15 Suositut kelttitunnuksen mallit ja merkitykset

Kelttien tatuoinnilla on monimutkaisia ​​käännöksiä, jotka ovat täynnä solmuja ja monimutkaisia ​​käyriä. Pinnalla ne näyttävät olevan upeita tatuointeja, jotka eivät koskaan kerää huomiota, mutta sen merkitys menee hieman syvemmälle kuin sen kaunis julkisivu. Useimmat kelttiläiset tatuointimallit symboloivat erilaisia ​​merkityksiä.

Symbolit ovat useimmiten sekoitus saksalaisia ​​ja pakanallisia kulttuureja. Se oli alun perin tatuoitu keltalaisille sotureille. Nykyään se ei ole minkäänlaista sukupuolijaksoa. Sekä miehet että naiset hankkivat nämä monimutkaiset mallit, jotka on päällystetty ihollaan ardently!

kelttiläinen tattoo designs

Merkittävä Celtic Symbol Tatuoinnit:

Tässä on 15 erilaista pieniä ja uusimpia kelttien tatuointi-malleja miehille ja naisille ovat seuraavat.

1. Celtic Bird Tattoo mallit Girl Girl:

kelttiläinen bird tattoo designs

Kelttilinnut näyttävät erittäin kauniilta. Ne ovat paljon monimutkaisempia kuin kukat tai muut kaaret ja näyttävät upealta. Heillä on yleensä yliluonnollinen merkitys ja ne ovat yleisempiä naisia ​​kohtaan. Voit saada jonkun missä tahansa kehon vartaloosi, jalkasi, olkapääsi, vyötärösi missä tahansa! Linnut symboloivat korkeampia tärinää olemassaololle Celticsille, koska he viettivät aikojaan lentäen korkeammassa ilmassa. Näin lintujen tatuoinnit usein symboloivat puhtautta.

2. Kudottu Celtic Cross Tattoo:

ylittää Celtic tattoo

On olemassa useita kelttiläisiä tatuointimalleja, joissa on risti. Ne voivat olla joko kelattuna kelttirenkaassa tai käyrät kiertynyt niiden ympärille. Suurin osa ristiprojekteista on syvästi uskonnollisia ja hengellisiä merkityksiä. Ne ovat myös suosittuja suojan muotoja. Keltaiset ristit merkitsevät taivaan ja maan välistä kulkua. Ympyröitä ympäröivät ristit käytetään merkitsemään ääretöntä. Heillä on myös useita uskonnollisia merkityksiä ja ovat suosittuja nykymaailmassa.

Katso lisää: Nilkka Tattoo mallit miehille

3. Celtic Trinity ja Triquetra-symboli Tatuointi kaulaan:

Kolminaisuus and Triquerta symbol

Triquetra on latina sana, joka tarkoittaa kolmea nurkkaa. Se viittaa kolmiosaiseen kolmio-muotoon ja symboloi erilaisia ​​merkityksiä, kuten henkeä, kosmosta, luontoa tai olemattomuutta. Kolminaisuuden symboli, joka on triquetra ja ympyrä, käytetään toisinaan erilaisten kuun ja auringon vaiheiden symboliseksi. Se pohjimmiltaan edustaa kelttien kuun jumalatar ja symboloi kauneutta ja naispuolista henkeä.

4. Kala tai lohi kelttiläinen tatuointi:

Kalastaa or salmon celtic tattoo

Kalat tai lohi ovat eläinradan eläimiä elokuun 5. päivän ja syyskuun 1. päivän välisenä aikana. Kalat sukelluvat syvälle merivesiin ja jättävät meidät jäljessä paljon maissamme. Näin kalasymbolit edustavat syvyyttä ja suurempaa introspeettiota. Ne myös symboloivat loistoa ja huippuosaamista. Ne ovat yhteisiä niille, joiden syntymäpäivä kuuluu tietyn ajan kuluessa.

5. Pieni Celtic Butterfly Tattoo Design:

Perhonen celtic tattoo

Butterfly on horoskooppi symboli 30. syyskuuta - 27. lokakuuta. Perhoset symboloivat nuorekasta onnea ja ihme. Yhteinen idiomi - "sosiaalinen perhonen", on tarkoituksenmukaista kuvata tätä tatuoinnin merkitystä. Perhosuunnittelu voidaan tehdä kauniiksi lisäämällä erilaisia ​​kaareja. Se on yleisesti käytetty horoskooppi ja sen kauneus ja yksinkertaisuus.

Katso lisää: Kauris Tattoo Merkitys

6. Dara Celtic Knot Tattoo:

Dara Celtic knots

Keltaiset solmut ovat tunnetuimpia kaikista kelttiläisistä taideteoksista. Dara Celtic solmut symboloivat voimaa, kohtaloa, viisautta, voimaa, kestävyyttä ja johtajuutta. Ne ovat monimutkaisia ​​malleja, jotka näyttävät mahtavalta tatuoinniksi. Tämä solmu liittyy usein tammiin ja pyrkii siten muistuttamaan meitä myös juuristamme.

7. Quaternary Celtic Knot tatuointi jalka:

quartenary celtic designs

Kvaternaarisilla kelttisillä solmuksilla on neljä kulmaa, jotka voivat joko edustaa neljää suuntaa, neljä pääaikaa tai neljä osaa maata, vettä, tulta ja ilmaa. Näitä solmuja käytetään erilaisissa malleissa erilaisten merkitysten symboliseksi. Suljetut kelttiläiset solmut merkitsevät ääretöntä, kun avoimet symbolit osoittavat matkaa. On olemassa useita erilaisia ​​kvaternaarisia kelttiläisiä solmuja. Heidän erottuva merkki on, että heillä on aina neljä eri kulmaa.

8. Triple Spiral Celtic Tattoo mallit:

Kolminkertaistaa spiral celtic design

Kolminkertainen kierre-symboli edustaa naisen, äidin ja kruunun feminiinisiä voimia. Se edustaa voiman, jota kukaan saa kasvun muutoksen kautta. Siinä on syvä merkitys. Mutta usein ihmiset käyttävät sitä omissa kuvissaan ilman, että he ymmärtävät sen vaikutuksia.

Katso lisää: Oinas Tatuoinnit naisille

9. Kelttien heimojen tatuoinnit puolivälissä:

heimo- celtic tattoos

Tribal Celtic-tatuoinnit käyttävät kaikenlaisia ​​kelttiläisiä solmuja ja symboleja. Ne ovat kauniita ja hieman uhkaavia tarkastella. Ne edustavat myös erilaisia ​​luonnon elementtejä kuten aurinko, kuu, ilma jne.

10. Cool Celtic Tree Tatuoinnit:

kelttiläinen tree tattoos

Kelttien tatuoinnit puhuvat enimmäkseen heimojen niistä, jotka koostuvat heimomalleista yhdessä kelttiläisten ja solmujen kanssa. Kuitenkin totuus on, että on olemassa useita muita lajikkeita, kun on kyse kelttiläisistä tatuoinnit miesten, koska voit saada paljon muita malleja, joita voidaan laajentaa avulla Celtic linjat ja mallit.

Tämä irlantilainen tatuointi on hyvin harvinaista ja kelttiläiset mallit ovat puun juurien muodossa. Tämä sukupuun tatuointi ei löytä mielessäsi heti, kun puhumme keltti-tatuoinnit, mutta seuraavalla kerralla kun käyt tatuoinnissa, voit harkita tätä.

11. Celtic Owl Tattoo Design:

kelttiläinen Owl tattoo

Nykyään on trendi saada keltti-tatuointeja, mutta emme usein ymmärrä useimpien kelttien tatuointi-merkitystä. Tässä voimme nähdä tämän pöllön ja kuun suunnittelun, jossa löydämme yöpaikan, jossa pöllö näkyy kuun valossa. Pöllön ruumis on kokonaan tehty kelttiläisten linjojen avulla ja tämä tekee kaikesta hyvin innovatiiviselta ja erilaiselta kuin tavallisilta. On aina parempi olla hieman erilainen.

12. Lihavoitu Celtic Cross Tattoo Design:

rohkea cross design

Aikaisemmin olemme puhuneet kelttiläisestä rististä vihreässä värissä, joka näytti hyvin kirkkaalta ja värikkäältä. Tämä on myös kelttiläinen risti, mutta erilainen kuin edellinen, koska se on paljon rohkeampi eikä siinä ole minkäänlaista väriä. Myös tämä on yksi parhaista ideoista Celtic-tatuointimalleille, joilla on grunge- ja goottilainen ilme ja rikkaat mallit. Ristin yksityiskohdat tehdään Triquetra Celticin solmuilla ja näyttävät kauniilta. Kelttien solmut tekevät jokaisesta osasta hyvin laajenevan.

13. Celtic Heart Tattoo Ristillä:

Ylittää with a heart

Syvällä merkityksellä tämä on yksi parhaista kelttiläisistä ristin tatuointisuunnitelmista. Tämän mallin merkitys on sydämen ja ristin yhdistelmä, jossa esitetään, miten voit puhdistaa sydämen ristillä. Ristin ja ihmisen sydämen välillä on jumalallinen suhde ja täällä ihmisen kädet näytetään pitämään sydämen. Tämä on hyvin huomaavainen tatuointi ja se on pääasiassa hengellisen ajattelevan ihmisen valitsema. Tämä tatuointi on miehekäs, mutta nainen voi muokata hieman, jotta se saadaan painettua, koska malli on vain niin kaunis.

14. Kompassi ja kilpihelmi celtic tatuoinnit mallit:

Kompassi and shield tattoo

On mahtavaa nähdä, kuinka yksinkertaiset keltalinjojen ja solmujen voi muodostaa kaikkein upeimmista tatuointimalleista, ja tämä on jälleen yksi esimerkki kauneimmista kelttiläisistä tatuoiduista miehistä, jotka parhaiten koristelevat herkullisia aseita ja lihaksia. Täällä malli on kilpi, josta voimme nähdä kompassin. Näillä molemmilla on oltava jonkin verran merkitystä ja yhdessä he tekevät mahtava yhdistelmä ehdottomasti. Suunnittelun rikkaus on toinen piste, eikä se ole kovin pitkä, että se kattaisi koko käden.

15. Celtic Full Body Tattoo:

Koko body Celtic tattoo

Tatuoinnit ovat intohimoa paljon ihmisille ja tämä on täydellinen esimerkki tästä käsitteestä. Vaikka kelttiläiset tatuoinnit miehet ovat hyvin yleisiä naisia, kuten tämä, rikkoo kaikkia sääntöjä saadakseen tämän. Hänen koko kehonsa on täynnä tatuointeja, joissa kelttiläiset linjat tekevät pohjan melkein kaikista kuvioista, jos otat hyvin tarkkaa kuvaa hänestä. Hän näyttää upealta kaikelta kehon taidelta ja se tarvitsee varmasti paljon rohkeutta saada jotain tällaista tehtyä.

Leave A Comment

82 + = 92