15 viimeisintä platinaa rannerenkaat eri mallistoissa Tyylit elämässä

Kruunu ohut tai paksu kännykkä, joka antaa miellyttävän näkymän, on Rannekoru. Epäilemättä jalometallijohde Platinum meidän kädemme ansiosta naiset menevät hulluksi kuin miehet. Yksi hienoimmista metalleista on Platinum, joka tuo esiin tyylikkyyttä, kun kauniit naiset käyttävät ja miehekäs ulkonäkö, kun kuluneet kuluvat. Miesten ja naisten rannerenkaan erotteleva ominaisuus on koko ja muotoilu.

Platinum Rannekorut eri tyyppeihin Trendissä:

Tässä artikkelissa korostetaan 15 parasta platinan rannerenkaita, jotka on upotettu innostavaan ylelliseen kiviin, kuten timantteja, ja myös plain platinan ranneketta eri tyyppisten viimeistelyjen kanssa.

1. Ohut platinan rannekoru Infinity Symbolilla naisille:

platina bracelets

Nykyään raskaiden koruilla on kulunut trendi. Ohut ja hieno koru lisävaruste on tullut pelattavaksi. Tähän luetteloon osuu ohut platinarannekkeen metalliin kiinnitetty ääretön symboli. Ääretön symboli, joka kuvaa ikuista rakkautta ja kiintymystä, joka on tullut muotiksi kuin matemaattinen yhtälö.

2. Paksu tavallinen platinaa rannekoru miehille:

Paksu Plain platinum Cuff bracelet for Men

Pojat haluavat käyttää lisävarustetta, joka on helppo käyttää ja muodikas. Yksi tällainen lisävaruste on ranneke-tyyppinen rannekoru. Meidän on täytynyt tavata monia miehiä Intiassa, joissa on hopea- ja messinkirannekkeita. Platinum-rannekoru tekee siitä arvokkaamman ja arvokkaamman.

3. Suorakulmainen linkit Diamond Studded Miesten Platinum Rannekoru:

Suorakulmainen Links Diamond Studded platinum bracelet for Men

Nelikulmaisen suorakulmion kulmissa on kiillotettuja timantteja, jotka on korostettu suorakulmion muotoisella platina käsin veistetyllä tai laserleikattuna platinaryhmällä suorakulmaiseen muotoon. Kokoa ja muotoa takia tämän tyyppistä lisävarustetta käyttävät miehet.

4. Curb Linkit ohut rannekoru naisille:

Hillitä links thin Bracelet for Women

Jalkakäytäväliitos muodostetaan kiinnittämällä samat metalliliitoksen palat toisiinsa ja sillä on tasainen ulkonäkö, kun se pysyy pinnalla. Tämä antaa tasainen ulkonäkö ja linkit ovat lähellä toisiaan. Leveys on muutama millimetri, mikä tekee siitä ihanteellisen naisille käytettäväksi sen ympärille.

5. Square Links Platinum rannekoru naisille:

Neliö links Platinum Womens Bracelet

Nelikulmassa oleva rannekoru, platinainen metalli on muotoiltu neliön paloiksi ja liitetty platinan suoraviivoihin juottamalla nämä kaksi metallia tai käyttämällä lasertekniikkaa neliölliset linkit yhdistetään ketjun rannekkeiksi. Solitaire-timantit ovat kiinnitetty nelisivuisen neliön ympärille, joka antaa hehkun rannekorulle.

Katso lisää: Ystävyys Rannekorut Diy

6. Nimi Kaiverrettu Unisex Platinum Rannekoru:

Nimi engraved Unisex Platinum Bracelet

Nimi kaiverrettu koruja on saanut suosionsa miesten ja naisten keskuudessa. Tämäntyyppistä koruosaa käytetään lahjakappaleena kaikissa erityisissä tilaisuuksissa. Joka hän jakaa rakkautensa keskenään. Nimi on kaiverrettu keskelle tämä platina pala, joka on kiinnitetty ketjun rannekkeen, joka voi olla yksinkertainen tavallinen ketju tai kierretty ketju.

7. Bead Linked Platinum Rannekoru Miesten:

Helmi linked platinum Bracelet for Men

Tässä tyyppisessä rannekkeessa kerätään pieniä helmiä muodostamaan ketjun rannekoru koukkuasennuksella. Helmet voivat olla pyöreän muotoinen lieriömäinen muoto. Miehet saavat metallista tai puusta valmistettuja helmi rannekkeita. Naiset, jotka haluavat yllättää miehensä antamalla arvokkaan lahjan, tämä on paras valinta.

8. Fox-häntä Platinum Rannekoru miehille:

foxtail Platinum Bracelet for Men

Tämäntyyppinen ketju muistuttaa lomitusta, joka antaa runsaan ilmeen ja painaa myös enemmän kuin tavallinen rannekoru. Sitten linkit muistuttavat ketun takaa, joka kaartaa lopussa, pää on lomitettu yhteen muodostaa paksu rannekoru koukku kiinnitys. Tämän tyyppinen rannekoru sopii parhaiten miehille sen paksuuden vuoksi.

9. Sydämenmuotoiset linkit Platinum rannekoru naisille:

Sydän-muotoinen links Platinum Bracelet for Women

Tämäntyyppinen rannekoru on paras lahja, jonka miehet voivat koskaan ajatella lahjaksi rakastetulle. Platina on kuorittu sydänmuotoon eri kokoisiin, yleensä alle 2 mm: n mittaiseksi ja näiden sydänmuotojen keskellä on solitaire-timantti kiinnitetty ja nämä kappaleet liitetään rannekkeeksi,.

10. Ketjut platina rannerengas riipuksia naisille:

Ketju Platinum bracelet with pendants for Women -11

Sileä platinan rannerengas ei aina mene kaikkiin tilaisuuksiin. Tällainen tilaisuus on osapuolet. Jotta naiset haluavat olla enemmän trendikkäitä ja viileitä, naiset haluavat käyttää fancy-ja jazzy-lisävarusteita. Yksi tällainen on riipus ripustettu platina rannerengas. Ohuen platinaketjun tai linkitetyn rannekkeen kanssa avaimen, kuun tai rengas riipuksia kiinnitetään rannekkeen ympärille.

Katso lisää: Miesten Titaani Rannekorut

11. Rolo Link Platinum rannekoru miehille:

Rolo Link Platinum Bracelet for Men

Tämä platina piti rolo-rannekkeen, jolla on samanlaiset pyöreät linkit, jotka on liitetty yksinkertaiseen vaihtoehtoiseen sekvensointirakenteeseen. Mikä tekee yksinkertainen näköinen platina rannerengas. Tämäntyyppisellä rannekkeella on koukku tai napsautussisältö kulmien ympärillä.

12. Micro Pave Platinum-Rose kultaa-timantti rannerengas naisille:

Mikro pave Platinum-Rose gold-Diamond Bracelet for Women

Tämä kolmioyhdistelmä tuo aina esiin upean koruosaston. Sama yhdistelmä on tuotu esiin mikro-pave-tekniikalla. Timantit ovat nastoittamassa ruusukulman ympärille platinametallin köyden ympärillä ruusukulta, joka muodostaa ketjun rannekkeen. Micro pave -menetelmää käytetään samankokoisten timanttien asettamiseen sekvenssin sijaan satunnaiseen sijoitteluun.

13. Matt Finish soikea paksu Platina Rannekorut naisille:

Matta finish Oval thick Platinum Bracelet for Women

Mattapinta antaa sileän viimeistelyn, jota naiset pitävät houkuttelevammana. Omien erilaisten jalokivien suunnittelu on aina ollut toiveiden luettelo kaikille naisille. Siihen menee soikea muotoinen platina-rannerengas, joka on järjestetty toisiinsa jousen kiinnittimellä, joka muodostaa bändin rannekkeen,.

14. Helikoitu nappikorvakorut timanttisormus naisille:

kierteiset Diamond studded Platinum Bracelet for Women

Kierteinen silmukka on kiinnitetty platinan kaistaleen keskellä koukkuasennuksella. Kierrejousella on pieniä timantteja, jotka kiinnittyvät rannekkeen ainutlaatuisuuden lisäämiseen

Katso lisää: Helmi rannekorun mallit

15. Silliä luita punottu platina rannerenkaita miehille:

silli Bone braided Platinum Bracelet for Men

V: n muotoisilla tämän lomitetuilla liiteillä on litteä ulkonäkö ja rannekkeen toinen puoli on veistetty esteettisen mieltymyksen mukaan. Nämä siteet on kierretty punottu muotoilu, joka antaa paksuus rannekoru.

Platina-rannekorut, jotka lisäävät kauneutta käsiisi varmasti. Mutta on myös tärkeää löytää oikea tyyppi ja muotoilu platinaa ranneketta hänen tai hänen. On tavallinen platina rannerenkaita ja myös sekoittaa jalometalli ja kivi rannerengas tai kaksi sävellystä, jolla on omat hienot näkymät. Mutta koska tavallinen platina-rannekoru varmasti tekee meistä hauta toisen uuden platinan rannekkeen!!

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 52 = 62