15 parasta naisten tyynynpäällistä muotia 2018

Pitsitaskuissa näkyy paljon reikiä. Yläosa on täynnä eri muotoisia reikiä. Pitsipohjat ovat erittäin herkkiä topit. Se vaatii huolellista käsittelyä. Se voi vaurioitua helposti. Se on erittäin herkkä kangas. Silti yllään se näyttää ihasteltavalta. Se koostuu laadukkaasta tekstuurista. Se on ilmava ja pehmeä materiaali. Sinun täytyy pukeutua sisäpuolella pitsireunukseen. Se vaatii monimutkaista ammattitaitoa pitsireunien suunnittelussa. Se ei ole yhden miehen työtä. Kauniiden malliensa ansiosta pitsit ovat erittäin kysyttyjä.

Se on jokaisen naisen valinta. Pitkät topit näyttävät siltä, ​​että lanka on kudottu erillisten mallien luomiseksi. Sen on keskityttävä tekemään pitsihuippuja. Erittäin pieniä asioita pidetään ja tutkitaan pitsipäissä. Se jäädyttää katsojien silmät. Pitsihahmojen mallit päätyvät suoraan mieleen.

15 Best Styles of Women's Lace Tops in Fashion 2017

Tyylikäs muotoilupakkaus naisille:

Tässä on 15 erilaista pitsipäitä tytöille modernissa elämäntapassa.

1. Lace Crop Top:

Pitsi Crop Top

Tässä kauniissa pitsireunassa on sadon tyyli. Crop-yläosa tarkoittaa, että se on hieman yli vyötärön yläpuolella, joka näyttää navan kuvasi. Tässä pitsireunassa on täysi holkki, jossa on pyöreä kaula. Tytöllä on mukava yhdistelmä pitsirajan päällä musta lyhyt hame. Hän on myös kulunut mustana.

Naisten nauhat:

Pitsi Tops for Women

Tämä pitsihuopa on mahtava. Se sopii naisille. Naiset voivat pukeutua tähän farkkuun. Yläosassa on sisäänrakennettu sisempi sisäpinta. Se on lyhyt hiha ja mahtava ulkoasu. Se antaa sinulle rikkaan luokan ilmeen. Suunnittelu on raittiista. Se on antanut ananaksen tulosta.

3. Tytöt täysi hihaton pitsin yläosa:

Koko Sleeve Lace Top

Tämä pitsireikä on ylellinen teos. Rakastan tätä muotoilua. Siinä on täysi sisäkenkä ja vain hihat ovat läpinäkyvät pyöreällä kauluskaulalla. Sen avulla voit antaa ammattimaisen ilmeen. Se on täydellinen työskenteleville naisille. Se luo hyvän vaikutelman katsojien mielessä.

4. Party Wear Lace Top:

Juhla Wear Lace Top

Tämä harmaa värillinen pitsihuopa on valkoista pitsiä, mikä on hämmästyttävää. Tässä hartiat ovat hieman löysät. Myös kaulan pitsiä tehty kirjonta on hyvä. Voidaan käyttää osana juhlaa joko valkoisella tai sinisellä farkuilla.

Katso lisää: Kierrä yläosat

5. Suunnittelija Blue Lace Top:    

Sininen Lace Top

Pitsipohjat ovat saatavilla myös eri väreissä. Yksi niistä on sininen väri pitsireikä, jossa on täysi hiha ja ainutlaatuinen kaulan muotoilu. Tämä tyttö on kulunut siitä mustalla hameella, jossa hän näyttää upealta. Sininen väri pitsireikä on kauniisti suunniteltu kukka-arkki.

6. Tyttöjen pitsit Topit Intia:

Tytöt Lace Top

Tämä musta väri pitsi top antaa kiva katsoa tyttöjä. Niskasuunnittelu on niin raskasta. Vain puoli kaula on läpinäkyvä. Muu kuin se, että se on sisempi sen kanssa. Kaulahelmissä työ on tehty antamaan uskomattoman upea ilme. Tämä malli on vain huikea.

Katso lisää: Tankopupu

7. Suunnittelija pitsireunus kauniilla kaulalla:

Suunnittelija Lace Top

Tämä on erittäin siroinen pitsihuopa, jossa on paras väri. Se on suunnittelija. Klassinen pitsityö tehdään kaula- ja holkkialueella, joka näyttää kauniilta. Se voi vastaanottaa erilaisia ​​kohteliaisuuksia. Yläosan väri on ihailtava ja hienostunut.

8. Halter Neck Pitkä Top:

Riimu Neck Lace Top

Se on epätavallinen väri pitsireunassa, jossa on halkeama niska. Se on tyylikäs ulkonäöltään ja arvokasta persoonallisuutta. Se on yksinkertainen, mutta tehokas. Vain puolet pitsityöt tehdään päälle ja jäljellä on tavallinen pää. Se on ihanaa. Se lisää tyypin sydämen lämpötilaa.

9. Punaisen pitsireunus teini-ikäisille:

Punainen Lace Top

Tämä on vain niin kaunista ja hämmästyttävää pitsipeittoa. Päällinen hiha ja pyöreä kaula sekä jotain erilaista muotoilua, yksi näyttää muodikasta. Se on taiteellinen muotoilu. Voit yhdistää sen mustalla lyhyellä hameella ja se antaa spellbound-ilmeen.

10. Lace Peplum Top:

Pitsi Peplum Top

Tämä on Peplum-pitsihuopa Peach-värisenä pyöreällä kaulalla. Se on hihaton ja kaksikerroksinen pää. Se on houkutteleva ja hauska. Hieno muotoilu ylhäällä, se on erittäin hieno ja armollinen. Se luo hyvän kuvan ihmisten mieleen. Tytöt voivat käyttää sitä myös retken yhteydessä.

Katso lisää: Naisten päälliset

11. Muodikkaat Olkalaukut Top:

pois päältä Shoulder Lace Top

Tämä pitsireunus on pois olkakuvio, jossa ei ole kangasta olalla. Se antaa "Befikre" -tyyppisen persoonallisuuden. Se näyttää viileältä ja sopii tanssiryhmään. Se on täysi hiha, matala niska. Tyttö on pukeutunut farkkujen shortseihin seksikkääseen ilmeeseen.

12. Fitted Lace Tank Top:

Pitsi Tank Top

Se on vaikuttava turkoosi säiliö pitsi top. Se on yleensä vain hihaton. Tyttö on kulunut yli puoli sisäpuolelta lyhyillä vaatteilla. Tytöt näyttävät kuumilta tässä pitsi säiliön päältä. Siinä on upea pitsityö ylhäällä. Se antaa loistavan ilmeen.

13. Loose Purple Lace Top:

Violetti Lace Top

Tämä on violetti värillinen pitsireikä. Siinä on mukava kahtainen hiha. Pohja on yläosa puristetaan elastisella. Se on laaja malleja pitsireunassa. Se on kauniisti muotoiltu. Se on houkutteleva ja erinomainen. Pairat sen mustilla farkuilla antavat mielikuvituksen.

14. Hot Pink Lace Top:

Vaaleanpunainen Lace Top

Vaaleanpunainen on tyttöjen suosikkiväri ja niin tämä pitsitaso. Tämä pitsireunus on erilainen muotoilu. Siinä on V-kaula ja 3/4-hiha. Se on erittäin upea pitsireuna. Siinä on erityinen ja tuntuva design. Se näyttää upealta hameilla ja farkuilla.

15. Plus-kokoinen pitsiosa:

Plus Size Lace Top

Jopa raskas ruumiinokkailla on oikeus näyttää hyvältä. Siksi tämä pitsireunus on suunniteltu pluskoon kokoiseksi. Naiset, joilla on raskas runko, näyttävät hyvältä myös pitsireunasta. Se on kauniisti kulunut ohut fit farkut. Se on korkea-matala kuvio sisäpuolella kiinnitetty.

Tytöt ja naiset varmasti näyttävät poikkeuksellisen kauniilta ja upeilta pitsireunoilta. Se voi antaa sinulle merkittävän kuvan. Pitsin yläosassa on valtavasti runsaasti muotoiluja ja malleja, jotka auttavat rakentamaan vahvan pylvään erinomaisen persoonallisuuden. Lace-topit antavat sinulle raittiuden. Ei vain valkoinen, se on saatavana monissa väreissä. Olkoon se musta, vaaleanpunainen, punainen tai violetti. Mutta silti valkoinen näyttää mahtavaa ja poikkeuksellista. Valkoinen on valkoinen. Kukaan muu väri ei voi vastata valkoista väriä. Näkymä, jonka valkoinen pää voi antaa, mikään muu väri ei voi antaa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Tallentaa

Leave A Comment

13 − 3 =