15 parasta valkoista Kurti-mallia ja mallia naisille Tyylit elämässä

Valkoiset kurit ovat aina olleet muotia ja monien tyttöjen hengenpelastajia, jotka käyttävät perinteistä ensimmäistä kertaa. Kun on kyse kurtas yllään, niin monet tytöt hämmentyvät mitä käyttää. Jos olet uusi kokeilla perinteistä pukua, yksinkertaisesti valitsemalla valkoinen kurta-muoto auttaa sinua. Valkoinen katsotaan puhtaaksi ja antaa koskemattomuuden. Se soveltuu erinomaisesti kaikkiin tilaisuuksiin ja sitä voidaan käyttää myös rentoina asusteina. On olemassa runsaasti valkoisia kurti-tyylejä, malleja ja malleja, joita voidaan kuljettaa tasapainolla ja armoilla.

Paras White Kurti mallit ja mallit naisille:

Löydämme täältä mainituista valkoisista kurta-malleista naisille.

1. Suunnittelija White Net Kurti Designs:

Suunnittelija White Kurti

Parhaiten kehitetyt tavalliset valkoiset kurti-mallit ovat suunnittelija. Jos haluat ryöstää vaatteita, voit valita suunnittelijan valikoimasta. Nämä sopivat hyvin korkealaatuisiin juhliin ja tapahtumiin, joissa haluat olla vaatimattomia ja muodikkaita. Valkoinen on aina ollut muodissa ja korkealuokkaisilla malleilla se tekee valkoisesta kurti-tyylistä kauniimpaa ja eleganttia.

2. Indo Western White Kurti:

Indo Western White Kurti:

Etsitkö perinteistä avataria ja haluat kuitenkin olla moderni, tämäntyyppinen valkoinen väri kurti-design punaisella housulla on se sinulle! Kun valkoista länsimaista kurtiä kuulostaa viileältä, voit saada molempien maailmojen parhaat puolet. Tässä mallissa sinulla on jotain perinteistä ja jotain länsimaista. Nämä valkoiset kurtit naisille soveltuvat hyvin mihin tahansa tilanteeseen.

3. Takityyli Valkoinen Kurti Naisille:

15 parasta valkoista Kurti-mallia ja mallia naisille Tyylit elämässä

Toinen tyylikäs ja moderni valkoinen kurti kuvio on takin kuvio. Nämä ovat yleensä pariksi dhotiksella. Nämä näyttävät hyviltä perinteisistä tapahtumista ja toiminnoista. Saat modernin ilmeen tällaisilla takin tyylipiirroilla. Varsinkin kun se on valkoinen, voit kokeilla mitä tahansa. Se on täydellinen puolueen asu, joka on tyylikäs, tyylikäs ja keinutuoli samaan aikaan.

4. Fish Cut White Long Kurti:

Kalastaa Cut White Long Kurti

Toinen lajike, jota voit saada kurtas on kala leikattu kurta. Tämä on valkoinen pitkä kurta, joka antaa tyylikkään ulkonäön ja jota tahansa ikäisten naisten voi käyttää. Tämä sininen ja valkoinen kurti on täydellinen naisille, joilla on hyvä korkeus. Sitä voidaan käyttää myös toimistoissa.

5. Embroider White Kurta:

Kirjoa White Kurta

Kun etsit valkoista kurti-mallia, sinun on tarkasteltava brodeerattu osa. Saat tyylikkään valkoisen kirjaillun kurti. Se antaa tyylikkään ilmeen. Naiset ja tytöt käyttävät sitä myös. Kirjonta voi olla eri malleja ja tyylejä, jotka saattavat haluta sinun harkita pitämään kurtaasi kokoelmissasi.

6. Moderni valkoinen Kurta:

Moderni White Kurta

Kurtas ei ole jokaisen tytön valinta, ja me tiedämme sen. Joten jos haluat kokeilla perinteistä ulkoasua vielä haluavasi olla tyylikäs, voit varmasti kokeilla tätä modernia kurtaa. Tätä voidaan pitää muodollisena asusteena. Muodosta puolueelle tämän valkoisen kurti-designin kanssa ja kokonaan rock it.

7. Hihaton valkoinen Kurta naisille:

Hihaton White Kurta

Yritetään mennä vähän moderniin kurtaan kanssa? Voit varmasti mennä hihattomat! Nämä kurtat näyttävät modernilta ja rohkeilta, toisin kuin muut kurtat. Hihaton kurtas ovat erittäin muodissa ja antavat viileän ilmeen. Tämä soveltuu hyvin tyttöjen, jotka pitävät muodikkaita vaatteita. Nuori sukupolvi on älykäs ja yleensä kulunut. Kaikkien ikäisten naisten voi käyttää myös.

8. Off White And Red Kurta:

Pois päältä White And Red Kurta

Toinen valkoinen tyttö-kurta on punainen ja valkoinen kurti. Tämä tyyli on ainutlaatuinen ja antaa erittäin kaunis ilme tytölle. Se soveltuu hyvin toimistoon ja rentoon ulkonäköön. Nuoret naiset voivat käyttää tätä punaista ja valkoista kurtiyhdistelmää luottamuksella ja olla täydellinen tyttö, jonka he haluavat olla. Tämä valkoinen valkoinen kurta on myös eri malleja, materiaaleja ja tyylejä. Sitä voidaan käyttää yhdessä huivin kanssa, parin kanssa huivi saada paras näyttää.

9. Casual pitkät hihat Kurta:

Rento Long Sleeves Kurta

Nyt on olemassa rento kurtas, joka on yksinkertainen ja selkeä. Nämä voivat olla erilaisia, sillä niillä voi olla jalkoja, neliömäisiä kauluksia, pyöreitä kaulaa jne. Kun tarvitset rentoa kurtaa, voit varmasti valita tämän. Näitä voidaan käyttää myös toimistoissa tai päivittäisissä kulutustavoissa. Tämä rento kurti on paras asu, jota voidaan käyttää.

10. Plain Sifonki Kurta:

tavallinen Chiffon Kurta

Tämä on toinen tyyppinen valkoinen kurti tytölle, joka on hyvin muodissa. Jokainen tyttö haluaa sifonki kurta. Ja valkoisen kurta tytön pitäisi olla sifonki. Sifonki kurta näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Se täydentää tytön ulkoasua ja sitä voi käyttää missä tahansa, milloin tahansa. Nämä valkoiset kurtat voivat olla lyhyitä tai pitkiä, kerroksia tai yksinkertaisia ​​kerroksia. Tämä näyttää hyvältä kaikilta ikäisiltä naisilta, nuoret tytöt ja aikuiset naiset voivat käyttää tätä kurtaa ilman ajatuksia.

Katso lisää: Pitkät suorat kurtit naisille

11. Pakistani Plain White Kurti:

pakistanilainen Plain White Kurti

Seuraava tavallinen valkoinen pitkä kurti-muotoilu on hieman yleinen pakistanilaista muotoilua. Se näyttää selkeältä, kun se kuluu pitkistä leikkauksistaan ​​ja suljetulla kauluksella pitkillä hihoilla. Se antaa ammattimaisen ilmeen ja kun käytetään tavallista valkoista kurtaa, yksi on unoation tämä kuvio. Tämä näyttää parhaiten, jos se on valkoinen puuvilla kurta. Se voidaan yhdistää farkkuihin tai pitkään löysään rantaan.

12. Fulkari White Kurtas:

Fulkari White Kurtas

Kun käytät valkoista kurtaa, ei pidä unohtaa perinteistä fulhari-työtä. Kirjonta on käsintehty ja viimeistelty ulkoasu on hämmästyttävä. Sitä voidaan käyttää erityisissä tilaisuuksissa, tapahtumissa, bileissä jne. Fulkari white kurta kuvio antaa täydellisen perinteisen ilmeen ja soveltuu hyvin naisille, jotka haluavat symboloida vaatimattomuutta ja feminismia.

Katso lisää: Juhlavaatteet Kurtas Women

13. Valkoinen Anarkali Kurta:

Valkoinen Anarkali Kurta

Kuinka kukaan ei näe kuuluisia anrkali? Tämä on ollut jokaisen tytön halu saada Anarkali Kurta hänen vaatekaapistaan. Erityisesti valkoinen Anarkali kurti tulee jokaiseen tyttölistoon. Valkoinen Anarkali kurti on sellainen asu, joka täydentää jopa tytönhakkainta tyttöä huoneessa. Ei tarvitse huolehtia itsestäsi, jos sinulla on Anarkali. Anarkalikurti on perinteisen avatarin puhdas symboli, jota käytetään perinteisissä perinteisissä tapahtumissa.

14. Valkoinen Kurta kanssa takki:

Valkoinen Kurta With jacket

Tarvitsetko tyylikkään ja nuoren asun kouluun? Sitten sinun täytyy kokeilla tätä asu! Yksinkertainen valkoinen kurti, jossa on viileä takki, on mitä nuori tyttö haluaa. Voit käyttää tätä rennosti milloin tahansa. Yritä kääntää perinteisiä ja älykkäitä ilmejä ja kokeilla tätä. Nämä ovat täydellisiä nuoren sukupolven käytettäväksi älykkääseen ja tyylikkäänä samanaikaisesti.

Katso lisää: Lyhyt Kurtis tytöille

15. Valkoinen Lyhyt Kurti Puuvilla:

Valkoinen Short Kurti In Cotton

Etsitkö yksinkertaista rento kurti? Sitten tämä on sinulle tarkoitettu. Yksinkertainen valkoinen puuvilla kurti tekee taikaa sinulle. Tämä kurti on lyhyt ja on erittäin helppo kuljettaa. Voit yhdistää tämän myös farkkujen ja jeggin kanssa. Se soveltuu hyvin päivittäiseen rentoon kulumiseen ja parhaiten college-tyttöihin. Tyttöjen kasvaminen voi varmasti käyttää tällaisia ​​yksinkertaisia ​​puuvilla-kurtisiä, jotta päästäisiin perinteiseen avatariksi. Perusvärin väri on valkoinen, joka on helppo sekoittaa ja antaa aina parhaan tuloksen.

Seuraavassa on joitain ideoita valkoisista kurtiesistä, miten niitä voidaan käyttää ja mitä eri tyylejä heillä on. On olemassa erilaisia ​​valkoisia kurti malleja, tyylejä, malleja, jne., Jotka ovat ulos markkinoilla. Kaikki nämä mallit ovat muodissa ja monet naiset ovat hyväksyneet. Voit vapaasti kokeilla joitakin näistä kuvioista nähdä, onko se eroa siinä, että olet upea ja tyylikäs intialainen ulkoasu.

Leave A Comment

31 − = 30