17 Upeat miehustavat miehille Intiassa Tyylit elämässä

Näemme, että se on sinun sitoutumisaika! Joten, oletko hämmentynyt, mitä pukeutua erityisellä päivällesi? Niin ovat naiset! Mutta tämä auttaa ihmisiä valitsemaan ja valitsemaan oikean pukeutumisen heidän ansaitsemistaan ​​tehtävistään tarjoamalla heille mahdollisuuksia valita miesten miellyttävimmän miehen kulumista.

Pukeutuminen tuo paljon persoonallesi. Joten miten sinä pidät sen korkeammalla puolella tällä kertaa? Yhdessä naisen kanssa, valmistaudu vaikuttamaan kutsuviin miellyttävillä ja klassisilla valinnoilla. Jotkut saattavat pitää koskaan klassisesta pukusta, toiset pitävät kirkkaasta väristä kirjoittanutta peilikäyttöä sherwaniinsa. Tai voi olla rento?

sitoumus dresses for men

Mitä tahansa valitset, voit löytää lukuisia fashionista esitteleviä erilaisia ​​kokoelmiaan ja allekirjoituskokoelmia miehille. Markkinoilta avautuvasta terävästä, tyylikkäästä ja tyylikkäästä ulkoasusta erilaisiin loistaviin seoksiin, jotka kaikki on suunniteltu tekemään näyttäväksi ketterä ja komea.

Uusimmat mekot miehille 2017-2018:

Artikkelissamme on lueteltu viimeisimmät mallit, tuotemerkit, tyylit ja muut perinteiset etniset ideat, joita harkitset ja rajoittavat valintasi.

1. Neck Open Designer Jodhpuri Suit Intian miesten Suunnittelija Puku:

Sitoumus Dress for men1

Tämä kaula-aukkoinen Jodhpuri-puku on kudottu 100% pellavakankaasta ja sitä pidetään sulhasen paras juhlava mekko. Kauluksella kaula, edessä, hihat hauilla ja mansetti, mekko antaa tyylikkään ilmeen. Siinä on housu, joka tekee siitä täydellisen. Muista vain kuivata. Tällainen on varsin suosittu kaikissa Pohjois-Intian häät.

2. Puku: Pellava ja Seersucker Puku:

Sitoumus Dress for men2

Liinavaatteiden tiedetään kestävän kauan. Niitä voidaan muuttaa ja jopa käyttää arkipäivänä. Samankaltaisia ​​voidaan ajatella seersucker puku. Se on nykyään muoti, joka on palannut toimintaan yester-vuosilta. Tarkista tämä, jos haluat pitää pukeutesi lievänä.

3. Paita tyyli: Spread kauluspaita:

Sitoumus Dress for men3

Tämä on myös toinen mekko mekko pojalle. Varmista, että valitset hajautetun kauluksen; se näyttää hyvältä myös ilman solmua. Painike alaspäin plus pusero kiva pari farkkuja ja garb kengät ovat hyvä yhdistelmä. Collared paita lisää luottamusosumäärää. Tämä voisi olla sinulle, jos haluat rentoutua mukavassa paidassa.

4. Puuvilla sopii Blazers:

Sitoumus Dress for men4

Puuvillainen puku tai blazer voisi olla toinen paras valinta vaatetuspaita sulhasen. Sen tasainen pinta antaa perinteisen ulkoasun blazerin kanssa. Hyvä osa on, se ei ole raskas lainkaan. Joten, voit myös pystyä kuljettamaan itsesi hyvin. Tämä puku on suosittu puolella sulhasen keskuudessa. Se on suosittu valinta monille miehille.

5. Tee Shirt:

Sitoumus Dress for men5

Jos otat "rento" liian vakavasti, tee paita sopii sinulle. Miehistön kauluspaita tai miellyttävän miehen polo-paita sekä erottuva housu on varmasti silmäänpistävä. Rentoudu ja tuntuu mukavalta omassa pukeutumissäneessä. Loppujen lopuksi menossa rento on uusi viileä!

6. Housut:

Sitoumus Dress for men6

Valitse housut viisaasti, pitäen mielessä paidan värin. Chino-housu, jossa on kampaamo, on suosittu valinta. Muista etsiä rohkeita värejä. Tällä tavoin, vaikka paita on valopuolella, vastakkain housut tarjoavat vaaditun sävyn ja lisäävät vetovoimaa.

7. Casual paidat:

cshirt02

Ei ole mitään kuumempaa kuin rento paita. Yksi askel suurempi kuin liian yksinkertainen on valita rento paita. Valitse suunnittelija tai hanki se ommeltuasi juuri haluamallasi tavalla. Vaalea sävy Miesten polo-paita on aina ihanteellinen valinta. Valitse sarjasta sävyjä, kuvioita ja varren pituutta. Voit myös harkita silkkipainoa. Käytä miellyttävää väriä housuisi rentoa paitaasi varten. Pitkät hihat tuovat eleganssia. Voit myös kääriä holkkiasi ja painaa sitä kolmesta neljäsosasta. Sijoittamalla hyvää aikaa täällä näkyy todella valintasi ja kuvata sinut parhaiten pukeutuneena ryhmään engagement outfit ihmiselle.

Katso lisää:  Paras tasapuolisuusvoide

8. Mughlia Sherwani miehille:

Sitoumus Dress for men8

Tämä on suunnittelija sherwani, joka on suosituin. Tämä aviomiehen hauskuusosasto lisää etnistä ulkoasua, joka on yhdistetty kengät, jotka heijastavat keisarin tyyliä. Tässä mallissa on valtava valikoima lajikkeita ja malleja. Valitse haluamasi tyylit. Vastaa värejä ja valitse neulominen. Vaihtoehtoisesti voit myös valita valmiita.

9. Salwar Kameez Intian Jari Brodeerattu Sky Blue Suit:

Sitoumus Dress for men9

Tämä hyvännäköinen puku on yksinkertaisesti kaunis ja määrittelee tyylikkyyttä. Se on täysin brodeerattu art silkki ja kiiltävä materiaali sherwani voisi olla yksi vaihtoehto. Top (Kameez) on yksinkertainen kaulus pääntie, kattava pituus. Se on tarkoitettu käytettäväksi irrallaan ja sen on oltava avoimina pienillä rakoilla sivussa helpottamaan liikkumista. Sisustuspainikkeilla kaulus, julkisivu ja takana on pieni kukka-motiivi. Tämä on yksi joukko, joka on mieluummin Intiassa toimivien miesten parhaina mekkoja.

10. Silk Sherwani Dhoti -kuvio:

Sitoumus Dress for men10

Tämä maissin silkki sherwani-väri, jossa on vaalea meri-vihreä Dhoti-väri ja kadetin sininen rumaal on myös hyvä valinta engagementille. Tämä Punjabin erikoisvaatetus on varustettu putkimaisella värillä. Jos pidät tosi perinteisestä asuista, niin tämä on varmasti sinun valintasi. Se lisää hurmaa ja on ommeltu täydelliseksi.

Katso lisää:  Paras kasvovoide rasvaiselle iholle

11. Mukautetut asut:

Räätälöidyt Outfits 11

Tämä punainen Intian vaatetus antaa sinulle henkeäsalpaavat kokoelmat moraalin ja perinteen. Hanki personoidut ompeleet, jotka perustuvat pelkästään kaltaisiisi ja makuusi. Valitse pukeutua Punjabi sherwaniin tai kurtaan, joka on täynnä taideteoksia ja kirjonta, sopii hyvin vaaleisiin vaaleisiin housuihin. Voit myös harkita lyhyttä kurtaa ja vastata siihen Afganistanin housujen ja kuninkaan kanssa, kuten kokoasi. Hanki luovuuttasi rullalle ja sekoita ja sopivat malleja ja värejä. Vaikka tämä voisi olla sulhasen mekko, tuo enemmän värejä ja kuvioita mukauttamalla sitä tavalla!

12. Nehru-takit arvostuksille ja etnisille tunneille:

Nehhru Jackets For Appreciation And Ethnic Feel -12

Juhlavierailulle tämäntyyppiset etniset juhlat mekko intialainen sulhasen auttaa yksi näyttää rikas ja hieno. Sinä saatat sopia sen kanssa Nehru-takki. Voit yhdistää tämän patsaan kurta pukuun ja muutama muu pantteri-yhdistelmä, jota täydennetään sitoutumisseremoniaan.

13. Achkan:

Achkan -13

Indo-Persian sekoituksen tappajayhdistelmästä valmistettu Achkan on erinomainen joukko sherwaniksen hienoimpia tyyppejä, joita voidaan nähdä. Perinteisesti pohjois-intialaisesta keisarillisesta lähteestä achkan sisältää pitkä polvipituinen takki, joka on persoonalaisten Chapkanin ja brittiläisen huivin yhdistelmä. Achkan on toinen suosittu valinta miehille.

14. Angrakha:

Angrakha -14

Tämä engagement miesten kulumista tulee sekoitus perustettu tyyli Mughals ja upea käsityötaito Rajasthani arkkitehdit, angrakha on pohjimmiltaan antiquated intialainen leikattu täydellinen häät mekko intialainen mies. V-kaulan kurti, johon kuuluvat päällyslevyt, on mekon joka sisältää mekon. Pukemansa ainutlaatuisuus on se, että se näyttää hämmästyttävältä kaikissa sävyissä, mutta silti voit valita yksinkertaisesti hämärän sävyjä sitoutumiseen ja siihen liittyviin tapahtumiin.

15. Coat Suites:

Takki Suites-15

Tämä on toinen miesten sitoutumispuvustus hänen sitoutumiseensa. Coat Puku voi olla sekä tyylikäs että houkutteleva katsojille. Se lisää muodollisen ja tyylikkään ulkoasun. Valitse haluamasi brändi ja älykkäät värit yöksi ja ihonväriisi.

16. Suunnittelija Dhoti Kurtas:

Suunnittelija Dhoti Kurtas

Poissa ovat ne päivät, jolloin teitä ympäröivät jatkuvasti pelot siitä, että dhoti on avoinna yleisölle. Valmis dhotis myöhempinä aikoina takaa, että saat mahdollisuuden välittää dhoti helposti. Istuimen merkinnän asettaminen miesten etnisiin muotitietoihin edelleen dhoti on edelleen perinteinen intialainen miesten kiinnityspuku, joka voidaan varastaa vaivattomasti sellaisissa tapahtumissa kuin relaatioyhtymät ja pujas.

17. Sherwani:

sherwani -17

Siinä tapauksessa sinun on oltava parhaiten pukeutunut mies sitoutumisseremoniaasi, asettuu yllättävään sherwaniin. Jos päätät houkuttelevasta ja huomaavasta kudotusta kappaleesta tai koristetusta, älä asettu lainkaan vähäisemmäksi, ennen kuin huomaat. Valitse oikea koko. Samoin etsiä hienoja koristeita, kutoa ja ylellisyyttä väriä, jos haluat. Jos olet raskaammalla puolella, mene jotain, joka on huomaamaton ja kevyt materiaali. Niin myös, kun sinulla on mahdollisuus, että olet rakennettu ja olet pitkä, voit päättää sherwaniksesta ylivoimaisilla koristeluilla ja kirjontapainoilla. Takki on virheetön ylimääräinen, jotta se tuottaa dynaamisen tyylin ilmeen.

Ota vaatteet vakavasti ja pukeudu haluamaasi tavalla ilman kompromisseja. Kokeile erilaisia ​​malleja ja malleja nähdäksesi, mikä sopii sinulle paremmin. Katso hyvää erikoispäivää ja määritä uudelleen valintasi. Pyyhi päivän aikana samalla kun lisäät värejä ja viehättele joitain parasta engagement-mekkoa Intian sulhaselle.

Katso lisää:  Calvin Klein tuoksut Intiassa

Leave A Comment

+ 25 = 29