15 Trendikäs ja täydellinen häät kengät Brides 2018

Häät ovat paras osa elämäämme. Haluat nauttia tämän päivän täydellisimmistä, mutta mitä jos pienet asiat, kuten epämiellyttävät kengät, kaatavat erityistä päivääsi. Joten aina kannattaa valita täydelliset kengät. Ne ovat tärkein asia, sillä sinä olet heissä koko elämäsi ikimuistoisen päivän.

15 Trendy and Perfect Wedding Shoes for Brides 2017

Erilaisia ​​morsiamen kengät Beach & Outdoor häät:

On olemassa monia tyylejä ja tyyppejä morsiamen kenkiä miellyttää kaikki tarpeet. Tässä on muutama.

1. Platform Heels Bridal Shoes:

foorumi heels Bridal shoes

Elokuvissa näet sankaritaria ohut korkokengät ja hän kulkee kukkakaupan, ravintoloitsijan ja sisusteen tahdissa. Tämä tuntuu epätodelliselta todellisessa elämässä. Tietemme eivät ole niin tasainen eikä ehto. Lautasen korkokengät ovat ihanteellisia morsiuksille. He voivat juosta niin paljon kuin haluavat ilman mitään tuskaa.

2. Golden Heels Bridal Shoes:

Kultainen heels Bridal shoes

Intiassa kulta on kaikkialla morsiuspuvussa. Kultaiset asut, kultakorut ja tarvikkeet sekä jopa kengät. Ne ovat hauskoja ja hyvin lonkkaisia. Nyt brides kuluvat vähän vähemmän. Heidän kengät eivät ole kautta kulta. Ne ovat vain korkokenkiä. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja hyvin hienovaraisilta.

3. Kitten Heels Bridal Shoes:

kitten heels Bridal shoes

Nyt, jos haluat korkokenkiä ja et halua kompromisseja mukavuudesta, kitten korkokengät ovat täydellisiä sinulle. Kitten heels Bridal kengät ovat makea näköinen morsiusneito kengät. Se sopii erinomaisesti brideille, jotka haluavat kaikki mukavuudet ja näyttävät tyylikkäältä samaan aikaan. Cinderella käytti näitä kenkiä.

4. Flat häät kengät naisille:

tasainen Bridal shoes

Flat-bridal-kengillä ei ole lainkaan kenkiä. Ne ovat erittäin mukavia. Voit ajaa niitä helposti. Nämä kengät ovat erittäin tyylikkäitä. Ne ovat kuin luumuja. Ne nähdään paljetilla ja napeilla. Koska ei ole paljon lisättyä siihen, ne näyttävät yksinkertaisilta ja makeilta. Ehdotan tätä tyyliä vain, jos olet pitkä, koska et halua mennä aviomiehesi varjoon.

 5. Valkoinen morsiamen kengät häät:

Valkoinen Bridal shoes

Monet morsiamet haluavat kaikki valkoiset häät. Brides kuluvat kaiken valkoisella. Valkoisissa juhlasukissa on vihje hopeasta ja helmistä. Ne ovat kuluneet tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Et välttämättä halua astua lätäkköyn ja likaa pitämään ne puhtaina. Ne sopivat täydellisesti katoliseen hääpukuun. Voit halutessasi kokeilla nahkakenkien valkoisia morsiuspukuja.

Katso lisää: Lasten kengät

6. Ivory Bridal Shoes:

Norsunluu Bridal shoes

Kaikki brides eivät valitse puhtaita valkoisia asuja. Norsunluu on hyvä valkoinen väri. Nimi tuli norsun kelasta. He ovat erittäin kotoisia kenkiä. Ne eivät ole kovin haastavia ja rohkeita. Ivory-kengät ovat yksinkertaisia ​​mutta tyylikkäitä. Helmet helmet antaa heille täydellisen tyylikäs look.If haluat sävyttää ulkonäkösi, sitten norsunluusta morsiamen kengät on vain täydellinen.

 7. Hopeakengät morsiuksille:

Hopea Bridal shoes

Valkoinen hääpuku, hopea morsiusneito kengät ovat täydellinen ottelu. Ne ovat älykkäitä ja tyylikkäitä. Ne ovat vain vähäpätöisiä. Mutta kuka ei halua olla houkuttelupisteen keskipiste. Nämä kengät ovat erittäin tyylikkäitä. Jos sinulla on yksinkertainen mekko, niin hopea morsiamen kengät ovat juuri sinulle.

8. Punainen kengät morsiamet:

Punainen Bridal shoes

Tyypillinen intialainen morsiamen asu on punainen. On kaikki punaiset sävyt. Jotta tämä vastaisi, morsiamet valita punainen morsiamen kengät. Ne ovat hyvin erilaisia ​​ja niin tyylikkäitä. Punainen on yleensä syvä ja pimeä. Monet morsiot käyttävät sitä kontrastin kultainen asu.

9. Helmityöt Pumput Bridal Shoes:

helmillä koristeltu Pumps Bridal Shoes -9

Mikä on morsiamen kenkä ilman loistoa? Helmipumput antavat oikean määrän loistaa, jota jokainen morsian tarvitsee. Ne ovat hohdokkaita ja täydellisiä, kun kiinnität huomiota, kun aloitat ensimmäiset askeleet morsiamenä. Pumput lisäävät oikeaa mukavuutta.

10. Designer Stilettos Bridal Shoes:

Stilettoes Bridal shoes

Stilettot ovat ohutta korkokenkiä. Ne ovat pitkiä ja erittäin tyylikkäitä. Stilettos-bridal kengät näyttävät kuluneet näyttelijöiden. Ne ovat hyvin lumoavia. Jos tiedät, et aio juosta paljon. Sitten tämä on ihanteellinen sinulle.

Katso lisää: Toddler tyttö kengät

11. Lace Bridal Kengät häät:

Pitsi Bridal shoes

Lace lisää tyylikkyyttä mihin tahansa. Lace morsiusneito kengät ovat nöyrät morsiuspuvut. Ne näyttävät hyviltä kaikenlaisesta morsiamen out-fit. Se on tyylikäs valinta. Se tekee jalkojesi näyttävän ohuemmalta. Ne ovat myös mukavimmat morsiuspuvut. Siellä voi olla helmiä ja timantteja, jotka antavat pienen loiston.

 12. Vintage Bridal Shoes:

vuosikerta Bridal shoes

Vintage morsiuspuvut ovat kiinnitettyjä kenkiä. He ovat hyvin intialaisia. Heillä on paljon loistaa helmet ja timantit. Ne ovat enimmäkseen kissanpennut ja asut. Ne ovat enimmäkseen valkoisia ja hopeisia.

 13. Pearl suunniteltu morsiamen kengät:

Helmi Bridal Shoes

Pearl on ihanteellinen lisäämällä loistoa morsiamisiin asuihin. Heidät lisätään jopa kenkiin. Pearl morsiusneito kengät ovat fiksuja ja elegantteja. He eivät ole kovin epämiellyttäviä. Morsian on oltava varovainen niissä, koska he eivät halua pudota kalliita helmiä kävelemällä käytävillä.

 14. Täysipainoinen käsintehty morsiamen kengät:

Käsintehdyt Bridal Shoes

Jokainen morsian haluaa hänen asioiden olevan täydellisiä erityisiä. He etsivät ainutlaatuista kaikesta. Käsintehdyt morsiuspuvut ovat erityisiä räätälöityjä kenkiä morsiamet. Ne ovat erikoisia ja valmistettu morsiamen asusteiden mukaan. Erityisen varovainen on mukavuus morsiamen.

Katso lisää: Mens Designer Shoes

 15. Intialainen tyyli Wedding Kengät morsiamen:

intialainen Bridal Shoes

Intialaiset morsiuspuvut ovat hieman erilainen kuin länsimaiset kengät. Ne ovat värikkäitä ja kiiltävämpiä. Me intiaanit haluamme kaikkea muuta, loistosta väreihin. Heillä on intialaiset morsiuspuvut. Ne ovat aina mukavia, koska tunnemme ihmisiä.

Bridal kengät ovat erittäin tärkeä osa hääpäiväsi. Niiden pitäisi näyttää hyvältä ja antaa sinulle tarpeeksi mukavuutta. Morsiuskengät ovat saatavana monenlaisissa väreissä ja tyyleissä. Valitse heidät viisaasti, koska se tekee tai rikkoo päiväsi. Se on sinun päiväsi, elää hyvin.

Kuvat Lähde 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 84 = 87