15 Vahvimmat turvaovirakenteiden luettelot Intiassa Tyylit elämässä

Turvaovet eivät ole niin erilaisia ​​kuin tavalliset ovet, joita monet ihmiset ajattelevat, mutta on olemassa merkittäviä eroja. Turvaovet on tehty ylläpitämään erittäin vahvaa puolustusta kotiisi, mikä on välttämätöntä alttiimpia koteja. Ne ovat usein kodin kauneuden keskipiste. Pultteja, joita kutsutaan kuolleiksi, ovat melko vaikeita rikkoa jopa suurimmilla ja tehokkaimmilla työkaluilla.

Turvaovet ovat näkyvämmin tehneet kodin suojelemiseksi murtovarkailta ja muilta ihmisiltä, ​​jotka haluavat aiheuttaa sinulle ja perheellesi vahinkoa, ja nämä ovet todella toimivat hyvin tällä alalla. Ne tulevat kaikkiin muotoihin ja kokoihin ja ne voidaan tehdä muodikkaiksi, kuten oman valintasi mukaan, koska suoja voi tulla myös kauneuden kanssa.

Turvalukon mallit kotiin valokuvien kanssa:

Seuraavassa on luettelo erittäin turvallisista ovista koteihin ja asuntoihin, joissa on kuvia, joiden avulla voit valita paremmin.

1. Täysi puumuoto Deadboltin kanssa:

Koko Wood Fashion Safety Door With Deadbolt

Tämä turvalukkosuunnittelu on huippuluokkaa, koska se kykenee ylläpitämään hyvää muotilistausta ja samalla tarjoamaan kotisi hyvin suojatulle ympäristölle. Ovi voi ylläpitää itseään vahvan teakpuun takia, jota sinun on käytettävä luomaan sitä ja paras osa on, että muotoa voidaan muuttaa haluamallasi tavalla. Grilli on yksinkertainen, mutta vahva.

2. Ovi turvallisesti rautaportilla:

15 Vahvimmat turvaovirakenteiden luettelot Intiassa Tyylit elämässä

Nämä ovet voivat olla normaalia jokapäiväistä puuoviäsi, sillä ainoa poikkeus on, että siihen kiinnitetään ulkoisesti kiinnitetty rautaportti. Portti voidaan kiinnittää sen jälkeen, kun se on asennettu omaan luukkuusi ja joka varmasti tarjoaa erinomaisen ja turvallisen ympäristön kotiisi. Rautaportti on valmis valmis markkinoille, mutta se voidaan tehdä maasta lähtien. Tämä turvalukotettu grilli on yksi parhaista kuvioista.

Katso lisää: Puuportaat

3. Silitysrauta:

turvallisuus Iron Door Design

Vaikka puuovet ovat paras tapa lähteä mukaan muodikkaaseen kotiin päivän lopussa, turvallisuus on erittäin tärkeä vaatimus, joten klassinen rautaovi on täydellinen tapa suojata kotisi. Raudan ovi voidaan varustaa kuolleista ja muista suojavälineistä turvallisen kodin säilyttämiseksi. Aika ajoin tarvitaan vähän ylläpitoa, jotta tämä ovi pysyy yhtä vahvana kuin koskaan.

4. Turvavyöt:

turvallisuus Grills

Turvakaarimallit ovat karkaistua grilliä, joka voidaan ulkoisesti kiinnittää oveen antamaan kotiisi mahdollisimman turvallinen. Nämä grillit ovat vahvoja ja kestäviä, mikä on täydellinen tapa suojella kotiasi. Turva-grillit ovat monissa eri malleissa, jotta kotisi näyttää muodoltaan muodikas.

Katso lisää:  Moderni kaksoisoviset mallit

5. Takorautaportti:

turvallisuus Wrought Iron Door

Luultavasti vahvempi ovi maailmassa tämä ovi vastustaa ruostetta ja hajoavia tai ympäristötekijöitä. Takorauta-ovi voi kestää vuosia ja voi jatkaa työskentelyä vain vähän öljyllä aika ajoin. Takorauta-ovi on aivan kaunista jokaiseen tarpeeseenne. Tämä silitysrautaovien ovien suunnittelu on suosittu valinta itsenäisille koteihin.

6. Näyttö:

turvallisuus Screen Door Design

Näytön ovet ovat myös erinomainen turvaovirakenne kotiisi. Ovi on kiinnitettävä ulkopuolelta pääoviin tai muuhun myöhempiin oviin, kun ovien mittaukset on suoritettu. Se on täysin läpinäkyvä ja antaa ihmisille mahdollisuuden katsoa sisään, mutta turvallisuuden saavuttaminen näytön oven kautta on hyvin vaikeaa.

Katso More: lasisuunnittelu ovet

7. Ulkopuolinen turvalukko, jossa riippulukko:

Ulkopuoli Safety Door With Padlock

Lukko on täydellinen ylläpitää suurta turvallisuutta kotonasi. Lakat eivät ole helposti rikki ja takoraudalla tai teräsovella sopivat täydelliset suojat sekä toimistoon että kotiin.

8. Teak Wood kanssa rauta grillit:

Teak Wood Safety Door With Iron Grills

Viimeinen luettelo, mutta ei vähäisimpänä nämä puuraaka-aineet ovat sekä muodikas että suojaava ovi kotiisi. Se on klassinen yhdistelmä puuta ja rautaa suojauksen lisäämiseksi ja palvelee mitä vain on tehtävä.

9. Puun ja lasin yhdistelmä:

Puu And Glass Combination Safety Door

Tämä puu- ja lasiyhdistelmä turvaovirakenne on inspiroitu pitämään se moderni ja trendikäs. Lasi on vahva, ja siihen voi lisäksi kuulua malleja, kun ovi tarjoaa optimaalisen puolustuksen mahdollisille varkauksille tai rikkoutumiselle.

10. Verkko-ovi:

turvallisuus Mesh Door For Flats

Vielä toinen robusta ja helppo asentaa turvalukon muotoilu on verkon ovi. Se on pitkäikäinen ja oviominaisuus estää hyönteisten ja muun pölyn pääsyn taloon. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja lisäävät kodin ulkoasua.

11. Silitysrautaovi:

Rauta Safety Door Design

Mikä voisi olla turvallisempi kuin raudan turvaovi? Tämä metallisen turvalukon tarkoituksena on suojata rakennusta varkauksilta tai ryöstöiltä. Grilli-portti on vankka, joten se on ihanteellinen valinta ostoon. Voit silti valita grillimallin, jos pidät siitä.

12. Valmistettu turvaportin rakenne:

valmistettu Safety Door Design

Tämä valmistuksen turvalukon muotoilu sijoitetaan normaalisti toisen vahvan suojalevyn eteen. Suunnittelu näyttää upealta ja tuo täydellistä kauneutta kotiisi ja parantaa ulkonäköä. Oven suunnittelua voi suunnitella sinulta tai voit vain luottaa suunnittelijan siihen.

13. Puisen oven turvallisuus:

Puinen Safety Door Design

Puu tunnetaan tarjoavan suurimman suojan raudan vieressä. Tätä puutavaran turvaoviä käytetään tavallisesti asuntoihin ja on usein kauniisti suunniteltu. Yllä oleva kuva kertoo, miten se sopii hyvin kotiisi sisäänkäynnille.

14. Metallisuojus:

Metalli Safety Door Design

Metallinen turvaovi on luotettava valinta kodeille ja kaupoille. Ne tarjoavat parhaan vastuksen ja suojaavat rakennuksen varkauksilta. On parempi valita yhden ms: n turvaovien suunnittelumalli ja muokata sitä haluamallasi tavalla.

15. Ruostumattoman teräksen turvalukko:

Teräs Safety Door Design

Vastaava oven, jossa on tyylikäs ulkonäkö, on ruostumattomasta teräksestä valmistettu ovi. Tämä teräksinen turvallinen ovi tarjoaa korkean suojan, kohtuullisen ulkonäön ja ruosteettoman, toisin kuin teräs. Sopii kaikentyyppisiin asuntoihin ja rakennuksiin. Erityisesti jokaisella yksittäisellä talolla he voivat valita tämän.

Osa turvaovista on helposti saatavilla markkinoilla, mutta toiset haluavat jonkin verran räätälöintiä siihen. Hyvä uutinen on, myyjät, tarjoavat jonkin verran räätälöintiä. He antavat sinun valita kuvio ja muotoilu jos sellainen on. Artikkelissamme on poimittu joitain parhaita valintoja, joita voit tehdä tai voit myös ajatella itsellesi mallia. Kummassakin tapauksessa takaa vain turvallisuus ja kestävyys.

Leave A Comment

78 − = 77