15 parasta Night Creams Intiassa Tyylit elämässä

Yö-aika on paras aika hemmotella ihoa muutamilla hyvistä ihonhoitotuotteista. Katsotaanpa katsomaan Intiassa saatavilla olevia 15 parhaan yön voidetta.

Suosittuja Night Creams Intiassa:

1. L`Oreal Paris RevitaLift Deep-Set Rypälöiden korjaus Night Lotion:

Yö Creams

L`Oreal Pariisi, yksi johtavista kauneusbrändeistä, esitteli tämän RevitaLift Deep-setin ryppyjä korjaava yöpesu täydellisen ihon hoitoon lepytyksen aikana. Pro-retinoli A: n ja kuitujen palautuskompleksin avulla tehty intensiivinen palautuskäsittely vähentää ryppyjen kokoa ja syvyyttä. Se on tunnettu anti-aging ominaisuuksista ja on ihanteellinen ihon vahvistamiseen.

2. Body Shop E-vitamiini ravitseva yövoide:

15 parasta Night Creams Intiassa Tyylit elämässä

Body Vitamin E-ravitseva yövoide on runsaasti vehnänalkioöljyä, joka täydentää ja elvyttää ihoa samalla kun nukut yöllä. Tämä yövoide soveltuu parhaiten normaaliin ihon tyyppiin. Se auttaa myös täydentämään antioksidantteja ja kosteustasoja yön yli, kun iho on levossa ja on eniten vastaanottava. Se parantaa ihon rakennetta, estää räjähtämisen ja kuivien laastareiden.

3. Forest Essential Night hoito Jasmine ja Patchouli Cream:

Metsä Essential Night Treatment Jasmine and Patchouli Cream

Tämä on Ayurvedic luonnollinen yövoide anti-aging kerma infusoida ja parannettu esanssit jasmiini ja patchouli. Sävyttää, rauhoittaa, kiristää ja vahvistaa ihoa jättäen sen runsaasti eksoottista tuoksua. Se koostuu luonnollisista kasviperäisistä uutteista ja kasviöljyistä ihon talteenoton parantamiseksi. Se tarjoaa ihoa kosteutta ja vartaloa. Se on rikastettu porkkanaöljyllä, joka on korkealla A- ja C-vitamiinilla, mikä edistää solujen uudistumista. Se on turvallinen kaikille ihotyypeille.

4. Kaya ravitseva yövoide:

kaya Nourishing Night Cream

Kaya-ravitseva yövoide sisältää ainutlaatuista kevyyttä aktiivista lumiskinää, joka auttaa vähentämään melaniinin tuotantoa. Se myös tekee ihon säteilevän ja säteilevän. Tämä yön kerma auttaa parantamaan ihon sävyä. Koska se ei ole rasvainen ja on matta vaikutus, ihmiset, joilla on rasvainen ihon tyyppi voi käyttää sitä ilman huolia.

5. Olay Luonnonvalkoinen Terveellinen Fairness Night Cream:

Olay Natural White Healthy Fairness Night Cream

Olay-yön kerma on myös luonnollinen valkaisuun liittyvä oikeudenmukaisuus. Se on yhdistänyt reilun ihon tai ihon sävyn keventämisen sekä tummien pisteiden poistamisen. Se tarjoaa myös voimakasta kosteuttavaa ja terveellistä ja säteilevää ihoa. Se sisältää niacinamidia, joka kirkastaa ihoa erottelematta luonnollisen hehkun antamista.

6. VLCC ihon kiristys vehnä yövoide:

VLCC Skin Tightening Wheat Night Cream

Se on VLCC-yövoide, jolla on luonnollinen anti-aging ja rypistyä ominaisuuksia. Se ravitsee ihoa ja tarkistaa ihon ennenaikaista ikääntymistä vähentämällä ryppyjen ulkonäköä ja säilyttämällä ihon elastisuutta. Se myös saa ihon tuoreiksi, kirkkaiksi, kirkkaiksi ja nuorekkasiksi. Se on ihanteellinen yhdistelmä kuivaan ihon tyyppiin.

7. Oriflame Optimals Matte Touch Night -geeli-kerma:

OriflameOptimals Matte Touch Night Gel-cream

Oriflamen talolta tämä geeli-muotoinen yön kerma sopii täydellisesti mattapintaiseen, tuoreeseen ihoon, jossa ei ole kiiltäviä alueita. Sen optimaalinen mattapintainen formula tasoittavaa kompleksilla neutraloi epätäydellisyyksiä iholla, jolloin se puhdistetaan ja tasapainotetaan. Se myös kosteuttaa kuivat alueet ja pehmentää niitä. Tämä on must pick gel kerma normaali kuiva ihon tyyppejä.

8. Lakme Fruit Moisture Mansikka Kiwi ja Passion Night Cream:

LakmeFruit Moisture Strawberry Kiwi and Passion Night Cream

Tämä erittäin ravitseva sekoitus mansikan mehuja, jotka on valmistettu ravitsevalla kosteustekniikalla sekä kiivi ja passionhedelmä keskittyvät ihon uudistamiseen, kun nukut yöllä ja suojaavat iholta myös virheitä ja tasaavat ihon sävyä. Sopii kaikille ihotyypeille ja antaa iholle hehkuvan hehkun.

9. Lotus Herbals Nutranite ihon uudistaminen Nutritive Night Cream:

lootus Herbals Nutranite Skin Renewal Nutritive Night Cream

Lotus Herbals on ravitseva yövoide ravitsevalla ginsengillä, joka auttaa ihokudosten uudistamisessa. Sen alfa-hydroksihedelmähappo rypäleistä on luonnollinen antioksidantti, antiseptinen ja supistava. Se auttaa irrottamaan iholle aiheutuneet vauriot kuivumisen ja altistumisen vaikeille ympäristöolosuhteille päivän aikana. Se myös antaa iholle ja pehmentää epätäydellisyyksiä. Se soveltuu kaikille ihotyypeille.

10. Himalayan herbals Revitalizing yövoide:

Himalaja Herbals Revitalizing Night Cream

Se on luonnollinen kasviperäinen yövoide, joka korjaa ihokysymyksiä ja uusiutuu kadonnut kiilto iholla. Tällä yön kermalla on luonnollisia elementtejä kuten rapu-omena, sitruuna, valkoinen lilja, vehnä ja tomaatti, mikä auttaa lisäämään terveyttä tylsää ihoa. Se tekee ihon oikeudenmukaisemmaksi, erittyy pimplesista, vähentää tulehdusta ja vähentää auringonpolttamia, ryppyjä ja kuivia laastareita. Se myös tekee ihosta kirkkaan ja säteilevän yhdessä parantaen ihon värin ja tekstuurin.

11. Clarins White Plus Whitening korjaava yövoide:

Clarins White Plus Whitening Repairing Night Cream

Clarinsin talosta tämä yöaikainen ihonhoito ravitsee ihoa ja kääntyy tylsä, eloton ja epätasainen iho kun nukut. Se on kirkastava kompleksi vadelman ja alchemilla uutteita C-vitamiinia, joka auttaa torjumaan päivällä stressiä, kuten tummat pilkut, pisamia ja värimuutoksia. Se antaa säteilevän ja jopa näköisen ihon aamulla. Se myös keventää ja kirkastaa ihoa.

Katso lisää:  Paras yövoide kuivalle iholle Intiassa

12. Jovees Avocado Revitalizing yövoide:

Jovees Avocado Revitalising Night Cream

Yövoide Joveesilta rikastettuun voimakkaaseen soluaktivoituvaan formulaatioon herättää terveyttä ja joustavuutta iholle. Jotta hapettuminen lisääntyisi ihon ääripäissään, se lisää kiertoa ja elvyttää ihoa sekä lisää joustavuuttaan. Se on valmistettu luonnollisista ainesosista, kuten avokadoista, rosmariinista, jojobaista ja auringonkukkauutteista, mikä tekee ihosta tuoreen ja säteilevän.

13. Lammet Flawless White Re-brightening Night Cream:

lammet Flawless White Re-brightening Night Cream

Pondsin yövoide auttaa palauttamaan ihon, joka on altistunut vaikeille ympäristöolosuhteille päivän aikana. Kosteuttaa ihon pehmeää ja sileää. Se suojaa myös auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Se on rikastettu VAO-B3-kompleksilla, joka auttaa hämärtämään tummia pisteitä ja virheitä. Se heijastaa näkyvästi ihon sävyä ja antaa säteilevän hehkun iholle.

Katso lisää:  Paras yövoide rasvaiselle iholle Intiassa

14. Body Shop Seaweed Clarifying Night hoito:

15 parasta Night Creams Intiassa Tyylit elämässä

Tämä on Body Shopin yöelokuitua. Se on helposti imukykyinen, ei tukkeutuva, öljytön kosteusvoide luonnonvaraisilla korjattuilla merileväuutteilla, jotka tunnetaan sen kosteutta ja hydraatua eduista. Se sisältää öljytasapainoteknologiaa, joka säätää öljyisiä ihonosia antamaan loistaa vapaata mattapintaista ihoa. Se myös palauttaa ja korjaa ihon kun nukut.

15. Luonnon Co White Tea Night Cream:

15 parasta Night Creams Intiassa Tyylit elämässä

Nature's Co -valanteenvalmiste on sopiva kaikille ihotyypeille ja sillä on anti-aging-vaikutuksia ja antioksidanttisia ominaisuuksia valkoisen teen hyvyydestä, mikä lisää ihosolujen immuunitoimintaa. Se myös täydentää ja hydrates ihon, jolloin se virkistää ja sileä, kun heräät.

Katso lisää: Night Creams yhdistelmä-iholle

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 15 = 21