15 Tyylikäs Playing Card Tatuoinnit naisille ja miehille

Tatuoinnit useimmissa trendikäs kuvio vartaloa iholle käyttämällä neulaa ja mustetta. Tämä taiteen esittelytekijä on vaikuttanut valtavaan vaikutukseen nuorten lisäksi myös keski-ikäisten keskuudessa. Tattoo piirretty kortin teema on yksi yleisimmistä ja valittujen tatuointi malleja.

Näiden korttimallien esittelytapa voidaan tehdä innovatiivisilla ideoilla ja käsitteillä, jotka on tehty pelikorttisuunnitelmilla tai tarot-kortin suunnittelulla ja monilla muilla tavoilla. Tällainen tatuointi on erityisen kuuluisa korttipelaajista tai niille, jotka haluavat tutkia kykyjään kasinoissa. Ennen kuin suunnittelet maksukorttitottia, sinun on ymmärrettävä, miten he toimivat.

Söpö ja paras Plying Card Tatuoinnit:

Lisätietoja tyypeistä ja konseptista, joita käytetään niiden suunnittelussa, on kuvattu täällä 15 parhaan tatuointimallin kanssa.

1. Poker Card Tattoos Design:

pokeri Card Tattoos design

Mielenkiintoisin ja mielenkiintoinen peli on pokeri, jossa on kortteja ja temppu, joka on mukana panemassa parhaansa. Tämä korttipeli voidaan piirtää tatuointikortilla, jossa on vain yksi muste ja korttisuunnittelu, jossa on vain muutamia pokeri kolikoita. Lajikkeet saat tämäntyyppiseen muotoiluun värin ja tekstuurin kanssa.

2. Jokkokortti Tatuoinnit Suunnittelu:

Jokeri Card tattoos design

Jokeriä pidetään pelastajana pelikorttien aikana. Ilman jokeripeliä tulee vähemmän jovial ja viihdyttävä. Tämä on syy, miksi hauska puoli antaa jokerelle. Jokeri voidaan suunnitella yhden tai monivärisen tatuoinnin avulla; voit ilmaista voittavan tilanteen tällä mallilla.

3. Korttien kannen tatuoinnit Suunnittelu:

Kansi of cards tattoos design

Sen sijaan, että menisitte yhden kortin tatuointisuunnittelua varten, kortin kannen voi piirtää ympäri täydellä käsi- tai jalkatyyppisellä tatuoinnilla. Kortit on suunniteltu käytettäväksi yksittäisten pelikorttien tai moniväristen ja suunniteltujen pelikorttien kera.

4. King Card Tatuoinnit Suunnittelu:

kuningas card tattoos design

Kuningas hallitseva ja hallitseva kortti pelikorttien aikana. Näyttelemättä hallitsevuutta taiteellisella tavalla, korttitottelu, jossa on kuningas kasvot ja kilpikortti, on suosituin korttisuunnittelu, jonka kaikki nuoret kaverit ovat hahmottaneet. Se ilmaisee tunteensa ilman ääntä.

5. Queen Card Tatuoinnit Suunnittelu:

kuningatar card tattoos design

Tyylikäs ja hienovarainen näköinen kasvot, jota kutsutaan kirkoksi kuninkaaksi pelaamalla kortteja. Tämä sydämen kuningatar on peittänyt kaikkien nuorten tyttöjen ja naisten sydämet tatuoinniksi. Tämä tatuointi sopii hyvin nilkan ympärille tai käsien ympärille. Tytöt voivat nauttia tämäntyyppisestä mallista heidän vaatteensa ilmaistakseen asenteitaan.

6. Dice Cards Tattoos Design:

noppa with cards tattoos design

Dice on tärkeä asia, jota käytetään pelaamisen aikana ja merkitä sen tärkeä rooli. Tämä kuutio muotoinen materiaali voidaan suunnitella tatuoinniksi. Pelaajille ja ihmisille, jotka ovat hulluja fanien pelaamista, tämä noppa tatuointi on apt-muotoilu käsivarren tai olkapään ympärillä.

7. Card Flame Tattoo Design:

Kortti flame tattoo design

Liekkikortti on yksinkertaisesti taiteellinen muotoilu, joka vaatii paljon kärsivällisyyttä ja keskittymistä muotoilemalla niitä tatuoinniksi, varsinkin kun se on piirretty rypistyneille ihon pinnoille. Musteella kuluu paljon aikaa.

8. Card with Filler Suunniteltu:

Kortti with filler designed

Yksinkertainen korttimuotoinen tatuointirakenne voidaan tehdä houkuttelevammaksi täyttämällä luonnollisia luonnonkauniita kuvia, jotka voivat olla auringonnousun muotoilu tai kuun ja tähden muotoilu. Tämä kädellä, jolla on korttisuunnitelma, on yksinkertaisesti hyvä taideteos.

9. Tarot Card Tatuoinnit Suunnittelu:  

tarokki card tattoos design

Tarot on astrologiaan liittyvä suunniteltu kortti, jolla on monia kuvia, jotka on painettu kortille eri tyyppisellä merkityksellä, kuten onnellisuudella, surulla ja jopa kuolemalla, jotka ennustavat tarottokorttikoulutuksessa oleville astrologeille.

10. Dramatic Card Tattoos Design:

Dramaattinen card tattoos design

Tämä on varmasti houkuttelevin ja dramaattinen korttisymboli tatuoinnit, joka jakaa komedian tämän tatuointisuunnitelman kautta. Tämä suunnittelee muotokuvia siitä, miten sydän tai timantti pitää pitsin tai klubikortin kaulan hauskalla tavalla, joka tuo esiin korttipeleihin liittyvän teeman.

11. Batman ja Card Tattoos Design:

Lepakkomies and card tattoos design

Batman-sarjakuvahahmo, jota monet nuoret tytöt ja pojat pitävät katsella, houkutella nuoria tatuointisuunnittelijoita yhdistämään tämän kuuluisan sarjakuvan hahmolla korttitotosuunnittelulla. Tässä tatuoinnissa batman piirrettiin keskelle kortteja.

12. Card Tattoo värillisellä Rose Tattoo Design:

Kortti tattoo with colored rose tattoo design

Tämä tatuointikorttisuunnittelu on tyypillinen tyttöjen tatuointi, joka on piirretty käsivarteen tai olkapään takaosaan. Sen sijaan, että pelattaisiin kortin suunnitteluun, baseball-hahmo piirretään kortin keskelle, jossa on punaisia ​​ruusuja kortin ympärillä.

13. Kuningas ja kuningatar pari Tattoo Design:

kuningas and Queen pair tattoo design

Tämä on tatuointipari, joka on piirretty alavartalon molemmille puolille; tämäntyyppinen parin muotoilu on inspiroinut Mehendin malleja. Kuninkaan kasvot on piirretty toisaalta alavartalon ympärillä ja toisaalta kuningattaren kasvot on painettu.

14. UNO Card Tattoos Design:

UNO card tattoos design

UNO on tunnetuin korttipeli, jota pelaavat kaikki ikäryhmät ja yli 8-vuotiaat lapset. Tämä korttipeli on värityyppinen peli, joka sisältää värin kuten keltaisen, punaisen, vihreän ja sinisen värin. Tätä väriä käytetään korttitotojen värjäämiseen. Tämä tatuointi sopii hyvin käsivarren tai olkapään tatuointiin.

15. 3D-kortin tatuoinnit Suunnittelu:

3D Card Tattoos design

3D-tatuointi vaatii täydellistä täydellisyyttä ja omistautumista 3D-tatuoinnin suunnittelussa. Tässä tatuoinnissa kuningas painetaan, kun hän nousee kortilta ja pyrkii hyökkäämään jollekin, mikä on itse asiassa kortin pelin aihe.

Kuninkaan viattomia kasvoja, kuningattaren rohkeaa luonnea ja jumalankuoria, sekä korttien keskelle piirretyt sarjakuvahahmot, ei ole yksinkertainen tehtävä..

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

6 + 2 =