15 Viimeisimmät Tyylikäs Tube Topit tyttöjen muotiin 2018

Tube topit ovat naisen olkaimeton yläosa. Yläosassa on joustava vyö, joka kiinnittää sen. Se on tiukka rintaan, joka estää sen putoamisen. Se tuli suosittu 1970-luvulla. Monet naiset pitävät siitä vapaudestaan. Ei ole merkkijonoja tai hihnoja, jotka putoavat. Se on täydellinen kesät. Monta kertaa tytöt pukeutuvat takkiin, jos se jää kylmäksi yön yli. Ne ovat ihanteellisia tunnelilasin muotoisia, koska ne parantavat vyötäröllä olevia käyriä.

Uusin Stylish Tube Tops for Girls in Fashion 2017

Tube Top Dress mallit naisille:

Seuraavassa on muutamia kuvia naisten putkenpäällisistä, jotka lisäävät tietämystäsi siitä.

1. Tube Top T-paidat naisille:

Putki Top Shirt

Tube top paita on paita, jossa ei ole hihoja. Heitä haetaan enimmäkseen. Ne ovat ihanteellisia ihmisille, joilla on irtoava vatsa, koska sitä ei yleensä ole asennettu koko. Voit tuppata sen denims tai hameen alla. Älykkäät hihnat, joihin on yhdistetty, on tapa mennä tähän tyyliin.

2. Crop Tube Top Musta:

sato Tube Top

Säilytysputken yläosa on pää, joka päättyy laivaston lähellä. Ne ovat lyhyitä ja hieman paljastavia. Se on enimmäkseen kuluneet takkeilla ja paitoilla. Monet julkkikunnista käyttävät niitä konserteissa. Ne ovat hyvin söpöjä, kun ne virtaavat. Voit käyttää shortseja tai hameita, jotka lisäävät flirttailuasi ulkoasuun.

3. Tube Top mekko valkoisena:

Putki Top Dress

Tube top mekko on samanlainen kuin olkapää mekko. Ne ovat kaiken pituisia. Ne on asennettu vyötäröön asti ja virtaavat enimmäkseen loppuun asti. Voit käyttää selkänsä kaulakoru tai jopa valita rohkean korvan sijaan.

4. Party Tube Top Bow:

Putki Top with Bow

Putken yläosa keulalla on terävin putken pää. Siinä on keula ylhäällä, lähellä joustavaa. Se on hyvä valinta busty naisille, koska se piilottaa pullot. Normaalisti niillä on keskikokoinen tai suuri keula edessä. Choker kaulakappale antaa sinulle tappaja etsiä varmasti.

5. Muodikkaat putkipäällysteet:

Putki Top with Frills

Jos olet menossa ulos ensimmäisestä päivämäärästä ja haluat lisätä hieman flirttailua asuun ilman paljon paljastamista, niin putken päällä riimu on paras sinulle. Siinä on huikeat huiput. Se on höyrytuulet tuulessa, mikä antaa sinulle vähän huomiota päivämääräänne. Tämä sopii erinomaisesti ostospaikoille tai pitkän iltatornin kävelylle.

Katso lisää: Naisten leveät yläosat

6. Putkenpäähihnat:

Putki Top With Sleeves

Tube top hihoissa on kuin ihme. Se saa minut miettimään, miten hihat kiinnittyvät. No, useimmiten ne ovat kiinni päissä. Hihat voidaan vetää ylös myös. Myös ne ovat hieman retro. Joten varmista, haluatko kokeilla sitä.

Katso lisää: Naisten Vihreä Topit

7. Latex Tube Top tytöille:

latex Tube Top

Latex-putken yläosat ovat uusi julkkis trendi. Nimensä mukaisesti ne on valmistettu lateksimateriaalista, joka tarttuu kehoon. Se antaa kiiltävän ulkoasun. Tällainen putken yläosa on hieman epämiellyttävä. Ne ovat hyviä puolueelle.

8. Puuvilla Lycra Tube Top:

Puuvilla Lycra Tube Top

Puuvilla Lycra-putken yläosa on yleisimpi putkimaalaus. Voit käyttää sitä missä tahansa tilanteessa. He eivät koskaan voi mennä vikaan. Useimmiten ne ovat venytettävissä. Se sopii myös denimille. Ne ovat saatavana kaikissa värivaihtoehdoissa.

9. Georgette Tube Topit naisille:

Georgette Tube Top

Georgette-putken yläosa on georgette-materiaalia. Koska georgette on virtaava, tämä putken pää on löysä paitsi ylhäältä. Järjestä se lyhyellä hameella, jotta saat glamourous etsiä täydellisen iltapäivän tai puolueen.

10. Suunnittelija Cocktail Tube Top:

Cocktail Tube Top

Nimensä mukaisesti cocktail-putken yläosa on cocktaileja, jolla ei ole hihoja. Ne ovat hyvin varustettuja. Suurin osa niistä on paljetteja ja loistaa. Ne on valmistettu yhdistelmällä kankaita. Voit yhdistää sen lausunto kaulakoru ja korkokengät.

11. Casual Tube Top teens:

Rento Tube Top

Casual tube top on suosittu suosikki teini-ikäisten tyttöjen keskuudessa. Ne on valmistettu t-paidan materiaalista. Ne ovat irralliset. He antavat rento ja viileä mutta tyylikäs ulkoasu. Ne ovat farkut ja hame molemmat.

Katso lisää: Naisten Musta Topit

12. Painettu putkipää:

Painettu Tube Top

Painetut putkipäälliset ovat henkilökohtainen suosikkityyli. Se antaa oikean draaman ja kohokohdat loppuun. Se on uusi tauko normaaleista monotonisista putkista. Kokeile ulkoasua uudella tyylillä

13. Formal Tube Top:

Muodollinen Tube Top

Muodollinen putkenpää on tyylikäs esimerkki putken yläosasta. Se ei ole kovin paljastava ja sillä on oikea määrä istuvuutta. Ne ovat enimmäkseen virtaavia eikä kovin tiukkoja. Voit ryhmitellä blazerit ja hameet. Ne sopivat erinomaisesti virallisiin illallisiin ja juhliin.

14. Fitted White Gypsy Tube Top:

sovitettu white Gypsy Tube Top

Asennettu valkoinen gypsy-putken yläosa on klassinen esimerkki putken yläosasta. Useimmiten tämä ilme on matkustajien nähtävissä. Se on ihanteellinen klassisilla denim-shortseilla. Suurin osa näyttelijöistä nähdään yllään, kun se tulee lentokentältä. He menevät hyvin hattuja ja aurinkolaseja ja minimi koruja. Ne on tehty nauhoilla ja puuvillakankaalla.

15. Tube Top Maxi mekko:

Putki Top Maxi Dress

Tube top maxi mekko on samanlainen kuin putken päällä mekko, paitsi sen pituus. Ne ovat pitkiä ja virtaavia. Heillä on tavallisesti leikkaus polven alta helpottaakseen kävelyä ja istumista. Ne ovat erittäin tyylikäs ja lumoava tyyli. Voit käyttää sitä juhliin ja illallisiin. Monet näyttelijät nähdään tämän tyyliin palkintoseremoniassa. Tämä tyyli on paras ja luokkavin tyyppinen putken pää.

Tube top voi olla pitkä historia takana, mutta ne ovat virkistäviä muutos meidän vaatekaappi. He ovat savioreja kuumille kesäkauppapäiville bfs: n kanssa. Pidä se suosikki denimasi kanssa tai käytä flirtyäsi lyhyt luisteliha hihassa. Mene eteenpäin ja kokeile tätä tyyliä ilman shying away. Kuumana kesäpäivänä, kun kamppailevat pitämään hihnat ylös, putken pää on täällä pelastaakseen sinut. Voit käyttää putken päätä ilman, että tarvitset mitään huolta. Tämä huoleton tyyli turvataan ylhäällä elastisella.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

99 − 89 =