15 parasta vauvoille tarkoitettuja kevyitä makuupusseja Intiassa

Vauvan makuupussit ovat olleet suotuisat kohteet nykyisten vuosisadan vanhempien keskuudessa. Ne on yleensä suunniteltu estämään lapsen peittämästä päänsä huopilla. Vauvan makuupussit auttavat sinua ja vauvaa nukkumaan tiiviisti yön aikana, koska tämä estää vauvojen irtoamasta huopia.

nukkumassa bags

Erilaisia ​​Baby-laukkuja nukkumiseen:

Joten jos olet alkanut etsiä makuupussi, joka on täydellinen yhdistelmä lämpöä, kevyttä, mukavuutta ja toimivuutta, katsele vain alla lueteltuja Top 15 makuupusseja lapsille.

1. Counting Sheep Sleeping Bags tytöille:

Laskenta Sheep Sleeping Bag

Tämä vauva makuupussi on 100% puuvillaa ja mukana on kaunis kirjonta, joka sopii sekä pojille että tytöille, koska se haastaa pitämään vauvan viihtyisä ja lämmin. Counting sheep sleeping bag sopii 0-6 kuukauden vauvoille.

2. Melissa & Doug Augie Makuupussi:

Melissa & Doug Augie Sleeping Bag

Tämä alligaattorin muotoinen makuupussi on täydellinen makuupussi lapsille, koska se pehmeä pehmuste, hampaiden hymy ja kiinnitetyt jalat auttavat vauvoja nukkumaan nopeasti unelmoiessaan sarjakuva-maailmaa ja pitävät hirviöitä poissa nukkuessaan.

3. Anorak-makuupussi:

Anorakki Sleeping Bag

Tämä kevyt makuupussi tulee erilaisiin tulosteisiin ja väreihin ja on saatavana kolmessa koossa. Anorak-makuupussit ovat 100% puuvillaa ja niissä on sivuhihnat ja sivusuoja, joten äidit voivat vauhdittaa vauvojaan kaikkialla.

4. Lapset mukava makuupussi:

Kodikas Sleeping Bag

Tämä pestävä pehmeä makuupussi on kätevä pohjasta ja siinä on 100% puuvillaa musliiniä. Tämä lapsen makuupussi on sivutappio, joka mahdollistaa helposti muutosten tekemisen ja konepestävän.

5. Woolin univormut vauvoille:

Woolino Sleeping Bag

Vauvojen paras makuupussi on villaa, joka koostuu pehmeästä Australian merinovillasta. Ulkopuoli on valmistettu 100% puuvillavuoresta. Villasta, jota käytetään tekemään se hienoimmasta villasta ja se täyttää myös kaikki sertifiointisäännöt. Se on saatavilla 2 kuukauden ikäisille vauvoille, ja sitä voi käyttää enintään 2 vuoden ikäisenä. Sen tyylikäs muotoilu vetoketjulla ja snaps strategisella paikalla tekee siitä helppoa.

Katso lisää: Sivupussit tytöille

6. Olive Kids makuupussi:

Oliivi Kids Sleeping Bag

Tämä makuupussi tulee erilaisiin kuljetustulosteisiin, joten niitä pidetään sopivina pojille ja niitä voidaan kuljettaa yön yli. Oliivisten lasten poikien makuupussit tulee myös sopivalla tyynyllä, jotta voi nukkua rauhassa.

7. 3-in-1 Sleeping Bag:

3-in-1 Sleeping Bag

3-in-1-makuupussit ovat parhaita makuupusseja, sillä niissä on 1,5 jalkaa sisäpussi ja 1 sileä ulkopussi, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää niitä erikseen tai yhdessä ja myös neljässä eri koossa. Laukussa on etupussi ja ulkopuoli sekä puuvillakangas, jonka ansiosta se on helppo käyttää yöllä.

8. Purflon makuupussi:

Purflo Sleeping Bag

Tämä taaperoinen makuupussi on pehmeä bambupehmuste, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia ja imukykyisempi teho. Siinä on myös vetoketjulliset hihat, jotka suojaavat vauvoja kylmimmästä yöstä, ja ne ovat 4 eri kokoa ja 2 solmua / paino.

9. Baby Heritage Sleeping Bag:

Vauva Heritage Sleeping Bag

Tämä upea kirjonta vauva makuupussi on poppers molemmissa olkapäissä; sivunvetoketjun helppokäyttöisyys ja puuvillan ulkopinta, joka on pehmeää ihoa vasten. Tämä laukku on konepestävää ja sitä voidaan käyttää päivittäin ilman stressiä.

10. Babasac-nukkakotelo lapsille:

Babasac

Se on 2-in-1 multi tog makuupussi, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita 1.0tog tai 2.5 solmua ja siinä on irrotettava sisävuori, joka vetää helposti ulos. Babasacissa on myös pienet vauvojen ylimääräiset kainaloidut poppers ja ne ovat saatavana kolmena eri kokoisena, 100% puuvillaa ulkopinnoilla ja vuori, ja ne ovat konepestäviä. Se on yksinkertaisesti erottuva ja viilein makuupussi sekä talvella että kesällä.

Katso lisää: Lapset laukut

11. Deedee Sleep Nest vauva makuupussi:

Deedee Sleep Nest Baby Sleeping Bag

Deedee Sleep Nest vauva laukku on paras valinta vanhemmille, joissa talvi on aina siellä tai kylmä tuuli on normaali asia. Se on valmistettu puuvillasta ja polyesteristä, ja siinä on pehmeä peitto sisustuksessa ja myös olkahihna, joka helpottaa kulumista. Ulkopuoli koostuu 100% puuvillasta, jolloin saadaan suurin hengitysilma-alue.

12. Unisex Baby Sleeping Bag, Marque:

Unisex Baby Sleeping Bag by Marque

Useimmat vauvan makuupussit sisältävät listan listan, koska se tarjoaa suunnittelija- ja mukavat makuupussit vauvoille. Ne ovat miellyttäviä, koska ne koostuvat 100% puuvillasta ja niitä voi ostaa edulliseen hintaan. Vauvat, jotka ovat 6 kuukauden ja 18 kuukauden välillä, voivat käyttää tätä makuupussia.

13. Halo: n kestävä nukkuva laukku:

käyttökelpoinen Sleeping Bag by Halo

Käytettävä huopa makuupussi koostuu 100% puuvillasta ja sitä voidaan helposti käyttää. Tämä makuupussi on saatavana 3 eri kokoa, jotka ovat: pieni 10 - 18 kiloa vauvoille, keskikoko 16 - 24 kiloa pikkulapsille ja suuri 26-36 kiloa vauvoille. Tämän laukun muotoilu on sellainen, että vanhempi voi helposti vaihtaa vaipan etupuolella olevan vetoketjun kanssa.

14. One Piece eläintarha Animal Micro fleece Sleep laukku:

Yksi Piece Zoo Animal Micro Fleece Sleep Bag

Tämä on yksi parhaista makuupussista, joita tarjotaan karttereissa. Se koostuu 100% mikro fleece -materiaalista ja sitä voidaan käyttää 9 kuukauden ikäisille vauvoille. Edessä olevat vetoketjut tekevät vaipan vaihdon helposti. Koska se on yksi kappale, joten se peittää vauvan varpaat ja tekee näin makuupussista mukavaksi myös talvien aikana.

Katso lisää: Koululaukut pojille

15. Spasilk Sleep-laukku Baby Boys:

Vauva Boy Sleeping Bag by Spasilk

Spasilk pikkulapun nukkavaipat on valmistettu 100% puuvillasta ja ne voidaan pestä helposti koneissa. Se on vetoketjullinen etusuoja, joka tekee siitä miellyttävän kuluttaa ja poistaa myös yön aikana. Tämä makuupussi voi käyttää vanhempia, joiden vauvat ovat 6 kuukauden ikäisiä tai vähemmän.

Makuupussit ovat huopia, jotka tulevat varustetuilla kädenteillä ja kaula-aukkoilla ja joita vauvat ovat käyttäneet. Vauvan makuupussit ovat saatavissa iän mukaan, joten saat sen, kun vauva kääntyy noin 6 viikon ikäiseksi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

25 − = 20