15 Suositut tatuointityylit mallit ja fontit

Nykyään tekstinkirjoitustehtäviä on yhä enemmän etsitty, kun monet ihmiset valitsevat nimet, sanat ja merkitykselliset sanat, jotka on kaiverrettu iholle. Nämä kirje tatuoinnit ovat ilmaisu itsestään ja paljon ajatuksia menee niihin ennen kuin ne voivat tulla pysyvästi kaiverrettu. Tätä tarkoitusta varten on käytettävissä erilaisia ​​kirjoitusstylejä, jotka antavat muotoa ja persoonallisuutta tatuoinnille, joka muutoin näyttäisi tylsältä ja epämiellyttävältä. Tatuoinnissa käytetyistä suosituimmista kirjasintyypeistä, kuten kalligrafiaa ja käsinkirjoitustyökaluja, antavat tatuoinnille ainutlaatuisen ulkoasun, kun vanhat englantilaiset fontit antavat heille arvokasta ulkoasua.

tatuointi lettering

Kirjeen tatuoinnilla on oma vetovoima erilaisilla fonteilla, joita he ovat luoneet. Yhdessä pienen taideteoksen tai yksinkertaisesti vain aakkosten kanssa, ne antavat selkeän kuvan siitä, mitä käyttäjä haluaa näyttää. Tällaiset tatuointi-merkinnät kuljetetaan sekä muodin että hengellisen vaikutuksen lisäksi. Joten mene trendikkää kauniita kirjaimia tai nimeäminen tatuoinnit tällä kaudella.

Tatuointien eri tyyppisiä kirjeitä:

Seuraavassa on yksinkertaiset ja helposti kirjoitetut tatuointimallit nimet, sanat, symbolit ja fontit, joissa on kuvia ja merkityksiä tytöille, naisille ja miehille.

1. Muistit Kirjan tatuoinnit:

muistot luovaksi-tatuointi

Tällainen kirjoitus tatuointi on luotu osoittamaan merkityksen tietyn päivämäärän elämässä. Se voidaan luoda muistoksi jonkun kuolemasta, synnytyksestä tai muusta tärkeästä päivämäärästä, joka sai uuden alun elämään. Tämä muotoilu voidaan luoda takana, kylkiluissa tai käsissä. Voit myös liittää siihen erilaisia ​​kuvia, kuten ruusu, sydän, perhonen jne. Päivämäärän mukaan. Fonttien ja värien erilaiset käyttötavat tekevät siitä houkuttelevammaksi.

2. Rukoilemalla käsi-kirje tatuointi jalka:

rukoileva Hand Letter Tattoo

Kristittyjen tatuoinnit ovat myös nousseet suosioon näinä päivinä, kun monet haluavat ilmaista uskonsa erilaisten kristillisten tatuointien kautta. Praying Hand tatuointi on yksi yleisimmistä kristillisistä tatuoinnit, jotka ovat löytäneet merkin musteella. Kuvaillut täällä on Rukoileva käsi ja sen ympärille kääritty rukous, johon liittyy kunnioittava sanonta "In God I Trust". Tämä tatuointi on voimakas symboli, joka idolistaa kristillistä uskoa.

3. Tatuoinnin leikkaus lohkoilla:

inspiroiva lainausmerkkejä-tatuointi

Tämä tatuointi kirjaimet miehet ovat erittäin trendikäs tänä päivänä nuorten keskuudessa. Vaikka se näkyy myös naisrungolla, mutta se on erittäin miesten käytössä. Tämä tatuointi on loistava yhdistelmä pieniä kuvioita ja houkuttelevia kirjasimia käyrineen. Tatuointi on tehty lainauksesta, jonka käyttäjä uskoo vahvasti elämässään. Tällaisia ​​tatuointeja syntyy lähinnä käsissä, selässä ja rintakehissä, kun taas naiset kuljettavat niitä myös vyötäröllä.

4. Tattoo Lettering -mallit legendoista Allekirjoitus:

Legends-allekirjoituksen tatuointi

Tällaisessa tatuoinnissa kirjoitustyypit voidaan näyttää selkeästi. Tämäntyyppiset tatuoinnit ovat innoittaneet legendoja eri aloilla. Tatuoinnilla on legenda-allekirjoitus, jota käyttäjän käyttäytyminen vaikuttaa voimakkaasti tai sitä seuraa. Jotkut taiteilijoiden, osanottajien, kirjoittajien, vapaus taistelijoiden jne. Kulutuksen allekirjoitukset. Yllämainittu tatuointi osoittaa kuuluisan musiikin tuntemuksen, Michal Jacksonin, allekirjoituksensa ja allekirjoituksensa. Tämä tatuointi voidaan tehdä sekä miehen että naisen kanssa eri väreillä.

5. Memento Mori -merkintä Tattoo Design for Men:

muistoesine Mori Tattoo

Memento Mori, latinalainen "Remember Death" on kuuluisa taideteos. Ilmaus on peräisin muinaisesta roomalaisesta perinnöstä, jossa palvelija, joka seisoi voitetun yleisön takana, kuiskaisi tämän ilmauksen korvilleen muistuttaakseen hänelle tietyn kuoleman. Tässä tatuoinnissa oleva ilmaus symboloidaan ihmisen kasvot merkitsevät elämää ja kallo merkitsee kuoleman ja ristin, joka muistuttaa jotain, jotta asiat olisivat oikeassa Jumalassa ennen kuin he palaisivat pölyyn.

Katso lisää: Tilapäinen tatuointi lapsille

6. Sanskrit Shloka Letter Tattoo for Girl:

sanskrit-shlok-kirjain-tatuointi

Tällaisia ​​tatuointimalleja kutsutaan yleensä henkisiksi tatuoiksi. Niitä ei ole käytetty muotitodistukseen vaan uskonnolliseen tarkoitukseen. Se on vahva usko monien ihmisten ympäri maailmaa, että pyhällä symbolilla on hyvää onnea ja houkuttelee positiivista energiaa samalla, kun jätät negatiivisen energian kaukana sinusta. Tällaiset sanskritin shloka-kirjoitustyöt ovat tullut suurta vetovoimaa paitsi ihmisille, jotka seuraavat hindulaisuutta, mutta ihmisiä eri puolilta maailmaa. Heitä kuljettavat sekä miehet että naiset.

7. Tribal Lettering Hiha Tatuointi:

tribal-kirjoituksella-hiha-tatuointi

Tällaiset kirjoitustyöt tatuoinnit luodaan geometristen muotojen innoittamasta kirjasimesta. Tämä tatuointi on innoittanut heimon kasti. Tämän tatuoinnin fontit antavat geometrisen ulkonäön heimojen kastikkeina, joita käytetään tatuoinnin suunnittelussa. Yllä oleva heimojen tatuointi on aakkosten ja eräiden heimojen mallien yhdistelmä. Ihmiset voivat käyttää tällaista tatuointia kirjoittamaan nimensä tai sanan, joka symboloi erityisesti heidän luonnettaan.

8. Lettered Tattoos Graffiti Fontti:

oppinut Graffiti Tattoo

Graffitien julkinen taide on löytänyt tien kadunmuurista ihmiskehoon. Graffiti-tatuoinnit voivat sisältää monia symboleja, sanoja tai elementtejä ja näyttävät yhtä vilkkaalta ja arvoitukselta kuin todellisesta graffiti-taidosta. Tätä taidetta käytetään erittäin paljon, kun syntyy tatuointeja henkilön tai hänen rakkaansa henkilön nimen kirjoittamiseksi. Tämä on yksi kauniista kirjaimista tatuointimalleista kädet tytöille.

Katso lisää: Sanskrit Tattoo Ideat

9. Tattoo Lettering Name Design Kädet:

Nimi Tattoo

Saamasi kumppanin tai aviopuolison, vanhempien, lasten ja jopa koiran tatuoidut nimet ovat yksi tavallisimmista sekä tyttöjen että miesten tatuoinnit. Se on rakkauden ja kunnian symboli ja eräissä tapauksissa täydellinen kunnianosoitus rakkaille, jotka ovat jättäneet meidät taivaalliseen asumaansa. Nämä tatuoinnit on suunniteltu laaja valikoima kirjoitusstylejä ja nähty täällä tatuoinnissa, nimen mukana on taiteellinen kukka kuvio.

10. Tatuointi alkukirjaimilla:

Tatuointi with Initials

Vaikka jotkut kuten heidän nimensä ovat tatuoineet kehoaan, toiset haluavat tavallisesti, että heidän nimensä ensimmäinen kirjain parafoitiin. Tässä mallissa kirjaimella L tehty kuninkaallinen kaiverrus ympäröi kaksi ruusua ja muodostuu tatuointi rannekoru. Tämä kirjoitus tatuointi on naisellinen kosketus ja näyttää melko hieno.

Katso lisää: Tribaalit tatuoinnit naisille

11. Tattoo Lettering arabia miehille:

Tatuointi of Arabic Writing

Tatuoinnilla muunnettu arabiankielinen käsikirjoitus on taiteellista eleganssia siihen. Arabialaiset tatuoinnit pitävät varsin mielenkiintoisia miehille ja naisille lähinnä sen kauniin kalligrafiikan ansiosta ja ne koostuvat pääasiassa henkilön nimestä tai lyhyistä merkityksellisistä sanoista.

12. Tattoo Lettering Anteeksi Unohda ranteessa:

antaa anteeksi Forget Tattoo

"Anteeksi ja unohda" vanha sanonta tarkoittaa anteeksiantavaa, on oltava halukas unohtamaan toisen väärinkäytön. Tämä tatuointi on kova ja pysyvä muistutus tästä mainoksesta, joka on tasaisesti tehty suurella kirjoitustyylillä. Tämä tatuointi symboloi kahta ominaisuutta, jonka ihmisen tulisi omaksua elintavoissaan elää rauhanomaista elämää. Fontit lisäävät sen kauneutta.

13. Letter Combination Tattoo Design:

kirjain-yhdistelmä-tatuointi

Tämä taide on kuuluisa tatuointiteksteistä tytöille. Tämä tatuointi sisältää erilaisia ​​kukka-, sydän-, viiniköynnöksen oksia jne. Malleja ja myös romanttinen viesti. Tämä tatuointi tehdään laajalti lahjaksi rakkailleen. Tämä tatuointi on valmistettu mustasta ja punaisesta väristä, antaen kauniita sävyjä sekä tatuointikirjasimia. Kukkakuvio ja pienet perhoset, joissa on fontit, näyttävät mahtavilta.

14. Kiinan kirje tatuoinnit tytöille:

Kiinalainen Letter Tattoo

Kiinan kirje tatuoinnit ovat houkutteleva pala kehon taidetta. Kiinalaisessa kirjoituksessa on runsaasti hahmomalleja. Vaikka ne ovat tunnistamattomia, niillä on ainutlaatuinen ilme. On kuitenkin suositeltavaa saada oikea kiina käännös nimestä, sana tai merkitys näytetään niin, että sitä voidaan käyttää vakaumuksella.

15. Skorpioni tatuointimerkintä:

Skorpioni Tattoo

Niiden, joilla on ruumiinsa muotoiltu horoskooppimerkki, on toinen yleinen käytäntö niille, jotka haluavat saada sen joko kiinnostumaan astrologiseen merkitykseen tai yhdistymiseen syntymäpäivineen. Tämä Scorpio-muotoilu on kirjoitettu vanha englantilainen fontti ja mukana scorpion symboli.

Kuten uuden suuntauksen mukaan, ihmiset ovat nyt kiinnostuneita kirjaimistotatuista, ja edellä mainitut tatuoinnit ovat suosittuja joukossa. Ne valitaan sen henkilön luonteen mukaan, joka käyttää sitä.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

4 + 6 =