15 tyylikäs kuningas ja kuningatar tatuoinnit pariskunnille Tyylit elämässä

Vähemmän tatuointeja tulee merkityksellisiksi, ja jos olet rakastunut tai olet pari sitten voit käyttää tatuointia sitoutumisena, tämä kuningatar tatuointi kuvaa rakkauden lujuutta; se osoittaa, että suhteesi on voimakas elämän loppuun saakka. Parit, jotka rakastuvat toisiinsa, tavallisesti tekevät toisistaan ​​rakkautensa ja elämänsä kuningas ja kuningatar. He jopa päättävät tehdä tatuoinnit näyttämällä nimikirjaimet tai sanat kuningas ja kuningatar, tai kuninkaan ja kuningattaren muotokuvat missä tahansa kehon osassa.

Tatuoinnit voidaan kauniisti veistää kuninkaan ja kuningattaren kruunuilla. Tässä artikkelissa on kauniita esimerkkejä.

Paras ja tyylikäs kuningas ja kuningatar tatuoinnit:

Löydämme täältä mainitsemalla kuningas ja kuningatar tatuoinnit pariskunnille ja rakastajille, jotta he pitäisivät rakkautta ikuisesti.

1. Ranteus kuningas ja kuningatar tatuointi:

Ranne King and Queen Tattoo

Kuninkaan ja kuningattaren tatuointisanoja kirjoitetaan ranteelle tai voidaan sanoa kirjoitettuna kämmenen takaosaan kauniilla kursiivilla käsinkirjoituksella ja kullakin vastaavalla ulkonäön kruunulla. Aina kun pari pitää toisensa kädessä, tatuoinnit paljastavat pariisen dynaamisen piirteen kuninkaana ja kuningattuna. Voit jakaa ajatuksesi kumppanin kanssa tämän tyylin kanssa.

2. Kuningas ja kuningatar muotoiltu tatuointi:

kuningas and Queen Designed Tattoo

Kuningas- ja kuningattaren tatuointimerkit merkitään ranteeseen peukalon alapuolella ja vastaavat värit punainen ja musta naiselle ja miehelle. Tatuointi on suunniteltu siten, että kruunuista ja sydämestä on pieni malli sekä pokeriasetuksen lehti. Voit kokeilla tätä mallia kuvaamaan rakkauttasi yksinkertaisella tavalla, nappaa tämä malli ja anna rakkaustunnuksesi kumppanikselle.

3. Kuningas ja kuningatar kirjain N Crowns Tattoo:

kuningas and Queen Letter N Crowns Tattoo

Kuninkaan ja kuningattaren tatuoinnit, jotka kruunataan kirjaimilla ja kruunulla molemmilla käsivarsilla, näyttää kauniilta pariskunnan käsissä. Suuret alkukirjaimet ja varjostetut reunat antavat upean ulkonäön tatuoinnille. Voit ottaa kruunun kuvion kuninkaan ja kuningattaren nimellä; saat mukavaa huomiota rakas niistä.

4. Kuningas ja kuningatar kruunun tatuoinnit:

kuningas and Queen Crown Tattoos

Kuningas ja kuningatar kruunu tatuoinnit voidaan tehdä pariskunnilla kädet vain kruunu korostetaan missä tahansa molempien parien käsi. Mies voi tehdä kuningattaren ja kuninkaan tatuoinnin kämmenen takaosaan, kun nainen voi tehdä ranteen päästä. Tämä tyyli on hyvää yhteyttä kumppanisi kanssa; tämä on symboli sitoutumisestasi.

5. Kuningas ja kuningatar Finger Tattoo:

kuningas and queen Finger Tattoo

Pari tatuoinnit kuningas ja kuningatar merkkejä myös pienet mallit kruunut sormilla. Parit tekevät tällaisia ​​tatuointeja piilotettuja tatuointeja sormien sisäpuolelta, jotka nähdään vain, jos ne näytetään. Söpö pikku kruunu näyttää ihanalta. Kun tartut kumppanisormusi, kun molemmat mallit tulevat lähellä, ja molemmat saavat hyvän tunnun, sillä tällainen muotoilu antaa kunnolliset sydämen tunteet. Nice kokoelma rakkaudestasi yksinkertaisella tavalla.

6. Kuningas ja kuningatar olkapää Tatuoinnit:

kuningas and Queen Shoulder Tattoos

Kuningas ja kuningatar tatuoituja kuvia tunnetaan myös pariskunnan hartioin. Parit tekevät tällaisia ​​tatuointeja ylpeydellä ja heillä on myös kuninkaallinen asenne. Kunnian ja tatuoinnin helposti näkyvä kuva näyttää kauniilta. Jos yrität tätä muotoilua olkapäilläsi, niin molemmat voit käyttää liiviä ja olkalaukkua toistaaksesi rakastuksesi. Tämä on yksinkertainen tapa kiinnittää huomiota tatuoinnit.

7. Lion King ja Lioness Queen Tatuoinnit:

Leijona King and Lioness Queen Tattoos

Pari tatuointi kuningatar tatuoinnit esittelee kanssa leijonan kuningas ja leijonan kuningatar kasvot myös näyttää uskomattomalta. Miehet ja naiset, jotka rakastavat luontoa ja villieläimet, rakastavat tatuointeja tällaisista aiheista. Leijonan ja leijonan kasvot, kun kuningas ja kuningatar tekivät keskisormen, näyttävät kauniilta. Leijona näyttää voimansa ja leijonan kuningatar ansaitsevat leijonsa kuninkaana, kuningatar tatuointi antaa täyden vahvuuden suhteellesi.

8. Kuningas ja kuningatar Crown Body Tattoo:

kuningas and Queen Crown Body Tattoo

Kuningas ja kuningatar kruunut tatuointi tehty kehon ovat joitakin erittäin kauniita tatuointi ideoita pariskunnille ja mielekästä tatuointi kuningas ja kuningatar. Parit haluavat tehdä kehonsa näyttämään kuninkaan ja kuningattaren pukuun. Ne avioparit, jotka haluavat näyttää jotain erilaista rakkautta, ja sitten he voivat kokeilla tätä rakkauskirjeen tyyliä, saada tällaista muotoilua ensimmäisenä avioliitossa.

9. Kuningas ja kuningatar muotokuva Tatuoinnit:

kuningas and Queen Portrait Tattoos

Kuningas & kuningattaren tatuointeja voidaan valinnaisesti valita kauniin käsityksen tehdä muotokuvia käsivarret tai jalat. Muotokuvat näyttävät upealta kruununuran ja kuningattaren kauniisti rakastuneina toistensa kanssa pitämällä ruusuja kädessään. Kun kädet kootaan yhteen, tatuoinnit näyttävät kuin muotokuvat saattoivat valmis yhteen. Tämä on yksinkertainen ja viehättävä muotoilu, josta saat vähemmän aikaa. voit kokeilla tai muokata erilaisia ​​ajatusmalleja.

10. Leijonan kuningas ja kuningatar kruunattiin jalat Tattoo:

Leijona King and Queen Crowned Feet Tattoo

Leijonan kuningas ja kuningatar tatuoinnit näyttävät kauniilta, kun ne on veistetty jaloille. Lisäsin luovuuden ansiosta leijonan kuninkaan ja kuningattaren tatuoinnit voidaan kruunata. Leijona ja leijona, joita pidetään luonnonvaraisten ihmisten kuninkaana ja kuningattarina, voivat päättää keksiä idean tatuointeina ruumiistaan. Tällainen muotoilu on kuuluisa äskettäin aviopareiden joukossa; se auttaa heitä näyttämään asenne ja rakkauden luonne. Se vie vähän aikaa, mutta saat viileän kuvan viimeistelyn jälkeen.

11. Kuningas ja kuningatar pariskunta takakannen tatuointi:

kuningas and Queen Couple Back Neck Tattoo

Kuningas ja kuningatar sopivat tatuointeja tekevät parit helposti näkyy takana kaulan. Kuninkaan ja kuningattaren kruunut ovat kauniisti veistettyjä suurelta osin takakannessa. Valmistettu värillisellä musteella tatuoinnit näyttävät kauniilta. Kun suunnittelet tämän tatuoinnin takakannessa, niin tämä malli kiinnittää kaikkien huomion, se näyttää jäähtyä kaulan takana.

12. Kuningas ja kuningatar Rose kruunattiin tatuoinnilla:

kuningas and Queen Rose Crowned Tattoo

Kun ruusukukka katsotaan kaikkien kukkien kuninkaaksi, ihmiset valitsevat luovan ajatuksen tehdä ruusukruunu kuninkaan ja kuningattaren kruunuilla miesten ja naisten käsissä. Kanssa kursivoidun kirjoitetun kuninkaan ja kuningattaren tatuoinnin vaikutukset ovat kauniimpia. Tämä malli sopii paremmin nuorille tai vanhoille pariskunnille, jotka haluavat jakaa jotain erilaista mutta houkuttelevaa muotoilua.

13. Kuningas ja kuningatar alkuperäiset sydämet Tatuoinnit:

kuningas and Queen Initial Hearts Tattoos

Kuningas ja kuningatar sydämen tatuointi voi olla kauniisti siististi veistetty jalkojen takana. Sydän on rakkauden symboli ja se kuvaa, sinulla on jo sydän. Jos haluat näyttää suuren sitoutumisen, kertoo kumppanillesi tämän yksinkertaisen suunnittelun idea. Yksinkertainen pieni sydän, jossa on kuningas ja kuningattaren nimikirjaimet, näyttää yksinkertaiselta selkeältä ja houkuttelevalta.

14. Kuningas ja kuningatar Shakki Tatuoinnit:

kuningas and Queen Chess Tattoos

Kuninkaan ja kuningattaren shakki noppaa tatuoinnit ovat myös uudempia ja erittäin houkuttelevia tatuointeja, jotka ovat olleet villi pari tatuointi ystäville. Shakki kuningas ja kuningatar tatuoinnit miehille ja naisille, vastaavasti, voidaan tehdä missä tahansa ruumiinosassa, joka edustaa heitä kuningas ja kuningatar toistensa puolesta. Voit käyttää mitä tahansa kuvaa, joka kuvaa kuningasta ja kuningattaria, mutta tämä shakki kuningas ja kuningatar antaa hyvän valinnan kaikkien kuningattaren tatuointien joukossa. Kokeile tätä rakkaasi.

15. Kuningas ja kuningatarrengas Tatuointi:

kuningas and Queen Ring Tattoo

Kuningas ja kuningattaren rengas tatuoinnit ovat kuumia suosikkeja miesten ja naisten keskuudessa, joissa on kunnon tyyli ja design kuningas ja kuningatar tatuointi malleja. Rengas sormet on kauniisti veistetty kuningas ja kuningatar kruunu tatuoinnit. Voit kokeilla tätä tatuointirakennetta omilla kyynärpäilläsi, antaa tämän idean kumppaniksesi ja katsella tätä muotoilua pitkään.

Kuningas ja kuningatar eivät ole täydellisiä toisiaan, ihmiset, jotka intohimoisesti rakastuvat kuten kuninkaat ja kuningattaret yleensä rakastavat kuninkaan ja kuningattaren tatuointeja. Ne kaunistavat kauniisti kuninkaan ja kuningattaren kruunut ja niiden ruumiinosat. Kirjainten kirjoittaminen pienillä malleilla on myös paljon trendi tatuoinnissa. Kehon tatuoinnit voidaan uskomattoman maalata tatuoinnissa, joka kuvaa kuninkaan ja kuningattaren rakkautta toisilleen. Olipa leijonan kuningas ja kuningatar tai shakki kuningas ja kuningatar, Ort kuningas ja kuningatar kukkia, ruusukukka, miehet ja naiset edustavat itseään kuninkaana ja kuningattarena toistensa kanssa näitä ideoita tatuoinnit. Kun suunnittelet tällaisia ​​malleja, että aika ottaa opastusta tatuointisuunnittelijalta, he ovat tatuoinnin asiantuntijoita, jotta he voivat esitellä sinulle myös uusia kokoelmia.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 1 = 4