15 Viimeisintä One Side Laukut College-tytöille Intiassa

Kuljettaessa asioita käsissäsi on hankala käsitellä ja todennäköisesti he joutuvat putoamaan jonnekin. Niinpä kantolaukku on parempi vaihtoehto, jossa voit pitää tavarat turvallisesti. Saatavilla on erilaisia ​​laukkuja, jotka täyttävät vaatimuksesi. Yksi niistä on sivupussi; sivupussit ripustetaan toisella puolella olkapäätä.

Uusin One Side Bags for College Girls in India

Eri tyyppisiä sivupusseja naisten ostoksille:

Sivupussi näyttää erittäin tyylikkäältä ja sopii mukavasti ripustettavaksi. Sekä naisille että miehille on olemassa lukuisia laukkuja. Jotkut niistä on lueteltu tässä.

1. Sydämen muotoinen sivupussi teini-ikäisille:

sydän Shape Side Bag

Tämä on tyttöjen sivupussi. Se näyttää hyvin söpöltä, koska sen sydämen muoto ja vaaleanpunainen väri. Se on kova rakennepussi, jolla on tarpeeksi tilaa tarvittavien asioiden kuljettamiseen.

2. Side Bag with Fringes:

puoli Bag With Fringes

Sellaiset reunat näyttävät tyylikkäiltä hiustyypeillesi samalla tavalla sivupussit, joissa on fringes, antaa erittäin rohkean ilmeen. Tämä on sivupussi naisille, joilla on karkea cowboy. Voit kuljettaa tämän sivupussin, kun käytät saappaita ja siirryt ulos hauskanpidosta.

3. Kaunis Brodeerattu Olkapään One Side Bag:

kirjaillut Side Bag

Tämä musta puoli käsilaukku on brodeerattu väriltään punaisella ja oranssilla värillä etutasku, joka tekee siitä erittäin houkutteleva. Voit käyttää pientä etutaskua pitämään rahaa, hiusneuloja, huulipunaa ja muita pieniä tavaroita, jotka yleensä eksyvät suuressa tilassa. Sivussa oleva ripustin tekee laukusta kauniimpaa.

4. Ketjupussi ostoksille:

puoli Bag With Chain

Jos olet kyllästynyt käyttämään laukkuja sisältävien laukkujen sivukäsineitä, voit vaihtaa ketjujen sivupusseihin. Tässä sivupussissa on kaksi vetoketjua, yksi pääaukosta ja toinen pieni taskussa. Kultainen väriketju kiinnitetty vaaleanpunaiseen pussiin on täydellinen yhdistelmä ja voit kuljettaa tämän sivupussin tyylillä.

5. Puuvillaiset sivupussit naisille:

Puuvilla Side Bag

Yleensä pussit valmistetaan muodostamaan kovaa rakennetta niin, että tavarat pysyvät niiden muodossa. Tämä tytön sivupussi on valmistettu puuvillasta, joka voi b taittaa. Siinä on heimomalleja, joita rakastetaan college-tyttöjen keskuudessa. Vaikka se on pehmeää, se pitää kuitenkin kovaa asiaa täydellisesti.

Katso lisää: Kevyt makuupussi

6. Denim Side laukut Bike:

denimi Side Bag

Farkun rakkaus ei kuole koskaan ihmisten keskuudessa. Ajattelemme farkut heti ajatus denim kangas tulee mieleemme. Nyrkkeilyn takia, vaikka sivupussit ovat saapuneet denim-kankaaseen. Tämä denim-sidepussi näyttää farkkujen yläosasta. On olemassa monia muita tyylejä sivupusseja denim kangasta.

7. Kudotut Side Bags College:

Kudottu Side Bag

Naisten sivupussit ovat monta mutta ainutlaatuinen käsityönä valmistettu sivupussi on vähemmän. Tämä musta kudottu sivupussi on niissä ihanissa pusseissa, jotka antavat sinulle ainutlaatuisen charmin.

8. Pienen sivupussi:

Pieni Side Bag

Naisten pussit ovat suuret niin, että ne voivat kantaa suurimman tarvitsemansa, mutta joskus tarve on hyvin vähäisempi ja roikkuu iso pussit tulevat taakaksi. Sinun pienet tarpeet, kuten pitämällä kännykkääsi ja lompakko riittää, nämä pussit ovat täydellisiä kuljettaa.

9. Kytkinlaite Side Bag:

Kytkin Side Bag

Kytkimet ovat pieniä sivupusseja, jotka ovat joko vain huputettuja tai ripustettuja käsivarsille eikä hartioille. Tämä kaunis violetti värillinen kytkin on merkkijono helmiä, jotka on suunniteltu erinomaisella tavalla. Siinä on jopa upotettuja kiteitä, jotka tekevät siitä täydellisen puolueille.

10. Nahkainen sivupussi naiselle:

Nahka Side Bag

Naisten nahkaiset sivupussit suunnitellaan niiden mukaan. Tämä nahkainen sivupussi, jossa on maalaismainen ulkonäkö, on suuressa kysynnässä. Voit yhdistää tämän pussin nahkatakkiin ja nahkakenkiin saadaksesi rohkean ilmeen. Vaikka ne ovat kalliita, mutta se antaa sinulle todella kova katsoa.

Katso lisää: Naisten lautasliinat

11. Sivuvahvikkeet vauvojen tytöille:

Vauva Side Bag

Myös vauvat ovat astuneet muotimaailmaan, itse asiassa ne ovat askel eteenpäin kuin aikuiset. Tämä vauvanvauvan sivupussi täyttää vaatimukset. Se näyttää hyvin sievältä eläinten kasvojen muodossa, joka houkuttelee lapsia. Ne ovat kevyitä, pieniä ja niissä on ohutta roikkua heidän helppoudellisuudestaan.

12. Multi Pocket Side Bag:

Multi Pocket Side Bag

Oletko huolissasi liian paljon asioita sekoittamatta niitä? Ei ole ongelmaa, voit helposti järjestää omaisuutesi tämän monikäyttöisen taskupussiin. Näissä sivupussissa on 3-4 taskua, joihin voit sijoittaa rahaa, kortteja, matkapuhelinta ja kosmetiikkaa erikseen. Voit kuljettaa jotain kevytpussi ostoksilla tai liikkuvat ystävien kanssa.

13. Buckle Side Laukut miehille:

Solki Side Bag

Sivupussit eivät ole vain naisille vaan myös miesten sivupussit. Tämä sivupussi on solki, joka tarvitsee olla auki ja ylimääräinen vetoketju, jotta asiat eivät pääse ulos.

14. Side Bag for Laptop:

puoli Bag for Laptop

Sivupusseja ei käytetä vain pienten asioiden säilyttämiseen, vaan niitä voidaan käyttää pitämään gadgetit kuten kannettava tietokone. Koska miesten on aina oltava läsnä toimistotyössään missä tahansa. Tämän sivupussin avulla voit siirtää kannettavan tietokoneen ja tehdä toimistosi helposti.

Katso lisää: Uusimmat koululaukut

15. Huopa Side Bag:

Tunsi olonsa Side Bag

Huopa kangas on erittäin kevyt ja samettinen. Jopa miehet tarvitsevat rentoutumisaikaa toimistostaan ​​lomalle ja heidän toimistopussit eivät käy. Tämä tuntuinen sivupussi näyttää erittäin viileältä ottaa vapaa-ajan, jolloin voit laittaa tarvittavat omaisuutesi mukanasi.

Laukut kuljetetaan kouluun, yliopistoon, toimistoon, ostospaikkoihin, bileisiin ja muihin paikkoihin; tarkoittaa, minne mennä, kuljetat laukkua itse. Koska kaikki tarvittavat asiat säilytetään pussissa, ovatko ne tärkeitä papereita, rahaa, luottokortteja, matkapuhelimia, suklaata ja muita. Vaikka pussit ovat erilaisia, sivupussit ovat paljon mukavampia verrattuna muihin. Voit kuljettaa helposti yhdellä olalla tai ristiin.

Leave A Comment

6 + 2 =