15 parasta Rich Antioksidant Foods Tyylit elämässä

Oletteko etsimässä antioksidantteja? Ravintoaineiden, joissa on runsaasti antioksidantteja, voi vähentää tulehdukseen liittyvien sairauksien vaaraa. Esimerkiksi sydänsairaus muuten syöpä; monet kasviperäiset elintarvikkeet ovat runsaasti antioksidantteja. Antioksidantit ovat äärimmäisen tarpeellisia tänään; harkitsemaan eri syöpien maailmanlaajuista leviämistä ja lisää hengenvaarallisia terveysolosuhteita.

Runsaat antioksidanttituotteet Intiassa:

Luettelo antioksidantteja sisältävistä elintarvikkeista, jotka ovat erittäin hyödyllisiä terveydentilan edistämisessä ja joidenkin edellä mainittujen sairauksien torjunnassa. Näitä elintarvikkeita käytetään enimmäkseen Intiassa antiikin ajoista.

1. Valkosipuli:

antioksidantti Foods

Valkosipuli on tunnettu ja näkyvä rikas antioksidanttiruoka. Se lisää maistasi ruokalajeistasi, ja pitää sydämesi sopivana, mutta paljon muutakin tämä on teeny pienille yrtteille kuin nyt. Valkosipuli auttaa vähentämään verenpainetta ja kolesterolia lisäksi toimii tavallisena antibioottina. Nyt valkosipulin kynsi sisältää vitamiineja A, E, C plus tarvittavat mineraalit seleeni, jodi, natrium, rauta, kalsium, sinkki, magnesium lisäksi kalium.

2. Pinaatti:

Pinaatti

Ladattava raudalla ja hämmästyttävä verenpuhdistin, pinaatti on yksi parhaista elintarvikkeista pantaamaan ruokavaliosi. Se sisältää myös antioksidantti-luteiinia sekä perusteet beetakaroteenia ja zeaksantiinia, jotka auttavat suojaamaan kehoasi vapaan radikaalin aiheuttamien vahinkojen erilaisten haittojen rinnalla. Pinaatti on eniten antioksidanttisesti rikkaita ruokia.

3. Mustikat:

Sininen Berry Face Packs

Mustikka on yksi hedelmä, joka asetettiin huippuun parhaiden antioksidanttituotteiden luettelossa. Tuoreet eläintutkimukset ehdottavat, että mustikat ehkä auttavat suojaamaan soluja vahingoilta ja pienemmältä tulehdukselta. Mustikat pitävät runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, jotka tunnetaan vahvistavan immuunijärjestelmää yhdessä tärkeimpien kasvikemikaalien kanssa, jotka voivat auttaa puolustamaan vieressä syöpään ja sydänsairauksiin.

4. Pähkinät:

pähkinät

Pähkinät ovat paras antioksidantti rikas ruoka. Pähkinät ovat yksi eniten tasapainoisista elintarvikkeista planeetalla. He ehdottavat hyvää määrää "terveitä" rasvoja, joilla on vähemmän proteiinia ja hiilihydraatteja. Jokainen pähkinä tarjoaa ainutlaatuisen sivukuvan mineraaleista, kasvikemikaaleista ja rasvatyypeistä. Pähkinät ovat ylimpänä kasvin omega-3: ssä, kun taas Brasilian pähkinät ovat suurimmat seleeniä varten.

Katso lisää:  Ruoka, joka sisältää runsaasti kalsiumia

5. Yrtit Plus mausteet:

mausteet

Yli 400 mausta ja yrttejä, kuivatut plus maapähkinä sisältää korkeimmat antioksidantteja onnellisia. Piparminttu, kaneli, maustepippuri, oregano, salvia, timjami, rosmariini ja sahrami seuraa järjestelystä sen jälkeen, kun korkein. Hämmästyttävää, vähän kuivattu mauste - esimerkiksi basilika, ruohosipuli, tilli ja persilja - osoittivat tuntuvasti vanhempia antioksidantteja kuin niiden tuoreen vastapuolen.

6. Parsakaali:

Parsakaali

Parsakaali ottaa ehdottomasti enemmistön ravitsevan vihanneksen kultamitalin. Tämä ristikukkainen kasvi sisältää ylimääräistä C-vitamiinia kuin oranssi plus on enemmän kalsiumia kuin lasillinen maitoa. Sekä kivennäisaineiden että vitamiinien lisäksi parsakaali täytetään taudinaiheuttajien avulla tunnettujen fytotensiinien avulla. Phytonutrient, sulforaphane perustaa parsakaali, on altistunut huonommalle vaaralle monenlaisia ​​syöpiä. Yritä höyryä tai muuta kiehuvaa parsakaalia sekä maustekastiketta basililla tai sitruunalla, muutoin salsaa maukkaan maljakoita varten. Tämä on yksinkertaisesti paras antioksidanttiruoka.

Katso lisää:  Ruoka on runsaasti Omega 3-rasvahappoja koskevassa luettelossa

7. Tumma suklaa:

Tumma Chocolates

Esimerkiksi antioksidanttitietokantaan sisältyvät tulokset, joiden mukaan suklaatuotteita kaakaosuhteilla 24-30, plus 70-99%, 40-65, oli tavanomaisia ​​antioksidantteja 2, 7 ja 11 millilitraa kohti jokaista 100 grammaa kohden , tässä järjestyksessä. Erilainen tumma suklaa, erilainen kuin valkoinen muuten maitosuklaa, sisältää yleensä enemmän kaakaota ja vähemmän sokeria. Tumma suklaa on yksi tärkeistä antioksidanttien runsaista elintarvikkeista.

8. Makeat perunat:

Makea Potato

Siirrä yli, tan perunat. Makeat peruna-perunat tarjoavat tavanomaisia ​​perunoita ravintolevyiltä. Yhtä valkoinen sekä bataatit tarjoavat elintärkeitä ravintoaineita, esimerkiksi vitamiineja C, lisäksi B6, kuitua, kaliumia. Kuitenkin bataatit ovat ylimääräisiä näistä ravintoaineista. He kuljettavat myös pöydälle tärkeitä ravintoaineita, kuten kalsiumia ja A-vitamiinin suurta määrää.

Katso lisää: Foods Rich In Sinkki

9. Tomaatit:

tomaatti

Tomaatti on toinen antioksidantti Ruoka, jolla on paljon terveydellisiä hyötyjä. Tomaatit ovat täynnä likopeenia, joka on hämmästyttävä antioksidantti, jota voit käyttää. Lisäksi tomaatit tarjoavat sinulle ylimääräisen lisäyksen vitamiineja A plus C, jotka auttavat ylläpitämään kehon suorittaa sen optimaalinen taso.

10. Kuivat:

antioksidantti Rich Foods - Figs

Viikunat ovat runsaasti lähde antioksidanttituotteiden joukossa. Ne auttavat paljon vapauttavien radikaalien vaikutusten hävittämisessä ja estävät sinut pois sairauksista. Voit syödä sekä raakaa että keitettyä hedelmää. Kuitenkin, jotta hyödynnät suurimman osan terveydellisistä hyödyistä, on suositeltavaa ottaa viikunat raakana. Jos se maistuu liian voimakkaaksi, varmista, että asetat sokeripäällysteen. Voit myös lisätä viikunoita salaatteihin, jotka sisältävät myös sipulia, valkosipulia ja juustoa makuaineina. Tämä tekee sinun välipala jännittävämmäksi ja helpottaa hedelmän epätavallisen maun käärimistä.

11. Kirsikat:

antioksidantti Rich Foods - Cherries

Ruoat, joilla on runsaasti antioksidantteja, eivät voi ohittaa tämän ihmeen ainesosan. Cherryllä on paljon terveydellisiä etuja, joita on korostettava. Ensinnäkin, yksi kuppi kirsikka on lähes 260 mg kaliumia, joka voi auttaa pitämään verenpaine pysähtynyt. Lisäksi, kirsikat sisältävät antioksidantteja, kuten Quercetin ja Anthocyanin, joka voi vähentää riskejä syövän merkittävästi. Lähes kaikki ruoka-annokset voivat sisältää makuista makuista, eikä vain siitä saa makua paremmin, vaan myös auttaa välttämään nälän, koska kirsikat ovat runsaasti kuituja. Voit hyödyntää kirsikoita lisäämällä sitä ruoka-aineisiin, erityisesti jälkiruokaan tai lisäämällä juomia kesäaikaan.

12. Salaatti:

antioksidantti Rich Foods - Lettuce

Antioksidanttien rikkaiden elintarvikkeiden osalta tämä vihannes on hyvä. Se on hyvä keholle. Antioksidantit lehdissä auttavat säilyttämään ihon hehkuvan ja hampaasi terveinä. Lehdet sisältävät kuitua, ja niitä käytetään usein laihdutusruokavalioiden elementteinä. Vihreitä käytetään yleensä salaattien tekemiseen ja puna-salaatin lehdet ovat useammin poimittuja voileipien mieltymyksille. Voit lisätä kurkkua ja sipulia salaattisiisi lisää terveydellisiä etuja kokonaan ja täydellisempää ateriaa varten.

13. Apple:

antioksidantti Rich Foods - Apple

Omenat voidaan turvallisesti pitää yhtenä parhaista antioksidanttirikkaista ruuista. Ei vain, että ne ovat yhtä suosittuja kuin terveellisimmät. Puhutaan antioksidanttituotteista, kun sinulla on omena, jätä iho aina koska se on eniten. Tietenkään älä unohda puhdistaa gorgeous punainen omena ennen kulutusta, koska mahdollisuudet ovat, että väri oli lisätty säilöntäaineita ja lannoitteita. Omenat johtavat myös ohuempaan vatsaan korkeaan kuitupitoisuuteen. Se laskee myös kolesterolin määrää, mikä vähentää sydänsairauksien riskiä. Keskustelu yhden hedelmän ja omenan eduista vie kotiin pokaalin!

14. Granaattiomena:

antioksidantti Rich Foods - Pomegranate

Granaattiomenat ovat yksi parhaista antioksidanttituotteista, sillä ne sisältävät yhteensä kolme. Tunnetaan polyfenoleina, antosyaaneina ja tanniineina, nämä ravintoaineet antavat potkua kehoon ja auttavat torjumaan vapaita radikaaleja. Monet taudit, kuten syöpä, aivohalvaus ja niveltulehdus, voidaan kaikki ottaa mukaan tällä tavalla. Kukin granaattiomena voi vaatia lähes 30 mg terveitä ravintoaineita, jotka auttavat parantamaan koskemattomuutta ja iho-ongelmia. Granaattiomena on myös runsaasti rautaa. Granaattiomenaa voidaan syödä raakana ja sitä voidaan lisätä salaatteihin, kaurapuihin ja juomaan, jos haluat.

15. Mansikka:

antioksidantti Rich Foods - Strawberry

Mansikka on hienoin antioksidanttiruoka. Pakattu antioksidantti, joka auttaa sinua menettää paino-polyfenoli, mansikat ovat erinomainen vaihtoehto, kun haluat terveellisen viljan. Olkoon se aamiainen tai iltapala, ne maistuvat hämmästyttävästi ja tuovat maistelemaan lautaselle, johon he ovat lisänneet. Lähes 73% antioksidantti muodostaa mansikkelimehun ja on erinomainen tapa lopettaa jano, jos tavallista hedelmäsalaattia.

Toivottavasti pidät tästä artikkelista ja pidät siitä hyödyllisenä ja hyödyllisenä terveydellesi. Stay Fit aina bu käyttää edellä runsaasti antioksidanttisia elintarvikkeita.

Leave A Comment

33 − = 31