

Tämä on yksi Afrikan naispuolisten lasten parhaista nimistä. Nimi on hyvin kauniilla merkityksellä, ja jokainen vanhempi on mielellään nimetyn naisen lapsen nimi. Nimi "Abimboal" on "rikas lapsi". Tämä on yksi niistä nimistä, joita tyttö todella ylpeilee puhua ja häntä ihailen erityisesti tämän nimen vuoksi.

2. Adisa:

Olette varmasti kuullut tämän nimen jo aiemmin. Sanotaan olevan yksi hienoimmista nimistä kaikille tytöille, jotka ovat syntyneet Afrikan alueilla. Tämän nimen mahtava asia on se, että sitä käytetään varsin tehokkaasti, ja se voidaan todeta olevan yksi parhaista nimeistä kaikille naispuolisille lapsille. Adisa tarkoittaa "lucid one".

3. Afua:

Nimi Afua on "perjantai syntynyt lapsi". Tämä tarkoittaa sitä, että jos vauva on naaras ja syntyy perjantaina, niin voit nimetä täällä tähän. Se on täysin sopiva sinulle ja voidaan sanoa olevan yksi niistä nimistä, joka soveltuu kaikille naisille siellä.

4. Akachi:

Tämä nimi ehdottaa "Jumalan kättä". Nimi tekee lapselle siunattu, jolle tämä nimi on annettu. Se on yksi lapsen arvokkaimmista nimeistä ja kun tämä poika kasvaa itsenäiseksi naiseksi, hän ymmärtää, kuinka onnekas hänelle on nimettävä tämä kaunis nimi.

5. Akua:

Jos afrikkalainen tyttö syntyy keskiviikkona, häntä kutsutaan usein nimellä "Akua". Nimi annetaan yleensä niille erityislapsille, jotka ovat syntyneet tänä päivänä.

6. Afolabi:

Nimi Afolabi tarkoittaa "Korkean tason lapsi". Tämä eroaa kaikista nimeistä, jotka olette nähneet tähän asti. Nimi on ainutlaatuinen ja tekee naislapsista todella erityistä.

7. Akinyi:

Jos afrikkalainen tyttö syntyy ennen iltapäivää, häntä kutsutaan usein nimellä "Akinyi". Luultavasti olet arvannut nimen merkityksen nyt. Se on "syntynyt etukäteen".

8. Adebowale:

Tämä nimi on varsin kiehtova ja se on jotain, joka lähes kaikki ihailevat. Merkitys on yhtä kaunis kuin itse sana. Merkitys on "kruunun paluu".

9. Amara:

Tämä on kaunis tytön nimi. Tämän nimen merkitys on "armo", ja sen voidaan sanoa olevan yksi kaikkien afrikkalaisten tyttöjen hienoimmista nimistä.

10. Arusi:

Tämä nimi tarkoittaa "syntyi hääkauden aikana". Nimi on varsin mielenkiintoinen tytölle.

11. Ebele:

Tämän nimen merkitys on "myötätunto". Se tarkoittaa, että tälle nimelle nimeltä tytöllä on todennäköisesti myötätuntoinen käyttäytyminen.

12. Ekene:

Ekene tarkoittaa "kiitettyä". Tämä on melko vanha ja sitä käytetään melkoisesti sen merkitykseen. Jos haluat nimetä lapsesi jotain ainutlaatuista, ja se kuulostaa hyvältä, niin tämä saattaa olla hänen puolestaan. Nimi on varsin tarttuva.

Katso lisää: French Girl Baby Names

13. Desta:

Jokainen olisi enemmän kuin onnellinen nimetä naispuolinen lapsi tällä nimellä. Desta tarkoittaa "iloa". Tapaus saattaa olla sellainen, että lapsen syntymä on antanut äidille ja isälle ääretön ilo.

14. Dubaka:

Lapsella, joka on syntynyt 11. päivänä. Nimi on melko hieno ja se voidaan todeta olevan yksi kaikkien afrikkalaisten naispuolisten lasten parhaista nimistä. Jos etsit lapsellesi kaikkein trendikkäimpiä nimiä, tämä saattaa olla sinulle sopiva.

15. Dada:

Saatat kuullut tämän nimen jo aiemmin. Monet Afrikan naispuolisista lapsista ovat aallotettuja hiuksia, ja siksi ne on nimeltään "dada", joka tarkoittaa "yhtä aallotettuja hiuksia". Tämä voidaan sanoa olevan yksi afrikkalaisista tyttövauvoista, joista yksi koskaan kuulee.

16. Ekua:

Ekun nimi on "keskiviikkona syntynyt lapsi". Tämä nimi annetaan yleensä naispuolisille afrikkalaisille lapsille, jotka syntyvät tuona päivänä. Nimenä pidetään varsin hyvänä ja pyhänä henkilölle ja kaikkien nimensä tarttuvien piirteiden osalta, se on yksi parhaista nimeistä lapselle siellä.

Katso lisää: English Baby Names

17. Femi:

Nimi Femi tarkoittaa "Jumalan rakastamaa". Tämä on yksi parhaista nimeistä lapsesta, joka on naisia ​​ja kuuluu afrikkalaiseen kulttuuriin. Sen lisäksi, että se on tarttuva luonto, nimi sopii kaikille naisille.

18. Jos:

Tämä on yksi pienimmistä vauvojen tytöistä. Nimi tarkoittaa "rakkauden naista".

19. Furaha:

Tämän ihmeellisen nimen merkitys on "ilo". Sanotaan olevan yksi Afrikan vauvojen parhaista nimistä, ja nimi viittaa siihen, että sen nimi on kaunis. Jos aiot nimetä lapsesi yhdellä parhaista afrikkalaisista nimistä, niin tämä saattaa olla yksi.

20. Folami:

Folami on se, joka vaatii kunnioitusta. Nimeämää henkilöä toimitetaan yleensä ensi sijassa kunnioittavasti. Nimi kulkee käsi kädessä vaikuttavan persoonallisuuden kanssa.

Katso lisää: Popular Asian Baby Names

Leave A Comment

+ 10 = 14