15 parasta tuotemerkkiä yskän siirapissa lapsille ja aikuisille Tyylit elämässä

Joten mikä on ensimmäinen ajatus, kun saat huonoa yskää? Unettomat yöt? No, yskän siirapit ovat varmoja yön savioreista! Ne antavat sinulle tilapäisen helpotuksen rauhoittamalla tulehtuneita kudoksia kurkun ympärille ja tukahduttamaan yskän refleksejä. Siellä on tarjolla erilaisia ​​yskänsiirappeja markkinoilla, jotka tulevat hyödyllisiksi ja hyödyllisiksi sekä lapsille että aikuisille vähentäen tulehduksen aiheuttamaa jatkuvaa yskää.

yskä syrups

Yskän siirapin ainesosat ovat toinen näkökulma faktoriin. Vaikka jotkut voisivat mennä hyvin kehon tyyppisi, muut eivät ehkä ole sinun kannattavasi.

Tehokkaat siirapit yskäksi Intiassa:

Tässä on 15 parasta yskänsiirapin tuotemerkkiä, joita voidaan käyttää, joista osaa suositellaan imeväisille, vauvoille ja aikuisille yskänsiirrolla. Pidä näitä yskänsiirapin nimiä kätevästi.

1. Lasten Mucinex-yskän siirappi:

Lasten Mucinnex Cough Syrup

Vauvojen yskänsiirappi, tämä on yhdistelmä Mucolytic agentti Guaifenesin, yskän vaimentava aine dekstrometorfaani ja ruuhkautumisen estävä aine alfa 1 -adrenergisen reseptorin agonistin Phenylephrine. Tämä vauvan yskänsiirappi auttaa lievittämään liman ruuhkia ja estämään yskää. Tämä on erittäin suositeltavaa yli 6-vuotiaille lapsille, ja se tulee marja-aromiin. Tämä ei kuitenkaan sisällä mitään antihistamiineja, joten sitä voidaan käyttää aamulla ja yöllä. Jos lapsesi kärsii kylmyydestä sekä kuumetta, päänsärkyä ja oksentelua, on parempi ottaa heti yhteyttä lääkäriin.

2. Zarbeen luonnollisen yskän siirappi Hunajaa:

Zarbees Natural Cough Syrup with Honey

Jos olet vanhempi, joka haluaa välttää synteettistä kemikaalilääkitystä, luultavasti tämän siirapin pitäisi olla oikea valinta. Se sisältää hunajaa, joka on luonnollinen mucolytic aine, joka auttaa ulostaa lima ulos. Tämä on tarkoitettu vähentämään kuivaa yskää ja se on suositeltavaa yskänhoitoa varten. Se sisältää C-vitamiinia ja sinkkiä, joka auttaa immuniteetin rakentamisessa ja vastustuskyvyssä.

Tämä siirappi suositellaan lapsille, jotka ovat kuusi vuotta tai yli. Se on turvallista kuluttaa kolme kertaa päivässä, sillä yksi tärkeimmistä ainesosista on hunajaa.

3. Delsym-yskäsyrjintä lapsille:

DELSYM Cough Syrup for Kids

Delsym auttaa estämään yskää johtuen dekstrometorfaanin pitkittyneestä vaikutuksesta, antitussiva-aineesta. Se on pitkävaikutteinen yskänsiirappi, joka estää kylmää pidempään. Suuri helpotus on, että sillä ei ole mitään analgeettista vaikutusta.

Suositeltu annos riippuu lapsen painosta ja 10 mg: n suurinta annosta voidaan antaa. On suositeltavaa, että yli 4-vuotiaille imeväisille tarkoitettu yskänsiirappi suositellaan kuluttamaan siirappia.

4. Alkuperäinen Sambucus for Kids:

Alkuperäinen Sambucus For Kids

Makrillin ja flavonoidien aromi, jolla ei ole lainkaan alkoholipitoisuutta, auttaa torjumaan tulehdusta vastaan, joka lopulta hallitsee limanmuodostusta ja yskää. Tämän luonnollisen uutteen tiedetään myös taistelevan virustaudin ja influenssan tai influenssan torjumiseksi.

Siirappi on suositeltavaa yli 1-vuotiaille lapsille, kun annos on yksi ruokalusikka lapsille, jotka ovat 1-6-vuotiaiden ikäryhmässä ja kaksi ruokalusikallista yli 7-vuotiaille lapsille. Mutta lapsille, joilla on autoimmuunisairaus tai allergia asteraceae-bakteereja kohtaan, pitäisi olla vapautettu siirapin.

5. Benadryl Yskäviira:

Benadryl Cough Syrup

Yksi yleisimmin käytetty yskänsiirappi on Benadryl, joka tulee helpoksi sekä kuivaa että märkä yskä. Benadryl on pakattu tuote, joka toimii yskänkosketuksena märkä yskä ja märkä yskä. Märkä yskyssä käytetään mucolyttistä ainetta ja käytetään kuivaa yskänsiirapin yskänestoaineita, kuten kodeiinia, difenhydramiinia ja antihistamiinia. Lapset, yskänsiirappi koostuu Hedera Helix, joka auttaa lievittämään yskää ja rauhoittaa kurkkua. Se sisältää laktoferriini-nautaeläimiä, joka parantaa immuunijärjestelmää yskänestoa vastaan. 2,5 - 5 ml: n annosta suositellaan ja aikuisille yli 5 ml - 10 ml on edullinen annos. Koska se on hieman rauhoittava, on suositeltavaa käyttää ennen nukkumaanmenoa.

Siirappi on erittäin suositeltavaa aikuisille, jotka eivät ole alttiita astmalle. Siirappi sisältää kodeiinia. Yli 2-7-vuotiaille lapsille 2,5 ml ja 8-12-vuotiaat 5 ml ovat hyviä annoksia ja yli 12-vuotiaille lapsille suositellaan 7,5 ml: n annosta.

Katso lisää: Tyypit yskä lapsilla

6. Gylkodiinikyllästysaine:

Gylcodin Cough Syrup

Gycodin on verenpolttama siirappi, jota käytetään torjumaan ja vähentää kuivaa yskää. Sen dekstrometorfaani on ei-opioidi, joka auttaa vähentämään yskää. Muut aineet, kuten mentoli, aktivoivat kylmät reseptorit, jotka tuottavat jäähdytysvaikutuksen antaen siten rauhoittavan ja parantavan helpotuksen. Terpin-hydraatti auttaa murtamaan tahmean lima-aineen ja onnistuu poistamaan sen pois kehosta. Se auttaa estämään yskää 6 tunnin ajan. Ole tietoinen ummetuksesta, joka on yksi tärkeimmistä haittavaikutuksista, kun sitä käytetään pidempään. Se on lääke, joka on tarkoitus toimia kylmänä ja yskänsiirappina.

Glykodiinia suositellaan yli 6-vuotiaille lapsille, joilla ei ole astmaa. Osa oksentelu, mielialan vaihtelut ja ihottumat ovat glykodiinin kulutukseen liittyviä sivuvaikutuksia. Ota välittömästi yhteys lääkäriin, jos havaitset sellaisia.

7. Corex-yskäsyrjintä:

Corex Cough Syrup

Se on klorfeniramiinin yhdistelmä, joka auttaa vähentämään aktiivisesti tulehdusta, kutinaa ja kutittaa tunne, jonka tiedetään aiheuttavan yskän. Sen ainesosa, kodeiini phospahte auttaa vähentämään kipua sekä mentolia, joka taistelee tarjotakseen jäähdytystunne kurkussa. 5 ml: n annos on suositeltavaa aikuisille ja lapsille 1,25 - 2,5 ml on hyvä annos. Koska anti-histamiini-agentti on rauhoittava puoli, se on suositeltavaa kulutettavaksi yöllä

Yleisiä haittavaikutuksia ovat päänsärky, anemia, takykardia, ummetus, suun kuivuminen.

8. Astaliinipuhdistusaine:

Asthalin Expectorant

Tämä siirappi on yhdistelmäsiirappi, joka koostuu Guaifenesinista, ekspektorantista ja salbutamolista, joka on keuhkoputkia laajentava aine. Suositeltu annos on annos 10-20 ml kolmesti päivässä ja yli 6-12-vuotiaille lapsille, 10ml kolmesti vuorokaudessa. Varmista, että kysy lääkäriltä asiantuntijan neuvoja ennen Asthalin-valmisteen käyttöä.

Siirappi suositellaan astmapotilaille ja niille henkilöille, jotka ovat sairastuneet keuhkoputkentulehdukseen, keuhkoputkentulehdukseen ja muihin keuhkoinfektioihin. Raskaana oleville naisille on suositeltavaa ottaa lääkäriltä neuvoja ennen käyttöä.

9. Ascoril-C:

Ascoril-C -9

Ascoril on yskänsiirappi, joka on valmistettu kodeiinista, joka on antihistamiini ja fenyyliefriini. Sitä käytetään nenän tukkoisuuden ja nuhan hoidossa. Suositeltava annos on 5 ml. Sen ensisijainen taistelu on hidastaa kylmää ja toimii kylmänä yskänsiruluksena, jolla on antikolinerginen ominaisuus. Kodeiinin läsnäolon takia, joka aiheuttaa hengityslamaa, se on vasta-aiheinen astmaattisille potilaille.

Ascoril on myös hyvä suositus lapsille.

10. Robitussin Dry-yskän siirappi:

ROBITUSSIN Dry cough Syrup

Robitussin koostuu verenpainetta aiheuttavasta aineesta, joka on vaikuttava aine yskän vähentämiseen yhdistettynä yh- distysainetta aiheuttavien aineiden, kuten natriumbentsoaatin, glukoosin, fruktoosin, sakkariininatriumin ja alkoholin (1,5%) ja kipulääkkeen, yhdistämiseen. Ne auttavat hidastamaan kylmää verisuonten kutistumisella, nostamalla nenää ja vähentämällä turvotusta. Yli 6-vuotiaita lapsia suositellaan 5 ml: n käytön 6 tunnin välein ja aikuisille 10 ml 6 tunnin välein.

Katso lisää: Kuiva yskä aiheuttaa

11. Benylin Chesty Cough Syrup:

Benylin Chesty Cough Syrup

Se on yksi tunnettu yskänsiirappi kuiva yskä johtuen sen expectorants omaisuutta. Se auttaa karkottamaan yskän Guaifenesinin (glyseryyliguaakolaatin) vaikutuksesta, joka on kasviuutetta ja sallii liman rikkomisen, mikä lievittää hengitysteiden kauttakulkua. Se voidaan ottaa aamulla myös yön aikana. On tiedossa, että se antaa hyvän helpotuksen kuivasta ja kastetusta yskystä.

12. Tylenoli Yskän siirappi:

Parasetamoli Cough Syrup

Pysyvät yskät eivät vain ärsytä, vaan myös vahingoittavat kurkkuasi. Tylenolin tiedetään lievittävän tämän jatkuvan yskän aiheuttamaa stressiä. Tärkein ainesosa on asetaminophen 500 mg yhdessä muiden aineosien, kuten vedetön sitruunahappo, polyetyleeniglykoli, natriumbentsoaatti, puhdistettu vesi, sorbitoli. Se on yksi vanhimmista brändeistä, ja sitä voidaan käyttää yskänsiirtäjänä sekä imeväisille että yli 12-vuotiaille aikuisille kahden annoksen annoksella 6 tunnin välein. Se vaikuttaa kivunlievitykseen ja helpottaa nenän tukkoisuutta. Se on kontraindisoitu raskaana oleville naisille. Yliannostus vahingoittaa maksaan kipua lievittävän aineen vuoksi.

Se voidaan käyttää sekä aamulla että yöllä.

13. Himalajan Herbal Koflet:

Himalaja Herbal Koflet

Se sisältää luonnollisen kasviuutteen, joka toimii aktiivisesti rauhoittamaan kurkkua. Sitä voidaan käyttää sekä kuivaa että märkä yskä. Se toimii mucolytic ja expectorant. On tunnettua auttaa helpottamaan tupakoivien yskää ja yskää kroonisen obstruktiivisen keuhkosairauden takia. Tässä siirapissa käytettävät ainesosat ovat Honey mel despumatum, Tulsi, Viloa odorata, Embelia -kasvit, solanum xanthocarpum, Cinnamomum cassia ja muutama muu luonnollinen yrtti. Annosta suositellaan kahdella ruokalusikalla kolme kertaa päivässä. Lapsille suositellaan yksi rkl.

14. Prometh kanssa Kodeiinia yskän siirappi:

Prometh with Codeine Cough Syrup

Promethatsiini on antihistamiinikategoriaan kuuluva lääke, joka auttaa vähentämään kipua. Se yhdistetään myös lievään narkoottiseen antitussiiviseen kodeiinin kanssa, joka auttaa hidastamaan kylmää.

Se on toinen kylmä ja yskänsiirappi, vähentämällä kurkussa olevaa yskänkipua ja näkyvästi kovettuvaa kylmää. Alle 6-vuotiaille lapsille suositellaan lääkärin neuvontaa ennen kuin heille ja astmalle aikuisille annetaan vasta-aiheita.

15. Vicks Yskän siirappi Hunajaa:

Vicks Cough Syrup with Honey

Toinen kuuluisa brändi, joka lupaa torjua kuivaa ja ärsyttävää yskää, on Vicksin yskänsiirappi. Koostuu yskänvaihduntaa ankkuroivasta aineesta sekä liman rikkomusainetta, kuten ambroksolia. Tämä lääke voidaan ottaa sekä aamulla että yöllä, jotta kuiva ja märkä yskä voidaan helpottaa.

Suositeltu annos yli 6-vuotiaille lapsille on 5 ml joka 4. tunti ja aikuisille 10 ml 3-4 tunnin välein ja enintään kuusi kertaa päivässä.

Katso lisää: Paras yskänlääke

Tässä nopeasti kehittyvässä maailmassa muista investoida jonkin aikaa huolehtimaan itsestäsi ja kehostasi, koska "terveys on rikkautta". Ota ensimmäiset oireet vakavasti ja löydä parhaat yskä lääkkeet, jotka ovat sinulle hyviä. Yskä on varma kurkussa. Pitkään kestävä yskä ja kylmä, on erittäin suositeltavaa kuulla lääkäri ja saada taustalla käsitelty asia. Riippuen syystä, kestosta ja vakavuudesta kostean yskän tai kuivan yskän yskänsiirappia voi ostaa myymälän laskurin yli ja vakavasta ja pidemmästä yskänkestävästä taustalla olevasta taudista, on erittäin suositeltavaa neuvotella lääkärin kanssa, jotta vältetään mahdolliset lisäkomplikaatiot. Lapset ja aikuiset ovat erilaisia ​​lääkkeitä, joiden tiedetään toimivan eri tavalla kussakin. Hanki hoito ja annostelu oikein ja elä terveellisellä tavalla.

Leave A Comment

6 + 4 =