15 Viimeisintä ja modernia keittiön kauhuhahmoa

Keittiö on ollut tärkeä osa taloa. Se on ainoa osa, jolla on useita varastointielementtejä, ja siksi sillä on oltava useita kaappeja tai kaappeja. Sisustussuunnittelu on kuitenkin nyt edullinen ja suunniteltu kaappiin, jotka antavat mukavan ja hygieenisen kosketuksen. Olipa sinulla pieni keittiö tai iso modulaarinen keittiö, nykyaikaistetuissa malleissa on monenlaisia ​​kaappimalleja, jotka tekevät keittiöstä koristeellisen kulman, jossa on upeat viimeistely- ja kovaa laitteistoa.

Yksinkertainen ja tyylikäs keittiön kauhuhahmot:

Seuraavassa on joitain keittiönkaapin ideoita, jotka voivat siirtää keittiön eri tasolle.

1. Perinteinen keittiön kaappi suunnittelu:

perinteinen Kitchen Cupboard Design

Haluatko perinteisen kosketuksen keittiönne! Valmistettu hienopuusta puusta, keittiön kaapit antavat röyhkeä kosketuksen keittiöllesi, jossa on useita pieniä ja isoja kaappeja eri kokoisina sopivaksi päivittäistavarakaupan tuotteille. Alustan keskelle annetaan henkari tavaraa varten päivittäisten tarvitsemiesi alusten kaltevuuteen.

2. Moderni Keittiökaappi Suunnittelu:

Moderni Kitchen Cupboard Design

Moderni keittiön kaapin muotoilu antaa keittiön muuttuneen ulkoasun. Kulma-asennuskaappi, sivut, ala- ja yläosat. Yhden puolen keskiosa jätetään avoimeksi liittämään yläosaan savupiippu.

3. Nykyaikainen keittiön kaappirakenne:

nykyajan Kitchen Cupboard Design

Upea nykyaikainen U-muotoinen keittiön kaappirakenne on ollut ensisijainen valinta talojen asumiseen, jotka liittyvät keittiöön. Valmistettu mustasta ja valkoisesta niemimaan terästä ja kestävästä kuidusta, yhdestä seinistä on täydellinen kaappi, kun taas toisella puolella on koristeltu kaasu, uuni jne..

4. Victorian Kitchen Cupboard Design:

viktoriaaninen Kitchen Cupboard Design

Viktoriaaniset keittiön kaapit kuvat antavat sinulle näyttävät innoittamat perinteiset mallit. Kaapit on valmistettu puumateriaalista, jossa on tummanruskea väri. Alustalla on useita kaappeja, mutta seinillä on vain vähän.

5. Ylellinen keittiön kaappi:

15 Viimeisintä ja modernia keittiön kauhuhahmoa

Etsitkö ylellinen näköinen keittiö! Valkoinen pehmeä puu marmorilla viimeistelyalustalla, jossa on keittiön kaapit, on jotain mitä haluaisit. Kaappi ja seinät ovat kaikki suunnitelleet ja muotoillut muotoilut, joissa on hämmästyttävä kosketus.

6. Tyylikäs Keittiön Kaappi suunnittelu:

Tyylikäs Kitchen Cupboard Design

Rakasta niitä valkoisia kaappeja, jotka ympäröivät molemmissa alemmissa ja ylemmissä hyllyissä! Tässä on samanlainen keittiön kaapin ovi kuvio, joka on tehty ruskean puun kattorakenteella ja hyllyllä, ja kuvioidut kaappiovet. Oveille annetaan tarkastustekstiä, kun taas jotkut saavat lasin näkyväksi katselemiseksi.

7. Mini Keittiö Kaapin suunnittelu:

Mini Kitchen Cupboard Design

Keittiökalusteiden pienkoneissa on yhtenäinen herkkä muotoilu, jossa kaikki vaatimukset täyttyvät alle yhden kaapin, jossa on useita hyllyjä. Kaapissa on kolme kaappia säilyttääksesi suuria ruokia ja samalla hyllyyn mikroaaltouunista. Hyllyn toiselle puolelle annetaan astia astioita varten, kun taas alustassa on pesuallas ja kaasu.

8. kiinalainen keittiön kaappi suunnittelu:

Kiinalainen Kitchen Cupboard Design

Keskellä keittiötilaa! Kiinalaisen keittiön kaappi on paras, joka sopii rajoitetulle alueelle. Kaapit tulevat kaksoisliitoksella design-kuituovilla. Yläosastoissa on tavallinen ja lasinen rakenne, joka antaa kontrastin ilmeen keittiölle.

9. Italian keittiön kaapehitys:

italialainen Kitchen Cupboard Design

Keittiössä olevat italialaiset kaapit ovat kiva muotoilu, joka antaa keittiölle uuden ilmeen. Suunnittelu on täydellinen alueelle, jossa on muotoiltuja seiniä. Keittiön alakerrassa on mikroaaltouuni ja jääkaappi. Alustan kaapeissa on ylhäältä irtoava vaihtoehto, kun taas edellä olevissa kaappeissa on lasikuvake visuaaliseen säilytykseen.

10. Säädettävä Keittiö Kaapin muotoilu:

Säädettävä Kitchen Cupboard Design

Pienissä keittiöissä on nyt modulaarinen ja säädettävä kaappimalli, joka pystyy tallentamaan enemmän kohteita pieneen alueeseen. Samanlainen kaappi on tehty puusta valmistetusta puusta, jossa on useita pieniä väliseiniä erilaisten keittiöarvojen varastointiin.

11. Yksinkertainen hylly Keittiökaapin muotoilu:

Yksinkertainen Shelfing Kitchen Cupboard Design

Keittiön kaappeille annetaan yksinkertainen ja säädettävä kosketus, jossa on useita vaunuja sisällä. Kaapit ovat erikokoisia vaunuja, jotka sopivat sellaisten välineiden tyypille, joita haluat säätää. Valmistettu tummanruskeasta puusta, se on kuituvaippa pitämään kaapin pitkään.

12. Avoin hylly Keittiökaukon muotoilu:

Avata Shelf Kitchen Cupboard Design

Keittiön kaapissa on nyt myös avoin hylly, jolla voit tallentaa tavaroita, joita käytät säännöllisesti. Alemmissa kaappeissa on paksut puiset pehmeät ovet, joissa on metalliset kahvat avoimilla vaunuilla. Avoimet hyllyt on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa on kuituraja ja kivialusta.

13. Viinihylly Keittiökaappi Rakenne:

viini Shelf Kitchen Cupboard Design

Pienikokoisten keittiön täydellinen muotoilu on suunniteltu säilyttämään viinipullot siinä. Elävän pienen kulmassa on avoin ja suljettu kaapin muotoilu, jossa uuni on asennettu keskikammiolle. Muut kaapit on tarkoitettu astioiden ja viinipullojen säilytykseen ristikkäisessä kaappiin.

14. Piha-keittiö Keittiön muotoilu:

Piha Kitchen Cupboard Design

Ajattelevat keittiön alueen puutarhan vieressä! Tässä on sisäpihalle suunnitellut keittiönkaapin ideoita. Kivialustan alapuolella olevat kaapit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä täydelliseen ilmeeseen.

15. Kahdeksankulmainen keittiön kaappirakenne:

Kuusikulmainen Kitchen Cupboard Design

Keittiössä on puinen materiaali, joka on täynnä marmorikiviä, jossa lava on jaettu kahteen eri rinnan osaan. Puukoteloissa on kohokuvioitu kuvio, joka sopii tallennustilaan. Pienelle alustalle annetaan kaasu, joka on asennettu tasaiseen ulkoasuun.

Keittiökaappien on oltava tarpeeksi hienoja, jotta niihin voi kohdata ongelmia kuten säännöllinen avaaminen ja sulkeminen, tahmea öljyinen kostea ilma ja paljon muuta. Viimeisimmät mallit on varustettu savupiipulla, jotta vältetään tällaiset virheet. Kaapeissa on kiinnitetty ja säädetty laite, joka tekee varastoinnista helppoa. Yläosastoissa on myös vetoketju, joten sinun ei tarvitse kiivetä ulosteisiin saadaksesi tavaraa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 7 = 2