15 upeaa kultaista paitaa, joissa on uudet mallit trendinä Tyylit elämässä

Miesten ja naisten tärkein asu näinä päivinä on paita. Paita on rungon yläosa, jossa on painikkeita erilaisissa kankaissa, kuten puuvilla, pellava, silkki jne. Paikalla on paljon värejä, malleja, sopii paitaon. Paitojen valinta ei ole niin helppo tehtävä, mutta siihen liittyy paljon aikaa. Kultaiset paidat ovat trendi, eikä kaikki voi kuluttaa kultaisia ​​paitaja helposti. Kullan täydellinen kultainen kulta tekee miehestä komean ja tyylikkään.

kultainen shirts

Uusimmat kultaiset paidat uudella mallilla:

Tarkistamme 15 parasta kultaista paitaa täältä. Valitse paras ja valitse se.

1. Tyylikäs Golden Silk Shirt:

Tylsä Golden Silk Shirt

Tämä on kultainen paita, joka ei ole kovin kiiltävä, mutta kullanvärisellä silkkikankaalla. Tämä on yksi kultainen paita, joka on erittäin suosittu Etelä-Intiassa. Tämä sopii hyvin kultaiselle reunalle valkoisesta tai valkoisesta dhotiksesta. Tämä on Etelä-Intiassa hääpuku.

2. Yökerho Golden Shirt:

Yökerho Golden Shirt

Tämä on kiiltävä kultainen paita, jossa on ohut sovitus. Tämä paita on yleensä suosikki yökerhon laulajille, että ylimääräinen bling ja loistaa. He rakastavat tällaisia ​​paitoja, joissa on lisävarusteet ja pitkät mustat takit ja saappaat. Miehet voivat myös käyttää tätä yökerhossa osapuolten kulumisena.

3. Naisten kultainen shortsit:

Kultainen Short Shirt for women

Tämä on ihana muodikas kultainen lyhythihainen paita, jossa on hihoissa hameet. Tämä kultainen paita on valmistettu polyesteriyhdistekankaasta, joka on säännöllisesti sovitettu pitämään mukavan mukanaan kulumisen jälkeen. Käytä tätä sopivilla hameilla, leggisteilla ja sandaaleilla trendikästä ulkoasua varten.

4. Kultainen sifonkipaita naisille:

Kultainen Chiffon Shirt for women

Tämä on yksi täydellinen, kevyt keskihinta kultaisella. Käytetty materiaali on sifonki, miehistön kaula ja hihaton. Miehistön kaulassa on runsaasti paljettua työtä, joka on tehty mukavasta ulkoasusta ja antaa rennon kesäisen ulkoasun, kun se sopii asennettuihin housuihin.

5. Golden Wrapper T-paita:

Kultainen Wrapper T-Shirt

Tämä on yksi mahtava ja ainutlaatuinen kultainen asia. T-paitaa voi käyttää myös miehillä ja naisilla. T-paita on niin kauniisti tehty kuin suklaan murskatussa kääreessä on painettuja suklaapaloja. Valmistettu korkealaatuisesta polyesteriä, tämä t-paita on niin irti laatikon ideasta ja näyttää erittäin trendikkäältä.

Katso lisää: Miesten kenttäpaita

6. Naisten muodollinen miesten kangas:

Kultainen Formal Shirt for Men

Muodikkaat paidat ovat erittäin tärkeitä, koska ne ovat toimistokäyttöön. Miehet mieluummin väri sen mukaan, mitä he ajattelevat on paras virallisena toimiston kulumista. Kultaiset ja kultaiset sävyt ovat myös erinomainen värivalikoima muodollisille paidoille. Tämä on mukava sävy kultainen ja pieni kupariväri, että mukava ainutlaatuinen kultainen väri.

7. Satin Copper Kultainen paita miehille:

Satiini Copper golden Shirt for Men

Tämä on yksivärinen paita ihastuttavan kuparin kultaisen värisävyn varjossa. Väri on niin ainutlaatuinen ja kangas tekee siitä entistä houkuttelevamman. Paita on valmistettu silkkimäisellä satiinikankaalla napit ja kangas antaa loistaa paitaa.

8. 3D-kultainen paita:

3D Golden Shirt

Tämä on kultainen paita, jossa on 3 D: n kuvantaminen luoteja sekä miehille että naisille. Tämä on erittäin luovaa ja voi kuvitella ja luoda 3 D kultainen paita käyttäjän käyttöön. Tämä on luodin 3 d -muotoinen paita. Tämä on lyhythihainen ja pyöreä kaula.

9. Naisten Golden Shoulder Shirt:

Kultainen Off Shoulder Shirt for women

Tämä kultainen olkalaukku on täysin paljettua ja näyttää hämmästyttävältä, kun se on yhdistetty shortseihin tai jopa denimisiin. Olkapää on tyylikäs ja muodikas kultainen paita. Täydellinen bling tässä lyhyessä hihassa kultaisessa paidassa on häikäisevien paljettien takia. Saatavana on iso tähti korvakorut ja kultainen kivi kaulakorut kultainen diva look.

10. Golden Silk Dupion Shirt:

Kultainen Silk Dupion Shirt

Silk dupion on Intiassa valmistettu kangas. Se on keskipainoinen silkki, jossa on slub, joka antaa sille kuvioidun vaikutuksen. Se on täysi hiha silkki dupion paita kultainen kaulus liian. Tämä voidaan yhdistää muodolliseen pimeään housuun, kuten mustalla.

Katso lisää: Oranssi paita naiset

11. Trendikäs naisten kultainen paita:

muodikas golden shirt for women

Tämä on mukava keltainen kultainen paita polyesterikankaassa riippumattomille muotitietoisille naisille tänään. Tämä paita sopii hyvin ja näyttää hyvältä. Tämä paita on paritettu mustilla housuilla tyylikkäästi muotilla tänään.

12. Kultainen Chicago-paita naisille:

Kultainen Chicago shirt for women

Tämä on ainutlaatuinen muodollinen tai jopa osapuoli pukeutunut lyhyeksi naisille kultaisessa varjossa. Paitassa on kiinalainen kaulus, jossa on kiinnitetty holkki, joka voidaan sitoa keula-aukkoon. Vetoketju ja täydet hihat, tämä on varmasti naisten osuma paita.

13. Hapanpesu Gold Shirt Miesten:

happo wash Golden Shirt for men

Tämä on puuvillapaita enemmän rentoon kurta-tyyliin. Tämä on haponkestävä paita, jossa on kultainen väri. Kultainen ja täysi hiha, tämä on erilainen rento paita. Voidaan yhdistää denimillä tai housuilla.

14. Naisten muodollinen paita:

Kultainen formal shirt for women

Oikea kultainen kultainen, ohut sovitus tähän kultaiseen muodolliseen paitaan on oltava naisen vaatekaapissa. Täydellinen kauluspaita muodollinen paita voidaan yhdistää muodollisiin housuihin tai hameihin. Paita on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta, mikä tekee siitä miellyttävän toimistokäyttöön.

Katso lisää: Keltainen mekko

15. Golden Star -paita miehille:

Kultainen Star Shirt for Men

Vetoketjuhuppari, jossa on V-kaula. Tämän kultaisen paidan miehen kohokohta on mustan tähden eri muodoissa. Tämä on muodikas ja trendikäs paita miehille, jotka rakastavat kokeilemaan kultaista väriä.
Kultaiset paidat ovat täydellisiä tilaisuuksiin, toimintoihin; häät jne.

Kultaiset paidat, kuten silkki, puuvilla jne., Ovat tyylikkäitä. Kultainen väri on niin mukava, että väri on myös erittäin houkutteleva ja näyttää hyvältä jokaisen ihon sävyyn. Kultaisella paidalla on oltava erityinen tilaisuus, kuten häät, talon lämmitys, avioliitot jne. Tyyli ja eleganssi heijastavat, kun kuluu kultaisia ​​paitoja.

Kuvat Lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

26 − 25 =