15 tyylikkään off-top-trendin trendit tytöille Intiassa

Naisten yläosat ovat aina antaneet houkuttelevia malleja useilla väreillä tarttumaan tilaa kaappiin. Top-mallit, kuten tunika, säiliönpäälliset, halter, wrap topit jne. Ovat herättäneet naisia ​​lisäävän charmia kauneudelleen. Samankaltainen ylhäältä muotoiltu malli, joka on laajalti hyväksytty sen hämmästyttävän muotoilun takia, on off-olkapäiden muotoilu. Suunnittelussa naiset tai teini-ikäiset voivat jättää harteiltaan irti vaatteen kosketuksesta.

pois päältä shoulder tops

Naisten leveät Topit:

Erilaisilla nauhatarjoilla ja bluffimallilla pudotusliivit vaativat naisia ​​hulluksi. Seuraavassa on muutamia sydämen houkuttelevia malleja pois olkapäiden päälle on tarkasteltava.

1. Single Strip olkapää:

Yksittäinen Strip Top

Painettu olkalaukku, jossa on yksi nauha, antaa upean ulkonäön farkkuja. Lyhyt pituus, ylhäältä annetaan nysty ommel kaula muotoilu kiinnitetty yhdellä nauhat olkapäät. Nauhat voidaan sitoa keulan muodostamiseksi tai yksinkertaisesti vetämällä vetämällä ainutlaatuisen ilmeen.

2. Yksinkertainen olkaharjoitus:

tavallinen Off shoulder Top

Haluat yksinkertaisen mutta hienostuneen ulkonäön, joka sopii täydellisesti naisten olkalaukkuihin! Ihana puuvillasta, sifonista ja joustavasta alusta on parasta. Yläosa on valmistettu lyhyestä pituudesta ja pitkät hihat jättäen olkapäät karuiksi.

3. Boohoo pois olkapäät:

boohoo Tops

Tunnetaan myös off-olkapäältä, boohoo-topit ovat melko aistit. Yläosa on valmistettu nailonmateriaalista, jonka lyhyt rajaus on samanlainen kuin puseron. Hihat ovat myös sidottuja pituuteen hämmästyttävän ilmeen vuoksi. Yläosan etuosassa on kaksi nauhaa, jotka voidaan sitoa tekemään funky-jousia.

4. Naisten Out Shoulder Arms Topit:

Pois päältä shoulder Arms Tops

Ihana muotoilu, jossa on kierre, on off-olkapäillä halvat. Päällisen löysä pussi on irrallinen. Vyötäröllä on täysi hihat, jotka ovat erittäin löysät. Suunnitelma sallii käsivarret ja olkapäät liian ahtaat ovesta. Yläosassa on kaksi nauhaa, jotka ovat sidoksissa kaulaan täydelliseen otteeseen.

5. Mustat Olkalaukut:

Musta Single Shoulder Top

Erilainen tyyli off-olkapäissä on yksi, jossa on yksi off-olkasuunnittelu. Musta pää on valmistettu polyesterimateriaalista, jossa on kimmoisa kaulan muotoilu ja pohja, joka luo ylhäältä useita suoran rypyt. Hihoissa on myös samanlainen muotoilu.

Katso lisää: Vihreä väri Topit

6. Mustat ja valkoiset nauhat Top:

Musta and white Strips Top

Mustavalkoinen seepra-raita on melko kuuluisa teini-ikäisten keskuudessa. Yläosa on valmistettu puuvilla-aineistosta ja sen kauneuden lisäämiseksi, musta pörröinen nauha on ommeltu olkapäästä kaulan päähän. Olkapään toiselle puolelle annetaan yksi musta nauha.

7. Deep Neck off shoulder Top:

Syvä Neck off shoulder Top

Etsitkö olkalaukkuja kesille, lomat tai juhlat rannat! Hanki syvä kaula-aukko kaksinkertaisilla hihoilla. Kaksinkertaisen värin yläosassa on kaksi söpöä nauhaa olkapäille ja yksi käsivarsille. Yläosa on valmistettu sifonimateriaalista, jossa puoli puuvillaa on ommeltu.

8. Suunnittelija pois olkapäältä:

Suunnittelija off shoulder Top

Etsit jotain erityistä juhlaa varten! Musta viehättävä ristipää, jossa on yksi olkaosa, on paras tilaisuuteen. Musta yläosa on valmistettu samettista ja kaulasta on suunniteltu nettimateriaalia, jossa on hopea ääriviivat. Alla oleva osa on suunniteltu ristiin, jossa toinen pää on vyötäröllä ja toinen lantiolla.

9. Talvi off Naisten olkapää:

Talvi off shoulder Top

Ostokset talvella! Kokeile talven pois olkapäästä pitkä pituus. Yläosa on valmistettu villasta materiaalista, jossa on kaksi sävyä kaulaan ja holkkiin. Kaulun muotoiluun kuuluu myös kaksi vetoketjua jokaiselle olalle, joka antaa taitetun kauluksen ulkoasun. Yläosa sopii parhaiten farkuihin, joissa on raskas talvikengät.

10. Plus-koko pois lapa Top Sheer:

silkka off shoulder Top

Ottaa raskas ruumis ja miettiä, mitä valita retkiä varten! Kokeile plus-kokoisia olkahihnat. Yläosa on valmistettu puuvillaa sisältävästä materiaalista. Yläosassa on vyötärön pituuskorkeus röyhelökaulusuunnittelulla. Varsihihnat on peitetty myös selkeästi rihmalla raskaiden käsivarsien peittämiseksi.

Katso lisää: Naisten mustat päälliset

11. Päästä irti olkapäästä:

Löysä off shoulder Top

Irralliset plus-kokoiset olkapäät ovat melko suosittuja raskaiden naisten keskuudessa. Musta tavallinen pää on irrallinen kaikista sivuista ja myös hihat mukavasta kulumista. Tämän lisäksi myös hihat ovat löysästi asennettuina. Yläosa on valmistettu silkkimateriaalista, joka sopii farkkuihin ja jeggings.

12. Tytöt ristiin suunniteltu olkapäähän:

Ylittää Designed Off shoulder Top

Etsitkö uutta tai uusinta kuvioa olkapään yläosassa? Kokeile tavallista mustaa päätä, jossa on ristiriitainen kuvio. Yläosassa on syvä kaula V-muotoisena, jossa reunat ulottuvat olkapääreunaan. Se on myös ristikkäin alareunasta, joka näyttää vatsaan lyhyillä tai farkuilla.

13. Flair Shirt Design Top:

Hohto shirt Design Top

Flair suunniteltu off shoulder top on varsin viruksen keskuudessa teens college. Korkkipäällimmäisenä on yksiosainen olkahihna, jossa flair-tasot käsivarren hihat. Sen lisäksi, että ylhäällä on myös paita, joka sopii sopivaksi shortseihin, farkkuihin tai Capriin.

14. Muodikkaat olkapää Top Girls:

Muodikas off shoulder Top

Haluat olla muodikas ja viihtyisä yksiosainen olkapäähän! Kokeile ainutlaatuista muotoilua, joka myös antaa minihame ulkoasun. Yläosan toinen puoli on pitkä, mikä antaa seksuaalisen altistumisen jalkoille. Yhdessä, hartioille annetaan myös sidottu muotoilu ihastuttavalle ulkonäölle.

Katso lisää: Tube Top Kuvat

15. Strip Hihat Top Teens:

kaistale Sleeve Top

Haluatko katsoa houkuttelevan arvokkaaseen hetkeen! Nauhahihna on paras mitä voit saada. Olkalaukut on valmistettu hihoilla, joissa on kaistaleet, jotta se olisi aistillinen. Kaula on myös syvä muotoilu venytettävissä materiaalia.

Poikien olkapäät saavat laajan valikoiman naisten valikoimaa kuin muut huippumallit sen aistillisuuden vuoksi. Laaja valikoima värejä antaa sille enemmän ihastuttavaa. Tässä mallissa on erilaisia ​​malleja eri vuodenaikoina, kuten kesäasut, talvipuvut, syksyn kuluminen jne. Mikä tekee sinusta hämmentyneenä valita.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

15 + = 24