15 Uusimmat Sanskar Bharti Rangoli mallit kuvina

Rangolis on trendi lähes kaikista hindu-festivaaleista. Ne ovat keino tehdä talosi näyttävät juhlallisemmiksi ja tervetulleiksi tilaisuuteen. Ranguluksen käsite on melko yksinkertainen, mutta olemassa on useita erilaisia ​​tyylejä, joita voit käyttää. Sanskar Bharti Rangoli on nimetty erityiseen rangolin muotoiluun, joka on yleensä tehty Maharashtrassa.

Sanskar Bharti Rangoli Designs

Sanskar Bharti Rangoli Suunnittelijat:

Nämä Marathin tyylit käyttävät kolmesta neljään sormea ​​muodostamaan kuvion valkoisella jauheella, joka toimii reunuksena, johon täytät värit. Sanskar bharti rangoli -mallit ovat värikkäitä ja suuresti parantavat kodin kauneutta.

1. Suuri kokoinen Sanskar Bharti Rangoli Suunnittelu:

15 Uusimmat Sanskar Bharti Rangoli mallit kuvina

Rangolis-mallit, joissa on samankeskiset ympyrät, ovat yleisimpiä malleja. Voit tehdä nämä mallit yksinkertaiseksi vain täyttämällä eri piireissä eri värejä tai voit tehdä sen monimutkaiseksi lisäämällä monimutkaisia ​​malleja, jotka on tehty hienoina viivoin. Värikkäät värit tekevät rangulista houkuttelevan ja monimutkainen kuvio tuottaa suurta kiitosta. Voit tuoda tämän rangusalin haaran lisäämällä ympyrän kokoa. Tässä erityisessä kuvassa näkyy alue, joka kattaa suuren alueen!

2. Sanskar Bharati Flower Rangoli Suunnittelu:

15 Uusimmat Sanskar Bharti Rangoli mallit kuvina

Rangolis-kuviot käyttävät aktiivisesti kukkasuunnittelua. Keski kukka abstraktien terälehtimuotojen ympärillä on yksi parhaista rangoli-malleista. Kukkien ääriviivat sisältävät joitakin yksityiskohtia, jotka tekevät suunnittelusta kattavamman ja monimutkaisemman.

Katso lisää: Yksinkertaiset Rangoli-mallit lapsille

3. Sanskar Bharti Border Rangoli Valkoisessa:

15 Uusimmat Sanskar Bharti Rangoli mallit kuvina

Näihin rangulistoihin kuuluu yksityiskohtaisia ​​ja monimutkaisia ​​rangolikuvioita, jotka on valmistettu valkoisella rangoli-jauheella. Vaikka nämä mallit eivät käytä paljon väriä, yksityiskohtaiset mallit ovat riittävät houkuttelemaan katsojan huomion ja siten tekemään nämä rangolit yhtä kiitettäväksi kuin muut.

4. Diya Sanskar Bharti Rangoli mallit Diwali:

15 Uusimmat Sanskar Bharti Rangoli mallit kuvina

Rangoli-kuvioita, joissa on keskeinen ympyrä, jossa on enemmän ympyröitä tai muita geometrisia kuvioita, ympäröivät kukka terälehdet tekevät hämmästyttävästä rangoli-mallista. Lisää polttava diyas kuvaan ja muotoilu tulee yksi parhaimmista!

5. Monimutkaiset Sanskar Rangoli -mallit:

15 Uusimmat Sanskar Bharti Rangoli mallit kuvina

Kokeneemmilla rangolinvalmistajilla on erittäin potilaan käsi, joka on taitava tehdä hienoja malleja risteyslinjoilla ja erilaisilla geometrisilla muodoilla. Menetelmä on sama, nimittäin tehdä rajan valkoiseksi ja käyttää houkuttelevia värejä sen houkuttelun tehostamiseksi. Nämä monimutkaiset mallit voivat olla pieniä tai suuria, riippuen tilasta, jonka pitää peittää.

6. Yksinkertainen kukkakuvio Sanskar Rangoli:

15 Uusimmat Sanskar Bharti Rangoli mallit kuvina

Yksinkertaiset rangolin mallit ovat amatööreille tai ensimmäisille ajastimille. Näitä on helppo tehdä, mutta silti ei ole yhtä kaunis tarkastella. Niihin kuuluu kirkkaita värejä ja yksinkertaisia ​​kukka- tai geometrisia kuvioita, kuten ympyröitä, kolmioita ja neliöitä.

7. Yksivärinen Rangoli Design Sanskar Bharti:

15 Uusimmat Sanskar Bharti Rangoli mallit kuvina

Rangolis on tehty valkoisella reunuksella, jossa on vielä yksi väri. Ne ovat kuin monokromaattiset maalaukset. Punainen ja valkoinen rangoli näyttää poikkeuksellisen hyvältä. Monimutkaiset kukkakuviot, jotka ovat ympyränmuotoisia ja joissa on muita geometrisia muotoja ja abstrakteja kuvioita muodostavat keskeisen suunnittelun, näyttää yksinkertaiselta.

Katso lisää: Diya Rangoli mallit

8. Vibrant Rangoli-mallit:

15 Uusimmat Sanskar Bharti Rangoli mallit kuvina

Jopa kaikkein yksinkertaisimpia rangoli-malleja näyttävät eläväisiltä, ​​jos käytät oikeita väriyhdistelmiä ja pidät työsi siistinä ja tarkkoina. Säröidyt reunat tai tylsät värit voivat tehdä jopa monimutkaisimmista rangulista huonoja. Varmista siis, että käytät hyviä värejä yrityksessäsi.

9. Rangoli-mallit moniväristen kukkien kanssa:

15 Uusimmat Sanskar Bharti Rangoli mallit kuvina

Rangoli-malleja, joissa on erilainen kukka hyvin sijoitettu muodostamaan täydellinen muotoilu, ovat myös loistava idea. Näitä on helppo tehdä, koska ne eivät sisällä hienoja viivoja tai monimutkaisia ​​kuvioita, ja monet ihmiset yrittävät käsiään rangulien ensimmäisellä kerralla.

10. Square Rangoli:

neliön rangoli10

Pyöreät rangoli-mallit ovat hyvin yleisiä, ja jos haluat jotain erilaista, niin tämä pieni sanskar bharti rangoli -rakenne on rakastettava sinua koristamaan lattiasi. Tässä nimenomaisessa sanskar rangolissa on pyörteitä välissä ja neliön muotoisia ja kulmia, joilla on erilainen muotoilu. Siinä on pienet peilit, jotka on sijoitettu rangoliin, mikä tekee siitä kauniimpaa. Yleensä meillä kaikilla on neliön lohkot lattialle ja tämä rangoli voidaan tehdä yhdellä lohkolla tai yhdistää joitakin lohkoja muodostamaan isompi rangoli.

11. Corner Rangoli:

kulma-rangoli11

Vuonna Diwali rangolis tehdään keskellä ja kulmat ovat väritön. Mutta nyt voit tehdä koko etusivun värikkäästä sisällyttämällä kulmat tämän sanskar bharti rangolin muotoiluun Diwaliin. Corners rangoli -mallit poikkeavat pyöreistä rangolista. Siinä on malleja, jotka sopivat kahden seinän väliseen tilaan. Tämä rangoli on erinomainen yhdistelmä sininen, keltainen ja oranssi väri. Keskellä tehty taiteellinen muoto on valkoista, joka rajaa koko rangolin.

12. Puoliympyrän muotoiset Rangoli:

puolipyöreä-rangoli12

Ei ole välttämätöntä sijoittaa rangoliin keskelle, että voit tehdä rankolista, joka tarttuu seiniin, mutta tarvitset sellaista muotoilua ja muotoja, jotka näyttävät täydellisiltä siellä. Tämä sanskar bharti rangoli -kuvio on tehty erityisesti tällaisille paikoille. Puoliympyrän muoto sopii täydellisesti seinälle kiinnitettyyn rangoliin. Rangoli näyttää maalaukselta, jossa on kauniita väriyhdistelmiä.

13. Rangoli ja riikinkukko:

Rangoli-with-peacock13

Peacock on lintu, jolla on kauniit väriset höyhenet. Riikinkukko valmistetaan yleensä maalauksen tai rangolin tuottamiseksi sen värikkään ilmeen vuoksi. Kun sijoitat rangoliin, jotta lattiasi näyttäisivät kauniilta, tämä työ voidaan tehdä täydellisesti riikinkukko rangolilla. Tässä pyöreässä rangolissa on kaksi riikinkukkoa ja sen ulkokuoren tekemiseen käytetään viheriä ja viheriä.

Katso lisää: Laxmi Puja Rangoli Design

14. Portaat Rangoli:

portaat-rangoli14

Sen juhla-aika tai hyvin erikoinen tilaisuus ja haluat talon jokaisen osan koristelluksi. Kun olet jo koristellut koko talon, miksi jättää portaat? Tämä on uusin sanskar bharti rangoli suunnitelma portaikko, joka tekee portaita houkutteleva. Rangolin portaikon on oltava pieni, jotta se ei aiheuta ongelmia kävelyn aikana. Diwalin aikana voit sijoittaa divas kesken jokaisen rangolin, joka palaa talosi kauniilla tavalla.

15. Big Rangoli:

iso-rangoli15

Jos haluat näyttää taidesi ja luovuutesi, niin bi rangolis auttaa sinua todella. Big rangolis voi olla mitä tahansa kokoa, joka voidaan tehdä talossasi tai sosiaalisessa paikassa, jossa juhlimme tilaisuuksiamme. Et voi täydentää koko suuria rangoli itse; sinun on otettava apua ystäviltäsi tai sukulaiselta. Ne ovat todella upeita ulkonäköä. Tämä rangoli on suorakaiteen muotoinen ja siinä on pyöreät taiteet. Se on hyvin monimutkainen muotoilu, joka vie aikaa tehdä, mutta kova työsi heijastuu siihen.

Lupaavissa tilanteissa me haluamme koristella talon jokaista osaa. Emme edes halua jättää lattiat ja koristella sitä Rangolilla. Rangolis viimeistelee sisustuksemme, lisää värejä lattiaan, mikä tekee siitä kauniin. Kauniiden mallien tekeminen rangoliin on taidetta ja se on liian arvokas. Sanskar bharti rangoli -mallit ovat erittäin hyödyllisiä tekemään ainutlaatuinen ja upea rangolis kodeissasi.

Etsitkö kauniita rangoli-malleja, jotka tekevät sen festivaaleilla? Katso täältä uusimmat sanskar bharti rangoli -mallit.

Leave A Comment

41 − 34 =