15 Viimeisimmät & houkuttelevat Drop korvakorut eri mallit

Etsitkö uusimmat mallit korvakorustamme kokoelmasta! Tai oletko kyllästynyt käyttämään vanhentuneita korvakoruja! Kyllä, muotisuuntausten muutoksen myötä myös korvakorut ovat osoittautuneet uusien sävyjen ja mallien antamiseksi. Niistä uusin design fancy korvakorut on pisara korvakorut muotoilu.
Pudotuskorvamallit kiinnitetään aina korvanappiin. Ne lopettavat aina jalokiviä tai viehätystä lopussa. Saatavilla eri malleja, ne ovat aina innoittamana pisara korvakorut, riipus korvakorut tai dangle korvakorut. Viimeisimmissä malleissa on myös ketju, charmi, vanteet tai vastaavia kohteita lopussa viimeistely kosketus.

Kaunis Drop korvakorut Trendissä:

Seuraavassa on joitain malleja pisara korvarengas malleja et halua estää itse ostamasta sitä.

1. makean veden Drop korvakorusta:

Makeanveden drop earring

Uusi muoto helmi-pudotuskorvakoruissa on valmistettu sterlinghopea-käyrän muotoilusta, jossa on pieniä timantteja. Suunnittelu on innoittamana makean veden aaltoja ja loppu on tehty helmen alla. Se antaa tuomion pituuden korvalehtiin.

2. Globe Drop korvakoru:

Globe drop earring

Etsitkö fancy design korvakoru! Kullanvärinen korvakorut muotoillaan maapallon pyöreällä charmilla. Kultaisessa maapallossa on myös nakshi-työ, joka antaa kukkamallit. Käyrät ja verkko antavat korville uuden ilmeen juhliin ja tapahtumiin.

3. Infinite Drop korvakorut:

Ääretön drop earrings

Timanttipistokorvakkeiden herkkä muotoilu yhdistyy sterlinghopeaseen, joka antaa äärettömän muotoilun. Korvakoru on täynnä nousevia kokoisia timantteja, joissa on suuri timantti keskellä. Korvakoru löytyy lähinnä leningit ja sarees.

4. Alkuperäinen design Drop korvakorusta:

Alkukirjain design drop earring

Upouusi muotoilu pisara korvakoru kulta kuvio annetaan henkilökohtainen kosketus niiden alkukirjaimet. Korvakorussa on neulottu muotoilu, joka muodostaa aluksi rakkauden käyrät. Korvakorut ovat tyylikkäitä, jotta ne voidaan kuljettaa rentoihin ja mekkoihin.

5. Gemstone Drop korvakorut:

Jalokivi drop earrings

Jalokivet yhdistettynä kultapieni korvakorut antaa ihanaa kosketusta koriste. Korvakorut saavat safiiri jalokivi keskellä, kun se on rajautunut kultainen tiilimuotoilun tehdä se ihastuttava. Se kattaa korvatulpan mukavan kulumisen.

Katso lisää: Korvakorut Quilling Papers

6. Valettu Leaf Drop Earring:

valettu leaf drop earring

Uusi design, joka on erittäin suosittu suunnittelija kulumista, on hopeapilliset korvakorut. Korvakoru on tehty useilla lehdillä. Korvakoru on koristeltu kolmionlehtirakenteella, kun taas loput kiinnitetään alla, jolloin korvakoru on haluttu pituus.

7. Bridal Drop korvakorut:

morsiamen drop earrings

Täydellinen morsiamen korvarengas muotoilu vaatii kaarevat mallit, joissa on timantteja. Tämä pudota helmi korvakorusta suunnittelu on tehty kauniin kuvion, joka on yhteydessä toisiinsa. Korvarenkaat ovat eri kokoisia timantteja, ja pää antaa helmille ripustuksen, jotta se soveltuu morsiuksille.

8. Retro Drop korvakorut:

retro drop earrings

Haluatko kokeilla, että vanha retro näyttää jälleen lisävarusteillemme! Musta mustia timantteja, kultaisia ​​helmiä ja höyhenpeitteisiä mustia korvakoruja on täydellinen asia, jota etsit. Korvakorolle annetaan levyke, jossa on hurmaa. Korvakoru on paras tapa toteuttaa pieniä tapahtumia tai tilaisuuksia rentoihin tai mekkoihin ja mekkoihin.

9. Multi Stoned Drop korvakorut:

Multi stoned drop earrings

Drop korvakoru on paras kun annettiin suunnittelija kivi kiinnitetty siihen. Tässä on samanlainen monikäytävä pudotuskorvakoru. Korvarenkaat on tehty sterlinghopea ja siihen on kiinnitetty ovulaattikuvio. Korvakorut näyttävät ihastuttavilta puolueilta housujen tai suunnittelijoiden keskuudessa ja niitä voidaan myös harjoittaa etnisesti.

10. helmillä koristellut korvakorut:

helmillä koristeltu drop earrings

Etsitkö jotain funkyta viralliseen ilmeeseen tai jopa tilaisuuksiin! Tässä on pisara korvakorut muotoilu, joka on tehty useita helmiä. Korvakoru on neulottu useilla helmoilla, jotka antavat jhumkan suunnittelun. Pituus voidaan pitää halutulla tavalla. Voit myös tehdä tämän korvakorun kotona.

Katso lisää: Dangle korvakorusta

11. Vine Drop korvakorut:

viiniköynnös drop earrings

Suunnittelu saada tunnustusta suunnittelija puolueiden tai häät on viiniköynnöksen design hopea drop korvakorusta. Se koostuu monista pienistä, keskisuurista ja suurikokoisista timanteista, ja se antaa lineaarisen muotoilun, joka on tehty kukkaosuuksin. Lisäämällä kevyesti, korvakoru päättyy pyöreä timantti.

12. Royal Drop korvakorut:

Kuninkaallinen drop earrings

Kuninkaallinen muotoilu timanttipistokorvilla on kruunun muotoinen. Korvakorolla on korvalehden osa, jonka käyrä on täynnä pieniä timantteja. Alla olevassa osassa annetaan rubiinin viimeistelymuotoja, jotka muodostavat lehtiä ja kukkakuvioita. Keskimmäinen osa on valmistettu kultaisesta ja muotoiltu.

13. Simple Drop korvakorut:

Yksinkertainen drop earrings

Yksinkertaistettu muotoilu korvakorussa pudotusluokassa on tehty ruusukulta ja helmi. Korvakoru on tehty yksinkertaisesti pulttisuunnittelulla yläpuolella ja luonnonvalkoinen helmi joka roikkuu alla. Keskimmäinen osa on vain pieni säike, joka yhdistää molemmat. Se on laajalti käytetty rento ja etninen kuluminen.

14. Wild Branch Drop korvakorut:

Villi Branch drop earrings

Tyylikäs muotoilu musta pudotuskorvakoru on paras, kun sitä kuljetetaan mustilla hameilla parted tai vastaanotolla. Korvakoru on tehty suurella mustalla timantilla keskellä, kun taas ylempi korvarengasosa on tehty luonnonvaraisista oksista, jotka kaikki ovat mustat.

Katso lisää: Kultakorvakorut

15. Vintage Drop Earring:

vuosikerta drop earring

Kun helmiäiset korvakorut yhdistetään pieniin timantteihin, jotka muodostavat lehtiä kukkasuunnittelun, se varmasti tekee sinulle hengähdysta. Korvakoru on tehty timanttien muodossa lehdet, kun helmet ovat muodossa kukka silmut. Suunnittelu näyttää pyörtämästä häät, vastaanotot jne. Suunnittelija asu.

Pudotuskorvakkeilla on oma hieno huomautus naisten mieleistä. Ne tulevat erilaisiin tilaisuuksiin, kuten yksinkertaiseen tavanomaiseen kulutukseen raskaisiin häät. Korvakorut ovat myös kuuluisien julkkisten valinta, joka lisää herkullisuutta ulkonäkseen. Epäilemättä ne antavat samanlaisen ulkonäön kaikentyyppisissä metalleissa, mutta silti ne ovat laajalti suosittuja sterling hopea, valkokulta tai ruusukulta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 72 = 78