15 parasta viivakoodin tatuointimallia merkityillä Tyylit elämässä

Viivakooditatu on tatuointi, joka merkitsee ihmisten erittelyä. Kun joku viivakoodin tatuoinnillaan, se tarkoittaa, että ne sopivat yhteen tuotteen kanssa ja niitä voidaan ostaa tietyllä hinnalla. Heidän tapa on sanoa, että he ovat vain osa koko järjestelmää kuin kukaan muu ja että heillä ei ole paljon itsetunnistetta.

viivakoodi tattoo designs

He yrittävät kuvata kuvaa siitä, miten ihmiset eivät ole mitään muuta kuin tuote lopussa päivän. Niitä on myös käytetty ilmentämismenetelmänä yritysten jättiläisiä vastaan ​​ja heidän ahneutensa puolesta ja ovat vahvuuden symbolina.

Viivakoodin tatuoinnit nyt päivän ovat muuttuneet nuoren sukupolven trendiksi ja ovat saaneet myös laajan hyväksynnän. Joten seuraavan kerran saat viivakoodi tatuointi suunniteltu niskan tai ranteen vain tarkistaa niiden merkitystä, koska jokainen viivakoodi tatuointi on symbolinen.

the-viivakoodi-tatuointi-malleja

Viivakoodi Tattoo Designs Yhteenveto kuvista:

Jotkut suosituimmista ja parhaimmista viivakoodin tatuointi-ideoista, joissa on kuvia ja niiden merkitys sekä miehille että naisille, on annettu seuraavissa riveissä.

1. UPC-viivakoodin tatuoinnit froneilla:

UPC Barcode Tattoos

UPC-viivakooditotot ovat tatuointeja, jotka koostuvat kaikentyyppisistä esineistä, elokuva-CD: t tai kirjat lukuun ottamatta. Niissä on noin 12 numeroa ja antaa tuotteelle erittäin terävä ja erilainen ilme. Tällaisia ​​viivakoodin tatuointeja voidaan skannata myymälöissä ja ne voidaan tunnistaa millä tahansa myymälässä käytettävissä olevasta tuotteesta.

2. Koodi 3/9 Viivakoodi Tatuointi kaula:

Koodi 3 of 9 Barcode Tattoos

Jotkut ihmiset ajattelevat, että viivakoodin tatuoinnit määrittelevät persoonallisuutensa ja antavat heille aivan uuden ilmeen. Siksi he aina valitsivat nimet tai lyhyet lainaukset tai sanomat numeron sijasta. Yleensä mustan värin kohdalla monet ihmiset ovat käyttäneet erilaisia ​​värejä niin, että ne näyttävät erilaisilta ja erottuvat toisiinsa verrattuna. Tätä tatuointia ei kuitenkaan voi skannata tavallisissa myymälöissä.

Katso lisää: Skull Tattoo mallit

3. ISBN-viivakoodi Tatuointi:

ISBN Barcode Tattoos

ISBN-viivakooditotot tai kansainvälinen vakiokirja-numero Tatuoinnit ovat viivakoodeja, joiden avulla tunnistetaan tuotteet, joilla on tekijänoikeus. Ne koostuvat 13 numeroa, voi skannata minkä tahansa koneen ja yleensä koostuu kirjoista ja elokuvan CD.

4. Viivakoodi Tatuointi kaula-alueella:

niska Barcode Tattoos

Kaulan viivakoodin tatuoinnit ovat joitain yleisimpiä viivakooditatuotteita. Ne voivat olla perusmuotoja ilman minkäänlaista muotoilua, aivan kuten mikä tahansa muu alkuperäinen viivakooditatu ja se voi olla sana kaulan takana. Nämä tatuoinnit ovat suuria kysyntää näinä päivinä ja monet käyttävät niitä.

5. Merkki peto viivakoodi tatuoinnit:

merkki of the Beast Barcode Tattoos

Mark of the Beast on erittäin suosittu ja viileä viivakoodi tatuointi. Tämä symboloi paholaista, joka on otettu Raamatusta Ilmestyskirjassa. Ihmiset ovat päättäneet sisällyttää tämän päänsä siihen kirjoittamalla "666". Tämä on pedon merkki, pahuuslausunto.

6. Syntymäpäivä Tatuoinnit:

syntymä Date Tattoos

Viivakoodeilla on erilaisia ​​innovatiivisia tyylejä ja malleja. Jotkut parhaista ovat syntymäpäivä viivakoodi tatuoinnit. Tämä sisältää yksilöiden, heidän rakastajiensa, vanhempiensa tai jonkun, jolla on merkittävä rooli elämässään, syntymäpäivät. Esimerkiksi yksi voisi tehdä 1-08-1991 tai 2-05-1988. Tätä yhdistelmää voidaan käyttää, koska tämä voi merkitä henkilön merkitystä ja roolia toisten elämässä.

Katso lisää: Musiikin tatuointimallit miehille

7. Ainutlaatuinen postikoodi viivakoodi tatuointi kaula:

Postinumero code Barcode Tattoos

Postinumero Viivakoodi Tatuoinnit ovat ainutlaatuisia ja ne voivat olla mikä tahansa erityinen numero, joka on erikoinen henkilölle. Useimmat miehet ja naiset ovat valinneet tämän tyylin, ja se on ihailtava heille hyvin ainutlaatuinen ja se jopa symboloi heidän persoonallisuuttaan tai jotain mielenkiintoista kyseisestä henkilöstä. Postinumero Viivakooditatuotteet ovat saamassa suosiota, koska se on ainutlaatuinen. tämä tyyli on tällä hetkellä suurella kysynnällä markkinoilla.

8. Rainbow Barcode Tattoo Design:

Sateenkaari Tattoo

Rainbow-viivakooditotot ovat todellakin ainutlaatuinen tatuointi. Ne koostuvat useista väreistä, erityisesti sateenkaaren väreistä. Yleensä viivakoodin tatuoinnit ovat mustia viivoja, mutta nyt voit mennä eteenpäin ja puhaltaa sateenkaaren värisiä tatuointeja. Voit myös kirjoittaa erityisen sanan sen mukaan, mikä kuvaa sinua. Se koostuu useista väreistä, etenkin sateenkaaren väreistä. Ne näyttävät värikkäiltä, ​​trendikkäiltä, ​​innovatiivisilta ja tyylikkäiltä.

Katso lisää: Temporary Airbrush Tatuoinnit

9. Viitekoodin tatuointien kuvaus ranteessa:

Kuvaava Barcode Tattoos

Aivan kuten sen nimi, kuvataan viivakoodin tatuointeja ovat ne, jotka kuvaavat tietyn henkilön tai tuotteen yhdellä sanalla. Se on tapa tunnistaa itsensä ja se on hyväksynyt monet ihmiset viime aikoina. Nämä merkinnät ovat lihavoituja ja selkeitä kirjaimia, ja se juhlii ihmiskuntaa.

10. Irrotettava viivakoodiluku Tatuoinnit:

Parhaat Barcode Tattoo Designs With Meanings edited10

Nämä tatuoinnit tehdään lääketieteellisesti hyväksytyllä decal paperilla ja jokainen tatuointi kestää päivän. Jos haluat poistaa tämän, sinun tarvitsee vain irrottaa se vain. Vikakoodit, jotka on suunniteltu, käyttävät koodin 128 tyyppistä salausta, joten tilapäiset tatuoinnit voidaan helposti skannata. Jokainen pakkaus koostuu kuudesta tatuoinnista, ja se on saatavana kaikissa kooissa valitsemasi mukaan. Tämä viivakoodi voidaan liittää mihin tahansa kehon osaan, mutta se toimii parhaiten ihoalueella, joka ei sisällä kehon hiuksia.

11. Rakkaus viivakooditatuotteiden näyttämiseen:

Parhaat Barcode Tattoo Designs With Meanings edited11

Nämä viivakoodit tatuoinnit ovat rakkautta iski parit. Se näyttää erittäin tyylikkäältä ja houkuttelevalta, sillä viivakoodi kuvaa vuosipäivän päivämäärää rakkaittensa nimen kanssa. Viivakoodi näkyy päivämäärän yläpuolella, ja nyt voit ilmaista rakkautesi helposti rakastetulle henkilölle viivakooditatuilla.

12. Tricky viivakoodi tatuointi Palm of Hand:

Parhaat Barcode Tattoo Designs With Meanings edited12

Kämmenelle suunniteltu viivakoodi on hankalaa, ja se on myös hyvin erillinen, koska voit piilottaa sen tai näyttää sen muille milloin vain, kun sitä tarvitset. Lisäksi kämmen tatuoinnit ovat hankalaa, joten sen pitäisi olla vain ammattitaitoinen. Voit jopa valita värit ja numerot haluamasi tai valinnan mukaan ja saada ne näkyviin kämmenesi päälle.

13. Houkuttelevat viivakooditotot:

Parhaat Barcode Tattoo Designs With Meanings edited13

Nämä tatuoinnit voidaan suunnitella mihin tahansa rungon osaan ja värit ovat läsnä, joten tämä viivakooditatu on erittäin kaunis ja se näyttää jopa ihailevan ihmistä yrityskulttuurille. Värikäs viivakooditatu antaa viileän ja vaikuttavan ulkoasun, ja se on myös hyvä tapa ilmaista itseesi.

14. Musical Viivakoodit Tatuoinnit:

Parhaat Barcode Tattoo Designs With Meanings edited14

Musical viivakoodi tatuoinnit on tulossa suosio, koska se symboloi rakkautta henkilö musiikkia. Se on hyvin yleistä nuorilla, ja he suunnittelevat eri musiikkisävelmiä tai eri instrumenttia ranteen kämmenään tai kaulaansa niin, että muut tulevat tietämään, että tämä henkilö on rakastunut musiikkiin.

15. Anna viivakooditojen kasvattaa:

Parhaat Barcode Tattoo Designs With Meanings edited15

Tulet rakastamaan tätä viivakoodi-tatuointia, koska se on hyvin erilainen kuin muut tatuoinnit, sillä linja lopulta kasvaa ruoholle. Rivin käyrät lopussa. Se on auki, ja viivakoodilinjojen katsotaan nousevan ylös ja curling pensaikkoon, joka on hiljainen houkutteleva silmiin ja jos haluat, voit lisätä pieniä kukkia tai perhosia, jotka tekevät siitä houkuttelevammaksi. Voit jopa saada sen suunniteltu eri musteella, jotta se voi näyttää kauniilta.

Ihmiset valitsevat viivakoodin tatuoinnit, koska he löytävät nämä tatuoinnit on tapa ilmaista yksilöllisyyttä. Tekniikan kehittymisen myötä on vaikea saada huomata, joten tämän viivakoodin tatuoinnin avulla voit ilmaista itsesi. Jotkut ihmiset käyttävät tätä viivakooditotua jopa taideteoksena ja edes edustavat tukeasi ihmiskunnalle.

Leave A Comment

− 3 = 2