15 Viimeisintä yksinkertaista kaulakoru-mallia naisille muotiin

Nuoret tytöt ja naiset rakastavat käyttää yksinkertaisesti suunniteltuja lisävarusteita kaulaansa ympärillä, mikä ei ainoastaan ​​lisää naisten kauneutta vaan myös ylpeilee vaatteen kulumista. Yksinkertainen kurti ja jean antavat monotonisen ulkoasun, mutta kun se on yhdistetty yksinkertaiseen kaulakoruun, joka on saatavana missä tahansa kaupassa.

yksinkertainen necklace designs

Tyttöjen on aika tuntea yksinkertaisten kaulakoruiden Top 15 -suunnittelu, joka todella tekee eron pukeutumistyyliinne. Pelkkää ketjua, jossa on muovinen dollarin kaulakoru, ovat ne päivät, nyt on aika päivittää uusilla ja uusimmilla designilla, jotka sopivat tavallinen mekko tai kurta.

Kaunis yksinkertainen kaulakoru mallit nuorille naisille trendissä:

Tässä on paras yksinkertainen kaulakoru.

1. Monivärinen helmi yksinkertainen kaulakoru:

moni- Colored Bead SimpleNecklace

Mielenkiintoinen monivärinen kaulakoru pala antaa miellyttävän ulkoasun yhdistettynä tavalliseen kurtaan tai mekkoon. Helmet ovat erikokoisia ja muotoisia, jotka on liitetty toisiinsa käyttämällä lankaa, jossa on käsityönä muotoiltuja ympyränmuotoisia renkaita, jotka on kiinnitetty helmiin.

2. Musta lanka kaulakoru hopea riipus:

Musta thread Necklace with Silver pendant

Musta lanka on hyvin yksinkertainen, mutta tekee omasta tyylinsä lausunnon lisävarusteesta. Musta lanka kaulakoru on yleensä lyhyt koukku kiinnitys. Tämäntyyppinen kaulakoru yhdistyy oksidoituun saksalaiseen hopeiseen riipukseen. Yksi kuuluisasta muotoilusta on hapettunut ontto hopeinen riipus, jossa on antiikkimalli kaulakorun ympärillä. Ohut musta lanka on liitetty riipukseen koukulla kiinnitettynä riipukseen.

3. Bib Design kaulakoru:

Ruokalappu design Necklace

Bib kaulakoru, koska nimi itsessään selittää tämän kaulakorun muotoilu on replicated kuin ruokalappu käytettiin sitoa lasten kaulan, joka kattaa rinnassa alueella. Sama muotoilu on luotu yksinkertaisten kaulakoruiden tekemiseen. Tämä muotoilu on muodostettu yhdistämällä useita riipuksia yhdeksi kaulaksi. Hopea kaulus kaulakoru on verrattain halvempaa kuin todellinen Gold ruokalappu kaulakoru. Värillinen päällystetty metalli kaulus kaulakoru on suosittu nuorten keskuudessa.

4. Kaulakoru Kaulakoru:

Kaulus Gold Necklace

Kaulakorun kaulakoru on suunniteltu peittämään kauluksen alueen kauluksen alapuolella, mikä tekee siitä näyttävän Choker kaulakorun muotoilulta. Tämä yksinkertainen plain kultainen kaulakoru on ketju kiinnitetty kaulakorun takana koukku kiinnitys. Tämäntyyppisen kaulakorun viimeistely voi olla mattapintainen tai tylsä ​​viimeistelty kaulakoru

5. Kudottu tekstiili kaulakoru:

punottu Textile Necklace

Tällainen yksinkertainen kaulakorun muotoilu on valmistettu 90-prosenttisesta puuvillamateriaalista, joka kerätään kierrätysmateriaalina tekstiiliteollisuudessa. Tämä materiaali on punottu ja liitetty muodostamaan kolmesta virkattuun kaulaan. Tämän tyyppinen kaulakoru voi olla valmistettu yksinkertaisesta tai monivärisestä tekstiilimateriaalista.

Katso lisää: Kaulakorut

6. Silliä Luun Design Yksinkertainen Hopea Kaulakoru:

silli Bone design Simple Silver Necklace

Halkaisijalka on suunniteltu lähelle metallikuviota, joka tekee siitä tasaisen ja paksun. Kauluksen leveys voi olla ohut ja erittäin paksu. Kaulakoru on parhaiten kulunut tavallisena ketjuna ilman riipuksia tai ylimääräisiä kiviä.

7. Kulta ja helmi kaulakoru:

Kulta and Pearl Necklace

Tällainen yksinkertainen kaulakorun muotoilu on valmistettu 90-prosenttisesta puuvillamateriaalista, joka kerätään kierrätysmateriaalina tekstiiliteollisuudessa. Tämä materiaali on punottu ja liitetty muodostamaan kolmesta virkattuun kaulaan. Tämän tyyppinen kaulakoru voi olla valmistettu yksinkertaisesta tai monivärisestä tekstiilimateriaalista.

8. Yksinkertainen Plain Rose Gold kaulakoru Infinity Symbol Pendant:

Yksinkertainen Plain Rose Gold Necklace with Infinity Symbol Pendant

Infinity riipus on tullut eniten myyty ja suosikki riipus muotoilu nuorille tytöille. Kun tämä on myönteinen edistysaskel, suunnittelijat tekivät Rose kultaa kaulakoru ääretön riipus, joka on myös tehty ruusu kultaa. Tämän tyyppisen kaulakorun pituus on noin 6 - 9 tuumaa pitkä.

9. Twisted Gold-Sterling hopea kaulakoru:

Kierretty Gold-Sterling Silver Necklace

Hopean ja kullan yhdistelmä tekee kaulakoru edullisemmaksi kuin puhdas kultainen kaulakoru. Nämä nuoret tytöt valitsivat tällaisen kaulakorun. Kulta ja hopea metalli yhdistyvät viimeisimpään koneen tekniikkaan muodostamaan kierrettyä muotoilua.

10. Rolo-ketju, jossa on yksi timantti-riipus:

Rolo Chain with a Single Diamond Pendant

Rolo-ketjun malli on yleinen miesten ja naisten ryhmässä. Naisille, on luonnollista valita timantti riipus kuin mikään muu kivi. Tämä Rolo-ketjun kaulakoruinen timanttisormus antaa yksinkertaisen näkökulman iltapukuun.

Katso lisää: Yksinkertaiset riipus kaulakorut

11. Kulta kaulakoru kristalli Studded Bar kaulakoru:

Kulta Necklace with Crystal studded Bar Necklace

6 - 7 tuuman Gold kaulakoru on korostettu vahvalla baarissa suunniteltu Gold Block, joka on täynnä valkoisia kiteitä keskellä baari tekee siitä viehättävämpää. Tytöt näyttävät varmasti kauniilta ja erinomaisilta juhlakukosta

12. Suloinen sydämen muotoinen riipus kaulakoru:

Söpö Heart shaped Pendant Necklace

Söpö sydämen muotoinen riipus kaulakoru, joka tekee yksinkertaisesta hopeaketjusta kalliimpaa ja arvokasta. Miehille tämä suunniteltu kaulakoru on paras lahja, jota voi ajatella ystävänpäivän lahjaksi!!

13. Tassel Pendant Simple kaulakoru:

Tupsu Pendant Simple Necklace

Tassel-riipus on ripustettu riipus, joka on muodostettu kampaamalla paljon ohut lanka johonkin, joka näyttää hevosen hännältä. Tämäntyyppistä muotoilua käytetään riipuksena langan tai köyden kanssa sekä hopeaketjun kanssa. Tassel voidaan myös muodostaa kampaamalla ohut hopeametalli yhdeksi, joka on kiinnitetty paksuihin hopeaketjuihin.

14. Marmori Pendant Gold Kaulakoru:

Marmori Pendant Gold Necklace

Tämä on silmään tarttuva kaulakoru, jonka monet tytöt pitävät heistä kaulakorun kokoelmissaan. Marminen koko voi olla pieni valtava. Yksinkertainen kaulakoru, pieni neliönmuotoinen marmori, joka on kiinnitetty kultapohjaan, joka ripustaa kultaisen kaulakorun, joka pitää marmoria paikallaan.

Katso lisää: Crystal helmi kaulakoru

15. Puuhelmi Kaulakoru:

Puinen Bead String Necklace

Pieni juutti värillinen lanka voidaan tehdä kaunis yksinkertainen kaulakoru vain muutamia puisia kappaleita, jotka on veistetty värillinen riipuksia. Riipuksen muoto on yhtä pyöreä kuin kuusikulmainen muoto. Tämäntyyppisten kaulakorujen pituus on noin 5-7 tuumaa.

Nuoret tytöt ja hyvät naiset haluavat aina lisätä niiden korukerhoon, joka ei ole väärä ajattelutapa, mutta se on muotisuuntaus, joka tulee esiin erilaisten mallien ja korujen keräämiseen, jotka tekevät naisista houkuttelevan ja rakastavat omistamaan ne koriste-esineistään. Ehdottomasti tähän luetteloon kuuluvat edellä mainitut yksinkertaiset kaulakorut!!

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 60 = 64