16 Parhaat Rangoli-mallit vedellä kuvilla Tyylit elämässä

Veden pinnan luominen on erittäin luovaa ajatusta. Se ei vain lisää uutta kosketusta ikivanhaan tekniikkaan, vaan tekee myös näyttävältä. Tämä ajatus on nyt hyväksytty perheille, joilla ei ole paljon aikaa käsi koristeet. He yrittävät pitää sen yksinkertaisena, mutta tyylikkänä ja silmiinpistävänä. He etsivät helppoja menetelmiä, jotka eivät kuluta paljon aikaa ja antavat parempia tuloksia. Tällainen rangoli ei edes luo paljon likaa ja myös helppo puhdistaa. Ne eivät myöskään vie tilaa lattialle. Se voidaan helposti koota vesipulloon. Voidaan käyttää myös luovia ideoita, jotta se olisi värikäs ja hyvä.

Amazing Rangoli mallit vedellä valokuvissa:

Seuraavassa on tunnetuimpia veden rangoli-malleja kuvien kanssa. Festivaaleja, jotka soveltuvat hyvin olohuoneisiin ja verannalle.

1. Floral Floating Rangoli -mallit veteen:

Rangoli designs on water

Pieniä kukkia tai kukka-terälehtiä voidaan käyttää luomaan valtava kukka koko. Tämä voi olla hieman monimutkainen, mutta lopputulos on kallista aikaa vievää. Tämän rangolin monimutkaiset yksityiskohdat voivat tehdä sen näyttävän upealta. Taustalla oleva kontrastiväri korostaa pääsuunnittelua entisestään. Reunan ohut reunus täydentää rangolin ulkonäköä.

2. Kynttilän ja ruusun terälehdet vedessä:

16 Parhaat Rangoli-mallit vedellä kuvilla Tyylit elämässä

Pienet kelluvat kynttilät voidaan sijoittaa myös veteen. Näin rangolit näyttävät kirkkailta ja kauniilta. Harvoissa kynttilöitä ympäröivissä ruusuvehmeissä voi näyttää entistäkin paremmilta. Alus, joka asetetaan jalustalle edellä esitetyllä tavalla, korostaa koko rangolin ja tuskin kuluttaa aikaa. Muutama diyas sitä pieniä kynttilöitä lattialla voidaan myös lisätä lisää valoa rangoli. Tämäntyyppiset veden rangoli-mallit, joissa on diyas, sopivat täydellisesti Diwali-festivaaliin.

Katso lisää: Mahalaxmi Rangoli mallit

3. Värikäs kukka Rangoli veteen:

16 Parhaat Rangoli-mallit vedellä kuvilla Tyylit elämässä

Edellä annettu vesi on hieman monimutkainen, mutta antaa suuren vaikutuksen. Se ei aiheuta likaa, ja se on myös helppo puhdistaa. Tuoreet kukat ovat helposti saatavilla ja näyttävät myös erittäin hyvältä. Voidaan käyttää erilaisia ​​värillisiä terälehtiä, jotta rangolit. Tällainen rangoli antaa erittäin tuoreen ilmeen ja miellyttää silmiä.

4. Leikkaa Rangoli veteen:

16 Parhaat Rangoli-mallit vedellä kuvilla Tyylit elämässä

Tähän rangoliin tarvittavat materiaalit ovat saatavilla kaikkialla. Yksi tarvitsee vain saada lehtiä ja värillisiä rangolijauhetta. Pääsuunnittelu tehdään käyttämällä tuoreita lehtiä. Taustaa varten voidaan käyttää rangolijauhetta tai värillistä riisiä. Erilaisia ​​lehtiä voidaan käyttää myös kauniin ulkoasun saamiseksi. Se näyttää parhaiten, kun käytetään suunnittelijaastia tai astiaa.

5. Circular Shaped Flower Rangoli Veteen:

16 Parhaat Rangoli-mallit vedellä kuvilla Tyylit elämässä

Kukka-terälehtiä voidaan käyttää luomaan pyöreä kuvioitu rangoli-muoto. Käytetty alus voi olla vesipitoinen kukkaruukku. Keskelle voidaan käyttää yhtä kokonaista kukkia ja loput pinta voidaan täyttää erilaisilla terälehdillä ja luoda kuvio. Lehtiä voidaan käyttää myös värin lisäämiseen tähän rangoliin. Tällainen rangoli antaa erittäin orgaanisen ilmeen ja näyttää parhaiten puutarhassa.

6. Kukka Rangoli veteen:

16 Parhaat Rangoli-mallit vedellä kuvilla Tyylit elämässä

Tällainen rangoli näyttää yksinkertaiselta ja on myös melko helppoa. Yksi tarvitsee vain laittaa kukat astiaan täynnä vettä. Jos haluat lisätä väriä, hän voi myös tehdä lattiaan sisustusta. Näin alus näyttää näkyvämmäksi ja lisää siihen luovaa kosketusta. Kuitenkin on varmistettava, että emme käytä suurta määrää rangolijauhetta lattialla, koska se päästää vallan tärkeimmät rangolit.

7. Glitter Rangoli vedessä:

16 Parhaat Rangoli-mallit vedellä kuvilla Tyylit elämässä

Tällainen rangoli on paras juhla-aikaan. Se tekee kuvasta jazzia ja värikkää, jos noudatat yksinkertaisia ​​tekniikoita. Glitter-jauhetta käytetään luomaan kuvio veteen. Yksi on oltava kärsivällinen, kun työskentelet glitter-jauheen kanssa. Kynttilöitä voidaan käyttää myös rangolin koristelemiseen. Kirkkaat värit ja oikea muotoilu voivat tehdä tällaisista rangolista näyttäviä. Kuitenkaan ei saa odottaa, että se on erittäin siisti, sillä glitter-jauhe pyrkii helposti levittämään veden pinnalle.

8. Keinotekoinen kukka Rangoli vesillä:

16 Parhaat Rangoli-mallit vedellä kuvilla Tyylit elämässä

Rangolis voidaan tehdä myös keinotekoisilla kukilla. Tämä on helpoin tapa saada rangolis. Yksi on vain valita keinotekoisia kukkia ja järjestää sen pyöreä alus. Tämä näyttää suunnittelija ja on erinomainen tapa koristella koteja. Kevyet ja värilliset kivet voidaan myös sijoittaa kukkiin, jotta se näyttää houkuttelevalta. Pieniä valoja voidaan myös käyttää.

Katso lisää: Round Rangolin mallit

9. Lotus Rangoli veteen:

16 Parhaat Rangoli-mallit vedellä kuvilla Tyylit elämässä

Keinotekoinen tai todellinen rangoli voidaan sijoittaa potin keskelle ja tausta voidaan peittää yhdellä värillisellä terälehdellä. Tämä vesi rangoli muotoilu näyttää tyylikäs ja tyylikäs. Tämä malli on myös helppo tie ulos. Lattia voidaan myös koristella käyttämällä diyoja tai kelluvia rangulia, jotka ovat valmiita rangulia. Lootuksen sijasta voi myös käyttää mitä tahansa muuta kukkia keskikappaleena. Tämä rangoli vesi näyttää parhaiten pienissä kattiloissa.

10. Rangoli-pulverimaalaus Plate:

rangoli-jauhe-suunnittelu-on-plate10

Tämä on yksi helpoimmista keinoista tehdä kauniin sisustuksen muutamassa minuutissa öljyn avulla. Tätä varten tehdään normaali teräslevy, joka sopii henkilökohtaisen valinnan mukaan, ja suunniteltu reikälevy, joka voi olla minkä tahansa kukkasuunnittelun tai minkä tahansa Jumalan kuvan. Värijauhe annostellaan levylle ja suunniteltu on muodostettu öljyllä rasvatulle levylle. Sitten siihen kaadetaan vettä. Vesi kelluu päälle jauhe ja muodostaa hämmästyttävä näkymät.

11. Veistetyt kasvisrasvot veteen:

veistetty-kasvis-rangoli vs. water11

Kasvisten veistämällä kysyntä ihmisten keskuudessa on kasvanut. Nykyään tällaista taidetta ei näe vain avioliiton aikana, vaan myös kotona juhlapyhinä. Vihanneksia voidaan käyttää myös Rangolin suunnittelutyössä asettamalla veistetty vihannes veteen ja koristelemalla yhdessä värillisten kiviä tai pieniä pyöreitä kynttilöitä, jotka kelluvat pitkin, jotka korostavat veistettyjä vihanneksia.

12. Palmleaf kukkien kanssa Rangoli Design:

Palm-lehteä-with-kukkia-rangoli-design12

Kukka-järjestely, joka on tehty kämmenlehdelle, joka kelluu veden päälle valtava kuparikulho on silmään tarttuva hetki tarkastella. Tämä tuo perinteisen tavan käyttää palmu lehtiä jokaisessa juhla-aikana ja esittelee sen koriste-aineena.

13. Spiral Floating Floral järjestely vedellä:

kierre-kelluva-kukka-järjestely-on-water13

Tämäntyyppisessä mallissa käytetään erilaisia ​​värillisiä kukkia, jotka on järjestetty vihreän ruohon päälle, pohjaan, joka auttaa järjestämään terälehdet kierteiseen muotiin, joka leijuu suurella kulhoon vettä. Tällaista koristelua voidaan käyttää tervetulona muistiin vieraille tai juhlavieraille tuleville vieraille.

Katso lisää: Radha Krishna Rangoli-mallit

14. Helmityö Rangoli kelluu vedellä:

beadwork-Rangoli-kelluva vs. water14

Tällaisessa sisustuksessa käytetään lasikulhoa tai lasipurkkua ja se on täynnä vettä ja eri kokoisia värikkäitä helmiä sijoitetaan veden sisään. Jotta se olisi rauhoittava vaikutus illallinen illallinen tai festivaali kynttilät sijoitetaan tämän perustaa, joka antaa hienovarainen värikäs ympäristö. Tämäntyyppistä koristetta käytetään enimmäkseen joulun ja uudenvuoden kaudella.

15. Floating Diyan pidike Spoon Rangolilla Suunnittelu:

kelluva-diya-pidike-with-lusikka-rangoli-design15

Rangoli-koristelu voidaan tehdä käyttämällä kukkia, väri jauhe, lehtiä, mutta ne voidaan tehdä myös muoviluskin avulla. Tämän sisustuksen tekemiseksi paketti muovisia lusikoita, spraymaalia ja liimaa tarvitaan ja muovilevy pohjaan. Lusikan kärjet leikataan ja nämä kärjet maalataan ruiskuttamalla ja käytetty väri on henkilökohtaista valintaa. Nämä lusikka-vinkit liimataan tarpeen mukaan omalla tavallaan ja keskellä kynttilä on sijoitettu. Tämä voidaan tehdä kellumaan vedessä. Tämä yksinkertainen sisustus puhuu omasta luovuudestaan.

16. Kelluva Diya Holder Kundan Rangolilla Design:

kelluva-diya-pidike-with-Kundan-rangoli-design16

Tämä on yksi tyypistä kynttilänjalusta, joka on valmistettu Kundan-kiviä sisustustasona ja keskellä on pieni kynttilä, joka sitten pudotetaan veteen, joka kelluu. Kynttilän valo värikkäillä kivillä on loistava hetki tarkastella etenkin ilta-ajalla. Tämäntyyppistä sisustusta voidaan käyttää illalliselle tai koristekappaleena juhlapyhinä.

Rangoli on ehdottomasti luova tapa koristella taloa. Tämä voi tapahtua paitsi kukkien lisäksi myös muiden kotimaisten kohteiden kanssa, jotka voidaan muuntaa koristekuvaksi. Nämä luovat työt säilytetään lasikuoren sisällä, näyttävät sen juhla-aikana tai juhlaa käyttäen vettä ja kulhoa, jotta taideteos näyttäisi tapahtuvan..

Leave A Comment

+ 80 = 90