15 ylimääräinen Surat Sarees kuvia Tyylit elämässä

Surat on paikka Gujaratissa, Intiassa, ja se tunnetaan melko hyvin mahtavista sareeistä, joita he tekevät. Nämä saree ovat täysin erilainen kuin muutkin, ja heillä on erityinen Surat-kosketus. Yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista surat sareeistä on Lehenga. Jos pidät myös suraattisista sareeistä, parhaat kohdat käsitellään tässä kohdassa jäljempänä sopivilla kuvilla. Nämä ovat epäilemättä joitain hieneimpia sareejä, joita voidaan hyödyntää Gujaratista ja ympäröivistä alueista. Koska tuonti ja vienti tavaroiden kautta valtiota, voi helposti käyttää näitä sarees nyt super markkinoilla. Ilmeisesti parhaat niistä löytyvät sarees-erikoistuneista suurista ostoskeskuksista.

Satunnaiset Surat Sarees kuvat:

Tässä on top 15 surat sarees kanssa kuvia seuraavasti.

1. Värikäs Surat Saree:

Surat Sarees

Tässä on jotain, joka pitää ihmiset innostuneina siitä. Se harjoittaa useampaa väriä. Värivaihtoehdot ovat tämän Sareen tärkein houkutteleva piirre ja niiden yhdistäminen on varsin vaikuttavaa. Sinulla on mahdollisuus urheilua tämä saree lähes kaikki juhlat ja kaikki silmät ovat sinulle. Sareen varma on, että olet väkijoukon värikkäimpiä ja iloisimpia näköisiä tyttöjä (tai naisia).

2. Surat Tex Half Suunnittelija Saree:

Surat Sarees-Surat Tex Designer Saree 2

Sarees, kuten nämä, ovat ylpeitä Surath saree päättäjille. Ei voi vain sivuuttaa kuinka kaunis tämä saree näyttää yhdistettynä siniseen puseroon. Voit seurata samanlaista ulkoasua heti kun saat kätesi tämän suunnittelijavarjan kanssa tämän houkuttelevan puseron kanssa, jonka hihat on jälleen onnistuneesti koristeltu eri väreillä. Alaosa tämän saree urheilu värikäs kuvio ja kukka kuvio on jotain, joka saa ihmiset innoissaan tästä saree ensin.

3. Kesar Color Surat Saree:

Surat Sarees-Kesar Color Surat Saree 3

Tämä on jälleen yksi kauneimmista sareeista, jotka tulevat Suratista. Tämä ei ole suunnittelija saree mutta silti se urheilu vibe on erittäin erikoinen. Pimk-väri kulkee käsi kädessä Kesarin keltaisen värin kanssa. Keltainen osa näyttää pienen viehättävän kuvion, jota ei enää seurata sareen vaaleanpunainen osa. Kaikkien houkuttelevien ominaisuuksien ansiosta tämä saree voidaan varmasti pitää yhtenä kaikkien aikojen hienoimmista Surat sareeista.

4. Fancy Gujarat-Made Surat Saree:

Surat Sarees-Fancy Gujarat-Made Saree 4

Tämä saree on tehty yhdeksi suosituimmista paikoista Gujaratissa eli Suratissa. Se seuraa perinteistä Gjarati-mallia, joka on tehty alemmalla osuudella ja materiaali, jota käytetään näiden sareien valmistuksessa, on varsin mukava. Materiaalia käytetään myös Gujaratin Kutchin alueen saree-päättäjien käytössä. Vaaleanpunainen väri on niin houkutteleva, että luultavasti joku rakastaa sitä ja vihreän värin, jota käytetään tässä Sareen palluosassa, on epäilemättä yksi houkuttelevimmista ominaisuuksista tämän sareen.

5. Surat Tex Cream Color Saree:

Surat Sarees-Surat Tex Cream Color Saree 5

Juhlallinen kausi on sen tapaan, ja sinut on kunnolla varusteltu tähän mennessä. Jos olet valmis osoittamaan jotain täysin erilainen kuin muut voivat olla päällään, niin tämä on jotain, joka on täysin sopiva sinulle.

6. Diva Red Surat Saree:

Epätavallinen Surat Sarees-The Diva Red Surat Saree

Arvaamalla otsikosta tähän saree, voit melko helposti arvailla, kuinka hyvä tulee tämä saree tekee sinusta näyttää. Sareen on suunniteltu tekemään jokaisen naisen näköinen diiva, kun he käyttävät sitä.

7. Painettu Surat Saree:

Surat Sarees-Printed Saree From Surat 7

Tämä on jokin asia, jota jokainen nainen haluaa käyttää. Painettu kukka kuvio on tehty vihreän värin avulla. Ei voi vain sivuuttaa kuinka kaunista tämä saree näyttää tulosta ja kaikki. Se sopii punaiseen tai jopa mustaan ​​puseroon.

8. Baby Pink Surat Saree:

Surat Sarees-Baby Pink Surat Saree 8

Tämä on saree, että kaikki nainen haluaa käyttää. Se urheilu ikuinen ihastuttava vaaleanpunainen väri ja materiaali käytetty tässä erityisesti saree näyttää myös varsin mukava. Jos olet valmis urheilemaan jotain, joka sopii täydellisesti juhliin ja hääjuhliin, niin sinun kannattaa ajatella yllään.

9. Heavy Work Surat Saree:

Surat Sarees-Heavy Work Surat Saree 9

Tämä on yksi parhaista suunnittelija-sareeistä, jotka tulevat Suratista. Suunnittelumateriaalin valmistuksessa käytetty malli on niin houkutteleva, että se kiinnittää kaikki huomiot sinuun.

10. Fancy And Trendy Red Surat Saree:

Surat Sarees-Fancy and Trendy Surat Saree (red) 10

Tämä erityisesti silkki saree soveltuu kaikille naisille siellä ja se soveltuu kaikille naisille, jotka haluavat näyttää kauniilta ruusukukkailta.

Katso lisää: Uppada Pattu Sarees mallit

11. Valkoinen ja punainen Surat Saree:

Surat Sarees-White and Red Surat Saree 11

Ne, jotka ovat kiehtoneet saree, tässä on jotain, joka sopii heille. Se ei ole liian fancy ja voi käyttää myös naiset kuuluvat 50-65 ikäryhmään samoin. Kultainen rajat kuvio on yksi parhaita asioita tästä saree.

12. Taiteellinen Surat Saree:

Surat Sarees-Artistic Surat Saree 12

Tämä on yksi Suart sareen parhaista vaatemateriaaleista. Taiteellinen kuvio on luultavasti yksi tämän Sareen parhaimmista ominaisuuksista, ja se soveltuu kaikille naisille. Tämän mallin käyttämiseen käytetty malli on varsin houkutteleva ja voit harrastaa sitä lähes missä tahansa.

Katso lisää: Häät Sarees Bangaloressa

13. Cream White ja Black Surat Saree:

Surat Sarees-Cream White and Black Surat Saree 13

Tämä saree urheilu kermanvärinen valkoinen väri sekä musta. Näiden kahden yhdistelmä on melko houkutteleva ja houkuttelee kaikki katsojan silmät.

14. Tex Pink Surat Saree:

Surat Sarees-Tex Pink Saree From Suart 14

Etsitkö parasta tekstiiliä vaaleanpunainen saree? Tämä on paras sinulle, jossa on houkuttelevia rajoja. Alaosassa on erilainen kuvio.

Katso lisää: Banarasi Saree-kokoelmat

15. Viimeinen Surat Party Wear Saree:

Surat Sarees-Latest Surat Party Wear Saree 15

Tämä on luultavasti yksi parhaista Surat-puolueista, jotka käyttävät kaiken aikaa. Houkutteleva raja on yksi parhaista houkuttelevista tosiseikoista tästä saree.

Nämä ovat epäilemättä joitain hieneimpia sareejä, joita voidaan hyödyntää Gujaratista ja ympäröivistä alueista. Koska tuonti ja vienti tavaroiden valtiota, voi helposti käyttää näitä sarees nyt super markkinoilla.

Leave A Comment

+ 38 = 39