15 Viimeisimmät Pitkähihainen Topit Suunnittelijan Girls Tyylit elämässä

Churidar kutsutaan myös nimellä Salwar-kurta yksi Intian perinteisistä asusteista, mikä lisää feminityä. Koska muoti leviää viruksen kaltaisena, se on silloin, kun kyse on perinteisistä asuista, joita on käytetty muissa maissa. Länsimaissa kouruja käytetään pääosin kesäisin, koska sen kiiltävät näkymät.

uusimman pitkän churidar-topit-malleja-for-tytöt

Tytöt voivat kokeilla räätälöimällä omaa Do-länsi-kurtaansa tai suunnittelemalla Anarkali-puku kivi- ja kirjontapelillä ja kokeilla laastarimallia tavallisella kankaalla ja sitten ompelemalla kangasta.

Eri tyyppejä naisten Churidar Topit:

Tässä on top 15 kuuluisaa Churidar-huippumallia, jotka auttavat nuoria tyttöjä ja naisia ​​siellä löytämään tuntemattoman suunnittelun ja tunnetun muotoilun, jota voidaan käyttää esittelemään Intian asun monipuolisuutta esittelemällä sitä moderniksi asuksi.

1. Pitkä Straight Kurta:

Pitkän straight-kurta

Tämä on yksi kaikkien aikojen nähneistä kurtuksista, joita kaikki ikäryhmät käyttävät. Yksinkertaisen ja tyylikkään ilmeen ansiosta tällainen kurta voi olla rento tai muodollinen kuluminen. Suora kurta on polven pituutta ilman alhaalta kaatumista.

2. Block Pattern Straight Churidar:

lohko-kuvio-suora-kurta

Lohkokuvio, joka kulkee kudoksen ympärillä eri väreillä, jotka ovat tavallisesti vastakkaisia ​​värejä. Mutta valinta oikea väri yhdistelmä on tärkeä rooli tuoda ulos täydellinen asu päivä. Tämäntyyppinen kurta on suora ja polven pituus, joka on hieman alhaalla.

3. Painettu Churidar:

painetun kurta

Yksinkertainen painettu kurta, jossa kaulanauhoja tai saturnityötä. Tämäntyyppinen kaula-aukko lisää hienosti vaatetta ja myös leikkaa muita lisävarusteita. Tämäntyyppistä kurtaa käytetään yleensä rentoina asusteina.

4. Paita tyyli Kurta:

paita-style-kurta

Tämäntyyppinen churidar top on kaikkein kysyntä missä tahansa muotiliikkeessä. Se on yhdistelmä intialaista churidaria ja läntistä paitaa. Tämä on yksi trendikkäistä asuista ja oikean materiaalin valinta on avain. Yleisimmin havaitut ovat denimista tai pellavakankaasta. Tämä on kulunut kunnes polven taso leggingsillä.

5. Korkea-matala Churidar Top Design:

korkea-matala-kurta

Tämä on yleisesti kulutusta nuorten keskuudessa, koska se tuo tyylikkään ja nykyaikaistetun ilmeen. Etuosa on lyhyempi takaosaan verrattuna ilman sivuleikkauksia, mikä tekee vaipasta ulkonäön.

Katso lisää: Naisten kukka-Topit

6. Kaftan Churidar Top:

kauhtana-kurta

Tämä on nyt trendi kaikkien nuorten college-tyttöjen kanssa. Se on löysä sopiva kurta, jossa on leveät hihat, putoaa alas kuten lasku, joka loistaa glamouria ja hienostunutta ulkoasua. Tämä asu on yleensä sovitettu leggingsit tai jean. Useimmat kuluneet kesän suosikki kangas.

7. Prinssi Cut Kurta -kuvio:

princess-cut-kurta

Prinsessa leikattu id, jota käytetään naisten ompeleiden puseroihin, nämä saumat tuovat naisellisia kehon käyrät. Samaa leikkausperiaatetta käytetään kurnan tekemiseen. Tämä saumanleikkaus alkaa olkapäästä ja jatkuu vyötäröalueelle, joka tuo esiin rungon käyrät 3/4-hihoissa.

8. Asymmetrinen Long Top Churidar:

epäsymmetrinen-kurta

Naiset haluavat kokeilla kaikenlaisia ​​räätälöityjä asuja, joissa on leikatut mallit. Tässä luettelossa on epäsymmetrinen kurta yksi niistä. Tämä malli on yleisimmin kulunut media-ihmisten erottua joukosta. Käytetty materiaali on krepti, georgette, sifonki, joka on kevyt, mikä antaa virheetöntä ilmeä.

Katso lisää: Naisten sifonkihousut

9. Viimeiset kaksikerroksiset Kurta:

Kaksikerroksinen-kurta

Kuten nimestä käy ilmi, se on kaksikerroksinen salwar. Kaksi kerrosta voidaan ommella yhteen mittausten tai erillisen salwarin mukaan yhdellä kankaalla kuin hihaton ja toisella, joka voi kuluttaa sen päälle kuin takki, jossa on hihat, jotka ovat 3/4 . Erottuva väri tekee outfit sanattomaksi joukosta.

10. Käännettävät Churidar Topit:

palautuva-kurta

Tällainen kurta on taloudellisin lajike muun muassa, koska sitä voidaan käyttää molemmin puolin. Avainsanat eivät ole pelkästään sen etu, vaan ne myös vähentävät naisten asusteiden valintaa vaatekaapin, joka on jo suu täynnä.

11. Indo-Länsi Kurta:

Indo-Länsi-kurta

Oman tyylisuunnitelman laatiminen tuo esiin indo-länsimaisen tyylin. Tämäntyyppistä mallia tavallisesti tuodaan esille suunnittelemalla upea pääntie lisäämällä pitsiä tai verkkokangasta kaulan alueen ympärille innovatiivisilla leikkauksilla ja hihanmuotoilla. Tällainen kuvio on tavallisesti polven yläpuolella, jossa on leggingsit.

12. Floor Length Churidar Topit häät:

lattia-pituus-kurta

Tällainen kurta on enimmäkseen kulunut juhla-aikana tai houkuttelevana erityisenä tilaisuudessa. Nykyään Intian morsian yleensä valita lattian pituus kurta vastaanotto puolue, koska sen suuren näytön tuoma ulos kivestä ja pitsi hihat kirjonta työtä sen päälle. Hyvä hiusmekko tämän pukeutumisen kanssa riittää puolueen aloittamiseen.

Katso lisää: Naisten puserot

13. Flared Churidar Kurta:

levenevä-kurta

Flared kurta on tyylikkäässä räätälöidyn tyylikkään ulkonäön ansiosta ja mekon feminity on hyvin huollettu. Tämä on yksi Anarkali kurta -tyyppistä, mutta tämäntyyppinen flared kurta on valmistettu puuvillakankaasta ja soihdut ovat suhteellisen pienikokoisia. Haalistunut hemline-työ sopii hyvin tytöille.

14. Anarkali Long Top Churidar:

Anarkali-kurta

Sana Anarkali tekee tytöistä hullun, niin paljon muotia ja rakastanut nuorisovaihtoehtoja keski-ikäisille naisille, jotka ovat myös suosittuja pienten lasten keskuudessa. Tämä kurta tuo täydellisen kehon muodon, kuten omenan tai päärynän tai tiimalasin muodon ja laskee alaspäin polven tasolle. Tämä kurta suoraan rintakuvaa ympäröivään alueeseen ja avautuu heijastumalla. Pullea tytöille, jotka valitsevat oikean värin ja malleja, lisää täydellistä ulkoasua.

15. Suunnittelija Dhoti Style Kurta:

dhoti-style-kurta

Dhoti-tyyli on tulevaisuuden trendi naisten asuista. Tavallisten mallien joukossa tällaiset mallit tuovat esille lajikkeen ja luovuuden. Tällainen kurta on löysä ja käyttäjäystävällinen. Suositellaan yleensä osapuolille. Hihnaa voidaan käyttää vyötäröalueen ympärillä kehon käyrien parantamiseksi.

Naiset täydentävät itseään valitsemalla oikeat vaatekappaleet, jotka liittyvät hänen ihonsa, korkeudensa ja painonsa kanssa. Mikä puhuu paljon hänen persoonallisuudestaan. Salwar Kurta on yksi vanhimmista perinteisistä asusteista, joita intialaiset naiset ovat käyttäneet, ja se jatkaa hallitsevansa perintöä nykypäivän muotimaailmassa. Kurttan suunnittelussa tehty improvisaatio on tehnyt sen tunnetummaksi paitsi perinteisesti myös luovuuden virrassa. Pitkä rakentaa hyvät naiset pitäisi mieluummin pukeutunut Flared kurtas yksinkertainen kaula designs.For naiset, jotka ovat pieniä pitäisi yrittää päällään kurtas joka boot niska suunnittelu tai Mandrin kaulukset.

Leave A Comment

9 + = 11