17 parasta Hair Fall -hoitoa naisille kotona

Hiusten lasku on yksi yleinen asia kaikille miehille ja naisille. Hiusten pudotus kotona on niin paljon hoitoja. Mutta sinun on valittava, mikä on paras hiuksiinne ja mikä hoito ei ole sivuvaikutuksia. Juuri kroonisista vaivoista hiuksiin ja ihoihin on kehitetty luonnollisia tapoja kehon ja mielen parantamiseksi. Ayurveda-taide ja tiede kuvastavat, että se ei ole pelkästään huolehtiminen ulkopuolisista, kuin se hoitaa sisätilat terveelliseen hyvinvointiin ja elämään. Keskustelut puhkeavat melkein päivittäin, ja useimmat haluaisivat tietää, miten parhaita hoitoja, ruokavalion suunnitelmia ja elämäntapavinkkejä käytetään parempaan elämään, johon kuuluu myös hiustenhoito.

hiukset-lasku-hoitoa

Muista, että köyhiä ruokavalioja, jotka tekevät kierroksia, kosmeettiset yritykset tekevät rahaa vain epätoivoomme näyttämään hyvältä. Mutta se ei ollut oikea, luonnollinen hoito pyytää sinua syömään kohtalaisesti, liikkua hyvin ja hoitaa kehon sisällä. Tämä tarkoittaa, että kotitekoinen ja muu kokonaisvaltainen hoito hoitaa sinua sisäpuolelta, on siis koko hyvyyden paketti.

Kotitekoiset hoitomuodot ja asiantuntijat sanovat:

  • Hyvä ruokavalio.
  • Liikunta.
  • Käyttämällä luonnollista kosmetiikkaa.
  • Runsaasti mineraaleja ja vitamiineja kehossa.
  • Positiivinen asenne, jooga ja meditaatio joka päivä voi auttaa.

Luonnon Hair Fall -hiutaleet:

hiukset-lasku-hoitoja-for-naisten-at-home

Alla on annettu 17 parhaita ja erinomaisia ​​kotitekoisia hoitoja hiusten laskuongelmiin, jotka ovat myös luonnollisia ja annettava annettava hoitoja.

1. Hot Oil hoito hiukset Fall:

kuumaöljy--hieronta-for-hiukset-lasku-hoitoa

Päänahassa tarvitaan päivittäisiä hierontoja ja ravintoa, jota varten olisi käytettävä paikallisia hierontoja luonnon öljyillä. Tämä takaa hiusten pitkäikäisyyden, sen koostumuksen, värin ja kirkkauden. Lämmin tai kuuma öljyhiutaleiden hoito kahdesti kuukaudessa tulisi olla riittävän hyvä riippuen hiustyypistä ja kunnosta. Käytä hiustenlähtöisiä yrttejä, kuten keshyaa, mikä auttaa ravitsemaan päänahkaa ja hiuksia, poistaa päänahan kuivumista, improvisoi verenkiertoa ja kontrolloi myös infektioita ja haisevia hiuksia..

Katso lisää: Syitä Hiusten Fall

2. Säännöllinen puhdistus:

hiusten pesu-ja-hiukset-lasku-käsittely

Puhdista hiukset ja päänahka säännöllisesti estääkseen epäsuotuisat olosuhteet. Karvatupat päivittäin pistävät. Siksi hiukset heikkenevät ja putoavat tai hajoavat, muuttuu hauraaksi ja päänahaksi myös kutinaa. Suosittelemme lievän yrttivalmisteen käyttöä kolmesti viikossa, älä yritä shampooing tai muuten teet enemmän haittaa kuin hyvä hiuksille.

Veden on oltava tuoretta ja haaleaa, kun hiusöljyn pesu ja kermainen luonnollinen kasviperäinen hoitoaine on käytettävä. Tee yksi kotona käyttäen amla ja shikakai. Kuivaa hiukset, anna aurinko tehdä se työtä, mutta jos olet painetaan aikaa ja tarvitse käyttää kuivausrumpu, pidä sitä vähimmäislämpötila ja kaksi tuumaa pois päänahan niin, että karvatupat ja juuret eivät " älä palaneet tai vahingoittuneet.

3. Hiusten harjaus:

hiusten harjaus-for-hiukset-lasku-hoitoa

Jokainen viidentoista päivän kuluttua saat hiuslasi leikattuna, jotta vältetään halkeamat. Hiusten harjaaminen tulisi tehdä kahdesti päivässä, mikä parantaa verenkiertoa ja hierotaan myös päänahkaa. Harjaamalla hiuksia, ole lempeä, koska öljyn tuottavat rauhaset ovat töissä. Tämä on luonnollista öljyä, joka antaa hiuksille kiiltävän tunteen ja ulkonäön, mikä tekee siitä terveellisen kokonaisuuden. Jos sinulla on rasvaisia ​​hiuksia, käytä hyvin pehmeää harjaa tai laajaa hammastettua kampaa ja älä ylikuorita harjausta tai öljyrauhaset työskentelevät kaksinkertaisella.

4. Terveellinen ruokavalio:

terveen ruokavalion-for-hiukset-lasku-hoitoa

Ruokavaliokunnan on oltava tasapainoinen ja terveellinen, sanoa kokonaisvaltaiset asiantuntijat. Älä jätä aterioita, syödä paljon tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, juoda kymmenen lasillista vettä päivässä, tee vihreää teetä, vaihtoehtoista sokeria hunajaa, sisältää valkosipulin ja inkivääri aterioidesi kanssa eikä salsaa salaatteja. Pureskele ruoat hyvin, jotta pysytte hoikka, keho ei ylikuormita ruoansulatusvaivoihin ja syödä runsaasti proteiineja, antioksidantteja ja omega-3 rasvahapoista rikkaita elintarvikkeita. Jotta huuhtele myrkkyjä, vesi on paras, mutta sinulla voi olla myös amla, vibitha ja harad, jotka ovat suosittuja myös puhdistusaineina. Runko on puhdas, joten mustapippuri, fenugreek, kumina, korianteri jne. Voidaan parhaiten koristella salaatiksi.

5. Paljon lepotilaa:

nukkua-for-hiukset-lasku-hoitoa

Hiuksesi tarvitsee levätä, niin myös ihosi, siis kahdeksan tuntia unta, on erittäin tärkeä. Jos tämä häiriintyy, se näyttäisi iholle ja hiuksille. Vanhat kehon kudokset on vaihdettava ja järjestelmä on järjestettävä uudelleen. Joten nukkua aikaisin ja herätä aikaisin, illallinen pitäisi tehdä kaksi tuntia ennen nukkumista, ja sen pitäisi olla kevyt. Juo runsaasti vettä ennen kuin syöt ateriasi huuhtele jäljellä olevat toksiinit. Yöllä ennen nukkumaanmenoa, lasillinen lämpimän maidon apua, antaa sinulle hyvän unen ja pitää sisäpuolella myös puhtaana

6. Meditaatio:

Nuori model relaxing isolated

Voittaa stressiä meditoimalla yöllä ennen nukkumista ja varhain aamulla, kun heräät. Rauhoittakaa keho ja mieli, mikä näyttäisi sinulle hyviä tuloksia ajoissa. Maailma on nyt pandemoniassa, älä ole osa negatiivisuutta. Opettele tarkkailla seisomaan, ja tämä antaisi sinut johtamaan terveellistä onnellista elämää.

Katso lisää: Hiusten Fall Control Vinkkejä naisille

7. Jooga:

jooga-for-hiukset-lasku-hoitoa

Joogaa hiustenhoitoa varten on hämmästyttävä. Jooga Asanas auttaa alentamaan hiusten varhaista harmaantumista, elämää hiuksillesi ja tuo myös loistoa ja kirkkautta. .

8. Sipuli mehu hoito hiukset Fall:

sipuli-mehu-for-hiukset-lasku-hoitoa

Sipuli mehu on jotain ihme, kun käsitellään hiukset lasku, koska se on rikas rikki, joka stimuloi hiusten kasvua melko nopeasti, mutta vaatii soveltamista päivittäin. Sipuli-mehua voidaan valmistaa kotona vain raaka-sipulien avulla ja se on täydellinen sovellus, joka auttaa kannustamaan hiusten pudotusta kotona. Anna mehua jonkin verran aikaa soveltamalla tätä sovellusta joka ilta ennen nukkumista parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

9. Vesi:

juoda veden-for-hiukset-lasku-hoitoa

Juominen runsaasti vettä on toinen suuri ja luonnollinen koti korjaamiseksi hiukset laskee. Tämä johtuu siitä, että hiukset yhtä paljon kuin kehosi tarvitsee hydratoida koko ajan ja käyttää kehon ravitsemusta tehdä niin. Jos et juo tarpeeksi vettä, ei myöskään kehosi ole hydratoitunut, mutta niin myös hiukset. Se on luonnollisin kodinhoito hiusten laskuun.

10. Ilmakuivaus:

ilma-kuiva-for-hiukset-lasku-hoitoa

Ilmakuivaus on ehkä yksi parhaista luonnollisista tavoista kuivata hiukset ilman hiustenlähtöä. Kuivaamisen ansiosta hiukset ovat karkeita ja heikkoja käyttöajan kuluessa, joten ilmankuivaus on paras, kun tarvitset hiusten kuivausta aiheuttamatta liiallisia hiuksia..

11. Laaja hammaslasta:

muna-valkoiset-for-hiukset-lasku-hoitoa

Kaikkien kotihoidon aikana, johon saattaa liittyä lukuisia menetelmiä, kuten munia ja hunajaa, sipuli mehua ja niin edelleen, kokeile ja käytä laajaa hammastettua kampaa, jottei hiukset kadota kampauksen aikana kylvyn jälkeen tai ennen hyvää yötä. Tämä on paras lisävaruste joihinkin parhaisiin hiusten pudotukseen, jota voit käyttää.

12. Methi:

sarviapilalla-for-hiukset-lasku-hoitoa

Methi on hyvä hiustenhoito, jota voit käyttää hennan kanssa pitää hiuksesi turvassa auringolta ja likaiselta, jotta hiukset eivät pääse liikkumaan tiheydeltään. Toisin sanoen hiusten vahvistaminen hiusten pysäyttämiseksi pitkäaikainen, joten se on hyvin ajatus hiuksistasi, kun sitä käytetään hennan kanssa.

13. Stressin helpotus:

stressin helpotus-for-hiukset-lasku-hoitoa

Stressin helpotus on hyvin välttämätön tilanne hiusten kasvun auttamiseksi, koska liiallinen stressi ei ole ihanteellinen tekijä hiusten kasvun edistämisessä. Stressi johtaa vain enemmän hiustenlähtöön, joten sinun täytyy hyödyntää vapaata aikaa edistääkseen hiusten kasvua.

14. Alkoholiton shampoo:

Shampoo bottle

Kokeile ja pysy poissa alkoholi-pohjaisista shampoosista, koska ne eivät ole vain täynnä haitallisia kemikaaleja, mutta niillä on myös perustainen ainesosa, joka on alkoholia, joka vahingoittaa ja tekee hiuksista karkeaa pitkällä aikavälillä aiheuttaen hiuksia.

15. Sitruunahoito hiustenlähtöön:

sitruuna-for-hiukset-lasku-hoitoa

Sitruunat ovat hyvä C-vitamiinin lähde, joka on erinomainen sovellus hiuksiin. se on vieläkin parempi sovellus, kun se sekoitetaan munanvalkuisiin, koska se auttaa torjumaan hiusten laskua ja helpottamaan hiusten kasvua ajan myötä.

16. Seesamiöljy ja kookosöljy:

seesami-öljyä vastaan ​​hiukset-lasku-hoitoa

Seesamiöljy ja kookosöljy sekoitettuna amla-, brahmi- ja bhringraj-öljyihin tai jopa hibiscus-öljyyn ovat hämmästyttävä sekoitus yhtä paljon kuin hiuksillesi päivittäin. Hiusten väri ja kiilto palautettaisiin, ei väliä kuinka vahingoittunut se on. Hakemus tulee tehdä kolmesti viikossa kuiville ja vahingoittuneille hiuksille, kerran viikossa rasvaisille hiuksille ja kahdesti viikossa normaaleille hiustyypeille, jota seuraa kuuma turbaaniterapia. Voit halutessasi pitää sen yön yli tai kaksikymmentä minuuttia ennen suihkua.

17. Yrttiteet Hoito Hiusten Syksyllä:

yrtti-teetä-for-hiukset-lasku-hoitoa

On suositeltavaa käyttää yrttiteetä, kamomillaa ja vihreää teetä, sisällyttää myös Brahmiin, Mandukparniin, Ashwagandhaan ja Jatamansiin teeseissanne, ne tuovat elinvoimaa, elinvoimaa ja elämää kehoon ja mieleen, mikä näyttäisi lopulta hiuksillesi

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä hiustenlähtöön

Tässä artikkelissa puhutaan joistakin parhaista kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä hiusten pudottamiseksi, joten kun tämä ongelma on kohdallaan, tiedät tarkalleen mitä tehdä ja mihin aikaan.

Leave A Comment

4 + = 8